eitaa logo
ثامن ندای بصیرت اندیمشک🇮🇷
436 دنبال‌کننده
8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
213 فایل
قرارگاه جهاد تبیین و روایت ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای حل تنش بین روسیه و اوکراین آمادگی داریم سخنگوی وزارت خارجه: 🔹از افزایش تنش بین اوکراین و روسیه اعلام نگرانی می‌کنیم. 🔹آمادگی این را داریم که برای حل تنش، هر کاری را انجام دهیم. 🔹در تارنمای وزارت خارجه، وضعیت سفر به اوکراین قرمز اعلام شده. 🔹خط ۲۴ ساعته در معاونت کنسولی برای تماس اتباع ایرانی اعلام شده.
دروغ برخی رسانه‌های اصلاح‌‎طلب برای تحقیر ایران ▪️سرعت اینترنت ایران هم‌رده افغانستان شد؟ 🔹در آخرین به روزرسانی سایت speedtest رتبه ایران در اینترنت موبایل بین ۱۳۸ کشور جهان ۷۷ است که ۷ رده کاهش یافته است. 🔹البته رتبه ایران در این زمینه از کشورهایی مانند روسیه، برزیل، آرژانتین، لبنان، هند، اندونزی و تاجیکستان بالاتر است، ضمن اینکه افغانستان در رتبه ۱۳۷ در این رتبه‌بندی و در رده‌های آخر قرار دارد. 🔹این درحالی است که برخی رسانه‌های اصلاح طلب در اقدام ضدایرانی از هر حربه‌ای حتی دروغگویی برای تحقیر جمهوری اسلامی با مقایسه آن با افغانستان استفاده می‌کنند.
آتش‌سوزی در مقر سپاه کرمانشاه مهار شد روابط عمومی سپاه نبی‌اکرم(ص) کرمانشاه: 🔹در نخستین ساعات بامداد امروز در محل نگهداری روغن موتور و مواد قابل اشتعال در یکی از مقرهای سپاه در استان کرمانشاه آتش‌سوزی رخ داد که با تلاش به‌موقع آتش نشانان و نیروهای امدادی مستقر در مقر، آتش مهار شد. 🔹این حادثه تلفات جانی نداشته و علل و عوامل آن نیز در حال بررسی و پیگیری است.
تشنه قطره ای از کوثر جام حسنیم همه محتاج عنایات مدام حسنیم های حسنی💚
📹 جهاد تبیین، جهاد روایت... 🔻دو اقدام دشمن برای از پای درآوردن اقتصاد کشور ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
⁉️ قاتل ناشناخته مونا کیست؟ 📝 زهرا چیذری 🔰 نخستین پیامدهای حضور طولانی‌مدت در شبکه‌های اجتماعی و به طور خاص اینستاگرام کاهش ارتباط مؤثر و گفت‌وگو میان اعضای خانواده است. این زیاده‌روی در استفاده از شبکه‌های اجتماعی در محیط خانواده به کاهش سطح ارتباطات عاطفی و‌ میزان گفت‌وگو در خانواده انجامیده و موجب شده است اعضای خانواده و حتی زوج‌ها کمتر از 15 دقیقه در روز با یکدیگر گفت‌وگو کنند. 🔰 بر اساس آمارها، 68 درصد طلاق‌های ثبت شده در میان 140 کشور جهان، به علت ارتباط یکی از زوجین با جنس مخالف از طریق شبکه‌های مجازی است. طبق نظرسنجی انجام شده از سوی کالج سلطنتی انگلستان در پژوهشی از 1500 نوجوان و جوان شبکه اجتماعی، اینستاگرام در بین شبکه‌های اجتماعی موجود رتبه بدترین شبکه را از آن خود کرده است ✅ اینجاست که در می‌یابیم پیرامون نوع و میزان حضور در فضای مجازی باید فرهنگ‌سازی شود و رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی آموزشی موظفند سواد رسانه‌ای را در جامعه و به خصوص میان نسل جوان و نوجوان به عنوان مخاطبان اصلی فضای مجازی بالا ببرند. اگر مونای 17 ساله از سواد و آگاهی کافی برای حضور در فضای مجازی آگاهی داشت، بی‌تردید امروز سرنوشت متفاوتی برای خودش و همسرش رقم می‌خورد.(منبع: هفته نامه صبح صادق)
امیرعبداللهیان: غرب‌ بازی با متن و زمان را کنار بگذارد وزیر امور خارجه: 🔹ما برای رسیدن به یک توافق خوب عجله داریم، اما در چارچوب مذاکراتی منطقی و دستیابی به حقوق ملت ایران. 🔹طرف‌های غربی باید بازی متن و زمان را کنار بگذارند و نیت واقعی خود برای بازگشت به تعهداتشان ذیل برجام را به نمایش بگذارند. 🔹تهدید و هشدار طرف‌های مقابل تعیین کننده نقطه پایان مذاکرات نیست بلکه واقعیت میز مذاکرات و اهتمام آن‌ها برای بازگشت به تعهداتشان تعیین کننده زمان پایان مذاکره و رسیدن به توافق است.
واکنش سخنگوی سپاه به انتشار فایل صوتی قدیمی جلسه فرمانده سابق کل سپاه با معاون پیشین اقتصادی این نهاد 🔹سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در گفت‌وگویی با اشاره به فایل صوتی قدیمی جلسه فرمانده سابق کل سپاه و معاون پیشین اقتصادی این نهاد پیرامون پرونده سوءمدیریت و تخلف یکی از شرکت‌های وابسته به بنیاد تعاون سپاه که اخیراً توسط یکی از رسانه‌های بیگانه منتشر شده است گفت: از ۵ سال گذشته دستگاه‌های نظارتی سپاه برابر روش های جاری و مراقبت های مستمر خود به پدیده‌ای از سوء مدیریت و تخلف در یکی از شرکت‌های وابسته به بنیاد تعاون سپاه مظنون شده و پرونده پس از بررسی دقیق و حرفه‌ای به محاکم قضایی ارجاع و قوه قضاییه با همکاری سپاه، احکام متخلفان که هم‌اکنون در حال سپری کردن دوران محکومیت خود می‌باشند را صادر نمود. 🔹وی افزود: این موضوع در همان زمان از طریق رسانه ملی توسط سخنگوی محترم وقت قوه‌قضاییه به اطلاع افکار عمومی رسانده شد. 🔹سردار شریف پیرامون چرایی انتشار دوباره این فایل صوتی در روزهای اخیر خاطر نشان کرد: بدیهی است انتشار مجدد این فایل صوتی در شب ۲۲ بهمن ماه و گرامیداشت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در راستای راهبرد ترمیم زخم‌های عمیق بر جای مانده در پیکره استکبار که حاصل مجاهدت‌های سپاه و فرمانده شهید جاودانه‌اش سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی (ره) می‌باشد ،صورت پذیرفته است. 🔹سخنگوی سپاه با تاکید بر این که سردار حاج قاسم سلیمانی هیچ نقش و مسئولیتی در بنیاد تعاون سپاه نداشته است تصریح کرد : این ماجرا بار دیگر نشان داد شهید والا مقام سردار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن قابل تحمل نبوده و این نظریه که دشمن از شهید قاسم سلیمانی بیشتر از قاسم سلیمانی می‌ترسد نیز بعنوان حقیقتی انکارناپذیر ، بیش از پیش اثبات گردید.
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هاعلی بشر کیف بشر 🌺 به مناسبت ولادت امام علی علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا