مداحی_آنلاین_قدم_قدم_داره_میره_میون_کوچه_علی_نریمان_پناهی.mp3
6.3M
🔳 #شهادت_امام_علی(ع)
🌴قدمقدم داره میره میونکوچه علی
🌴دیگه بریده ز دنیا غریبکوفه علی
🎙 #نریمان_پناهی
⏯ #واحد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
📸 کنایه یک فعال رسانهای به آذری جهرمی/ آن پاراف تاریخی رهبری ذیل اقداماتتان و واکنش شرمسارانه خود را فراموش کردید؟
✅ @Rajanews_com
📸 #مهم| توضیحات سخنگوی شهرداری تهران پیرامون ساخت مسجد در پارک قیطریه
عبدالمطهر محمدخانی:
🔹مسجد پارک قیطریه علاوه بر درخواست مکتوب مردمی، خیرین نیکوکار از اهالی همان محل هم دارد که کلیه هزینههای ساخت مسجد را متقبل شدهاند و شهرداری تهران در واقع تسهیلگر مشارکت مردم در این امر خیر است.
🔹سرانه ساخت مسجد در تهران در مقایسه با دیگر شهرهای ایران و از آن بدتر پایتختهای کشورهای اسلامی بسیار پایینتر است. اینکه برخی از مساجد موجود نمازگزار کمی دارند یا بازه سنی خاص نمازگزاران در آنها به دلایل متعددی باز میگردد و دلیل خوبی برای عدم توسعه مساجد نیست.
🔹در همه شهرهای دنیا پارکها و بوستانهای بزرگ با کاربریهای چندگانه نیازهای متنوعی از شهروندان را برآورده کرده و در کنار توجه به محیط زیست با طراحی اکوپارکها، تمپارکها و ... آنها را به محل دائمی حضور شهروندان تبدیل میکنند.
✅ @Rajanews_com
🔻وقتی مالیات مردم آمریکا بهجای صیانت از جانشان صرف جنگافروزی میشود!/ کشوری که بزرگترین نیروی دریایی جهان را دارد از تکرار سوانح دریایی ناتوان است
🚨استانداردهای دوگانه رسانههای اصلاحطلب و ضدانقلاب در برخورد با سوانح ناشی از سهلانگاری
🔹بامداد روز سهشنبه ۷ فروردین مصادف با ۲۶ مارس برخورد یک کشتی باری به نام «دالی» که نامش برگرفته از هنرمند مشهور اسپانیایی «سالوادور دالی» است، به هنگام عبور از زیر پل «فرانسیس اسکات کی» واقع در ایالت بالتیمور ایالات متحده آمریکا منجر به نابودی کامل بخشی از پل و کشته و مفقود شدن ۶ نفر از کارگرانی شد که در بالای پل مشغول به کار تعمیرات بودند.
🔹برخورد کشتیهای تجاری بزرگ به پلهای مستقر بر روی رودخانههای عریض و عمیق آمریکا اتفاق نادری نیست و تاکنون منجر به فوت دهها نفر از شهروندان این کشور شده است.
🔹بنابر گزارشات انجمن جهانی زیرساختهای حملونقل آبی مابین سالهای ۱۹۶۰ تا ۲۰۱۵ میلادی تنها در ایالات متحده آمریکا تعداد ۱۸ پل بزرگ در اثر تصادف کشتی فرو ریخته و منجر به کشته شدن بسیاری شده است. با اضافه شدن حادثه پل فرانسیس اسکات کی به موارد موجود تعداد این سوانح به ۱۹ مورد رسیده که این رقم نشان از وضعیت نامناسب ایمنی پلهای ایلات متحده آمریکا دارد.
🔹عبور کشتیهای باری از زیر پلهای مستقر بر روی رودخانهها و خلیجهای متعدد ایالات متحده تبدیل به معضل بزرگی برای امنیت کشتیرانی و همچنین بلای جان شهروندان آمریکایی شده است. شهروندانی که بزرگترین و قدرتمندترین نیروی دریایی جهان را در اختیار دارند اما این نیروی دریایی عظیم کمکی به تنظیم عبور و مرور کشتیهای باری و تجاری از آبراههای این کشور نمیکند و به جای آن مشغول به ماجراجویی و آتش افروزی در نقاط مختلف جهان است.
🔹همانطور که اشاره شد موارد برخورد کشتی باری و تجاری با پل در آمریکا نادر نیست و در چند دهه گذشته بارها تکرار شده است. از جمله این موارد میتوان به برخورد کشتی تفریحی و یدک کش آن به پل «کوئین ایزابلا» در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۱ و تنها چند روز پس از فاجعه ۱۱ سپتامبر اشاره کرد که منجر به کشته شدن هشت نفر از سرنشینان خودروهای عبوری از پل شد. یک سال بعد نیز در ۲۶ مه ۲۰۰۲ پل «اینتراستیت» در اثر برخورد یک کشتی تفریحی بزرگ تخریب شد و ۱۱ نفر از سرنشینان خودروهای عبوری را به کام مرگ کشاند. موارد دیگری همچون سانحه پل «سان شاین اسکای وی» با ۳۵ کشته و پل «بیگ بایو کانوت» با ۴۷ کشته از جمله خونبارترین سوانح مشابه دیگر بودند که همگی در خاک ایالات متحده آمریکا رخ دادهاند.
🔹در این بین اما تفاوت برخورد رسانهای و نحوه تعامل سلبریتیهای آمریکا با این سانحه در مقایسه با سوانح غیرعمد کمتکرار در ایران بسیار جالب توجه است. برخورد اکثر رسانهها با این سانحه که حاصل سهلانگاری و خطای انسانی بوده است در حد اخبار عصر و گزارش تصویری کوتاه از محل حادثه بود و به ابعاد سانحه و سابقه تاریخی آن و همچنین بیکفایتی دولت در جلوگیری از تکرار این سوانح چندان پرداخته نشد.
🔹در صورتی که در حوادثی مشابه در ایران، رسانههای فارسی زبان مستقر در کشورهای غربی با تولید ادبیات متفاوتی به ماجرا پرداخته و به آن ضریب حداکثری در جهت تخریب جمهوری اسلامی ایران میدهند. حتی در بسیاری از موارد به نحوی فضا را آلوده میکنند که در برخی موارد افراد مقصر اصلی در این سوانح امکان فرار از مسئولیت را پیدا کرده و اغلب از آن استفاده میکنند.
✅ @Rajanews_com
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 احترام به زنان در غرب وارد مراحل جدیدی شد!
🔹اخیرا روندی در نیویورک باب شده است که برخی مردان بدون دلیل و از روی تفریح یک زن را در خیابان انتخاب میکنند و با مشت به صورت وی میکوبند تا صورتش کبود و متورم بشود!
✅ @Rajanews_com
🔻 رسوایی جدید متا؛ جاسوسی از اسنپچت و یوتیوب
🔹 متا (فیسوک سابق) در سال ۲۰۱۶ پروژهای مخفیانه برای رهگیری و رمزگشایی ترافیک شبکهی بین سرورهای اسنپچت و کاربران این شبکهی اجتماعی راهاندازی کرد. هدف اصلی، شناسایی رفتار کاربران اسنپچت و کمک به متا برای رقابت جدیتر با این پلتفرم بود.
🔹 بر اساس اسناد دادگاه، متا از پروژهی رهگیری فعالیتهای اسنپچت با نام «شکارچیان روح» یاد میکرد. اسنپچت لوگویی شبیهبه روح دارد و نام پروژه مشخصا در حال اشاره به اسنپچت است.
🔹 اسناد منتشرشده نشان میدهند که متا چگونه تلاش کرده است ازطریق تجزیهوتحلیل ترافیک شبکه و نحوهی تعامل مردم با پلتفرمهایی نظیر اسنپچپ، آمازون و یوتیوب، رقابت سنگینتری با سایر شبکههای اجتماعی رقم بزند.
🔹 پلتفرمهای رقیب متا از سیستم رمزنگاری استفاده میکنند، بههمیندلیل متا مجبور بود برای دورزدن سیستم امنیتی سراغ توسعهی فناوری جدیدی برود.
🔹 پروژهی شکارچیان روح در ابتدا روی اسنپچت متمرکز بود، اما بعدا به آمازون و یوتیوب نیز گسترش پیدا کرد. در سند دادگاه به ایمیلهای داخلی متا اشاره شده است.
✅ @Rajanews_com
📸 ایام قدر، قله ماه رمضان
رهبر انقلاب:
🔹قلّهی ماه رمضان، ایّام قدر و لیالی مبارکهی قدر است؛ ما به این قلّه رسیدهایم؛ از فرصت بینظیر توسّل و تضرّع و دعا و طلبِ از پروردگار عالم باید استفاده کنیم... برای خودتان و همهی برادران دینیتان و کشورتان و جامعهتان دعا کنید و از خدا مطالبه کنید، درخواست کنید و مطمئنّ به اجابت باشید.
✅ @Rajanews_com
🔻 اجرای حکم عباس ایروانی متهم اصلی پرونده گروه عظام، در سال ۱۴۰۲
🔹 یکی از پروندههای بسیار مهم اقتصادی که در راستای هدف قوه قضاییه در مبارزه با مفاسد اقتصادی در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید، بازداشت و اجرای حکم متهم اصلی پرونده گروه عظام با نام «عباس ایروانی» بود.
🔹️ عباس ایروانی در سال ۱۳۷۷ گروه سرمایهگذاری عظام را برای مدیریت کارخانهها و مجموعههای تحت مالکیت خود، تاسیس و به ثبت رساند. وی برای به حداکثر رساندن سود خود در حوزههای مختلف به فعالیتهای اقتصادیاش تنوع داد.
🔹️ شرکت سرمایهگذاری عظام، بهسرعت در حوزههای مختلف اقتصادی وارد شد و به نام هلدینگ اقتصادی، پوشش خوبی برای فعالیتهای ناسالم متهم ایجاد کرد.
🔹️ اقدامات غیرقانونی گروه عظام به رهبری «عباس ایروانی»، از سوی نهاد قضایی طی ۲ پرونده در دادگاه جرایم اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت.
🔹️ پروندههای گروه عظام در دادگاه ویژه جرایم اقتصادی بررسی شد و متهم ردیف اول هر ۲ پرونده، عباس ایروانی بوده است.
🔹️ رای قطعی ۲ پرونده قضایی گروه عظام، از سوی شعبه ۴ دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، صادر شد.
✅ @Rajanews_com
🔻 توقیف یک خودرو حامل ۴۵ قبضه اسلحه در لرستان
فرمانده انتظامی لرستان:
🔹 یک دستگاه سواری دنا حامل ۴۵ قبضه سلاح کلت کمری به همراه ۹۰ تیغه خشاب در محورهای مواصلاتی استان توقیف شد.
✅ @Rajanews_com