فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎬 آیا کم آبیِ بدن در زمان روزه داری، خطرناک و آسیب زننده نیست؟
سؤال و جواب پزشکی، در یکی از برنامه هایِ تلویزیونی آلمان👆
🆘 @Roshangari_ir
💢آخرین سخن مِیّت با زنده ها
✅حضرت محمد(ص):
هیچ مُرده ای نیست که در تابوتش نهاده شود، مگر اینکه صدا میزند:
ای تابوت کشان! مواظب باشید که دنیا شما را چون من نفریبد! و روزگار شما را چون من بازی ندهد!
برای بازماندگانم مال و منال برجای گذاشتم، در حالی که آنها بار گناهی از مرا به دوش خود نمی کشند و شما نیز مرا تشییع میکنید و سپس تنهایم میگذارید.
📚میزان الحکمه ، ج ۱۱ ، ص۱۳۵
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
دو ماه دیگر قرار است چه اتفاقی بیفتد؟! - ۲
🔹شش سال از بهترین فرصتها و ظرفیتهای کشور، پای آرزواندیشی و سپس خاطره بازی با برجام تلف شد. البته نظام، معطل برجام نماند اما دولت و مجلس در تعلیق و انتظار، دست روی دست گذاشتند و معطل کردند. این شش سال، بیش از عمر یک برنامه ملی توسعه است.
♦️اینکه هنوز هم منتظرند ببینند آمریکا و اروپا چه میکنند، خسارت اصلی است که موجب کار نکردن برخی زیرمجموعههای دولتی مهم در حوزه اقتصادی و دفنی و دیپلماتیک و به تحلیل رفتن قدرت ملی میشود.
🔹متاسفانه در همین دوره ششساله، اقتصاد ما گرفتار رکودی سنگین و سپس تورم ناشی از آن شد و اکنون رکود تورمی کمسابقهای را شاهد هستیم که از تعلیق و انتظار سرابزده سرچشمه میگیرد. نقدینگی (به عنوان سرمایه بزرگ داخلی) از 430 هزار میلیارد تومان در سال 92 به حدود 1800 هزار میلیارد تومان رسیده که میتواند به تولید تشنه حمایت مالی مدد رساند اما برخی مدیران ما همچنان حسرت سرمایهگذار خارجی را میبرند.
♦️فقط بخش مسکن میتواند در صورت حمایت و رونق ساختوساز، به 250 شغل رونق بخشد و اشتغال میلیونی ایجاد کند اما مدیران ذیربط همچنان بهای عملی به این بخش نمیدهند و تدبیری برای استفاده درست از نقدینگی موجود در این عرصه ندارند. بنابراین، نقدینگی در خدمت سوداگری کاذب فعالیت میکند.
🔹ما سومین کشور پر مهندس دنیا (در مقایسه با میزان جمعیت) هستیم اما همین ظرفیت، تبدیل به معضل شده است. چرا؟ هشت سال قبل، ظرفیت انبوه مهندسی خود را به کشورهایی مانند ونزوئلا و بولیوی بردیم و انبوهسازی مسکن را به اجرا گذاشتیم. برای جوانان خود در آن سوی دنیا شغل آفریدیم و درآمد ارزی انبوه به کشور آوردیم؛ تامین متحدان استراتژیک در قلب آمریکای لاتین به کنار.
♦️در همین دوره، به کشورهای آمریکای لاتین، تراکتور و خودرو فروختیم و چرخ کارخانههای خود را بدون نیاز به غرب چرخاندیم. اما امروز مهندس ما باید بیکاری بکشد و تولیدکننده تراکتور مانند آن روز نتواند بازار خارجی داشته باشد. چرا؟
🔹آن روز که در آمریکای لاتین ممسکن میساختیم یا تراکتور و خودرو میفروختیم، الزاما بهترین و ارزانترین نمونه را در دنیا ارائه میکردیم، یا این حاصل رونق دیپلماسی و یافتن کشورهای همافق با خود در دنیا و معاملات برد- برد واقعی بود؟ چرا امروز نتوانیم همان مدل را بر مبنای یافتن منافع مشترک، در میان همسایگان یا کشورهای دور آسیا و آمریکای لاتین و آفریقا پیاده کنیم؟
♦️مهمتر از مطالبه و پیگیری برجام، بازخوانی هزینههای انجامگرفته در پنج شش سال گذشته، در زمینه ظرفیتها و اقتدار ملی بدون عایدی روشن بلکه خسارتهای گوناگون است.
🔹ما نیازمند پویش قدرتمند اجتماعی و ملی در زمینه مطالبه رشد و پیشرفت اقتصادی درونزا، و علت بر زمین ماندن این مهم، و همچنین علت استفاده نکردن از پیروزیهای محور مقاومت در مقابل فشارهای استکبار هستیم. باید بررسی کرد که چرا سرعت رشد علمی و فنی بعضا کاهش یافت؟
♦️باید ضد نقشه دشمن را از دولت مطالبه کرد وگرنه برجام به خودی خود، دستکم یک سال است که به دست آمریکا و با همراهی و رضایت اروپا از پا در آمده است. مردم ما حق دارند بدانند چرا یک وزیر مدعی لیبرالیسم، پنج سال بخش مسکن کشور را در کام رکود برد و فقط بلد بود به مسکن مهری که دو میلیون خانه برای 8 میلیون نفر جمعیت تامین کرد، ناسزا بگوید؟
🔹آیا تحمیل 128 درصد تورم در بخش مسکن به مردم فقط در یک سال، جفا و خسارت اندکی است؟ مردم ما حق دارند بدانند که اگر خسارت روزانه قاچاق بنزین 100 میلیارد تومان است، چرا در 4 سال گذشته با حذف سهمیهبندی بنزین و کارت سوخت، بالغ بر 140 هزار میلیارد تومان خسارت قاچاق سوخت به کشور تحمیل شد؟یا چرا در اثر یک بیتدبیری، 18 میلیارد دلار از ذخایر ملی در سال گذشته حیف و میل شد و در عین حال، تاثیرات تورمی سنگین برجای گذاشت؟
♦️میبینید که مشکل اصلی، به برنامهریزی و اهتمام اجرایی در داخل بر میگردد و نه بدعهدی و سردواندن دشمنانی که نقاب از صورت برداشتهاند. حالا هم دیر نیست. جلو ضرر را از هر جا بگیرند، منفعت است. فقط باید خواست و اراده کرد. خواستن است که توانستن را با خود میآورد و «ما میتوانیم» را واقعیت میبخشد. بارها توانستهایم و باز هم میتوانیم.
🔸یادداشت کیهان: http://kayhan.ir/
#محمد_ایمانی
دو ماه دیگر قرار است چه اتفاقی بیفتد؟! - ۱
✍️ دو ماه دیگر قرار است چه اتفاق جدیدی بیفتد؟ معجزه میشود و اروپای بدعهد و دنبالهرو آمریکا، در هویت متصلب خود تغییر جوهری پدید می آورد یا به مسیر گذشته ادامه میدهد؟ آیا واقعا کشف موضع اروپا دو ماه زمان می خواهد؟
🔹اروپاییها جواب سودبخشی ندارند بدهند، چون اراده مستقلی ندارند. جواب سؤال ما درباره دو ماه بعد، در سخنان چهارشنبه گذشته آقای روحانی نهفته است که گفت: «مشکل اروپا این است که آمریکا را کدخدا میداند. در مقام عمل متاسفانه ناتوان بودند. سال ۸۳ وقتی مذاکره میکردیم، مشکلی بود و آن اینکه اروپاییها آمریکا را کدخدای خود میدانستند؛ الان اوضاع کمی بهتر شده ولی همچنان این تفکر وجود دارد.»
♦️آقای روحانی سال 92 هم تصریح کرده بود اروپاییها در قبال کدخدای آمریکاییها «آقا اجازه» هستند. اما با این وجود، دولت از 18 اردیبهشت سال گذشته که آمریکا از برجام، خارج شد «منتظر/ امیدوار» است اروپا اراده مستقلی از خود بروز دهد. یا اگر خود در باطن، چنین امیدی ندارد، بخشی از افکار عمومی را در چنین انتظار و امید موهومی نگه داشته است. چرا؟ با کدام مستند و کدام واقعبینی؟!
🔹گام بعدی ما چیست؟ دولت تدبیری اندیشیده یا نه؟ ما اکنون در حال زمان خریدن هستیم یا از دست دادن زمان و فرصتسوزی؟ اگر به اتمام حجت باشد که آقای روحانی همان 18 اردیبهشت پارسال «چند هفته» به اروپاییها فرصت داد و پس از آن هم ظریف و عراقچی، مهلت دو ماهه را چهار پنج بار تمدید کردند اما این روند، به وعدههای ضد برجامی و بیمحتوایی نظیر راهاندازی کانال SPV و INSTEX منتهی شد!
♦️اکنون اجماع ملی کمنظیری درباره فرصتسوزی برجامی و خطا بودن وضعیت تعلیق و انتظار فراهم آمده که میتواند مقدمه خروج از بیعملی و معطلی فعلی باشد. دبیرکل حزب کارگزاران روز پنجشنبه در روزنامه سازندگی نوشت:
🔸اینکه بالاخره کشور از حالت انفعال برابر خروج آمریکا از برجام بیرون بیاید و دولت یک کنش فعال اتخاذ کند، قطعا رفتار بهتری است، اما سؤال این است که اقدام بعدی چیست؟ آیا این، یک حرکت تاکتیکی است یا بخشی از یک استراتژی؟ شاید خیلی زودتر از این باید چنین کاری انجام میشد. بهتر آن بود یک سال پیش و پس از خروج آمریکا از برجام یا ماههای بعد از آن اقدامی صورت میگرفت.
🔸باید پس از چند مرحله زمان مشخص کردن و نتیجه نگرفتن، به جای آنکه با سیاست صبر و انتظار، کشور در بلاتکلیفی بماند و شرایط همه چیز در تعلیق نگه داشته شود، اقدامی انجام میشد. روشن است اقدام فعال همیشه بهتر از اقدام انفعالی است... مهمتر از تصمیم جدید دولت و سخنان روحانی، این است که برنامههای مشخصی داشته باشیم.
🔸بعید میدانم که درباره این قدمها اندیشهای نشده باشد. اگرچه گاهی در دولت رفتارهایی دیدهایم که هیچ یک استراتژیک نبوده . واقعیت این است که تصمیمات دولت در بسیاری مواقع به خصوص در حوزه اقتصادی استراتژیک نبوده و رفت و برگشتهای زیانباری هم به بار آمده است. اصلیترین هدف طرف مقابل که بیشتر از رویارویی نظامی به ما ضربه میزند، نگه داشتن کشور در حالت تعلیق است.
🔸واقعیت آن است که مجموعه دولت به خصوص بخش سیاست خارجی در یک سال اخیر و در مقابله با این حربه، واکنش و برنامه مناسبی نداشته است. این وضعیت، بزرگترین آسیب و خطر برای اقتصاد و بازرگانی، مبادلات نفت و تولید کشور است. حالت تعلیق بزرگترین ضربه را در عین حال به روحیه و امید مردم زده است و این حالت، از وضعیت جنگی هم بدتر است.
🔹(ادامه دارد)
#محمد_ایمانی
🔴 صدای اسرائیل
زمانی که بوش پسر در اواخر دولتش از «همه گزینهها روی میز است» و «انگشت روی ماشه است» سخن میگفت، هالیوود با فیلم «۳۰۰» به میدان آمد و وقتی اسرائیل از جنگ با ایران در سال ۲۰۱۲ دم میزد، مستند و فیلم سینمایی «۲۰۱۲» را ساختند.
امروز اما «صدا»ی خود را از حلقوم اصلاحات فریاد میزنند...
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
🌙 ای مردم! هرکس اخلاق خود را در این ماه نیکو کند، از صراط، آسان بگذرد، آن روز که قدمها، بر آن بلغزد. هرکس در این ماه کارهای غلامان و مستخدمان خود را سبک گرداند، خدا در قیامت حساب او را آسان کند.
هر کس در این ماه از آزار رساندن به مردم خودداری کند، حق تعالی، روز قیامت، خشم خود را از او بازدارد. هر کس در این ماه یتیم بیپدری را گرامی دارد، خدا او را در قیامت عزیز گرداند.
📚فرازهایی از خطبهی پیغمبر اسلام(ص) هنگام آغاز ماه مبارک رمضان
#همه_مهمان_خدا
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بدعهدی تکراری اروپا و آمریکا
❗️روایت سه مقطع از بعد عهدی آمریکا و اروپا در زمان شاه، هاشمی، روحانی...
مسئله غرب فقط اسلام ما نیست مسئله آنها این است که ما قدرت مند شده ایم...
@Afsaran_ir
✅ آیت الله علامه سیدمرتضی عسکری
تولد: ۱۳ اردیبهشت سال ۱۲۹۳ (مطابق با ۱۸ جمادی الثانی ۱۳۳۲ ق)
رحلت: ۲۵ شهریور ماه ۱۳۸۶ ( مصادف با ماه نزول قرآن؛ ۴ رمضان ۱۴۲۸ ق)
☑️ فرارسیدن دوازدهمین سالگرد عروج ملکوتی علامه عسکری "اعلی الله مقامه الشریف" را گرامی میداریم.
✅مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
برداشتن حجاب گناه
🔹رهبر معظم انقلاب: استغفار اگر درست انجام گیرد، باب برکات الهی را به روی انسان باز میکند. همهی آنچه که یک فرد بشر و یک جامعهی انسانی از الطاف الهی احتیاج دارد به وسیلهی گناهانی که ما انجام میدهیم، راهش بسته میشود. گناه، میان ما و رحمت و تفضّلات الهی، حجاب میشود. استغفار، این حجاب را برمیدارد و راه رحمت و تفضّل خدا به سوی ما باز میشود.
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
گفته می شود که امریکا ناو آبی خاکی یو اس اس آرلینگتون، از کلاس سن آنتونیو را به خلیج فارس اعزام کرده است. گفته می شود که این ناو حامل چهار آتش بار سیستم پدافندی پاتریوت پک 3 است تا با استقرار در مکان های مشخص شده اطراف خلیج فارس، به زعم امریکایی ها با تهدید موشکی ایران مقابله کنند.
حساب کنید سه آتشبار پک ۳ دارد، همزمان چند موشک می توانند شلیک کند؟ بعد اگر خودش هدف حمله با موشک ضدسطحی قرار گرفت، چه کسی باید از این یکی دفاع کند؟ اگر از ۲۴۰۰ لانچر موشک های ضد سطحی ایران در خلیج فارس، یک چهارهم همزمان آتش کنند (البته بدون قایق ها و موشک های بالستیک ضدکشتی) چه اتفاقی خواهد افتاد؟
اصلا این یکی هم که داره میاد، من به شدت ترسیدم. باور کنید از ترسش شب تا صبح خواب نمی رم. فقط دارم به این فکر می کنم یهویی به یک مین برخورد کرد، پاتریوت ها را باز می کنند و با خودشان می برند؟
@syriankhabar
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
شرح دعای افتتاح، جلسه 4.mp3
6.4M
🔖 #شرح_دعای_افتتاح
👤استاد #پناهیان ؛ جلسه ۴
📝 حمد خدا، مقدمهای برای درخواست فرج است. در شبهای #رمضان میتوان از مناجات های عاشقانهی #دعای_افتتاح لذت برد و با آن اشک ریخت
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
در خصوص کمکهایی که نیروهای مسلح میتوانند برای حل معضلات و آشفتگیهای صنعت خودرو کنند، گفت: نیروهای مسلح در حوزه فناوریهای نوین و صنایع پیشرفته دفاعی تجربه بسیار خوبی دارند البته این تجارب در تمامی مجموعههای صنعتی، علمی و شرکتهای دانش بنیان نیز انباشته شده و وجود دارد که در صورت مراجعه به این دانش و تجارب مشکلاتی که امروز صنعت خودرو با آن دست به گریبان است برطرف میشود.
وی با اشاره به توان علمی بالای کشور در حوزههای مختلف علمی و پژوهشی اظهار داشت: مجموعه نیروهای مسلح تنها یکی از حوزههایی است که تجارب و دانش فراوانی در علوم مختلف دارد و میتوان در صورت تمایل، صنعت خودرو از این ظرفیتها بهره ببرد. تا آنجایی که من میدانم هیچ منعی برای کمک به صنعت خودرو در صنایع دفاعی وجود ندارد، تنها مسئولان امر باید به ظرفیتهای موجود در داخل کشور توجه بیشتری داشته باشند و از تولیدات داخلی حمایت بیشتری کنند.
حبیب زاده در پایان خاطر نشان کرد: توجه به دانش و توانمندیهای داخلی و بهرهمندی از دانشمندان جوان و انقلابی و استفاده از تجارب غنی حوزههای مختلف که به پیشرفت و خود کفایی رسیدهاند مانند حوزه دفاعی میتواند بسیاری از مشکلات صنعت خودرو را برطرف کرد.
@sepah_pasdaran
🔴 چرا جنگ نخواهد شد...؟
پیرو تهدیدات پوشالی امریکا و پروپاگاندای رسانه ای غرب و همراهی برخی کنشگران سیاسی مبنی بر اینکه اگر با امریکا مذاکره نکنیم جنگ میشود ، رهبرانقلاب با هوشمندی فرمودند: «جنگ نخواهد شد، مذاکره نمیکنیم.» حالا بعد از گذشت اندک زمانی جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اعترافی می گوید: « گزینه نظامی هیچ جایی در برنامه ریزی های دولت امریکا علیه ایران ندارد.»
و اما چرا جنگ نخواهد شد:
۱- ایالات متحده در ادوار مختلف همیشه نمی دانسته که اگر به هر دلیلی متعرض مرزها و منافع جمهوری اسلامی ایران شود با چه واکنشی و در چه سطحی مواجه خواهد شد لذا همواره در مرحله تصمیم گیری برای جنگ متوقف مانده است.
۲- بنا به فرموده رهبرمعظم انقلاب امریکا رو به افول است و قدرت سخت افزاری و نرم افزاری سابق را ندارد و عرصه ای برای گردنکشی آنها نمانده و به تعبیر معظم له دوران بزن در رو تمام شده است.
۳- دست آخر اینکه طبق آمار دانشگاه«براون» از یازده سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی تا حالا ایالات متحده امریکا به بهانه مبارزه با تروریسم نزدیک ۷ تریلیون دلار ضرر و زیان مالی داشته و بر اساس مشی کاسبکارانه دونالد ترامپ، جلوی ضرر را هر وقت بگیری منفعت است لذا به استناد موارد مذکور جنگی در نخواهد گرفت.
✍ وحید محبی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 این ویدیو به افتخار همه همکیشان عالم مخصوصا هم زبانهای افغانستانی...
#حب_الحسین_یجمعنا
مسلم معین
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴وقتی سربازان #آتش_به_اختیار انقلاب در فضای مجازی معادلات غربگرایان را بهم میریزند
عراقچی حرف هاش درمورد برادران افغان رو پس گرفته
از طرفی فضای مجازی پر شده از جلوه های اتحاد و ارادت مردم ایران و افغانستان به همدیگه
هرطور می خواستیم برنامه ریزی کنیم بعید بود این حجم از اتحاد و اظهار عشق این دو ملت به هم علنی بشه
دوران بزن در رو هم تمام شده
به خیال خودشان در قرارگاه های فضای مجازی به ظاهر انقلابی نفوذ کرده اند و آنها را دچار اختلال کرده اند اما ببینید قدرت نوظهور سربازان آتش به اختیار امام خامنه ای را
ازین به بعد معادلات جنگ روانی دشمنان را بهم خواهیم ریخت
#آتش_به_اختیاریم
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
معیار راستی آزمایی اروپا
تعهدات برجامی است نه INSTEX
🔹آقای کمال خرازی "رئیس شورای راهبردی روابط خارجی" در دیدار مقام فرانسوی گفته است "اروپا با تسریع در اجرایی کردن اینستکس از مرگ برجام جلوگیری کند. مردم ایران نسبت به اروپا به دلیل اجرا نکردن تعهدات برجامی و تبعیت از سیاستهای تحریمی ترامپ بهشدت بدبین هستند".
♦️بخش دوم این سخنان، درست، اما بخش اول آن کاملا غلط است. تعهد اروپا در برجام، عبور از تحریم های نفتی و مالی و بانکی بوده است. برجام از اروپا اینستکس نمی خواهد، ما نیز همین طور.
🔹اروپا عمدا در یک سال گذشته، تعهدات برجامی را به وعده راه اندازی کانال مجعولی به نام SPV فروکاست و وعده کرد مدل مبادله نفت با غذا و دارو را به اجرا بگذارد. آنها این وعده را تا اواخر پاییز طول دادند اما با آغاز سال میلادی جدید، مدعی شدند جای SPV می خواهند کانال INSTEX را راه اندازی کنند که چهار پنج ماه است روی کاغذ مانده و مدعی اند #شرط راه اندازی این کانال هم، اجرای مطالبات و استانداردهای FATF توسط ایران می باشد!
♦️این گروکشی در حالی است که طبق ادعا، اروپا قرار است از طریق INSTEX ، در ازای دریافت پول نفت فروخته شده ایران به کشورهای غیر اروپایی، به ایران فقط غذا و دارو بفروشد و خود، به تحریم های نفتی و مالی و بانکی آمریکا پایبند می ماند. http://fi9.ir/s2rgxd
🔹فارغ از سود و زیان واقعی معاملات پسا برجامی با شرکت های اروپایی مانند توتال، رنو، پژو و زیمنس و ...، حداقل انتظار برجامی ایران از اروپا، عمل این شرکت ها به تعهدات و توافقات خود با ایران است. ضمن اینکه باید تحریم های مالی و بانکی در اروپا برداشته شود تا به تعبیر آقای خرازی بتوان برجام را از مرگ نجات داد، نه اینکه وزیر خارجه بگوید حتی یک حساب بانکی هم نمی توانیم در لندن افتتاح کنیم.
#محمد_ایمانی