eitaa logo
ثامن ندای بصیرت اندیمشک🇮🇷
436 دنبال‌کننده
8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
213 فایل
قرارگاه جهاد تبیین و روایت ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک
مشاهده در ایتا
دانلود
🌐 بایدن بازنده اصلی پرونده اوکراین 📝 یعقوب ربیعی 🔰 پوتین استقلال لوهانسک و دونتسک را به رسمیت شناخت. این خبر را از چند منظر باید تحلیل کرد: 1⃣ - این کار روس ها در پاسخ به سماجت غرب برای گسترش ناتو به مرزهای روسیه بود. پوتین با این حرکتش با قاطعیت این کار را پاسخ داد. 2⃣ - نکته دوم اینکه روسها از بین سه سناریوی موجود یعنی جنگ، عقب نشینی و پذیرش منافع ناتو، رفتارهای امنیتی مادونِ جنگ، سناریوی سوم را پذیرفته است. 3⃣ - این سناریو کم هزینه ترین سناریو بود از طرفی نه اقتصاد روسیه ضربه می خورد و نه همه ی برگ های پوتین روی میز قرار می گیرد. روس ها هم دست برتر را کسب خواهند کرد. 4⃣ - تجربه پرونده های سابق مانند اوستیا، آبخازیا، کریمه، گرجستان و ... به پوتین فهمانده که غربی ها زود از مواضعشان کوتاه می آیند و تسلیم بازی پوتین می شوند. 5⃣ - پوتین به این فهم رسیده که با قطب بندی های موجود دیگر حنای تحریم های آمریکا و اروپا رنگی نخواهد داشت. 6⃣ - از سویی دست روسیه بر جریان گاز اروپا قرار گرفته و می تواند هر لحظه با شل و سفت کردن جریان گاز، اروپایی ها را با چالش مواجه کند. اروپایی ها هم این شرایط را می دانند و دست از پا خطا نخواهند کرد. ⁉️ غربی ها چه خواهند کرد؟ باید منتظر بمانیم ولی احتمالاً کمی لفاظی خواهند کرد، مقداری تحریم و در آخر هم شتر دیدی ندیدی. ✅ اما بازنده این حرکت بیشتر از دولت غربگرای اوکراین، آقای بایدن است که از تحولات اوکراین برایش نمدی ساخته نشد هیچ، از امروز باید پاسخگوی فشار جمهوری‌خواهان از یک سو و پاسخگوی جامعه ی آمریکا بابت افزایش حامل های انرژی مانند بنزین باشد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی: مذاکره با ⁧ آمریکا⁩ بدلیل آنکه منشاء هیچ گشایشی نخواهد بود در دستور کار هیئت مذاکره کننده ایران نیست
🔰 اصلاح طلبان و رادیکالیسم سوخته 📝 مهدی سعیدی 🔰 پس از ناکامی اصلاح‌طلبان در رقابت‌های انتخاباتی، برخی اصلاح‌طلبان مانند تاج زاده، تلاش می کنند تا نظام را متهم کرده و برای بیان دیدگاه‌های‌شان شیوه نامه‌نگاری را برگزیده‌اند! درباره رویکرد فرافکنانه این طیف رادیکال در شرایط فعلی باید به چند نکته توجه کرد: 1⃣ - نداشتن حرفی برای گفتن پس از هشت سال ناکارآمدی را می‌توان مهم‌ترین عامل فرافکنی رادیکال‌های اصلاح‌طلب دانست. اردوگاه اصلاح‌طلبان آنچنان به آشفته‌بازاری بدل شده که اتخاذ رویکرد انتقادی به عملکرد گذشته می‌تواند آنان را تا مرز فروپاشی پیش ببرد. 2⃣ - امروز حتی مرجعیت سیاسی نیز در این اردوگاه به شدت تضعیف شده و در میان افراد و احزاب‌شان فصل‌الخطابی وجود ندارد چنانچه برخی از این افراد از شنیدن خبر بازنشستگی سیاسی رئیس دولت اصلاحات نیز اعلام خشنودی می کنند! 3⃣ - افراد رادیکال مانند تاج زاده تلاش دارند از بلبشوی پیش آمده در اردوگاه اصلاح‌طلبی بیشترین بهره را برده و خود را سردمدار اصلاح‌طلبان معرفی کنند. لذا سلبریتی‌های سیاسی اصلاحات وارد این عرصه شده‌اند تا هتاکی کنند و معرکه بگیرند و حواس جامعه را از اصل به فرع مشغول کنند! و در جنگ روایت‌ها، روایت‌های دروغ خود را بر کرسی بنشانند! 4⃣ - افرادی همچون تاج‌زاده و زیباکلام میدان‌دار سناریویی شده اند که شاید چند روزی به درد نمایش در فضای مجازی بخورد و با استقبال رسانه‌های بیگانه و معاندان فراری مواجه شود، اما مشکلی از مشکلات کشور نخواهد گشود و افزایش اعتباری برای اصلاح‌طلبان نزد افکار عمومی به همراه نخواهد داشت. این وضعیت خطرناکی است که تاوان آن را در آینده‌ نه چندان دور طیف عاقل و قانون‌مدار این اردوگاه خواهند داد.
باراݩ گرفته بازهوایم هواے توست درجاےجاے شهر پراز ردپاے توست 😔دلتنگ جمڪرانم و دلواپس شما سه شنبه ها،پراز گریه هاے توست ‌‌ 💙
کلیات طرح صیانت تصویب شد 🔹کلیات طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در جلسه عصر امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت با ۱۸ رای مثبت و یک رای منفی تایید شد. 🔹قرار است جزییات این طرح در جلسات بعدی این کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد.
سوءتغذیه؛ سکه رایج زمان شاه 🔹علی‌رغم تبلیغات دروغین برای ایرانی‌هایی که اقتصاد زمان پهلوی را به‌چشم ندیده‌اند، اطرافیان پهلوی وضعیت اقتصاد و معیشت مردم در زمان شاه را به‌گونه‌ای دیگر توصیف می‌کنند. 🔹«اسدالله علم» ذیل خاطرات ۲۴ شهریور ۱۳۵۲ می‌نویسد: «...سر شام موضوع صحبت کمبود بعضی از کالاهای اساسی بود، که شاه عقیده دارد مردم باید یاد بگیرند بدون آنها زندگی کنند!» 🔹«فیتزجرالد» نویسنده سرشناس آمریکایی و برادرزاده سفیر آمریکا، وضعیت ایران در سال ۱۳۵۳ را «بدتر از سوریه» می‌داند و عنوان می‌کند: «وضعیت ایران به‌طور کلی به‌مراتب بدتر از کشوری مانند سوریه است که نه نفت و نه ثبات سیاسی دارد، به این دلیل که شاه برای توسعه کشور هرگز تلاش جدی نکرده است. 🔹«فردوست» درباره معضل شهرنشینی در سال ۵۵ می‌گوید: در تهران ۱۳ شهرک کپرنشین ایجاد شده بود و شهردار تهران در مواردی این کپرها را شبانه با بولدوزر تخریب می‌کرد که تلفاتی هم وارد می‌آمد ولی دوباره این کپرها برپا می‌شد.
امیرعبداللهیان: تضمینی از آمریکا دریافت نکرده‌ایم وزیر خارجه ایران در گفت‌وگو با «سی‌ان‌ان»: 🔹ما نسبت به نتیجه مذاکرات وین خوشبین هستیم. 🔹برای رسیدن به یک توافق خوب تلاش‌های زیادی به عمل آورده‌ایم و تاکنون هرگز تا این اندازه به رسیدن به یک توافق خوب نزدیک نبوده‌ایم. 🔹برای آنکه به این توافق خوب نزدیک شویم از طرف هیأت ایرانی، ابتکارات و انعطاف زیادی نشان داده شده است. اکنون نوبت آمریکا و طرف‌های غربی است که ابتکار و انعطاف از خود نشان دهند. این می‌تواند مذاکرات را در کمتر از چند ساعت یا چند روز به سرانجام برساند. 🔹چندین موضوع باقی مانده که جزو خطوط قرمز ما هستند. ما هنوز در موضوع تضمین نتوانسته‌ایم یک ابتکار عملی و قابل اعتماد را از طرف آمریکایی دریافت کنیم. اگر در این شرایط حساس، آمریکا و طرف‌های غربی واقع‌بینانه عمل نکنند، مسئول شکست احتمالی مذاکرات خواهند بود.
⬅️۳۰ حق مومن بر مومن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پاسخ عجیب فرماندار رفسنجان به یک خبرنگار: «تکرار کنی توی دهنت می‌زنم!» 🔸پورمحمدی، فرماندار در پاسخ به یک خبرنگار درباره طرح انتقال آب این‌گونه پاسخ می‌دهد.
🔰 سرپرست فرمانداری رفسنجان برکنار شد 🔹اخیرا فیلمی منتشر شده که در آن پورمحمدی، سرپرست فرمانداری رفسنجان در یک نشست خبری در پاسخ به یکی از خبرنگاران شهرستان که سوالی با موضوع انتقال آب برای یک «فرد معروف» می‌پرسد و مدعی می‌شود که فرماندار از او و انتقال آب برایش حمایت می‌کند، می‌گوید: «یکبار دیگر تکرار کنید در دهانت می‌زنم، حواست جمع باشد». 🔸این موضوع موجب واکنش‌های بسیاری شد. وزیر کشور نیز با توجه به این رفتار، سرپرست فرمانداری رفسنجان را عزل کرد. 🔻پ ن: لات‌بازی آخوندی را یادتون هست؟ مهمه به کی رای میدیم.
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصوبات جدید کرونایی اعلام شد ویزر کشور: 🔹 برای سفرهای نوروزی در قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا مصوب شد کسانی که در حمل و نقل عمومی نوروزی و اماکن اقامتی فعال هستند، باید واکسن دُز سوم را تزریق کنند. 🔹تعداد شرکت کنندگان در اجتماعات باید محدود باشد که قبلا هم اعلام شده است. 🔹وضعیت رنگبندی کرونایی شهرها هم تغییر داده‌ایم که باید در ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی شود.