کارکرد تحقیق در فرایند ازدواج.mp3
26.28M
#بشنوید
💠 سلسله جلسات مهارتهای زندگی
📜 کارکرد تحقیق در فرایند ازدواج
🎙 دکتر محسن رفیعی
🌺 لینک کانال ندای فاطمی جهت دعوت دوستان و هم محلیهای پایگاه بسیج سیدالشهداء(ع) و مسجد فاطمة الزهرا(س)
https://eitaa.com/joinchat/3516858481Ce93f1b3fd2
⚽️⚽️🤾♂🤾♂🤾♂🥅🥅
سانس سالن فوتسال کلاس های تابستانه
هرهفته یکشنبه و سه شنبه
ساعت تجمع 10:00 صبح
سالن سرافرازان روبهروی مدرسه الغدیر
تجمع درب مسجد فاطمه الزهرا سلام الله
هزینه ۱۵ هزار تومان
✅سالن #فوتسال نوجوانان پایگاه
✅فعالیت #ورزشی نوجوانان
https://eitaa.com/joinchat/3516858481Ce93f1b3fd2
ندای فاطمی
﷽ کاخ معاویه در مرکز شهر،جلوه خاصی داشت.مردک جهان دوست،چه کاخ جانسوزی ساخته بود!پیامبر اسلام که خو
﷽
🔷 اینک که این مکتوب را مینویسم شب از نیمه گذشته است.نامه های علی در اطرافم پراکنده است.برخی از آنهارا چند بار خوانده ام.برخی از آنها در واقع جواب نامه های معایه است و معاویه چقدر خود را خود را خوار کرده که با نوشتن نامه به علی،پاسخ های گزند و کوبنده دریافت کرده است.
🔷او خود را با کسی برابر دانسته که در قلب محمد جای داشت؛درحالی که فراموش کرده پدر و اقوامش و نیز خودش جزء آخرین نفراتی بودند که با فتح مکه به دست محمد،ایمان آوردند.
🔷علی در پاسخ به تهدید های معاویه مینویسد:«چنان که یاد آور شدی،ما و شما دوست بودیم و خویشاوند؛اما دیروز میان ما و شما بدان جهت جدایی افتاده که ما به اسلام ایمان آوردیم و شما کافر شدید و امروز ما در اسلام استوار ماندیم و شما پشت کردید...نوشته ای که باگروهی از مهاجرین و انصار به نبرد با من می آیی؛اگر در ملاقات با من شتاب داری دست نگه دار؛زیرا اگر من به دیدار تو بیایم سزاوار تر است؛همان شمشیری در نزد من است که در جنگ بدر بر پیکر جد و دایی و برادرت زدم.»
🔷به خدا سوگند، میدانم که تو مردی کوردل و بی خرد هستی. بهتر است درباره تو گفته شود،از نردبانی بالا رفته ای که تو را به پرتگاه خطرناکی کشانده و نه تنها سودی برای تو نداشته که زیان بار بوده؛زیرا تو غیر از گمشده خود نمی جویی و غیر از گله خود را میچرانی و منصبی را می خواهی که سزاوار آن ودر شأن آن نیستی.چقدر بین گفتار و کردارت فاصله است!چقدر به عموها و دایی های کافرت شباهت داری!شقاوت و آروزهای باطل،آنهارا به انکار نبوت محمد و ادامه بت پرستی واداشت.
🔷تو درباره کشندگان عثمان فراوان حرف زدی.ابتدا چون دیگر مسلمانان با من بیعت کن،سپس درباره آنها از من داوری طلب.اما آنچه تو از من میخواهی ،چنان است که به هنگام گرفتن کودک از شیر، او را بفریبند...ای معاویه! وقت ان رسیده که از حقایق آشکار پند بگیری.تو با همان روش های باطل،همان راه پدرانت را می پیمایی،خود را در دروغ و فریب افکندهای و به آن چه برتر از شأن توست نسبت می دهی و به چیزی دست درازی میکنی که از تو بازداشته اند و هرگز به تو نخواهد رسید.
ادامه دارد...
#قسمت_چهارم
#سلسله_روایات_جنگ_صفین
أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج
🌺 لینک کانال ندای فاطمی جهت دعوت دوستان و هم محلی های پایگاه بسیج سیدالشهداء علیه السلام و مسجد فاطمة الزهرا سلام الله علیها
https://eitaa.com/joinchat/3516858481Ce93f1b3fd2
🗓 تقویم فرهنگی تیر + ذی الحجه ۱۴۰۲
پایگاه بسیج سیدالشهداء(ع) مسجد فاطمةالزهراء(س)
🌺 لینک کانال ندای فاطمی جهت دعوت دوستان و هم محلیهای پایگاه بسیج سیدالشهداء(ع) و مسجد فاطمة الزهرا(س)
🆔https://eitaa.com/joinchat/3516858481Ce93f1b3fd2
صفحه ۲۶۴ - حجت الاسلام عزیز.mp3
7.42M
#بشنوید
📖 تفسیر قرآن، صفحه ۲۶۴
🎙 حجت الاسلام عزیز
🗓 ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
🌺 لینک کانال ندای فاطمی جهت دعوت دوستان و هم محلیهای پایگاه بسیج سیدالشهداء(ع) و مسجد فاطمة الزهرا(س)
https://eitaa.com/joinchat/3516858481Ce93f1b3fd2
مهدویت - حجت الاسلام دستیاری.mp3
8.01M
#بشنوید
📖 سلسله جلسات مهدویت
🎙 حجت الاسلام دستیاری
🗓 ۱۴۰۲/۰۴/۱۲
🌺 لینک کانال ندای فاطمی جهت دعوت دوستان و هم محلیهای پایگاه بسیج سیدالشهداء(ع) و مسجد فاطمة الزهرا(س)
https://eitaa.com/joinchat/3516858481Ce93f1b3fd2
هدایت شده از علی رزاقی
🔰 دومین گزارش طرح تابستانی کانون و پایگاه سیدالشهدا علیهالسلام در تیرماه ۱۴۰۲
➖➖➖
🔻کلاسهای صبح:
1⃣ کلاس خوشنویسی با حضور استاد عابد
2⃣ کلاسهای روخوانی و روانخوانی قرآن استاد میرقیصری
3⃣ برگزاری حلقه صالحین، بازی و ورزش
توسط استاد موسویان
4⃣برگزاری جلسات معجون دین وزندگی توسط استاد صفایی
➖➖➖
🔻 کلاسهای عصر:
5⃣ برگزاری طراحی سه بعدی توسط استاد مهدی لطفی
6⃣ سطح بندی قرآنی کلاس قرآن استاد رحیمی
7⃣ کلاس قرآن استاد آقاگلی
8⃣ کلاس مهندسی در خانه استاد لطفی
➖➖➖
➕ برای اطلاع از برنامههای متنوع فرهنگی و تفریحی به پایگاه بسیج سیدالشهداء علیه السلام ومسجد فاطمة الزهرا(س) به کانال ندای فاطمی بپیوندید↙️↙️
https://eitaa.com/joinchat/3516858481Ce93f1b3fd2