چرا سیاستمدار باید شجاع باشد؟
یک سیاستمدار برای آنکه بهترین تصمیم را بگیرد، در مرتبهی اول باید بداند که «در کجای تاریخ ایستاده است؟». برای همین «شناخت واقعیتهای میدان» مهم است. «یعنی ما بدانیم که الان در کجا قرار داریم: ما کجا هستیم، دشمن کجا هست، جایگاه ما چیست؟... فرض کنید اگر چنانچه ما ندانیم که موقعیت ما در منطقه الان به نحوی است که دشمن از ما حساب میبرد، یک جور عمل میکنیم، اگر دانستیم که موقعیت ما به نحوی است که دشمن از ما حساب میبرد، جور دیگری عمل میکنیم.» ۲۳/۱۲/۹۷
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi
چرا سیاستمدار باید شجاع باشد؟ در مرتبهی دوم، «هر کشوری، هر جامعهای حوادثی دارد؛ این حوادث بعضاً حوادث خوب است، بعضاً حوادث تلخ است... نوع مواجههی با این حوادث خیلی مهم است که چه جور با این حوادث مواجه بشویم.» ۲۳/۱۲/۹۷ مثلا «یک وقت انسان وارد میدان میشود امّا میترسد... این یک جور عکسالعمل و واکنش و حضور در مقابل دشمن است، یک وقت با دلیری وارد میشود. در روایات دارد «خُضِ الغَمَراتِ لِلحَقّ»؛ وارد میدان میشود با دلیری، با شجاعت؛ این هم یک جور دیگر برخورد. ببینید، ما نگاه کنیم به وضع کشورهای دنیا؛ کشورهایی که ما با آنها آشنا هستیم، مسائلشان را میدانیم؛ هر دو جور حرکتها را ما در کارهای اینها میبینیم.» ۲۳/۱۲/۹۷
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi
🕋 پیام امام خامنه ای به کنگره عظیم حج
بسمالله الرّحمنالرّحیم
والحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی رسوله الکریم الامین، محمّد خاتم النّبیّین، و علی آله المطهّرین سیّما بقیّة الله فی الارضین، و علی اصحابه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
🔸 موسم حج در هر سال، میعاد رحمت پروردگار بر امّت اسلامی است. فراخوان قرآنیِ «وَ اَذِّن فِي النّاسِ بِالحَج»، دعوت همگان در طول تاریخ بر سر این سفرهی رحمت است تا هم دل و جان خداجوی و هم نگاه و اندیشهی خردورز آنان از برکات آن بهرهمند گردد و هر سال درسها و آموختههای حج، به وسیلهی جماعاتی از مردم به سراسر جهان اسلام برسد.
🔹 در حج، اکسیر ذکر و عبودیّت که عنصر اصلی در تربیت و پیشرفت و اعتلای فرد و جامعه است، در کنار اجتماع و اتّحاد که نماد امّت واحده است، و همراه با حرکت بر گرد مرکز واحد و در مسیری با هدف مشترک که رمز تلاش و تحرّک امّت بر پایهی توحید است، و با یکسانی آحاد حجگزار و نبود تمایز که نشانهی برداشتن تبعیضها و همگانی کردن فرصتها است، مجموعهای از پایههای اصلی جامعهی اسلامی را در نمایی کوچک نشان میدهد. هر یک از احرام و طواف و سعی و وقوف و رمی و حرکت و سکون در اعمال حج، یک اشارهی نمادین به بخشی از بدنهی تصویری است که اسلام از اجتماع مطلوب خود ارائه کرده است.
🔸تبادل دانستهها و داشتهها میان مردم کشورها و مناطق دور از هم، و تعمیم آگاهیها و تجربهها، و خبرگیری از وضع و حال یکدیگر، و زدودن بدفهمیها و نزدیک کردن دلها و انباشتن توانها برای مقابله با دشمنان مشترک، دستاورد حیاتی و بسی بزرگ حج است که با صدها گردهمایی مرسوم و معمول نمیتوان آن را به دست آورد.
🔹آئین برائت که به معنی بیزاری از همهی بیرحمیها و ستمها و زشتیها و فسادهای طواغیت هر زمان و ایستادگی در برابر زورگویی و باجگیری مستکبران دورانها است، یکی از برکات بزرگ حج و فرصتی برای ملّتهای مظلوم مسلمان است.
🔸امروز برائت از جبههی شرک و کفر مستکبران و در رأس آن آمریکا، به معنی برائت از مظلومکشی و جنگافروزی است؛ به معنی محکوم کردن کانونهای تروریسم از قبیل داعش و بلکواتر آمریکایی است؛ به معنی نهیب امّت اسلامی بر سر رژیم کودککش صهیونیست و پشتیبانان و کمککنندگان آن است؛ به معنی محکومیّت جنگافروزیهای آمریکا و دستیارانش در منطقهی حسّاس غرب آسیا و شمال آفریقا است که رنج و مرارت ملّتها را به نهایت رسانده و هر روزه مصیبتهای سنگینی بر آنان وارد کرده است؛ به معنی بیزاری از نژادپرستی و تبعیض بر اساس جغرافیا و نژاد و رنگ پوست است؛ به معنی بیزاری از رفتار استکباری و خباثتآمیز قدرتهای متجاوز و فتنهانگیز دربرابر رفتار شرافتمندانه و نجیبانه و عادلانهای است که اسلام، همه را به آن دعوت میکند.
🔹اینها اندکی از برکات حجّ ابراهیمی است که اسلام ناب، ما را به آن فراخوانده است؛ و این، نماد مجسّمِ بخش مهمّی از آرمانهای جامعهی اسلامی است که هر سال به وسیلهی آحاد مردم مسلمان، به کارگردانی حج، نمایشی عظیم و پُرمضمون پدید میآورد و با زبانی گویا، همه را به تلاش برای ایجاد چنین جامعهای فرا میخواند.
🔸نخبگان جهان اسلام که جمعی از آنان از کشورهای مختلف هماکنون در مراسم حج حضور دارند، وظیفهای سنگین و خطیر بر دوش میکشند. این درسها باید به همّت و ابتکار آنان به مجموعهی ملّتها و افکار عمومی منتقل شود و دادوستد معنوی اندیشهها و انگیزهها و تجربهها و آگاهیها بهدست آنها تحقّق یابد.
امروز یکی از مهمترین مسائل جهان اسلام، مسئلهی فلسطین است که در رأس همهی مسائل سیاسی مسلمانان با هر مذهب و نژاد و زبان قرار دارد.
🔹بزرگترین ظلم قرنهای اخیر در فلسطین اتّفاق افتاده است. در این ماجرای دردآور، همه چیزِ یک ملّت ــ سرزمینش، خانه و مزرعه و داراییهایش، حرمت و هویّتش ــ مصادره شده است. این ملّت به توفیق الهی شکست را نپذیرفته و از پا ننشسته و امروز از دیروز پُرشورتر و شجاعانهتر در میدان است؛ ولی نتیجهی کار نیازمند کمک همهی مسلمانان است.
🔸ترفند معاملهی قرن که به وسیلهی آمریکای ظالم و همراهان خائنش زمینهسازی میشود، جنایتی در حقّ جامعهی بشری و نه فقط ملّت فلسطین است. ما همگان را به حضور فعّال برای شکست این کید و مکر دشمن فرا میخوانیم و به حول و قوّهی الهی آن را و همهی ترفندهای دیگر جبههی استکبار را در برابر همّت و ایمان جبههی مقاومت، محکوم به شکست میدانیم.
🔺قال الله العزیز: اَم يُريدونَ كَيدًا فَالَّذينَ كَـفَروا هُمُ المَكيدون. صدق الله العلیّ العظیم. توفیق و رحمت و عافیت و قبولی طاعات را برای همهی حجّاج محترم از خداوند مسئلت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴مردادماه۱۳۹۸ مصادف با ۳ذیالحجّه۱۴۴۰
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
📸تصویر سمت راست؛ ایشون خانم رومینا راموس سفیر بولیوی در تهران هستن.
چند روز قبل، روز ملی کشورشون بود.
ایشون هم گلهایی رو که به مناسبت این روز به سفارت بولیوی فرستاده شده بود رو برداشتن و به بهشت زهرا(س) اومدن و اوننها رو تقدیم شهدای کشورمون کردن.
📸تصویر سمت چپ هم شهرداری تهران هست که نام شهدا رو از خیابانها برداشته😏
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
💢 اقتصاد کشور، هنوز هم دارد تاوان #فتنه88 را میدهد؛ مسبب #تحریم شد
🔹 ۱۸ مرداد ۹۸ | #همتی، رئیس کل بانک مرکزی: فتنه ۸۸ خیلی به اقتصاد کشور لطمه زد و هنوز هم داریم هزینه آن ایام را میدهیم؛ وقتی میبینند در داخل اختلاف است، حتماً تحریم را بیشتر میکنند؛ در سال ۱۳۸۴ به آقای #هاشمی رای دادم و حتما بهتر بود|فارس|ایسنا|تسنیم
🔸 ریچارد نفیو طراح تحریم در ص ۵۸ کتاب هنر تحریمها: "در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ (مصادف با آغاز فتنه سبز در سال ۱۳۸۸)، کارشناسان #تحریم در وزارتخانههای خارجه و انرژی آمریکا داشتند از ایده #تحریم های بیشتر نسبت به ایران فاصله می گرفتند که یک دفعه هیلاری کلینتون، وزیرخارجه اوباما، تحریم را از سر گرفت"
➕ در نتیجه تلاشهای #کلینتون به اعتراف خودش در کتاب "تصمیمهای سخت"، قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت در ۹ ژوئن ۲۰۱۰ (۱۹ خرداد ۸۹) دقیقا در آستانه سالگرد #فتنه ۸۸ با بهانههای حقوق بشری در حمایت از فتنه ۸۸ صادر میشود
➖ آدام ارلی، #سفیر_آمریکا در بحرین و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در زمان جورج بوش در سال ۸۸ در این باره میگوید: "با #تحریم ایران، از موسوی و خاتمی حمایت خواهیم کرد"
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ امارات همین الان هم توسط ایران اِشغال شده | تو خیابون های دبی که راه میری مرتب میشنوی، خوبی؟ خوش آمدید!!!
➕به روایت مجری-کارشناس مصری
✅آنچه درباره ی ما می گویند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آدرسهای غلط در مبارزه با فساد
▪️ مساله #فساد در کشور مربوط به «نظارت» نیست، این همه واحد نظارتی در کشور داریم اما باز هم فساد رخ میدهد. فساد مربوط به #مدل_اقتصادی است نه قانون.
▪️ نظارت کارامد جایی رخ میدهد که الگوی حاکم، الگوی #عدالتخواهانه باشد. وقتی الگو #نئولیبرالی است، مجری، ناظر و قانونگذار در فساد شریک میشوند/ مستضعفین
✅شهریار زرشناس
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 افشاگری #کریمی_قدوسی از مثلث خیانت در خصوص ارز و سکه
🔹احمد #عراقچی گفت دستور سیف بوده؛ آیا سیف هم به دستور رئیس جمهور اعتراف میکند؟!
🔸آقای سیف گفت سیاست توزیع ارز و سکه دستور رئیس جمهور بود. نقشه هنرمندانه برای بازگشت سلطه آمریکا به ایران!