eitaa logo
ثامن ندای بصیرت اندیمشک🇮🇷
434 دنبال‌کننده
8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
213 فایل
قرارگاه جهاد تبیین و روایت ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 آمریکا قصد یک جای تحریم ‌ها را ندارد 🔻منبع خبری پرس‎تی‎وی در وین: 🔹️ در مذاکرات دستورالعمل آمریکا صرفا تعلیق تحریم‌ها و نه لغو کامل آن‌هاست و در صورت رفع برخی تحریم‌ها، آمریکا قصد دارد آن‎ها را در بازه‌های ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه تمدید کند. 🔹 آمریکا صرفا با یک بازه زمانی کوتاه مدت یک هفته‌ای برای راستی‎آزمایی موافقت کرده که در آن بصورت نمادین چند تراکنش انجام شود و راستی‎آزمایی معقول و لازم که برای معاملات نفتی حداقل ۳ تا ۶ ماه است تاکنون پذیرفته نشده است. 🔹 قصد آمریکا ازعدم لغو کامل تحریم‌ها و اکتفاء به رفع موقت برخی از تحریم‌ها صرفا بازگشت به برجام است تا بتواند از امکان مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده کند. 🔹 در صورت پذیرش مکانیسم رفع مرحله‌ای تحریم‌ها و یا تمدید بی‌اثر شدن آن‌ها در بازه‌های زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه علاوه بر شرطی شدن اقتصاد ایران، آمریکا خواهد توانست با گروگان گرفتن این موضوع، برجام ۲ و ۳ را به ایران تحمیل کند.
🔸 مسافرت در ماه رمضان ⁉️ اگر کسی در ماه مبارک رمضان به مسافرت برود، حکم روزه‌اش چگونه است؟ آیا مجاز به افطار روزه می‌باشد؟ ✅ اگر بعد از ظهر مسافرت کند، باید روزه خود را نگه دارد، اما اگر پیش از ظهر مسافرت کند درصورتی که از شب قبل قصد سفر کرده باشد روزه‌اش باطل است؛ ولی اگر در روز قصد سفر کرده است، بنابر احتیاط واجب باید روزه بگیرد و پس از ماه رمضان هم آن را قضا کند.
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | سبقت بادپا 🔺 در سالروز شهادت شهید حسین بادپا، پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR گوشه‌هایی از دیدار خانواده‌ی این شهید عزیز با رهبر انقلاب را در نماهنگ «سبقت بادپا» منتشر می‌کند. 📥 سایر کیفیتها: https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=47742
🔴 | تداوم ایران‌هراسی اعراب؛ عامل تثبیت یا تسریع‌کننده افول‼️ 🔻 دبیران کل اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیج فارس در کنار سران برخی کشورهای عربی طی روزهای گذشته ضمن ابراز نگرانی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران خواستار مقابله با افزایش نقش منطقه‌ای و قدرت دفاعی کشورمان شده‌اند! 🔹ایران در مقابل این سوال را مطرح کرده که چرا نگرانی آن‌ها به جای بمب‌های هسته‌ای صهیونیست‌ها متوجه فعالیت‌های صلح‌آمیز کشوری اسلامی است که همواره حامی آرمان فلسطین بوده است. 🔹این کشورها برخلاف جهت‌گیری شهروندان خود، تلاش کرده‌اند اختلافاتشان با رژیم صهیونیستی را کمتر کرده و خود را با ساز تل‌آویو کوک کنند، چنانچه از ۱۹۷۳ به این سو اقدام موثری در برابر اشغالگری آنها صورت نداده‌اند. 🔹حکام سازش‌کار عرب خواهان جایگزینی ایران با اسرائیل بعنوان تهدید شماره یک جهان عرب هستند تا به زعم خود چالش‌های ناشی از فقدان مشروعیت خود را به تعویق اندازند. 🔹آنها امیدوارند با تشدید ایران‌هراسی هزینه‌های داخلی روند سازش با صهیونیست‌ها را کاهش دهند، اما جایگاه این دو نزد ملت‌های عرب، شانس پیروزی چنین راهبردی را کاهش می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘دعــایم‌ کن‌ همــیشه‌ در‌پناه‌ این‌ حــرم‌ باشم ☘که‌ عمری‌ غیر از اینجا‌ هر‌کجا‌ رفتم‌ پشیمانم
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید| سردار محمد علی حق بین از زبان شهید حاج قاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌عاقبت هواپیماهای برجامی چه شد؟ +متن کامل گزارش 🔸راستی‌آزمایی عبارت است از لغو تحریم‌ها در موضوع تعمیر، نگهداری و پشتیبانی به هر شکل، شامل تأمین قطعات، تعمیر هواپیما و تعمیرات اساسی هواپیما در خارج از کشور و همچنین تأمین تجهیزات مربوط به عملیات فرودگاهی و چک‌های پروازی فرودگاهی ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/329792
سهم ما در وسط معرکه‌ی عشـق، چه بود؟ غم و دلتنگی و حسرت، همه یکجا با هم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا