علت استعفاي بطحايي در استعفانامه خطاب به روحاني: مي خواهم در انتخابات مجلس شركت كنم!
🔻برخلاف آنچه برخی سایتها منتشر کردهاند، بطحایی در متن استعفاي خود خطاب به رئيس جمهور، علت استعفا را حضور در انتخابات مجلس عنوان كرده است/ انتخاب
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
#امام_خمینی
💠 من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوس و اسلام نمایی بعضی افراد ذکری از آنان کرده و تمجیدی نموده ام که بعد فهمیدم از دغل بازی آنان اغفال شده ام.
💠آن تمجیدها در حالی بود که خود را به جمهوری اسلامی متعهد و وفادار می نمایاندند و نباید از آن مسایل سوء استفاده شود. و میزان در هر کس حال فعلی او است.
📚صحیفه نور، جلد ٢١، صفحه ٢٠۶
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
💠به همه ملت به همه قوای انتظامی اطمینان می دهم که امر دولت اسلامی اگر با #نظارت فقیه و #ولایت_فقیه باشد آسیبی بر این مملکت وارد نخواهد شد. گویندگان ونویسندگان نترسند از حکومت اسلامی، و نترسند از ولایت فقیه
#امام_خمینی
#ولایت_فقیه
📚صحیفه نور، جلد ٩، صفحه ١٧١
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ ویژه/بیانات آیت الله اراکی به مناسبت انتخاب آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان ولی امر مسلمین
🔶آیت الله خامنه ای مجتهد عادلی ست که هشتاد و شش مجتهد ایشان را به عنوان بهترین شخصی که می تواند ولایت امر مسلمین را در زمان غیبت کبری به عهده بگیرد انتخاب کردند. در محضر الهی میگوییم بیّنه ای از این بالاتر در زمان خودمان نداشتیم.
🔶آیت الله العظمی خامنه ای در مجلس خبرگانی به عنوان ولی امر مسلمین و رهبر جامعه اسلامی انتخاب شدند که اکثر مراجع تقلید امروز ما عضو آن خبرگان بودند.
🔶همان روزها یادم می آید فقهای بزرگی بر اعلمیت رهبر معظم انقلاب شهادت دادند
🔶خدایا ما حجت داریم که آیت الله خامنه ای بهترین فردی است که می تواند در این زمان راه امام زمان(عج) و اهلبیت (ع) را ادامه دهد
🔶تعارف نداریم هر کس با آیت الله خامنه ای مخالفت کرد معلوم میشود از خط خارج شده است و هر کس همراه اوست ما همراه او هستیم
♦️تهیه شده در مرکز رسانه شباب المقاومة
#شباب_المقاومة
#جوانان_مقاومت
#امام_خامنه_ای
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
❇️ گزیده ای از بیانیه #گام_دوم :مدیران جوان، کارگزاران جوان، اندیشمندان جوان، فعّالان جوان، در همهی میدانهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بینالمللی و نیز در عرصههای دین و اخلاق و معنویّت و عدالت، باید شانههای خود را به زیر بار مسئولیّت دهند...
♦️به گفته امام خمینی رحمه الله علیه اسلام یا ناب است یا آمریکایی / اگر دین را درست بشناسیم همه مشکلات حل خواهد شد.
❓ چرا باید مدیریت را به دست #جوانان سپرد؟
🔸گفت وگوی #وحید_یامین_پور و استاد #پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئيس دانشكده برق دانشگاه استنفورد: بهترين مهندسين برق دنيا را دانشگاه صنعتي شريف تهران تربيت ميكند.
پن: اما در کشور ما افرادی هستند که به جوونهای این مملکت اعتماد ندارند و چشم امیدشون به خارج از کشور و غربه
#ایران_میتواند
#منطق_مقاومت
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi
3⃣قضایای انتخابات ۸۲
🔺در سال ۸۲،بعد از اینکه نمایندگان مجلس ششم در به نتیجه رساندن لایحه تغییر قانون انتخابات ( لایحه ای که می خواست نظارت استصوابي و شرط التزام کاندیداهایی مجلس به اسلام و ولایت فقیه را حذف کند ) ناکام ماندند، تصمیم داشتند برای انتخابات مجلس هفتم که با تصمیمات شورای نگهبان مقابله کنند.
🔹در ایام بررسی صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان تا پیش از اعلام نتیجه، تانک های مطبوعاتی دوم خرداد، برعلیه سنگربان نظام جمهوری اسلامی ، یعنی نهاد قانونی شورای نگهبان، جنگ روانی بزرگی راه انداختند. درحالیکه هنوز نتایج رد صلاحیت ها مشخص نبود، آن را غیرقانونی جلوه می دادند و تاکید می کردند هرچه رد صلاحیت ها بیشتر شود، مشارکت مردم کمتر خواهد شد.
🔹تهدید به تعویق یا تحریم انتخابات توسط دولت، مجلس، رئیس جمهور و گروه های سیاسی از تلاش های شرم آور این طیف برای به کرسی نشاندن خواسته غیرقانونی شان بود.
🔹بعد از اینکه نتایج بررسی صلاحیت ها اعلام شد، عده ای از نمایندگان عضو جبهه مشارکت بدلیل تخلفات متعددی که توسط دستگاه های نظارتی ثبت شده بود، رد صلاحیت شدند. در واکنش به رد صلاحیت ها، اصلاح طلبان شروع کردند به عملی کردن تهدیدها خود علیه نظام. از #تحصن در مجلس و #استعفای دسته جمعی صد نفر از نمایندگان و تهدید به استعفای استانداران و پخش شایعه استعفای برخی اعضای دولت...
🔹تاسف بار اینکه این ماجرا ها در حالی رخ می داد که در سوی دیگر ایران #زلزله_بم با بزرگی بیش از 5/6 ریشتر موجب جان باختن نزدیک به 30 هزار نفر از همیشه وطنانمان شده بود، روزنامه های رادیکال اصلاح طلب یا تیتر اول خود را به چیز دیگری جز زلزله اختصاص داده بودند و یا این موضوع را به حاشیه برده بودند.
🔹این اوج مردمی بودن این طیف را به ملت نشان داد.
🔹واقعیت این بود که با وجود ادعای داشتن پایگاه مردمی، تحصن و اعتراض هیچ گاه از راهروهای مجلس و دفاتر حزب مشارکت فراتر نرفت و به اقشار جامعه و حتی عرصه دانشگاهی منتقل نشد.
🔹اما تشویش و بی نظمی و بی قانونی دولت و مجلس در این ماجرا بشدت به آبروی جمهوری اسلامی لطمه می زد.
🔹خاتمی و کروبی به رهبری نامه نوشتند و از وضعیت با عنوان گره ایجاد شده یاد کردند و خواستار تعویق انتخابات شدند.
🔹رهبر معظم انقلاب نسبت به برگزاری به موقع انتخابات مجلس هفتم این گونه واکنش نشان می دهند:
«امروز کشور بیش از هر زمان، نیازمند وحدت و همدلى مسؤولان محترم است و ملت بزرگوار نیز همین انتظار را از مدیران کشور دارند. انتخابات براى مصالح کشور و ملت ما داراى اهمیت حیاتى است و باید سالم، با نشاط و پرشور برگزار گردد. این یکى از وظایف مسؤولان و اداى دِین در برابر ملت فداکار و مجاهدات و خون هاى مطهر شهیدان است و به خاطر آن شایسته است که برخى گلایههاى دستگاه ها از یکدیگر نادیده گرفته شود و همه دست در دست، این گونه وظایف بزرگ را به بهترین و سالم ترین وجه به انجام برسانند. بار دیگر از شما آقایان محترم و نیز از شوراى محترم نگهبان و دیگر دستاندرکاران و مجریان انتخابات تشکر مىکنم و امیدوارم دعاى حضرت بقیه اللَّه ارواحنافداه شامل حال ملت ایران و مسؤولان کشور گردد.» ۸۲/۱۱/۱۸
🔹استانداران در دیداری با رهبری از در صلاحیت ها گله کردند. رهبری در قسمتی از سخنانشان فرمودند:
«این چه منطقی است که فرضاً گفته شود یک نفر رئیس دادگستری را رد کردهاند؟ این شد استدلال؟ ...من معتقدم باید به قانون عمل کرد؛ چه به نفع ما باشد، چه به ضرر ما...اگر به جای حسّاسی برسد و محتاج تصمیمگیری باشد، و اگر نوبت از مراحل قانونی بگذرد و به رهبری برسد، شکّی نیست که بنده وارد میشوم و به آنچه تشخیص میدهم وظیفه است، عمل خواهم کرد؛ کما اینکه تا الان هم چنین چیزی اتّفاق افتاده است؛ در مورد انتخابات هم اتّفاق افتاده و باز هم همینطور خواهد بود؛ اما این معنایش این نیست که اگر شما صلاحیت کسی را تأیید کردید و دیگری رد کرد... لازم باشد رهبری وسط بیاید و بین شما و آنها داوری کند؛ نه، مجرای قانونی و روش قانونی وجود دارد... قانون، مشخّص و واضح است و زبان روشنی دارد و باید طبق آن عمل شود.»
🔹انتخابات سر وقت خود و بدون خدشه ای برگزار شد. تحصن به پایان رسید و از نمایندگان مستعفی فقط پنج نفر استعفای خود را دنبال کردند!
🔻قاطعیت رهبری در پاسداری از قانون، تاکید ایشان بر صراحت قانون و تحت تاثیر تهدیدها و جوسازی ها، اجازه نداد خدشه ای به روند انتخابات وارد شود.
اگر ایشان در برابر این فشارهای مصنوعی کوتاه می آمدند، و مانند برخی انقلابیون تسلیم نگرانی به خطر افتادن نظام می شدند، دیگر اعتباری برای انتخابات باقی نمی ماند و بدعت ها سنت می شد.
#رها_عبداللهی
🔺نگاه رهبری به انتخابات یک نگاه استراتژیک است؛ نفس برگزاری انتخابات پرشور و قانونمند، فارغ از اینکه چه کسی رای بیاورد. کمتر کسی چنین نگاهی دارد.
🔹در انتخابات ۷۶ عده ای سعی داستند به جامعه القا کنند رهبری روی فلان کاندیدا نظر دارد. رهبری بعد از انتخابات صحبتی داشتند که نشان از نگاه منحصربفرد ایشان به انتخابات، فارغ از دسته بندی های سیاسی بود:
💠 «از ماهها قبل، بعضی از بزرگان و عزیزان و برجستگان کشور، مکرّر به من میگفتند که اگر شما به شخص خاصی برای ریاست جمهوری نظر دارید، آن را به ما بگویید تا ما اوضاع و احوال را هموار کنیم و مردم را هدایت نماییم که همان انجام گیرد.
💠من به آنها گفتم آنچه من از خدا خواستهام، #سی_میلیون_رأی است!
💠در طول این چند ماه قبل از انتخابات، هر چه اصرار شد، آقایان محترم مسؤولان برجسته کشور و دیگران، غیر از همین حرف، چیزی از من نشنیدند.
💠گفتم در این انتخابات، من آراءِ مردم را از خدای متعال خواستهام؛ آن برای ما و کشور مهمّ است.
💠بالاخره هر کس که در رأس دولت و قوّه مجریّه قرار گیرد، کاری میکند، پیشرفتهایی دارد، مشکلاتی دارد. هیچ کس مطلق نیست، هیچ کس کامل نیست؛ تفاضلها هم خیلی زیاد نیست. آنچه برای من مهمّ است، این قضیه است که همه ملت احساس کنند که در این آزمایش شریکند. بحمداللَّه خداوند متعال این دعا را مستجاب کرد، این آرزو را برآورده نمود و این هدیه را به ملت ایران داد. ما اگر تا آخر عمرمان هم شکر کنیم، کم است.» ۷۶/۳/۷
🔹البته ایشان همواره توصیه به دقت در رای دادن داشته و مردم را راهنمایی کرده اند. اما همین نگاه فرا حزبی به انتخابات موجب شده هر طیف و سلیقه از مردم در انتخابات حضور پیدا کنند.
🔹ایشان همواره مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کرده و حتی فرموده اند: «حتی کسانی که به نظام اسلامی عقیده ندارند، بخاطر علاقه به ایران بیایند و رای بدهند.
ممکن است افرادی نسبت به نظام مسئله داشته باشند اما این افراد قاعدتاً نسبت به امنیت، پیشرفت و عزت کشور مسئله ای ندارند و بر همین اساس اگر خواهان استمرار امنیت ملی، افزایش عزت ملی و تضمین پیشرفت و حرکت رو به رشد کشور هستند، باید در انتخابات شرکت کنند.» ۹۴/۱۰/۳۰
🔻البته حضور مردمی محصور در انتخابات نیست. حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ها همواره مهر تاییدی برای پشتیبانی مردمی نظام بوده و در دنیا بی نظیر است و دقیقا بهمین علت است که اینقدر دشمن برای کمرنگ کردن آن تلاش می کند.
#رها_عبداللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هشدار یکسال قبل کارشناس بیداری ملت سید علیرضا آل داود در خصوص راه اندازی نسخه بلاک چین TON تلگرام و ارزدیجتال آن
تلگرام رسماً نسخهی آزمایشی کلاینت بلاکچین TON را منتشر کرد
فایلهای منتشر شده نسخهی ساده شده و پایدار کلاینت بلاکچین TON به همراه فایل پیکربندی قراردادهای هوشمند را شامل میشوند
منبع:کوینیت
بدون تردید سازمانها و قرارگاه های کشور در حوزه فضای مجازی چنان دچار اختلال و ناکارآمدی و منفعت طلبی قبیله ای هستند که نتیجه آن وارد شدن بزرگترین خسارات اقتصادی ،سیاسی، فرهنگی و.... به کشور و همچنین تسلط کامل دشمنان در عرصه مدیریت افکار عمومی در این حوزه شده است.
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
📌تکمیلی/
رئیسجمهور فرانسه:
🔹فکر میکنم ما قطعاً اهداف یکسانی در قبال ایران داریم.
🔹 چه کارهایی مدنظرمان است که انجام دهیم؟
🔹اول، میخواهیم مطمئن شویم آنها به سلاح هستهای دست پیدا نمیکنند.
🔹منظورم این است تا سال ۲۰۲۵ ابزاری در اختیار داریم، میخواهیم از آن فراتر برویم و به اطمینان کامل برای زمان طولانی دست پیدا کنیم.
🔹دوم، ما میخواهیم فعالیت آنها در زمینه موشکهای بالیستیک را کاهش دهیم.
🔹سوم، میخواهیم فعالیت منطقهای آنها را مهار کنیم./فارس
1⃣مقابله رهبری با بدعت تمدید ریاست جمهوری برخلاف قانون
🔺در واپسین روزهای دولت دوم هاشمی رفسنجانی، تعدادی از چهره های سیاسی کشور سخن از تغییر قانون اساسی در راستای امکان حضور دوباره وی در انتخابات داشتند.
🔹طرفداران سردار سازندگی در میان چهره های سیاسی کشور، رد ای ریاست جمهوری را برازنده قامت هیچ کس جز هاشمی نمی دانستند. آن ها خواهان تغییر در قانون اساسی و اضافه کردن #مادام_العمر شدن ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی بودند. کارگزاران سازندگی از جمله این گروه ها بودند.
🔹عطاالله مهاجرانی، حسن روحانی، طاهری امام جمعه اصفهان، عبدالله نوری، حسین مرعشی.... از جمله پیگیر کنندگان این ماجرا بودند.
🔹هاشمی نسبت به اظهارنظرها و تاکید ات این افراد در تریبون های مختلف و رسانه ها هیچ واکنشی نشان نمی داد و چنین برداشت می شد که مخالفتی ندارد.
🔹رهبر انقلاب ناچار مجبور شدند برای جلوگیری از این طرح سه بار مخالفت خود را به صراحت اعلام کنند. آخرین بار در سفر استانی به ارومیه ضمن تمجید از زحمات رئیس جمهور هاشمی، تاکید کردند که پس از پایان این دوره ریاست جمهوری حتما ایشان مسوولیت های دیگری به عهده می گیرند. این تصریح رهبری به حرف و حدیث ها پایان داد.
🔹اگرچه #حسن_روحانی پس از این سخنان رهبری باز هم به شکل دیگر بر ماندن هاشمی در قدرت تاکید کرده و گفته بود رئیس جمهور بعدی شخص سوم مملکت خواهد بود.
🔹چندی پس از تصریح رهبری، هاشمی رفسنجانی در خطبه های نمازجمعه از لزوم باز گذاشتن میدان برای چهره های جدید سخن گفت.
🔻این بدعت غیرقانونی با دخالت رهبری برای همیشه از پیشانی مردم سالاری دینی جمهوری اسلامی پاک شد و دیگر کسی جرات نکرد چنین طرح های بدعت گونه را برای انتخابات مطرح سازد.
#رها_عبداللهی
🔵 ژن خوب
اگرچه حواس همه معطوف به حضور بلاوجه و چندش آور یادگارِیادگارِیادگارِ امام به صف اول شده بود، اما جا دارد بپرسیم که دلیل حضور همیشگی یادگارِیادگارِ امام در جمع مسؤلین طراز اول چیست؟
تولیت مرقد امام یا ریاست مؤسسه حفظ و نشر، واقعا در حد ریاست قوه شأنیت دارد یا موضوعِ «ژن خوب» است؟!
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
2⃣بدعت ابطال انتخابات ۱
🔺در سال ۷۶ سید محمد خاتمی در رقابت با ناطق نوری، محمدی ری شهری، ناطق نوری و زواره ای، در کمال ناباوری بسیاری با رای ۲۰ میلیونی رئیس جمهور شد.
🔹او آن روزها مرد گمنامی بود و کسی تصور نمی کرد بتواند اقبال عمومی را به خود جلب کند. برخی نمی توانستند تحمل کنند. البته ناطق نوری بعنوان جدی ترین رقیب خاتمی نخستین کسی بود که پیروزی وی را تبریک گفت.
رهبری ۱۲ سال بعد در سال ۸۸ در دیدار با نمایندگان کاندیداها معترض که تقاضای ابطال انتخابات را داشتند، گفتند که پس از انتخابات سال 76 کسانی از بزرگان نظام از ایشان تقاضای ابطال انتخابات را داشتند. اما چنان با تلخی و تندی با آن ها برخورد کردند که تا ده سال پس از آن هنوز تلخی آن برخورد در کام آن ها هست و از رهبری گله مندند.
🔹بشارتی وزیر کشور وقت می گوید: من آن روزها شنیدم که یکی از آقایان، ساعتی قبل از اینکه تقریبا بر همه روشن شود چه کسی پیروز انتخابات ایت، وقت می گیرد و خدمت آقا می رسد؛ با اینکه هیچ مسئولیت رسمی هم در زمینه برگزاری انتخابات نداشته است. در آن جلسه به ایشان گزارشی از نتیجه انتخابات می دهد و خواستار ابطال انتخابات می شود. آقا در پاسخ برخورد خیلی شدیدی می کند که ظاهرا سابقه نداشته است. با این مضمون که چگونه به خودت اجازه می دهی این طور درباره نظام فکر کنی و تصمیم بگیری؟
🔻بشارتی چندی پیش افشا کرد که آن فرد علی فلاحیان از وزرای هاشمی بوده.
#رها_عبداللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#NSA
⚠️ اینترنت یک سازمان نظامیست
این خیانته که در ایران دست وزارت ارتباطاته
▫️کاری از کانال جدال احسن با سخنرانی روشنگرانه استاد حسن عباسی
▫️دانشگاه امیرکبیر _97/01/20
#سی_سال_تدبیر
#قسمت 3⃣
🔴بدعت هایی که با تدبیر رهبری از دامان انتخابات دفع شد
🔺گفتیم که #حضور_مردمی از مولفه های قدرت نظام اسلامی و عوامل دوری #سایه_جنگ است.
🔹در جمهوری اسلامی بطور متوسط هرسال یک انتخابات برگزار شده است که آمار بالای حضور مردم با وجود تبلیغات سوء مشتی بر دهان یاوه گویانی است که ادعا می کنند مردم از جمهوری اسلامی خسته اند.
🔹یکی از علل استمرار این حضور طی چهار دهه، اطمینان مردم از سلامت انتخابات است. تدابیر نظام و زیر بار بدعت ها و خواسته های فراقانونی نرفتن، همواره سلامت و اعتبار انتخابات را نزد مردم حفظ کرده است.
🔻در این بخش، این خواسته ها و بدعت های غیرقانونی و چگونگی تدبیر و برخورد رهبری با آنان را بررسی خواهیم کرد.
#رها_عبداللهی
🚨 مروری بر مطالبات حضرت آیتالله خامنهای از دستاندركاران صدا و سیما
😑 سوهان برای روح!
«فیلم و نمایشنامه ایرانی را از حوادث آشفته کننده و برانگیزاننده ذهن و حالت سوهان برای روح، خالی کنید. فیلم ایرانی را وقتی شما نگاه میکنید مثل اینکه باید حتما یک مبالغه در اظهار غصه، اظهار ناراحتی، اظهار گریه، دعوا و تشنج اعصاب در آن باشد.» رهبر انقلاب ۱۳۷۵/۰۱/۲۳
💔 عشق غلط ممنوع!
«یک جاهائی عبور از برخی از خطوط قرمز اخلاقی - منظورم خطوط قرمز سیاسی هم خیلی نیست؛ عمدتا انسان نگران اخلاق و دین و این چیزهاست - در بعضی از فیلمها و سریالها لزومی ندارد. انسان نگاه میکند، میبیند این سریالِ خوشساخت و خوشمضمون اگر این زائده را نداشته باشد، هیچ زیانی به این سریال نمیرساند. بعضی از ارتباطات عشقی دختر و پسر که توی فیلمها منعکس میشود، بد است، بدآموز است. اینکه شما نوع برخورد یک زن و مرد را، یک عشق غلط را - این عشقهای مثلث و مربع را - توی فیلم بیاورید، این مضر است. کاری کنیم که اینها توی فیلمها نیاید.» ۱۳۸۹/۰۴/۱۲
⚠️ مردم ما در خانههای اشرافی زندگی میکنند؟
«در مقولهی عدالت اجتماعی فیلمها و سریالهایی ساخته میشود که غالبا خانههای مورد استفادهی شخصیتهای این فیلمها اعیانی و اشرافی است! واقعا وضع زندگی مردم ما اینطوری است؟ آیا یک زوج جوان یا یک زن و شوهر در چنین خانههایی زندگی میکنند!؟ این کار چه لزومی دارد؟ سالها قبل بعضی از سریالهایی که از سیما پخش میشد، هرچند کیفیت آنها مثل سریالهای الان نبود - عقبتر بود - لیکن فضای زندگی در آنها، متواضعانه و در یک خانهی معمولی بود؛ آنطوری خوب است. زندگی را لزوما نباید اعیانی و اشرافی و متجملانه معرفی کرد.» رهبر انقلاب ۱۳۸۳/۰۹/۱۱
@hamandish
سید محمدرضا یحیی زاده:
🔹🔷🔹
🔴 استفعا یا عزل؟
از این استعفا بوی خوش به مشام نمی رسد!
✍️ #ابراهیم_سحرخیز
🔹 استعفای ناگهانی وزیر آموزش و پرورش خبری نیست که بتوان بسادگی از کنار آن گذشت.
🔸گره زدن این اتفاق پر شبهه، به بهانه های #واهی مانند مهیا شدن برای انتخابات مجلس یا به بن بست رسیدن رتبه بندی،تعویق در مطالبات بر زمین مانده معلمان ، پیش کشیدن مشکلات شخصی و خانوادگی اوج ساده اندیشی است.
🔹 این کناره گیری،گرچه با ایامی مصادف گشته است تا به ظاهر، آنرا موجه جلوه دهد اما #جعبه_سیاه ماجرا ،شاید چیز دیگری را برملا سازد.
منش آرام و مدارا گونه بطحایی نشان می دهد:
اولا: او مرد کناره گیری نیست.
ثانیا: با توجه به عملکرد دولت شانس انتخاب شدن برای مجلس را ندارد، باید دید ماجرا از کجا آب می خورد؟
🔹 عقل سلیم ایجاب می کند در بین دیگر گمانه های مطرح، برای چرایی این اتفاق، هول و اضطراب برخی از #افراطیون سیاسی را نباید از نظرها دور داشت. باید دید چه جریانی از رفتن بطحایی سود می برد؟ماندن ایشان موجبات تکدر خاطر چه جریانی را فراهم می کند؟
🔹 آرامش در #ظرفیت بزرگی مانند آموزش و پرورش در انتخابات پیش رو، خواب چه کسانی را آشفته کرده است که قرار است با جایگزین نمودن دیگر گزینه های افراطی به عنوان سکاندار بعدی آموزش و پرورش، ادامه راه برای لیست "امید از کف داده" اصلاحات هموار کند؟
🔹 چرا باید در آستانه #انتخابات پیش رو، تاوان بحران مقبولیت و پایگاه اجتماعی از دست رفته دولت روحانی را، در بین جامعه بزرگ فرهنگیان، شخص بطحایی بپردازد؟
🔸بطحایی نفر بعدی است که باید #قربانی انتخابات شود تا قدری از دغدغه های دولت کاسته شود.شاید از این نمد، کلاهی برای برخی، تهیه شود.
🔹کار بر افراطیون در صحنه کارزار انتخابات، دشوار و ممتنع شده است.باید تا دیر نشده برای این #بازی از پیش باخته ، چاره اندیشی کرد و بطحایی استعفا داده شد.
💠#ناکارآمدی دولت در حوزه اقتصاد یا معیشت با حذف بطحایی حل شدنی نیست.کشاندن آموزش و پرورش به آوردگاه سیاسیون افراطی و فرصت طلب، به صلاح جامعه فرهنگیان و نظام تعلیم تربیت کشور نیست.
🌐والبته متاسفانه #قربانی_اصلی این بازی های سیاسی کسی نیست جز دانش آموزان این کشور که به مصیبت دولت #خسته روحانی دچار شده اند.و البته اینجاست که در این بلبشوی فرهنگی فرمان آتش به اختیار رهبری معنا پیدا میکند
▫️به امید روی کار آمدن دولت #جوان_حزب_اللهی که پایانی باشد بر قصه این غصه ها .
🖊نقل از کانال فرهنگیان با کمی تصرف
در فرآیند سقوط دلار، تماشاگر نباشیم!
الحمدلله چین و روسیه طی توافقی دلار را از مبادلات خود حذف کردند. حجم تجارت سالانه دو کشور حدود یکصد و هفت میلیارد دلار است و شاید کسانی بگویند در مقیاس جهانی، این رقم اثر چندانی روی نقش بینالمللی دلار نخواهد داشت. اما باید توجه داشت که حذف دلار از مبادلات، یک پدیدهی منحصر به روابط چین و روسیه نیست، یک فرآیند است که از مدتها پیش توسط رقیبان بینالمللی آمریکا به عنوان یک راهبرد دنبال میشود.
این راهبرد، که انتظار میرود ظرف چند سال آینده به نتیجه برسد، دو محصول مهم خواهد داشت: نخست، سقوط اقتصاد آمریکا در نتیجه سقوط ارزش دلار و تلاش طلبکاران برای فروش ۲۲ تریلیون دلار طلب خود که روند سقوط ارزش دلار را تشدید خواهد کرد(برخی از فروش اوراق بدهی آمریکا توسط چین به عنوان گزینه اتمی پکن یاد میکنند). دوم، تضعیف شدید ابزارهای جنگ ارزی که آمریکا بر پایه مناسبات دلاری در جهان شکل داده و پایه تحریمهای واشنگتن علیه سایر کشورها محسوب میشود.
از رخدادهایی که اتفاق میافتد، حتما خوشحال هستیم، چراکه بزرگترین دشمن مردم ایران در حال از دست دادن بزرگترین سلاح خود علیه ماست، اما نباید در برابر این تحولات منفعل بود و فقط ایستاد و برای دیگران سوت و کف زد.
ایران یک بازیگر مهم بینالمللی است و میتواند در دو سطح نقشهای مهمی ایفا کند: ۱- توقف استفاده از دلار در مبادلات خارجی ۲- توقف استفاده از سامانههای مبادلاتی تحت سلطه آمریکا(و همپیمانان اروپاییاش) و مشارکت در طراحی سامانههای جایگزین. از چین و روسیه باید آموخت که هرگز با این مفروض که "مگر ۱۰۰ میلیارد دلار چه تاثیری روی نقش دلار دارد؟"، راهبرد تضعیف دلار را کنار نگذاشتند.
اتفاق دیگری که با توجه به سقوط شدید ارزش دلار ظرف چند سال آینده، از اکنون باید شروع شود، این است که همه ذخایر دلاری کشور باید صرف واردات طلا شود. دقیقا ۴۰ روز پس از امضای برجام، راقم این سطور این پیشنهاد را ارائه کرد اما متاسفانه از اجرای آن غفلت شد. هنوز دیر نشده است. اما مردم به همان دلیلی که به دست خود سهام پدیده خریدند و پس از فاجعه، به حاکمیت پناه آوردند، پس از فاجعه دلار هم به حاکمیت پناه خواهند آورد. از امروز به فکر باشیم و مدیریت کنیم تا همه ذخایر دلاری ایرانیان به طلا تبدیل شود.
#افول_موریانه_وار یک خصلتی دارد و آن اینکه وقتی پایه ستونها تخریب شد، سقوط بنا دفعی و وحشتناک است.
@syjebraily