🔰 وفات حجت الاسلام و المسلمین #محمد_دشتی (۱۴۲۲ ق)
🔷محمّد دشتی در سال (۱۳۳۰ش) در روستای آزادمون (استان مازندران) متولد شد. ایشان بعد از یک سال تحصیل در حوزهٔ علمیهٔ آمل، در سال (۱۳۴۳ش) وارد حوزهٔ علمیهٔ قم شد و در مدرسهٔ آیت الله گلپایگانی مشغول تحصیل شد.
🔹اساتید علوم حوزوی محمد دشتی در دروس خارج عبارتند از حضرات علی مشکینی، عبدالله جوادی آملی، ناصر مکارم شیرازی، حسن حسنزاده آملی، محمد مفتح، جعفر سبحانی
🔸استاد محمد دشتي در كنار دروس حوزوي همواره به فعاليت هاي تحقيقاتي مي پرداخت. ايشان به ويژه به نشر احاديث نهج البلاغه اهتمام داشت. از ایشان بیش از 110 جلد کتاب منتشر شده که کتاب «المعجم المفهرس لالفاظ نهج البلاغه» با ارزش ترین آنها به شمار می رود.
🔹استاد محمد دشتي در كنار فعاليت هاي فرهنگي و تحقيقاتي، به فعاليت هاي سياسي و اجرايي نيز توجه داشت. وی مسئول جهاد ميناب، نماينده و ولي فقيه در استان اصفهان، امام جمعه سميرم و مسئول مؤسسه تحقيقاتي نهج البلاغه بود.
🔶او در پنجم ارديبهشت (1380 ش) در حال مراجعت از سخنراني در بين راه دچار سانحه شد و بعد از ده روز بستري شدن در بيمارستان تهران، در 15 اردیبهشت 1380 مصادف با یازدهم صفر ۱۴۲۲ قمری به لقاءالله پيوست.
🔻ایشان، بعد از اقامه نماز توسط علامه حسن زاده آملی، در صحن عتیق حرم حضرت معصومه (س) دفن گردید.
.
🔺رهبر معظم انقلاب ایشان را پرشور و پر انرژی خواندند و احترام به ایشان را احترام به اسلام و امیرالمومنین (ع) دانستند.
#زندگی_نامه
#محمد_دشتی
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
🔰وقوع جمعه سياه و كشتار بي رحمانه مردم در ميدان شهداي تهران (1357 ش)
🔹 در اولين ساعات جمعه، 17 شهريور سال 1357، ارتشبد غلامعلي اويسي، فرماندار نظامي تهران، از راديوي تهران و حومه، حكومت نظامي را اعلام كرد. مردم كه از حكومت نظامي اطلاع نداشتند، پيش از ساعت شش صبح براي چهارمين روز متوالي، از خانه ها بيرون آمده و سيل آسا، روي به خيابانها آوردند.
🔸 مركز تجمع آنان، ميدان ژاله (شهداي كنوني) بود. همين كه مردم به خيابانها رسيدند، ناگهان با ديدن تانكها و زرهپوش هاي نظامي و مأموران مسلسل به دستِ حكومت نظامي غافلگير شدند. مأموران مسلح، پس از چند بار اخطار، از زمين و هوا، جمعيت را ناجوانمردانه هدف رگبار مسلسل قرار دادند. در اطراف ميدان، جنازه شهيداني بود كه در صحنه نبرد نابرابر، همچنان باقي مانده و خونهايي كه هر گوشه اي از ميدان را گلگون كرده بود.
💠 در آن روز مزدوران رژيم شاه حتي كساني را كه به خانه هاي ديگران پناه مي بردند تعقيب كرده و به شهادت مي رساندند. هر چند شمار دقيق قربانيان اين حادثه، هيچ گاه مشخص نگرديد ولي آن چه قطعي است، اين رقم از چهار هزار نفر افزون بود. از آن روز، هفدهم شهريور 1357، به جمعه خونين تهران معروف گرديد.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | #یاد را نباید فراموش کرد
🔺 مطرح شده توسط رهبر انقلاب در دیدار اخیر رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
💎مجموعه نمایشگاهی «انس با امام زمان(عج)»شامل ۱۳پوستر در ابعاد ۵۰×۲۲ سانتی متر است که به بیان سیره عملی علما و بیان انذار و نصایحی از ایشان در ارتباط بهتر و مستمر با امام زمان (عج) می باشد.
📤پیوند دریافت:
https://ftp.ismc.ir/tahzib/namayeshgah/ons.rar
#عکس_نوشته
#مجموعه_نمایشگاهی
#امام_زمان عج
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
📚#معرفی_کتاب
📘فیض استاد (مهارت کلاسداری تربیتی اساتید حوزه علمیه)
📋هدف اصلی از علوم حوزوی «تربیت» است و استاد پیش از آنکه معلم باشد «مربی» است. رفتار استاد، تدریس بی کلام و تربیت اخلاقی شاگردان نسبت به رشد علمی آنان مقدم و مادگارتر است. کلاس حوزه، کلاس تربیت و تهذیب و اخلاق است هرچند درس صرف و نحو باشد. این، جایگاه حقیقی استاد در حوزه علمیه است. تالیف حاضر رویکردهای تربیتی اساتید در فرایند تعلیم و کلاسداری را مورد بررسی قرار داده است.
📌این کتاب به قلم محمد جواد نوری در دو فصل کلی حوزه بین فردی و حوزه فردی و شخصی به بررسی ابعاد اخلاقی و شخصیتی استاد در کلاس درس پرداخته است.
#کلاسداری
#تربیت
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
#تقویم_علما
📅 امروز جمعه
☀️ 18 #شهریور ماه 1401 شمسی
🌙 12 #صفر 1444 قمری
☀️ #شمسی
➕ تشییع و تدفین محمدتقی قمی روحانی وحدتگرای شیعه در ایران(۱۳۶۹ش)
➕ درگذشت مهدی مدرس یزدی از فقها و اساتید حوزه علمیه تهران (۱۳۷۱ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت سید جلالالدین آشتیانی از اساتید فلسفه و عرفان اسلامی در حوزه علمیه مشهد (۱۴۲۶ق)
➕ درگذشت سید علی گلپایگانی فرزند سید جمالالدین گلپایگانی (۱۴۳۲ق)
➕ درگذشت محمد شاهآبادی فقیه، فیلسوف و استاد درس اخلاق، فرزند محمدعلی شاهآبادی (۱۴۳۳ق)
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا اربعین حسینی
▪️16 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️18 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️23 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
▪️26 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
◼️درگذشت فقيه جليل آيت اللَّه "مهدي مدرس يزدی" (1371 ش)
✍ آيت اللَّه مهدي مدرس يزدي در سال 1287 ش (1326 ق) در يزد به دنيا آمد و پس از گذراندن دروس مقدماتي، در سيزده سالگي وارد حوزه علميه قم شد. سپس راهي نجف گرديد و از محضر درس عالمان نامداري همچون سيد ابوالحسن اصفهاني و آقاضياء الدين عراقي به مدارج والاي علمي رسيد. وي همچنين از آيات عظام شيخ عبدالكريم حائري يزدي، سيد حسين بروجردي، سيد محمدتقي خوانساري، سيد ابوالحسن اصفهاني و آقا ضياء الدين عراقي گواهي اجتهاد دريافت كرد و مورد وثوق آنان قرار گرفت.
🔹اين فقيه جليل پس از مدتي به اصرار جمعي از مؤمنين تهران به اين شهر عزيمت نمود و به مدت بيش از پنجاه سال در محله امامزاده يحيي، به تدريس خارج فقه و اصول، ارشاد مردم و تأليف كتب پرداخت. حواشي بر كتب عروةُالوثقي، رسايل و مكاسب و نيز ديوان اشعار از جمله آثار اوست.
🔸او سرانجام در 18 شهريور 1371 برابر با 11 ربيع الاول 1413 ق در 83 سالگي به جوار رحمت حق تعالي شتافت.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت همسر شهید روز اربعین از آخرین تماس تلفنی همسرش
ندای تهذیب
▫️ آغاز ثبت نام ♻️ دوره غیرحضوری{سه ساله} 🍃 طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ره ⏱ ۸ لغایت ۳۱ شهریور ۱۴۰
🍃 گزیده بیانات رهبر انقلاب درباره طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ره
✅ من کار را بسیار ذیقیمت میدانم. اولاً خود شما جوانهای اهل فضل و تحقیق و دارای ایمان و انگیزه و علاقهی وافر و نیروی جوانی این کار را شروع کردهاید؛ این خیلی با اهمیت و با ارزش است. از هر جا شروع کرده باشید، ما فکر میکنیم آیندهی خیلی خوبی خواهد داشت. نیروی جوانی و شوق و شور و عشق موجود در جوانها اگر با ایمان عمیق و راسخی همراه شود، میتواند منشأ آثار بسیار با ارزشی باشد. بنابراین شما که این کار را شروع کردهاید، در خور قدردانی است و یقیناً کار با ارزشی است.
❇️ توصیه میکنم کار را جدی بگیرید و دنبال کنید. مرحوم #شهیدمطهری مرد بسیار عمیق و با فکر و پُر مغزی بود؛ ایشان از دانشهای لازم برای این تحقیقات برخوردار بود؛ فلسفه میدانست، کلام میدانست، فقه میدانست، تاریخ میدانست. ایشان در هر بحثی وارد میشد، زوایای آن را کاوش میکرد؛ بنابراین آثار ایشان خیلی با ارزش است. من یک وقت به دوستان طلبه میگفتم، اگر کسی فقط آثار ایشان را از اول تا آخر با دقت بخواند، کافی است که او را به یک سطح راقی از معارف عمیق اسلامی برساند. شما که اینها را تلخیص کردهاید و برنامهریزی شده و شکل داده شده ارائه میدهید، خوب و بسیار با ارزش است.
♻️ دیدار مسئولان و اساتید طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ۱۳۷۹/۶/۱۴
✍ پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای(مدظلهالعالی)
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
🔰معاونت تهذیب و تربیت حوزههای علمیه به منظور ترویج و گسترش ارزشهای اخلاقی و معنوی با توجه به الگوهای عملی و سیرهی علما و بزرگان دین در میان حوزویان و خانوادههای ایشان، به تهیه و تولید آثار و محصولات متنوع فرهنگی و تربیتی ـ اخلاقی اقدام کرده است.
مجموعهی پیشرو، شامل ۱۴ پوستر نمایشگاهی از «علما و دوری از گناه» میباشد که در ابعاد ۳۰ × ۳۰ سانتیمتر در مدیریت مطالعات و برنامهریزی تهذیبی معاونت طراحی و در اختیار مدارس علمیه، نهادها و مراکز فرهنگی و تربیتی قرار میگیرد.
📤پیوند دریافت:
https://ftp.ismc.ir/tahzib/namayeshgah/ghonah.rar
#عکس_نوشته
#مجموعه_نمایشگاهی
#ترک_گناه
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این آیت عظمای الهی است!
#اربعین
#راهپیمایی
#الامامخامنهای
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib