🔴ترور معاون فرمانده عملیات کربلا
♦️شبکه اطلاع رسانی مقاومت عراق از ترور «حیدر حمود الحسیناوی» معاون فرمانده عملیات کربلا هنگام بازگشت از محل کار به منزلش در النخیب بصره خبر داد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔺سنگ تمام چهره نزدیک به لاریجانی برای تخریب دولت و مجلس
👈هیچ فکری برای اداره کشور ندارند!
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/782062
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
✅حرف روز
👈نگاه نو به فرهنگ
شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مرجع عالی سیاستگذاری، تعیین خطمشی، تصمیمگیری و هماهنگی و هدایت امور فرهنگی، آموزشی و پژوهشی کشور در چارچوب سیاستهای کلی نظام محسوب میشود و تصمیمات و مصوبات آن لازمالاجرا و در حکم قانون است. روز گذشته رهبر معظم انقلاب، اعضای دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی را معرفی نمودند و به بهانه این معرفی چند نکته مهم را که در حقیقت میتوان آن را رویکرد جدید این شورا نامگذاری کرد، بیان کردند.
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- اهمیت و جایگاه شورا در این دوره، از دورههای گذشته مهمتر و حساستر است؛ چراکه انقلاب اسلامی وارد دومین چله خود شده و در گام دوم باید به زیرساختهای تمدنی، نگاه نو، آسیب شناسانه و روزآمد ساز داشته باشد و در رأس این زیرساختها «فرهنگ» قرار دارد. این نگاه، رسالت خطیر شورا را عمیقتر نموده تا نصبالعین اعضا قرار گیرد و البته مطالبه نخبگان و فعالان فرهنگی نیز بر همین مبنا شکل گیرد.
2️⃣- رویکردی که در دوره جدید ازجمله اولویتهای شورا بهحساب میآید عبارت است از پدید آمدن باور عمیق در متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصههای گوناگون کشور نسبت به اینکه: اولاً فرهنگسازی در هریک از اجزاء تمدّنی جامعه، برترین وسیله پیشرفت و موفقیت آن بینیاز کننده از ابزارهای الزامآور و تحکّمی است؛ دوماً شاکله و آرایش عمومی فرهنگ در همه بخشهای گسترده آن، نیازمند نظم و محتوای انقلابی است.
3️⃣- برای مجموعهای که قرار است نگاه نو، آسیب شناسانه و روزآمدساز به عرصه فرهنگ داشته باشد، ایجاب میکند که این نگاه را با توجه به شرایط جدید، از خود شروع نماید و این ازجمله الزامات و ضرورتهای یک چنین مجموعهای است.
4️⃣- نگاه سیاسی و سنگاندازیهای دولتی در سالهای گذشته یکی از عوامل اصلی عدم تأثیرگذاری تصمیمات شورا محسوب میشود؛ اما حالا انتظار این است که شورای عالی انقلاب فرهنگی قدمهای روشن و متناسب برداشته و نسبت به خلأهای موجود در بخش فرهنگ، تحرک ویژه داشته باشد.
👈نکته راهبردی:
واقعیت آن است که کلید حل مشکلات در بسیاری از عرصهها مانند اقتصاد و سیاست در مسئله فرهنگ است و به همین سبب است که مقام معظم رهبری آن را در رأس زیرساختهای تمدنی بهحساب میآورند که نیاز به تحول دارد. تحولی که انشاءالله در تصمیمات و برنامهریزیهای شورا نمود پیدا کند.
✍#مصطفی_برزکار
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
📖 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
📝 رهبر انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
📚بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🌀 خبر: «صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاحطلب، در پستی اینستاگرامی در واکنش به شروط وزارت خارجه برای مذاکره با آمریکا، نوشت: «من نمیدانم چرا جنابِ خطیبزاده سخنگویِ محترمِ وزارتِ خارجه اینقدر با غربیها رودربایستی دارند. ایران چهار شرطِ اصلی داشت برایِ بازگشتِ مجدد به مذاکراتِ برجام در وین. امّا ایشان فقط سه تا از شروط را اعلام کردند: ابرازِ ندامت و عذرخواهی آمریکا برای خروج از برجام، لغوِ همه تحریمها و ضمانت خارج نشدن از برجام. شرط چهارم، که جو بایدن میبایستی دو دور کولی دور میدان آزادی به جناب آقای رئیسی بدهند را ذکر نکردند». چرا زیباکلام ِ استاد دانشگاه، نه كلامش زیبنده منافع ملي و نه محتواي قلم و صحبتش در تراز كُرسي دانشگاه نظام جمهوري اسلامي است؟!
🍃🌹🍃
❌ گزاره تحلیلی:
🔸 به همان اندازه كه منافع ملي، گمشده مواضع صادق زیباکلام است؛ آمريكا هراسي و گاهي آمريكا پرستي کلیدواژههای محتواهاي وي را تشکیل میدهد؛ او در واكنش به تحقیر قدرت دریایی آمریکا توسط نيروي دريايي سپاه، طی توییتی نوشت: «من باور دارم که یک قایق سپاه، ناو اینترپرایز با پنج هزار تفنگدار، دهها فروند طیاره و هلیکوپتر نظامی، شماری کشتیهای جنگی اسکورت را از خلیجفارس فراری داده. سؤالم این است که این پیروزی افتخارآفرین چه کمکی به ایجاد اشتغال، مهار تورم، پایین آمدن قیمت دلار، ارزان شدن گوشت، نانوآب میکند!».
🔹 زماني كه همه پرچم افتخار ساخت واكسن ايراني را بالا میبردند و خوشحالي میکردند، در صفحه توییتر خود نوشت: «به نظر شما کشوری که نتوانسته در زمینه تولید یک دوچرخه ساده بچگانه، صادراتی داشته باشد و بعد از شصت سال عصاره صنعت خودروسازیاش، پراید و پیکان است، چگونه ممکن است در زمینه تولید واکسن کرونا تبدیل به یک تولیدکننده بینالمللی شود؟». وي در آذرماه سال گذشته در واكنش به مصوبه رفع فوری تحریمها که در مجلس به تصویب رسید، نوشت: «مجلس طرحی را با قید دوفوریت به تصویب رساند که خلاصه آن توقف همکاری با برجام، خروج از پروتکل الحاقی، قطع احتمالی رابطه با آژانس و بالاخره احتمال گرفتار شدن ایران ذیل بند ۷ منشور است.
🔺 نکته پایانی: تأسف قابلتأمل و دردناك آنجاست كه درس انقلاب اسلامي گاهي توسط همين كساني تدريس و نگاشته میشود كه بر دستاوردهاي کمنظیر آن خط بطلان و ناباورانه میکشند. فرمايشات مقام معظم رهبري در اين باب بسيار راهگشاست: «اینکه استاد ما در داخل کلاس دل دانشجو را خالی کند و مدام بگوید «شما کوچکید، شما حقیرید، شما عقبماندهاید» خیانت است؛ این بیتعارف خیانت است... خیلی باید مراقب باشید محیط دانشگاه یک جایگاهی نشود برای واگرایی از انقلاب و مفاهیم انقلاب و ارزشهای انقلاب... این جزو الزامات حتمی است... این گرایشها قابلتأیید نیست، قابل حمایت نیست. گرایشهایی وجود دارد که کشور را به سمت وابستگی سوق میدهد، باید با اینها همراهی نکرد».
✍️ حسين عباسيان
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
📌امیدها و الزاماتِ اصلاحات اقتصادی هوشمند
1⃣ اقتصاد ما بیش از آنکه از تحریمهای خبیثانه دشمن آسیب ببیند، از سوءتدبیر برخی مدیران آسیبدیده و اکنون که تحولات مثبتی در سه قوه پدید آمده، حجت بر مسئولان تمام است تا با همت و تدبیر و عقلانیت انقلابی، تدریجا نابسامانی اقتصاد را به سامان و رونق تغییر دهند. کارهای موقت و مسکّنوار برای کاهش فشار اقتصادی، حتما ضروری است. اما اهل انصاف و خرد انتظار ندارند همه نتایج تلخ سوءتدبیرهای هشت ساله، مثلا در صد روز و دویست روز برطرف شود.
2⃣ دستگاهها باید پیش از اتخاذ هر تصمیم مهمی، به اندازه کفایت با یکدیگر همافزایی کرده باشند، و پیوستهای رسانهای لازم برای اقناع عمومی فراهم کرده باشند؛ پس از آن با قاطعیت و جدیت، پای اجرای تصمیمات بایستند و تذبذب و تعلل به خرج ندهند.
3⃣ درسی که از تجارب دهه گذشته میتوان گرفت، اهمیت همفکری و همافزایی بدنه سه قوه (و نه صرفا سران قوا) است؛ همچنان که درون هر یک از سه قوه و زیر مجموعههای آنها هم باید هماهنگی حاکم باشد. اینگونه نشود که تصمیمات یک مجموعه دولتی با رویکرد مجموعه دیگر در داخل دولت، تعارض داشته باشد؛ یا مثلا رئیسجمهور ناچار به مداخله و لغو دستور صادره - مثلا درباره قیمت خودرو- شود.
4⃣بهعنوان یک نمونه دیگر، درموضوع لایحه تعیین تکلیف ارز دولتی- که دو فوریت و یک فوریت آن تصویب نشد- حق دولت است که لایحه دو فوریتی بدهد و حق نمایندگان مجلس هم هست که پس از بررسی، فوریت را رد کنند.
🔹 اما میتوان با همفکری بیشتر، به وضعیتی از تعامل رسید که در بسیاری از موارد، یا لایحهای با قید دو فوریت تقدیم نشود، و یا اگر واقعاً فوریتدار است، مورد تایید قرار گیرد. در همین موضوع مهم تعیین تکلیف قیمت ارز، باید دید که آیا میتوان برای نرخ ارز، مستقلا - بدون جایابی آن در پازل راهبرد کلی تحول اقتصادی- تدبیر کرد؟ به نظر میرسد بدون ترسیم آن راهبرد کلی، چه تثبیت نرخ فعلی و چه حذف و افزایش آن، نتواند تغییر مورد انتظار را به همراه داشته باشد. «اصلاحات اقتصادی»، کلّ به هم پیوستهای است که اجزای آن باید در تناسب با هم اجرایی شود. وگرنه ادبیاتی مانند «قیمتگذاری دستوری، تعدیل و واقعی کردن قیمتها، آزادسازی اقتصاد و...»، گمراهکننده خواهد بود.
🔹با همین ادبیات گمراهکننده، هم در دولت سابق و هم دولت سازندگی، شوکهای ویرانگر به جامعه داده شد. یا چگونه ۱۸ میلیارد دلار را ظرف دو ماه حراج کردند و دو سال بعد، ارز ۴۲۰۰ تومانی را حتی از واردات کالاهای اساسی دریغ کردند و به تورم بیسابقه دامن زدند.
🔸عجیب اما واقعی است که در جلسه ۲۱ فروردین ۹۷ - بدون کار کارشناسی درست و با وجود مخالفت بانک مرکزی و وزارت اطلاعات و...- نرخ مندرآوردی ۴۲۰۰ تومان از زبان رئیس دولت وقت تصویب شد؛ و شگفتتر، رفتار نشریاتی است که معاون اول رئیسجمهور را به هنگام اعلام عمومی نرخ، در قامت «سوپرمن» تصویر کرده بودند، اما حالا تیتر میزنند: «دلار ۴۲۰۰ تومانی، استخوانی در گلوی دولت»!
5⃣شرط حذف یارانه پنهان، دادن یارانه هدفمند صرفا به دهکهای پایین است و پیش نیاز آن، جمعآوری اطلاعات لازم در سامانههای ذیربط است. همچنین از الزامات اصلاحات اقتصادی هوشمندانه، اصلاح نظامهای مالیاتی و بانکی، اصلاح ساختار معیوب بودجه، ساماندهی نظام توزیع و نظام تامین اجتماعی، افزایش بهرهوری، و تقویت پول ملی است. علت برخی بحرانهای پدید آمده در دولتهای مدعی سازندگی و اعتدال، بیاعتنایی به همین الزامات بود.
6⃣ از دیگر الزامات مهم، حمایت از افکار عمومی در برابر بمباران تبلیغاتی بدخواهان است. بدون فعالیت رسانههای روشنگر و نقّاد، ضریب خطا در تصمیمات اجرایی افزایش مییابد؛ اما ضمنا انحراف رسانهها از این کارکرد، میتواند مجال تحول مصلحانه را نابود سازد.
🔹 دروغ، شانتاژ، تهمت، تخریب و دادن آدرسهای گمراهکننده، رسانه را تبدیل به دشنهای در قبضه دشمنان میکند. دستگاه قضایی، دستگاههای دولتی ذیربط و مجلس، همانقدر که موظفند مجال فعالیت سالم را برای نقدهای رسانهای فراهم کنند، وظیفه دارند راه شانتاژ، تحریف، دغلبازی و دروغپراکنی و تشویش اذهان را ببندند. در اینجا هیچ دستگاه حاکمیتی حق ندارد ژست مدارا بگیرد؛ که به تعبیر سعدی «ترحّم بر پلنگ تیزدندان- ستمکاری بود بر گوسفندان».
✍ #محمد_ایمانی 🍃✨🍃
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⭕️ دلایل زلزله اطلاعاتی در موساد چیست؟
✍️ استعفای چند تن از مسئولان ارشد سازمان موساد که درجه ژنرالی دارند و از اصلی ترین چهره های این سازمان محسوب می شدند، گمانه هایی را تقویت کرده که قابل توجه است.
1️⃣ فرضیه اول این است که نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از به دست گرفتن سکان نخست وزیری تلاش دارد که راهبردهای امنیتی نتانیاهو را به کلی با دگرگونی رو به رو کند. دلیل عمده نفتالی بنت نیز این است که اعتقاد دارد موساد تحت سیاست های نتانیاهو در مواجهه با ایران طی پانزده سال اخیر نه تنها به صورت راهبردی موفق نبوده بلکه خود این رژیم را دچار بحران امنیتی کرده است.
2️⃣ مساله بعدی که شواهد آن کم هم نیست، از یک اختلاف قدیمی در موساد حکایت می کند. تغییرات ساختاری در واقع یک نوع تسویه امنیتی در رژیم صهیونیستی محسوب می شود. واقعیت این است افرادی که در حال حاضر مجبور به استعفا شده اند، سالهاست بخش مهمی از مدیریت موساد و تعیین ماموریت های آن را در سیطره خود داشته اند و اینک با محدود شدن حوزه مدیریتی شان، عملا مجبور به کناره گیری شده اند. گفته می شود که شمار دیگری از مقامات این دستگاه جاسوسی نیز طی روزهای آتی در اعتراض به تغییرات و تعطیلی برخی از بخشهای موساد و باز شدن بخشهای جدید و تقویت برخی دیگر از بخشها استعفا خواهند کرد که به منزله یک تسویه حساب بزرگ خواهد بود. با این وجود حتی اگر این تغییرات را حاصل تسویه حساب درون سازمانی موساد هم ندانیم، ولی گسترش اختلاف در هسته های پنهان مدیریت موساد زین پس، کاملا حقیقی خواهد بود.
3️⃣ اما یک احتمال قوی تر این است که عمق هک های سایبری اخیر و شناسایی صدها افسر نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بسیار بیشتر از چیزی است که تاکنون به صورت قطره چکانی در حال انتشار است. یعنی موساد برای ادامه حیات نیازمند یک نوسازی مجدد شده و با وضعیت فعلی، برخی از افسران ارشد اطلاعاتی فعلی که حتی تصاویر خانوادگی آن نیز در دست مخالفان رژیم صهیونیستی قرار دارد، دیگر کاری پیش نخواهد برد.
4️⃣ حملات اخیر سایبری همانند ضربات گروه هکری عصای موسی (Moses Staff) به دستگاه های نظامی و امنیتی اسرائیل که بخشی از اخبار این حملات در فضای مجازی در حال انتشار است، ضعف موساد در حوزه فناوری را به خوبی نمایان کرده و به همین دلیل موساد باید به سمت تقویت حوزه فناوری خود برود. در گزارشات منتشر بین المللی نیز آمده است «بارنیا» احساس میکند که موساد در هر چیزی که به فناوری مربوط میشود، در مقایسه با سایر دستگاههای اطلاعاتی جهان عقب است. نکته قابل تامل نیز این است که بارنیا در حالی حوزه کاری سنتی و نیروی انسانی محور را در حال جابجایی با فناوری های جدید است که برآوردها نشان می دهد که اتفاقا حوزه فناوری بیش از هر زمانی می تواند پاشنه آشیل موساد شود.
5️⃣ نفتالی بنت، نخست وزیر جدید اسرائیل از مدتی قبل استراتژی «هزاران جراحت» را در مواجهه با ایران رونمایی کرد که بر اساس آن ایران به جای یک زخم کاری باید صدها زخم کوچک ترکیب شده نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک دریافت کند تا ضعف نهایی بر او غالب شود. تغییرات اخیر در موساد که در این تغییرات به خصوص بخش فناوری و عملیات تقویت خواهند شد حاکی از این است که سیستم موساد ذیل این راهبرد در حال نوسازی است.
6️⃣ زلزله اطلاعاتی صورت گرفته شده در موساد در حالی است که در هفته های اخیر سازمان سیا نیز پس از دریافت برخی ضربات سنگین اطلاعاتی از ایران مجبور به جابجایی مدیریتی شده است. دور از ذهن نیست که بسیاری در جهان، ایران را متغییر اصلی این تغییرات اجباری می دانند. ایتامار آیچنر خبرنگار بخش سیاسی وبگاه «وای نت»، طی گزارشی نوشت: «بارنیا از زمان تصدی پست [جدید] یک تغییر استراتژیک در کار این سازمان را هدایت کرد که ثابت میکند موساد به ویژه در مواجهه با تهدید ایران دچار رکود نیست». در ادامه این گزارش به نقل از منابع آگاه موساد نوشت که دلیل اصلی استعفای مقامات موساد، ایجاد همین تغییرات است و اگر این تغییرات نبود، موساد نوک حمله سرویسهای اطلاعاتی را در سراسر جهان از دست میداد.
روندهای گفته شده بالا نشان می دهد که سیر تقابل با نهادهای اطلاعاتی ایران برای طرف صهیونیستی و آمریکایی به دریافت ضربات معمول محدود نشده و آثار این تقابل به ضربات راهبردی تبدیل شده است.
*مهدی جهان تیغی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🏴 یا فاطمة اشفعیلنا فیالجنة
▪️وفات خانم حضرت فاطمه معصومه(سلامالله علیها) رو محضر حضرت ولی عصر(عجلالله) و ولی نعمتمان حضرت رضا(ع) تسلیت عرض میکنیم.
📖 السلام عليكِ يا بنتَ وليِّ اللهِ السلام عليكِ يا أختَ وليِّاللهِ السلام عليكِ يا عَمَّةَ وليِّ اللهِ السلام عليكِ يا بنتَ موسي بن جعفرٍ و رحمةُ اللهِ و بركاته
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شاه کلید حل مشکلات...
[ لا إله إلّا أنت سبحانک إنّي کنت من الظالمین ]
حجت الاسلام و المسلمین دانشمند
🆘 @Roshangari_ir
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 فیلمی دیده نشده از اولین تحریم نفتی ایران
📛 ببینید چطور انگلیس نفتکش ایران را در زمان پهلوی میدزدد و محمدرضا با ذلت این تحقیر را می پذیرد
📌چی بودیم چی شدیم؟! از ذلت به اوج اقتدار رسیدیم
#قضاوت_با_شما
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آماری عجیب از مهد آزادیهای جنسی!
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عصبانیت سرباز خبرنگاران شبکه سعودی اینترنشنال:
چرا ایرانیان را تحریم و به خاک ایران حمله نمی کنید؟!
🆘 @Roshangari_ir