#ثامن
⭕️ واکنش های توییتری پیرامون اجرای سرود سلام فرمانده در ورزشگاه آزادی
👤 عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹آنقدر همدلی و درک نداشتند که این جشن زائد در این دوره عسرت و سختی مردم را به بهانه فاجعه آبادان یک هفته عقب بیندازند بلکه «جشن» اندکی معنای واقعی پیدا کند.
👤 عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات:
🔹به زخمهای مردم نمک نپاشید!
🔹#جشن_سلام_فرمانده
👤 کبری آسوپار، عضو سرویس سیاسی روزنامهی جوان:
🔹اصلاحطلبان استاد دوقطبی کردن جامعه و بهرهگیری سیاسی از مصیبت مردماند. برنامه ورزشگاه آزادی «جشن» نبود؛ التماس به فرمانده غایب بود که بیاید.
برای آبادان هم دعا کردند.
در خانه کدام اصلاحطلب مراسم روضه برای آبادان گرفتند که حالا دیگران را با دروغ جشن سرزنش، و جامعه را دوپاره میکنند؟
👤 احسان بداغی، روزنامه نگار اصلاح طلب:
🔹به نظر میرسد زیرساختهای لازم برای حضور زنان و خانوادهها در ورزشگاهها فراهم شده. طبیعتاً از این بعد نباید به این بهانه مسابقات فوتبال تماشاچی تک جنسیتی داشته باشد. مگر اینکه برگزار کنندگان همایش سلام فرمانده این زیرساختها را بعد از برنامه جمع کنند و با خودشان ببرند!
👤 احمد کارآمد، مدیرمسئول پایگاه خبری جهت:
🔹اینایی که تو ماجرای همایش خانوادگی سلام فرمانده میگن چرا اینجور مواقع حضور زنان تو استادیوم رو ممنوع نمی کنید، واقعا متوجه نیستن یا چی...؟
🔹تو ورزشگاه ممکنه هیئت برگزار بشه!
🔹ممکنه دیسکو برگزار بشه!
🔹ممکنه فوتبال برگزار بشه!
🔹 مکان، به خودی خودش که موضوعیت نداره
یعنی این قدر سخته، فهمیدنش؟
♻️شبکه سایبری ثامن
@gmhfatematazahras
#ثامن
✅ شرایطِ پیچیده از نگاه دیده بان انقلاب
🔰 در حدود یک ماه پیش(۱۴۰۱/۲/۶) رهبر معظم انقلاب فرمودند:
دنیا در آستانهی یک #نظم_جدید قرار دارد، به جنگ اوکراین باید با یک دید عمیقتری نگاه کرد، این جنگ صرفاً یک حملهی نظامی به یک کشور نیست، به ریشههای عمیقی آن که در اروپاست باید توجه شود، آیندهی پیچیده و دشواری را در پیش رو داریم؛ و در ادامه از لزوم حضور سختافزاری و حضور نرمافزاری ما در این عرصه فرمودند.
🔹 این فرمایش رهبری، اجمالی و پیچیده و اشاره وار بود و تحلیل همه ابعاد آن برای عموم شاید کمی سخت !
سوالاتی از قبیل:
▪️ عمق جنگ اوکراین چه موضوعاتی را به خود درگیر کرده است؟!
▪️ ارتباط ریشه های جنگ اوکراین با پیچیدگی های این دوران چیست؟
▪️ تاثیر ابعاد پنهان این جنگ بر دیگر کشورهای دنیا به چه میزان میتواند باشد؟! و در چه حوزه هایی تمرکز دارد؟!
▪️ پیچیدگیها و دشواریهای شرایط جدید جهان و ارتباط آن با جنگ اوکراین چیست؟
▪️ و دهها سوال حرفه ای و مبنایی دیگر...
🔰 رهبر معظم انقلاب در بیانات دیروز خود (۱۴۰۱/۳/۴) در تشریح و تکمیل این فراز از بیانات اخیر خود، با تاکید بر اطلاعات بسیار گسترده نمایندگان مجلس چند گزاره را بیان فرمودند تا موضوع بیشتر برای ما شفاف شود:
"امروز در دنیا یک شرایطی وجود دارد، اوضاع و احوالی وجود دارد که نه [فقط] برای ما، برای همهی کشورها #مدیریّت_کشور را دشوار میکند. اوضاع و احوال چیست؟"
1️⃣ تهدیدات اتمی
🔸قدرتهای اتمی چشم در چشم هم میدوزند و یکدیگر را تهدید میکنند؛ این چیز مهمّی است، این #موقعیّت_بسیار_حسّاسی به دنیا میدهد.
2️⃣ تهدیدهای فزایندهی نظامی
🔸وجود تحرّکات نظامی در یک نقطهی حسّاس دنیا. میدانید اروپا جزو جنگخیزترین مناطق دنیا است. الان در این نقطهی جنگخیز یک جنگی اتّفاق افتاده؛ خب این دنیا را حسّاس میکند، این خیلی #نقطهی_مهمّی است؛ تهدیدهای فزایندهی نظامی؛
3️⃣ بیماریهای فراگیر
🔸بیماریهای فراگیر؛ این هم جزو چیزهایی است که در دنیا یا بسیار کمسابقه است یا اصلاً سابقه ندارد؛ که حالا یک بیماریای این جور همهی دنیا را فرا بگیرد، یعنی هیچ نقطهای از دنیا خالی نباشد از این بیماری؛ این هم یک #نقطهی_مهمّی است؛
4️⃣ تهدیدهای غذایی در سطح جهان
🔸حالا یک وقت در آفریقا یا یک گوشهای از دنیا قحطی پیش میآید، کمبود غذائی و تهدید غذائی پیش میآید؛ امروز این [طور] نیست؛ امروز در #همهی_دنیا تهدید غذائی وجود دارد؛
❇️ بدیهیست که هر یک از این گزاره ها، مسئولین تمام کشورها را وادار به #اتخاذ_تصمیمات_حیاتی برای آینده کشور خود میکند، چه رسد به همزمانی و تشدید روز افزون آنها بر چالشهای مزمن و کهنه جهان و هر یک از کشورها
❇️ این گزاره ها در حال #ایجاد_تغییر در سیاستهای راهبردی و اجرایی کشورهای جهان است و ایران نیز از این قاعده مستثنی نمیشود؛ برخی از تصمیمات نظام را میتوان در همین چهارچوب تحلیل و بررسی نمود مانند:
🔹 آزادسازی قیمتها و اجرای مردمی سازی یارانه ها
🔹 بسترسازی چند مجموعه ای و ایجاد زیر ساخت برای تولید واکسن بومی در کشور برای مقابله با بیماری های همه گیر جهانی
🔹 تمرکز بر دیپلماسی اقتصادی منطقه ای و گسترش روابط با همسایگان
🔹 تقویت محور مقاومت، شبکه سازی برای جبهه مقاومت و اخراج آمریکا از منطقه به عنوان مهمترین انتقام خون شهید سلیمانی
▪️ ممکن است این سوال مطرح شود که برخی از این موارد قبل از جنگ اوکراین طرح ریزی شده و چه ارتباطی میتواند با این بیانات رهبری داشته باشد؟!
🔹 پاسخ این است که این پیچیدگیها از سالها قبل، قابل پیشبینی بود اما اکنون عیان تر شده و به نقطه اوج خود در حال نزدیک تر شدن است و تصمیمات راهبردی نظام در همین راستا اتخاذ گردیده است.
🔸 جای تاسف اینجاست که برخی فعالان انقلابی مجازی، توصیفات راهبردی #دیدبان_انقلاب را می ستایند اما تجویز های راهبردی معظم له را مثل واکسن سازی و لزوم حمایت از جراحی اقتصادی دولت در هدفمندی یارانهها و برنامه ریزی حساب شده فرمانده کل قوا در انتقام گیری از دشمن و... را زیر سوال می بَرند.
🔵 در مواجهه با منظومه راهبردی رهبر انقلاب، نومن ببعض و نکفر ببعض نباشیم.
✍️ سید احمد رضوی
♻️شبکه سایبری ثامن
@gmhfatematazahras
#ثامن
💠 بشارت داده او در شام غیبت، صبح صادق را...
🌹25 شوّال شهادت امام صادق علیه السلام
♦️امام صادق علیه السلام در سال 148 هـ در چنین روزی به شهادت رسید. (1) در شهادت حضرت، نیمه ی رجب (2) و نیمه ی شوّال (3) و 25 رجب (4) را هم گفته اند.
اکثر قریب به اتّفاق شهادت آن حضرت را در ماه شوّال می دانند. (5)
♦️شهادت آن حضرت به سبب انگور زهر آلودی بود که منصور به آن حضرت خورانید. مدّت امامت آن حضرت 34 سال و عمر شریفشان 65 سال بود.
♦️دوران امامت آن حضرت همزمان با هفت نفر از زمامداران غاصب بود که عبارتند از :
♦️هشام بن عبدالملک، ولید بن یزید بن عبدالملک، یزید بن ولید، ابراهیم بن ولید و مروان حمار از بنی امیّه و سفاح و منصور دوانیقی از بنی عبّاس.
♦️فرزندان آن حضرت هفت پسر و سه دخترند :حضرت موسی بن جعفر علیه السلام، اسماعیل، عبدالله، محمّد دیباج، اسحاق، علی عریضی (علی بن جعفر مدفون در قم)، عبّاس، ام فروه، اسماء، فاطمه. (6)
📚 منابع:
1. قلائد النحور : ج شوال، ص 139
2. تاج الموالید : ص 44. و ... .
3. شرح احقاق الحق : ج 28، ص 507.
4. جنات الخلود : ص 29.
5.کافی : ج 1، ص 472.
6. مناقب آل ابی طالب علیهم السلام : ج 4، ص 280. بحار الأنوار : ج 47، ص 241.
🔺شهادت جانسوز رئیس مذهب شیعه امام جعفر صادق "علیه السلام" بر اعضاء فرهیخته شبکه سایبری ثامن تسلیت باد.
♻️شبکه سایبری ثامن
@gmhfatematazahras
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۱۰)
🔻 خبر: جایگاه عمان در سیاست خارجی ایران و سفر اخیر رئیسجمهور به این کشور باعث شد تا علیرغم جهتگیری دولت در اصلاحات اقتصادی، جریانی اینگونه القا نماید که دولت فعلی نیز با تعدیل برخی خطوط قرمز، عمده تمرکز خود را بر رفع تحریمها قرار داده است.
🍃🌹🍃
🔸 در یک شمای کلی پیرامون میزان وابستگی دو متغیر تحریم و رشد اقتصادی، دو دیدگاه وجود دارد؛ یک رویکرد عنوان میکند، رشد اقتصادی با تحریم امکانپذیر نیست و دیگری بیان میدارد که با اصلاح نظامات اقتصادی، میتوان اثرات تحریمها را کاهش داد و به رشد اقتصادی مناسب رسید. رئیسجمهور اخیراً از این اصلاحات با عنوان تصمیم سخت یاد کرد:
1⃣ خصوصیسازی: آنچه باعث تشدید اثرات تحریم میَشود، دولتی بودن اقتصاد ایران است و راهحل آن خصوصیسازی است. خصوصیسازی یک فرایند اجرایی، حقوقی، مالی و به نفع بازار است. خصوصیسازی خلأ سرمایهگذاری را جبران میکند و نظام تولید را تقویت میکند.
2⃣ بهرهوری: اتلاف منابع و نهادههای تولید باعث هدر رفت سرمایه و افزایش هزینههای تولید شده است. ۷۰ درصد درآمد دولت در یک ساختار ناکارآمد و حکمرانی معیوب تبدیل به حقوق، اسراف و فساد میشود. تخصیص غیرعلمی و بهدوراز نظارتِ ارز ترجیحی نیز از همین شکل بود که توسط دولت اصلاح شد.
3⃣ نظارت و کنترل: اصلاح بخشهای اقتصادی بدون اجرای دقیق نظارت و کنترل دولت، یا با بنبست مواجه خواهد شد و یا شکل دیگری از فساد را ایجاد خواهد کرد. در شرایط تحریم که منابع بهسختی تأمین میشود، بدون نظارت و کنترل دقیق بر نحوه تخصیص آن، فساد تشدید و تولید زمینگیر میشود.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@gmhfatematazahras
🇮🇷
📝#یادداشت | چیستی و چرایی و ضرورت اجرای طرح تحول اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران
🍃🌹🍃
❌قسمت اول
🔻ضرورت این جراحی بزرگ سال هاست بعداز انقلاب احساس میشود و دولت بعد از انقلاب که یا اصلا وارد این میدان نشده یا اگر شدند یک یا دو مورد را نیمه کاره اجرا کردند، و دولت سیزدهم با توجه به مقتضیات زمانه در یک عرصه داخلی و منطقهای و بینالمللی خود را ملزم به اجرای مواردی از طرح تحول اقتصادی در حوزه معیشت نمود.
🔸 اصلاح بنیادی در ساختار اقتصاد در هفت محور قابل بیان و ارائه است؛ مباحث بهرهوری، یارانه، مالیات، گمرگ، بانکداری، ارزش پول ملی، توزیع کالا و خدمات.
🔹 تمام کارشناسان اقتصاد و متخصصان این امر بر اجرای این هفت محور طرح تحول اقتصادی متفق القولند و ضرورت اجرای آن را امری الزام آور برای دولتها دانسته و می دانند.
✅ از الزامات طرح بزرگ تحول اقتصادی در کشور:
1⃣ ضرورت و التزام عزم ملی و وحدت تمامی گروهها و احزاب همسو و غیر همسو در یاری کردن دولت سیزدهم در عملیاتی کردن آن و اولویت دادن به منافع ملی بر منافع حزبی و ...
2⃣ اطلاع سانی و بیان اهداف و چرایی اجرای طرح به شکل موشکافانه که مدنظر امام خامنه ای مدظله العالی نیز بوده و هست، توسط دولت و وزارت خانههای ذیربط امری ضروری است و اقناع سازی افکار عمومی از طروق مختلف ضرورتی انکارناپذیر و لازم است.
3⃣ برنامه عملیاتی دولت در یک بازه زمانی ۴ ساله و بالاتر برای تحقق بخشیدن به هفت محور طرح تحول اقتصادی، به منظور دریافت و کسب نتیجه مطلوب و موثر و مستمر و پایدار، اگر در گام یکم و دوم و... دولت متوقف شود نه تنها مثمرثمر نبوده بلکه مجموعه های اقتصادی دچار بحران های سنگین و شدید مثل تورم و افزایش افسار گسیخته قیمتها و دستمزدها و ... میشود.
❌ ادامه دارد...
✍سهراب خلیلی
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@gmhfatematazahras
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ_موشن | روحانیون پیشقدم در عرصه کار خیر
🍃🌹🍃
🗓 به مناسبت برگزاری کنگره چهار هزار شهید روحانی در قم
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@gmhfatematazahras
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🔊 #پادکست | آزار و اذیتهایی که بر شیخ الائمه (ع) روا داشتند ...
▪️◾️▪️
🎙 حجت الاسلام والمسلمین عالی
❌ به مناسبت فرا رسیدن شهادت امام جعفر صادق علیهالسلام
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@gmhfatematazahras
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#موشن_گرافی | خرافات فرزندآوری
🍃🌹🍃
این قسمت: تأخیر عمدی در #فرزندآوری
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@gmhfatematazahras
🇮🇷
📝#پرسش_و_پاسخ (۶۰) | یا توافق برجامی در ماههای آینده بین ایران و آمریکا محقق خواهدشد؟
🍃🌹🍃
🔻 تنها ابزار موثر و راهبردی امریکا #تحریم است که آن را از دست نمی دهد و رژیمصهیونیستی مشکل اصلی نیست و آمریکا امتیاز اساسی هم نمی تواند از ایران بگیرد. دولت فعلی هم دولت روحانی نیست که امتیاز نقد بدهد و امتیاز نسیه و وعده دروغین بگیرد.
🔸 حساب امریکا روی نارضایتی داخلی و مجبورشدن ایران به امتیاز دادن بدلیل ناموفق بودن برنامه اقتصادی و نارضایتی و ناامیدی مردم است. بله، بدین معنا توافق برجام امضا شدنی است. این مسیری است که دولت روحانی شدیدا دنبال می کرد و دولت فعلی میخواهد از این دام نجات پیدا کند.
🔺 تکلیف #برجام در عرصه اقتصاد ایران و خنثی سازی تحریمها و بهبود نسبی رفاه مردم مشخص خواهد شد، نه در وین یا واشنگتن. شدت مخالفت با طرح حذف #ارزترجیحی نشانگر وحشت آنها از موفق شدن طرح است.
✍محمدحسن ربانی
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@gmhfatematazahras
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۴۰ قرآن کریم ( آیات ۳۸ تا ۴۳ سوره مبارکه یوسف )
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن عَلَّمَ آیَةً فی کِتابِ اللهِ تَعالی، کانَ لَهُ اَجرُها ما تُلِیَت» هر که آیهای از کتاب خدا را به دیگری بیاموزد، پاداش آن آیه، تا زمانی که خوانده میشود به او نیز میرسد. (مستدرک الوسائل ۴/۲۳۵)
🎙 استاد پرهیزگار
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
@gmhfatematazahras