فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اذعان کارشناس بیبیسی به قدرت و نفوذ منطقهای و جهانی جمهوری اسلامی
🔸بیبیسی| مهدی مهدوی آزاد: حکومت ایران، حکومت قدرتمندی است و رهبری جمهوری اسلامی در پایتخت پنج کشور بازیگردان است و بسیار قدرتمند است.
🔸جمهوری اسلامی، توان نظامی، بسیج و ایدئولوژی و نفوذ قابل توجه ای در منطقه دارد و این یعنی اینکه کارتهایی برای بازی و فروش دارد؛ کارتهایی که جامعه بینالملل و آمریکا حاضرند با خرید آنها امتیازاتی را بدهند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
خودمان را گول نزنیم:
کاهش قیمت #نفت یعنی افزایش قدرت #دلار
در این شرایط علاوه بر #آمریکا کشورهای مصرفکننده نفت مثل #چین هم خوشحالند!
ماهم در سالهای اخیر به واسطه تحریمها فروشنده بزرگی نبودیم و میتوان گفت نه خوشحالیم و نه ناراحت اما اگر #جهش_تولید محقق بشه قطعا خوشحالیم
#حسین_زمانی_میقان
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وضعیت عجیب در بیمارستانهای اسپانیا بعد از ورود کرونا
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
💠رحمة للعالمین
مشرکان، بچه ها را وادار کرده بودند هرجا او را دیدند، سنگباران کنند.
گاه خدیجه در میان کوه های اطراف مکه با سر و روی خونین پیدایش می کرد. عادت کرده بود. سریع شروع می کرد به تیمار زخم هایش؛
می شنید که زیر لب می گوید: «الّلهمّ اغفر لقومی فانّهم لایعلمون؛ خدایا قومم را ببخش؛ آن ها نمی دانند...»
«و ما ارسلناک الّا رحمةً للعالمین؛ ما تو را جز رحمتی برای جهانیان نفرستادیم.»(انبیا/۱۰۷)
🌹عید مبعث پیامبر رحمت حضرت محمد صلی الله علیه و آله مبارک باد 🌹
📝 #رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#ابزارهای_قدرت یک ملت از نگاه حضرت آیت الله خامنه ای در عصر حاضر :
۱-قدرت نظامی
۲-جوان بودن اکثریت جمعیت
۳-بهداشت و درمان قدرتمند
۴-تولید
نتيجه چنین قدرتی بهم نریختن محاسبات یک کشور در مقابل فشارهای دشمن است
#عبدالله_گنجی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
*معجزه کدخدا*
الف) لطفا آنهایی که به آمریکا دخیل بستهاند، به فکر معجزهای برای نجات کدخدایشان باشند: برنی سندرز (نامزد دموكرات انتخابات رياستجمهوری آمريكا): در حال حاضر پزشكان و پرستاران آمریکا، فاقد تجهيزاتی مانند ماسك، دستكش و لباسهای جراحی هستند. الآن جان ميليونها نفر در اين كشور درخطر است. اگر خط مقدم پزشكی ما فروبريزد كل كشور در معرض خطر است.
ب) «نيويوركتايمز»: مديران مركز پزشكی نبراسكا در مواجهه با كمبود شديد ماسكهای پزشكی برای كادر درمان خود چارهای جز استفاده مجدد از ماسكها ندارند و از هفته گذشته، ضدعفونی كردن ماسكهای استفاده شده را آغاز كردند.
ج) رئيس پيشين سازمان خدمات بهداشت عمومی آمريكا: «پزشكان و پرستاران مجبورند به صورت اشتراكی از ماسك استفاده كنند.»
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️دوستی خاله خرسه به سبک وزیر مستعفی بهداشت/ اقای قاضی زاده هاشمی اگر مستندی داشتی و ارائه نکردی خائن هستی وگرنه به دنبال شبهه افکنی!
🖊دکتر کامبیز احمدی
- هنگامی که استوری اینستاگرامی وزیر سابق بهداشت، حسن قاضیزاده هاشمی را خواندم برای لحظهای او را در قامت نورالدین پیرمؤذن، پزشک خائن فراری شاغل در ایران اینترنشال دیدم.
ایشان در حالی که مدعیست علاقه ای به علنی کردن نگرانیش از ورود کرونا به ایران ندارد بلافاصله پس از این ادعا، اقدام به علنی کردن نامه خود به مسئولان دولتی میکند.
🔺خوانندهای که این "داستان" اینستاگرامی را میخواند نخست گمان میکند در حال خواندن نوشتهای جادویی از یک نوستراداموس ایرانیست که پیشگویی اش درست از آب درآمده، اما بنده میدانم محتوای نامه بیش از اخبار فضای مجازی درباره بستن مرزها با چین فراتر نمیرفته است، با این وجود در زمان تایید اولین مورد کرونا در ایران نزدیک به یک ماه از قطع پروازهای مسافری از مبدا یا به مقصد چین میگذشت و تنها پروازهای حامل کالاهای مورد نیاز خط مقدم نبرد با کرونا در شرایط تحریمهای وحشیانه ایرانستیزان، برقرار بود.
🔺اگر ایشان به طور مستند بیمار تاییدشده کرونایی در ایران میشناختند و به مقامات اطلاع ندادهاند که مرتکب خیانت شدهاند و اگر هم چنین نبوده است، این قیل و قال کنونیشان مصداق بارز شبههافکنی برای بیاعتبار کردن نظام مظلوم سلامت ایران است، که در دوره سیاه مدیریتشان از هیچ تلاشی برای نابودی حیثیت و اعتبارش میان مردم دریغ نکردند.
🔺آقای وزیر سابق! نفرمایید که این به اصطلاح افشاگری خندهدار شما چیزی جز ادامه همان تکانههای احساسی و شوآفهای مهرطلبانهتان است.
شما سهامدار دهها بیمارستان و دارای حداقل هزار میلیارد تومان پول هستید، بفرمایید اگر نگران سلامت مردم هستید چرا اقلاً در سطح مراکز خود و رفقایتان ایجاد آمادگی نکردید و از آن پول بیحساب و گنج بادآوردتان برای تهیه لجستیک نبرد با کرونا، ریالی خرج نکردید؟
هنگامی که پشت صفحه گوشی شائبه افکنی میکردید، وزارت بهداشت با کمک همهجانبه برخی دلسوزان گمنام میهن از یکماه پیش از مثبت شدن نمونه نخستین بیمارکرونایی ایران، در حال خرید ماسک و دستکش از کف بازار و از واسطه ها بودند تا در صورت ورود ویروس به ایران بتوانند تا حدی نیاز کادر درمان کشور را مرتفع سازند، میدانید که اگر این دوراندیشی در برخی دلسوزان کشور نبود، کمبودهای هفتههای گذشته میتوانست کشور را فلج کند؟
🔺میدانم به سرعت موضوع اهدای ماسک به چین را پیش میکشید اما اگر نمیدانید بدانید که همین چینیها بودند که بابت جبران آن لطف ایرانیان، نیاز کشور را پس از خالی شدن انبارهایمان تا آماده شدن صنایع تولیدی داخلی تامین کردند تا امروز ما برعکس بسیاری از کشورهای غربی بتوانیم در تعداد قابل توجهی از داروخانههای ایرانی این قبیل کالاها را خریداری کنیم.
🔺روزی که طعم تازیانۀ عدالت را خواهی چشید، جای درد آن را "خودت بمال"!
نمیدانیم چه تدبیری است که دستگاههای امنیتی با این سعه صدر با این افرادی برخورد میکنند تا به خود اجازه دهند با وقاحت تمام و در عین داشتن آن سابقه کذایی، در این سختترین بلای تاریخ معاصر که ما سربازان سلامت میهن برای تأمین نیاز ملتمان به اعتمادشان به مجموعه بهداشت و درمان کشور نیاز داریم، اقدام به درست کردن چنان ابهامی در ذهن ایرانیان کنند. ابهامی که اتهامی سنگین به وزارت پرکار و خدوم بهداشت شده و باری ث بر گرده امنیت ملی این سرزمین اهورایی میافکند.
🔺با توجه به مسوولیت سابق این فرد، از شورای عالی امنیت ملی درخواست میکنم با قاطعیت به پرونده این کودک سپیدموی که هم "حسن" است و هم "هاشمی" ورود کرده و او را به درس عبرتی تاریخی برای تمام خائنین به سلامت و امنیت مردم تبدیل کند. چه خوب است که در این جنگ آخرالزمانی، برخورد دادگرانه با این فرد او را نصبالعین دیگرانی از جنس او کنند. آقای شمخانی یک علاج کمی دیروقت هم از پراکندن شبهاتی بس خطرناکتر از سوی این مدیران سابق و سلبریتیهای کنونی در آینده پیشگیری میکند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✅واقعیت های آمریکا در مناظره های انتخاباتی روشن می شود! ⭕️
🔴 سوالات چالشی سندرز از رقیب انتخاباتی اش
🖌 دکتر #فواد_ایزدی
🔻برای دوستانی که منتظرند آمریکا مشکلات ایران را حل کنه یا آمریکا را الگو یا کدخدای خود میدانند، دیدن این ۹ سوال خالی از لطف نیست:
1️⃣ چرا سالانه نیم میلیون آمریکایی ورشکسته میشوند چون نمیتوانند هزینه درمان خود را بپردازند؟ ...
2️⃣ اگر قانون بیمه همگانی در کنگره تصویب شود آیا واقعا این قانون باید وتو شود؟
3️⃣ با میلیونها آمریکایی که برای باز پرداخت وامهای بسیار سنگین دانشجوئی زندگیشان مختل شده چه میکنید؟
4️⃣ با وضعیت زندانها چه میکنید؟ تعداد زندانیان در آمریکا بیشتر از چین است، کشوری با ۴ برابر جمعیت آمریکا.
5️⃣ با نژادپرستی در قوه قضائیه آمریکا چه میکنید؟
6️⃣ با تروری که میلیونها مهاجر در آمریکا بخاطر سیستم غیر انسانی موجود تجربه میکنند چه میکنید؟
7️⃣ با این واقعیت که آمریکا بیشترین درصد فقر کودکان را در بین کشورهای شبیه خود دارد چه میکنید؟ ...
8️⃣ با ۵۰۰ هزار نفری که امشب سقفی بالای سر ندارند چه میکنید؟
9️⃣ با این واقعیت که در آمریکا میلیاردرها انتخابات را میخرند و ۳ میلیاردر، ثروتی بیش از نیمی از جمعیت آمریکا دارند چه میکنید؟
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴مشکل ما ضعف در #ملی_گرایی ست!
🔺شخصی نوشته بود «اگر کوروش کبیر زنده بود، حتما دست آیت الله خامنه ای را می بوسید. چون او از همه ملی گراها ملی گرا تر است. اما امروز مدعیان طرفداری کوروش از رسم و آداب ملی گرایی مایل ها فاصله دارند.»
🔹انتخاب نام سال به #جهش_تولید پس از سال «رونق تولید» و بعد از سال ها تاکید روی ملی کردن اقتصاد و حمایت از کالای ایرانی، به این معناست که رهبر معظم انقلاب ملی گرایی در اقتصاد را، راه حل مشکلات مملکت می داند. راه حل واکسینه شدن در برابر تحریم دشمنانی که حتی بحران جهانی کرونا باعث نمی شود دست از تحریم ها بردارند یا آنان را کاهش دهند، جهش تولید است.
🔹مقام معظم رهبری در بیانات نوروزی شان فرمودند در سال گذشته شاید یک دهم اتفاقی که باید در مسیر رونق تولید می افتاد، افتاد و هنوز تاثیر رونق تولید بر سفره های مردم نمایان نشده. یک دلیل مهم اینکه هنوز ما موفق نشده ایم تولید ملی را چنان رونق دهیم که اقتصادمان خودکفا باشد و در برابر تحریم مقاوم گردد، ضعف در ملی گرایی ست؛ چه در مسوولان - دولت و مجلس - چه در مردم و نخبگان.
🔹اگر دولت به دنبال منافع ملی بود، به عنوان بزرگترین مصرف کننده کالا در کشور، برای دستگاه هایش کالای خارجی دارای نمونه مشابه داخلی تهیه نمی کرد؛ اعطای مجوز تولید ده برابر مجوز صادرات هزینه و زمان نمی برد؛ مجوز ترخیص 70 میلیون کالاهای لوکس مثل غذای سگ و گربه فقط در سال 98 را صادر نمی کرد و...
🔹مجلس اگر ملی گرا میبود، قوانین حمایت از تولید کننده، جلوگیری از واردات، منع خرید خارجی توسط دستگاه های دولتی،... را به صورت ضربتی تصویب می کرد. تا این جور طرح ها در حد ادعا باقی نمانند. یا مثلا وزارت کشاورزی را بابت بی نظمی در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم که باعث شد کشاورزان در سال 98 بیش از 3 میلیون تن گندم را به دلال و قاچاقچی بفروشند و در نتیجه برای رفع نیاز داخل مجبور به واردات 137 هزار تن گندم به ارزش 35 میلیون دلار شویم، مواخذه می کرد.
🔹ما مردم نیز در ملی گرایی ضعف داریم؛ وقتی هنوز خرید کالای خارجی را ترجیح می دهیم و با میل و رغبت به سراغ خرید ایرانی نمی رویم. وقتی هنوز با ماندن کالاهای بعضی تولیدکنندگان روی دستشان مواجهیم و هنوز می بینیم بعضی تولیدی ها برای فروش بیشتر، روی جنس ایرانی برندهای فیک خارجی می زنند... یعنی ما مردم به اندازه کافی پای خرید ایرانی نبوده ایم؛ یعنی پای ملی گراییمان می لنگد و در حد ادعای وطن دوستی ست.
🔹این موضوع را در میان هنرمندان و نخبگان نیز به وفور می بینیم. ملی گرایی نه در شیوه صحبت کردنشان (با استعمال واژه های غربی فراوان) دیده می شود، نه در حضورشان در تبلیغات برندهای خارجی، نه در داشتن برنامه ی مشخصی برای رواج استفاده از کالای ایرانی در آثار هنری تولیدی شان. بماند که ترویج روح ناامیدی و تمسخر باور و توان ایرانی چقدر به ویژه در آثار سینمایی دیده می شود.
🔹در کتاب تاریخ تحولات سیاسی ایران در شرح واقعه تحریم تنباکو آمده است سه سال زمینه چینی علما و روحانیت [به عنوان دستگاه رسانه ای و تبلیغاتی آن زمان] با مدیریت شخص آیت الله میرزای شیرازی علیه هجوم اقتصادی اجنبی باعث شکل گیری یک نهضت یکپارچه و سراسری قیام تحریم تنباکو شد. سه سال تلاش پی در پی آنان در افزایش شناخت و برائت از دشمن زمینه باروری لازم و آمادگی روحی مردم برای اقدام نهایی برای درهم شکستن کلی هجوم اقتصادی را فراهم کرد.
🔹تا نخبگان، حوزویان و دانشگاهیان، هنرمندان و رسانه ها پای کار این حمایت نیایند، زمینه تحول فرهنگ جامعه نسبت به این امر مهم فراهم نمی شود. باید همه ما – مردم، مسئولان، نخبگان- باور کنیم اقتصاد کشور جز با اتکا به داخل درست نمی شود. راهی که تمام کشورهای اول اقتصاد دنیا رفته اند.
🔹نکته آخری که باید گفت این است که ملی گرایی نه به عنوان یک ایدئولوژی و نه اصالت نژادپرستی، بلکه به عنوان #حب_الوطن در خدمت اهداف والای الهی و انسانی، می تواند ابزاری برای افزایش انگیزه حرکت در جهت تامین منافع ملی و رشد و توسعه یافتگی باشد.
🔻ملی گرایی تیغ دولبه ایست که گاها افراط یا تفریط در مسیر آن تولید چالش کرده است. اما واقعیت این است که در کشور ما مدعیان اصالت ملی گرایی هیچگاه جز در حد حرف، حامی منافع ملی نبوده اند یا اینکه نهایتاً به انحراف رفتند. از جریان مصدق که عاقبت با اعتماد به آمریکا زمین خورد و ملی مذهبی ها که طی هشت سال جنگ تحمیلی حاضر نشدند حتی یک روز در جبهه ها به دفاع از میهن بپردازند؛ تا جریان مدعی مکتب ایرانی که به خطا و انحراف کشیده شد و کورش پرستان که چیزی جز نفرت پراکنی نسبت به اسلام ندارند و هیچ حرکتی در دفاع از ملیت و فدا کردن جان و مال در راه منافع ملی از آنان دیده نمی شود.
📝 #رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
در روایات دیده بودیم که اگر خدا بخواهد مقدمات ظهور امام زمان عج را یک شبه فراهم میکند و نیز خوانده بودیم که وقتی حضرت ظهور فرماید تمام سلاحها از کار می افتد
همیشه در فکر چگونگی تحقق چنین حوادثی بودیم
ویروس میکروسکوپی کرونا نشان داد که قادر است در کوتاه ترین زمان سردمداران جهان را وادار به تسلیم در برابر خود کرده و جهان را به تعطیلی بکشاند و می تواند کاری کند که بشر با تمام پیشرفتهای علمی که دارد در برابر آن عاجز شده و دست توسل به عالمی بالاتر از عالم مادی دراز کند و با دعا و نیایش از خدا تقاضای کمک غیبی کند
این ویروس کوچک ناقلا به بشر نشان داد که هیچیک از تسلیحات نظامی پیشرفته ابرقدرتهای جهان حتی سلاحهای هسته ای در برابر او هیچ کارایی نداشته و او قادر است در کوتاهترین زمان، بشر را به راحتى از هستی ساقط کند بدون آنکه آنها بتوانند در جنگ با او حتی یک تیر شلیک کنند
#حسین_دارابی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
نوع مواجهه نظام جمهوری اسلامی ایران با رابطه دین،علم و عقل در ماجرای #كرونا نشان داد که مدعای امام که اسلام می تواند در دوران مدرن تشکیل حکومت دهد امری واقعی و مبتنی بر فقه پویاست.عقب نشینی ساختار ها و نهادهای مذهبی در مقابل کرونا از تجربیات ثبت شده و قابل دفاع این آزمون بود
#عبدالله_گنجی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
1️⃣ #تولید_مثل؛ بیشتر یا کمتر؟
🔹راه قوی شدن ایران از ارتباط با انگلیس یا آمریکا یا چین یا روسیه نمی گذرد چون قدرت های بزرگ، دیگران را ضعیف می خواهند تا به آن ها وابسته باشند. یکی از راه های قوی شدن ملت ایران، جمعیت بیشتر است.
🔻جمعیت و اقتصاد؛
🔸رشد موالید و فرزندآوری؛ اقتصاددانان بزرگ، جمعیت زیاد را یک رکن اساسی برای رسیدن یک کشور به اقتصاد قوی می دانند. فارغ از اینکه برخی عوامانه رشد جمعیت را باعث کمبود مواد غذایی و مسکن و ... می دانند اما در حقیقت جمعیت بیشتر رابطه مستقیم با تولید و رشد اقتصادی بیشتر دارد. جمعیت بالا منجر به تولید اقتصادی بیشتر و خودکفایی می شود.
🔻جمعیت و بازدارندگی؛
🔸جمعیت بطور خاص نشاندهنده قدرت یک کشور است. جمعیت بالا برای کشور بازدارندگی بهمراه دارد. کشورها نسبت به کشورهای پرجمعیت با ترس می نگرند و جرأت تهدید ندارند. بطور مثال کسی امروز جرأت دارد چین یا هندوستان را به حمله نظامی تهدید کند؟ امروزه کشورهای قدرتمند سیاسی و اقتصادی جمعیت زیادی دارند. چین، آمریکا و روسیه به عنوان قدرتهای سیاسی و اقتصادی، جمعیت بالایی دارند. لزوماً هر کشور پرجمعیتی، قدرتمند نیست اما هر کشور قدرتمندی، جمعیت بالایی دارد.
🔻جمعیت و پیشرفت؛
🔸در مقایسه با منابع زمینی، زیرزمینی و ...، منابع انسانی نقش پر رنگ تری در پیشرفت کشور ایفا می کند. در حقیقت سرمایه انسانی توانمند و مولد، اصلیترین منبع و منشأ قدرت کشورهاست. جمعیت بالای ناتوان نمی تواند کشور را به پیشرفت برساند.
🔻کدام جمعیت؟ توانمند یا ناتوان؟
🔹جمعیت ناتوان یعنی جمعیت پیر، غیرمتخصص، ناکارامد، تنبل، رفاه طلب، نامنظم، بی تعهد و بی مهارت. با جمعیت ناتوان کشور دچار بحران می شود. اما اگر جمعیت یک کشور جوان، منظم، دارای فرهنگ کار و تلاش، متعهد، اهل مهارت و تخصص باشد آن جمعیت رکن اصلی پیشرفت اقتصادی است.
🔻حال سؤال این است که آیا بهتر نیست تا توانمند شدن جمعیت ایران صبر کنیم و سپس برای افزایش جمعیت سیاستگذاری کرده و مردم را به فرزندآوری دعوت کنیم؟
🔹پاسخ روشن است. توانمند شدن یک جمعیت چندده میلیونی امری چندماهه و چندساله نیست. یک سیاستگذاری بلندمدت میخواهد. چند دهه طول می کشد. همانگونه که جمعیت دانشجویان ایران از 157 هزار نفر در سال 57 به 4.5 میلیون نفر در سال 97 رسیده و امروز چندین میلیون جوان متخصص در عرصه های مختلف آموزش داده شده اند. توانمند شدن جمعیت و تعمیق تفکر تولید داخلی و تقویت فرهنگ کار و تلاش چنددهه طول خواهد کشید.
🔻حالا اگر سیاست افزایش جمعیت و فرزندآوری، معطل توانمندسازی جمعیت بماند چه خواهد شد؟
🔹بر اساس پیش بینی بانک جهانی و سایر مؤسسات معتبر دنیا، نمره ایران در شاخص وابستگی سالخوردگی تا سال 2050 پنج برابر خواهد شد. این به آن معناست که نسبت جمعیت غیرفعال ایران به جمعیت فعال طی 38 سال آینده 5 برابر می شود. روند کاهش جمعیت جوان در سال های آتی می تواند کشور ایران را از جهات مختلف در معرض خطرات جدی و چه بسا جبران ناپذیری قرار دهد.
🔸بحران پیری سرنوشت محتومی برای روند فعلی کشور است مگر اینکه فکری اساسی بشود. سیاستگذاری های دولت تغییر کند، فرهنگ عمومی و خانواده ها تغییر کند. بی تردید یکی از اولویت های اساسی مجلس یازدهم همین مسئله است.
🔹نهادها، سازمان های فرهنگی و مجموعه های خودجوش نیز باید کاری کنند که این گزاره غلطِ «افزایش جمعیت، فقر بیشتر را بدنبال دارد» از جامعه ریشه کن شود و در سال #جهش_تولید، باید زمینه افزایش جمعیت و فرزندآوری و تولید مثل فراهم شود.
#ایران_قوی
✅ #داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi