برخی ادعاهایی که علیه واکسن طرح میشود، استناد به سخنان بیل گیتس درباره رشد جمعیت باز میگردد.
برای مثال، یکی از رسانهها مدعی شده این سخنان نشان دهنده: «اعتراف بیل گیتس به کاهش روزانه ۳۵۰ هزار نفر از جمعیت کره زمین از طریق واکسن» است و ادامه داده است: «او (گیتس) اقرار می کند که با واکسن می توان ۱۹ تا ۱۵ درصد جمعیت کره زمین را کاهش داد. این دقیقا چیزی است که روسای وی در بیلدربرگ سالها پیش گفتهاند.»
👈در نظر اول این پرسش در ذهن شکل میگیرد که در صورتی که توطئهای برای نابود کردن بخشی از جمعیت جهان از طریق طرح واکسیناسیون عمومی و نوزادان اجرا شود چرا باید مجری طرح به صراحت آن را اعلام عمومی کند؛ آن هم در کنفرانسهای عمومی تد (TED) که محل ارائه تجربیات و ایدههای جذاب شخصیتهای جهان علم و فناوری است. با مراجعه به فیلم کامل و متن سخنرانی در سایت تد روشن میشود دو تحریف مهم در ترجمه جملات بیل گیتس صورت گرفته است:
بیل گیتس درباره خدمات بهداشتی [جلوگیری از] بارداری (reproductive health services) سخن میگوید و از جمله به واکسن اشاره میکند. با جستجو در بین مقالات معتبر روشن میشود یکی از ابزارهای جلوگیری از بارداری استفاده از واکسن جلوگیری (contraception vaccine) است که اصطلاح رایجی در این حوزه محسوب میشود. بنابراین کلمه واکسن فی نفسه و الزاماً به واکسیناسیون عمومی دلالت ندارد.
در سیاستهای جمعیتی از مفهوم کاهش نرخ رشد جمعیت سخن گفته میشود در حالی که گاه از این مفهوم به اشتباه به کاهش جمعیت تعبیر شده است. در اینجا نیز گوینده از کاهش نرخ رشد جمعیت سخن گفته است. بیل گیتس در این بخش میگوید: «جمعیت جهان ۶.۸ میلیارد نفر است و در آینده به ۹ میلیارد نفر میرسد. بر فرض اینکه واکسنهای جدید و خدمات بهداشتی [جلوگیری از] بارداری به خوبی ارائه شود تنها میتوانیم ۱۰ تا ۱۵ درصد آن را کاهش دهیم. در حالی که نرخ [متوسط] رشد جمعیت ۱.۳ درصد است.» روشن است که مقصود گوینده کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصد از جمعیت بالقوه ۹ میلیاردی دهههای آینده جهان از طریق روشهای جلوگیری از بارداری است و نه “نابود کردن روزانه ۳۵۰ هزار نفر از جمعیت” فعلی جهان.
اگرچه انتشار این قبیل مطالب در جهت بروز احساسات ضد امریکایی و ضد صهیونیستی صورت میگیرد و به لحاظ انگیزشی قابل تقدیر است اما نکتهای در این میان وجود دارد که هوشیاری و دقت بیشتری میطلبد. با جستجو در وب مشخص میشود که چندین پایگاه و رسانه امریکایی منبع طرح چنین ادعاها و مستندات دروغین علیه واکسیناسیون هستند. متأسفانه استفاده از منابع غربی در نقد غرب به یک رویه در داخل کشور بدل شده است. این امر گاه خطراتی را به همراه دارد؛ زیرا یکی از روشهای استکبار برای منحرف کردن کشورهای مستقل و وادار کردن آنها به بازی در پازل استکبار، تولید همزمان تز و آنتی تز و القای آن در افکار عمومی است. در این صورت این خطر وجود دارد که با ارائه آدرس غلط به مخاطب نقدها در جهتی قرار گیرد که دشمن خود طراحی کرده است و یک ملت به دست خود کشوری را از فناوریهای سودمند محروم سازد و خود را در معرض آسیب و ضعف قرار دهد. نظام استکبار به قدری جنایت و نسلکشی و بدنامی در کارنامه خود دارد که به آدرس غلط دادن و مستندات دروغین برای معرفی آن نیاز نباشد؛ آن هم آدرسهای غلطی که با هدایت منابعی از داخل خاک امریکا ارائه شود.
مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران با هدف آگاهی بخشی عمومی در حوزه علم و نشان دادن مقدار تحریف پیرامون مسائل علمی که توسط برخی شبه رسانه ها صورت میگیرد به بازنشر این مطلب اقدام کرده است.
این مطلب به معنی دفاع ازبیل گیتس وسازمانهای بین المللی ...نیست فقط ازباب تامل ودقت بیشتر درطرح مطالبی است درمورد واکسن منتشر میشود
#بیل_گیتس
@nofoz_shenasyy
وداع با پیکر شهید مدافع حرم مرتضی کریمی
📸 گزارش تصویری تسنیم را اینجا https://tn.ai/2568349 ببینید
@TasnimNews
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رقابت علمی کنز ۱۴۰۰
🔹رقابت علمی کنز رقابتی بینالمللی میان محققان زیر 45 سال جهان اسلام است که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و با هدف یافتن بهترین راهحلهای علمی و فناورانه برای چالشهای جهان اسلام برگزار میشود.
🔹علاقهمندان میتوانند دستاوردهای خود را در محورهای اعلام شده و یا در بخش پاویونها و در پاسخ به چالشهای ارائه شده توسط نهادهای بینالمللی جهان اسلام ارائه نمایند.
🔹دستاوردها و پاسخهای علمی می بایست در قالب یک ویدئوی 3 تا 5 دقیقه ای تهیه و در وبسایت رقابت به نشانی kans.mstfdn.org بارگذاری شود.
🔹در ویدئوی ارسالی لازم است شرح مختصری از دستاورد علمی و یا پاسخ به چالشهای بینالمللی طرح شده در رقابت ارائه شود.
🔹باتوجه به مشارکت گسترده پژوهشگران از کشورهای جهان و تقاضای مکرر جهت تمدید، این رقابت تا ۲۹مهر ماه ۱۴۰۰، مقارن با روز اعطای جایزه مصطفی (ص) تمدید شد.
🔸جوایز ۶ برگزیده این دوره: مدال و تقدیرنامه کنز، نشان طلای ۳۰ گرمی، کمک، هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش ۲۰۰۰ دلار، امتیاز ویژه جهت بهرهمندی از پلتفرمهای شبکهسازی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)
@TasnimNews
حمله پهپادی یمنیها علیه سعودیها
🔹برخی رسانههای عربی از عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه ائتلاف متجاوز سعودی خبر دادند.
🔸سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی: ۲ فروند پهپاد انفجاری از سوی نیروهای یمن به «خمیس مشیط» واقع در جنوب عربستان سعودی شلیک شده است که موفق به رهگیری آن شدیم.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: از آبان زیر ۵۰ فوتی کرونایی خواهیم داشت
🔹سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا: از پیک پنجم عبور کردیم، از آبان فوتیهای کرونا به زیر ۵۰ نفر می رسد.
#کرونا
@TasnimNews
⭕️«پس از بیست سال»؛ رمانی که نویسندهاش امیدی به انتشارش نداشت/ نقش علامه حکیمی در خلق کتاب مورد تحسین رهبر انقلاب
🔸سلمان کدیور، نویسنده رمان تاریخی «پس از بیست سال» در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹در اوج ناامیدی طرح تازه و چند صفحهای «پس از بیست سال» را برای شهرستان ادب فرستادم. دو هفته از ارائه طرح اولیه قصه نگذشته بود، که به من اطلاع دادند آن را پذیرفته اند و خوششان آمده.
🔹رهبر انقلاب هم «پس از بیست سال» را یک کتاب دینی ندانستند. بلکه آن را یک رمان تاریخی جذاب عاشقانه معرفی کردند.بسیار ممنونم که رهبر انقلاب وقت گذاشتند این کتاب را خواندند و درباره آن چند خطی نوشتند.
🔹خواندن آثار و آشنایی با نوع نگاه علامه حکیمی در زمینه عدالت خواهی و حرکت در مسیر عدالت در جامعه، بسیار روی نگاه من اثر گذاشت و میتوانم بگویم اندیشههای علامه حکیمی در نگارش رمان «پس از بیست سال» نقش بسزایی داشت.
🔹محتوای اصلی این کتاب بازخوانی دین و بازخوانی اسلام است. شاید حدود بیست و چند صفحه از این رمان در باب کربلا و واقعه عاشوراست. ۹۸ درصد آن مربوط به دوران زندگی امیرالمومنین، جنگ صفین و نزاع معاویه با علی (ع) و حکومت اسلامی است.
👉🏻 yjc.news/00X5fX
🆔 @YjcNewsChannel
⭕️ #حدیث_روز
🔸امام علی (ع):
🔹عسل شفاى هر بیمارى است و هیچ بیمارى در آن نیست، بلغم را کم و قلب را جلا مى دهد. (مکارم الأخلاق ص ۱۶۶)
🆔 @YjcNewsChannel
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 جوان روستایی که به واسطه همت او خاکهای خشک مناطق مرزی غرب ایران بارور شده است
🆔 @YjcNewsChannel