eitaa logo
ندای حق
99 دنبال‌کننده
8هزار عکس
6.6هزار ویدیو
392 فایل
باسلام وادب واحترام خدمت شمابزرگواران جهت دریافت پاسخ پیرامون شبهات وسوالات عقیدتی سیاسی به آیدی زیرمراجعه کنید. @shams348
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم/ 🗞 به این داستان توجه فرمائید: ⛔️جلوی زبانت را بگیر ؛ 👆چشمان به گود افتاده اش را به صفحه نمایش دوخته بود. تمام تلاشش را می کرد که در کارش تمرکز داشته باشد اما مگر می شد. از وقتی دوست عزیزتر از جانش را در آن جای کذایی دیده بود، خواب به چشمش نیامده بود. مدام خودش را سرزنش می کرد که چرا این فکر و صحنه ای که دیده را نمی تواند از جلوی چشمانش دور کند. 👈در باز شد. سوز صبحگاهی به پایش خورد. ناخودآگاه سرش را به سمت در چرخاند. دوست عزیزتر از جانش بود. روی صندلی جا به جا شد. خود را مشغول نشان داد. پیمان، به تک تک همکارانش سلام کرد و دست داد. مثل همیشه، به اتاقک پشتی رفت و با دو لیوان چای، برگشت. مثل همیشه، یک لیوان را روبروی مسعود گذاشت و بفرما زد و احوال پرسی کرد و لیوان دیگر را روی میزکارش گذاشت. صندلی چرخان را جلو کشید و نشست. مسعود اما مثل همیشه نبود. تشکر کرد اما خیلی رسمی و ساده. سلام کرده بود اما خیلی آهسته و ساده. جواب احوالپرسی اش را با یک "خوبم" داده بود و حالا هم که نگاهش را مدام، از پیمان می دزدید. 💠بعد از چند ساعت، پیمان از جا بلند شد. چایی دیگری آورد و در گوش مسعود گفت: حق داری. هر چی می خوای بگو... مسعود اما حتی به او نگاه هم نکرد. آن نگاه شماتت بارش را از صبح، به صفحه نمایش قفل کرده بود تا یک وقت، به اشتباه، سر کج نکند و برق چشمانش، پیمان را نابود نکند. دست از تایپ کردن کشید. همان طور که پایان نامه در حال تایپ را نشانه گذاری می کرد ، گفت: حرفی ندارم، می ترسم سر خودم بیاید. بگذریم و بابت چای، تشکر کرد. ✍️الإمامُ الصّادقُ عليه السلام: 🔹مَن عَيَّرَ مُؤمِنا بِذَنبٍ لَم يَمُت حَتّى يَركَبَهُ . 🗞هر كس مؤمنى را براى گناهى سرزنش كند، نميرد تا خودش آن گناه را مرتكب شود. 📚 الكافي : 2 / 356 / 3 .
⚠️ تأخير در مرگ و افزايش روزى با صله رحم‏ : «مَنْ سَرّهُ اَنْ يُنْسَاَ فِى اَجَلِهِ وَ يُزَادَ فِى رِزْقِهِ فَلْيَصِلْ رَحِمَهُ». حضرت امام حسين (ع) فرمود: «كسى كه دوست دارد اجلش به تأخير افتد و روزى ‏اش افزايش يابد، صله رحم به‏ جا آورد». (بحار الانوار، ج ۷۱ ص ۹۱ ح۵ )  
✅ تکرار یا تغییر؟ (۲) 🍃🌻🍃 🔻در انتخابات، موضوع فقط انتخاب یک فرد برای تصاحب یک جایگاه شغلی نیست، بلکه رای دادن به معنای حمایت یا عدم حمایت از یک جریان فکری_ اقتصادی است. 🔹 تورم، بیکاری، بسامانی یا نابسامانی معیشت مردم، حداقل دستمزد کارگران، حمایت از تولید داخلی، کنترل و نظارت بر قیمت در بازار و ...، همه به سیاست های رئیس جمهور، اعضای کابینه و مدیران دولتی بستگی دارد. 🔺 تکرار یا تغییر وضعیت موجود اقتصادی به نظر و رای مردم بستگی دارد، چرا که نظام کاملا به مردم سالاری و رای و نظر مردم معتقد و ملتزم است. .
📌تمام استان‌های عربستان در تیررس موشک‌های یمن 🔹در سایه عملیات‌های ارتش علیه تأسیسات نظامی و حیاتی سعودی‌ها و شکست سامانه‌های پاتریوت آمریکا، رسانه‌های غربی تایید کرده‌اند که دیگر هیچ استانی در عمق عربستان نیست که در تیررس صنعا نباشد. 🔹انقلابیون یمن تاکنون بارها با تأکید زبانی و عملی بر این امر که توانایی‌های موشکی و هوایی یمن پیشرفت زیادی داشته، اعلام کرده‌‌اند که تمامی تأسیسات حیاتی از جمله تأسیسات نفتی، فرودگاه‌ها و بنادر عربستان در تیررس حملات آن قرار دارد. 🔹عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن نیز بیش از یک‌سال پیش به ائتلاف متجاوز سعودی درباره تداوم حملات علیه یمن هشدار داده و به سران آن توصیه کرده بود که در روابط خود با یمنی‌ها تجدیدنظر کند و با ارزیابی تمام ابعاد این تجاوز، از شکست خود و وضعیت اقتصادی که رژیم سعودی و امارات را رنج می‌دهد و این کشورها را در مرحله بحران و زوال مستمر قرار‌داده است، درس بگیرند؛ هشداری که با بی‌توجهی ریاض همراه شد تا اینکه موشک‌های بالستیک یمن به کابوسی واقعی برای دشمنان یمن تبدیل شد. 🔺🔹ژنرال "کنت فرانکلین مک‌کنزی" فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا، سه‌شنبه هفته گذشته در مقابل نمایندگان کنگره اعتراف کرد که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن عملا پیروزی‌های زیادی را محقق ساخته‌اند، نیروی هوایی و موشکی یمن بر عربستان پیروز شده است و نیروی هوایی آمریکا نیز برتری خود را از دست داده است. هزاران پهپاد یمنی تاسیسات نفتی سعودی‌ها را هدف قرار‌داده‌اند که آمریکایی‌ها در رهگیری آنها ناکام مانده‌اند و این پهپادها با رادارهای در دست ریاض قابل رهگیری نیستند. .
🔰موضوع: نقش انتخابات در خنثی سازی راهبرد دشمن 🍃🌻🍃 .
🌀موضوع: شب قدر ▪️◾️▪️ 🌺رهبر معظم انقلاب: هدف امیرالمومنین علیه السلام این بود که جامعه و قلمرو این اراده الهی کند که مظهر اعلای آن عدالت است. ۱۳۷۲/۰۳/۱۹ .
⭕️ آمار رسمی کرونا در یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در استان یزد
⭕️رنگ بندی جدید شهرستان‌های استان یزد در یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ بر اساس شیوع کرونا
کشور ریش سفید تر شد! 🔸سال‌ها پیش پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها همه امید زندگی‌شان، فرزندانشان و همه شوق و ذوق‌شان دیدن بچه‌ها، نوه‌ها و نتیجه‌هایشان بود. با گذشت زمان و کاهش رشد جمعیت و همچنین افزایش جمعیت سالمند در کشور، کمتر پدربزرگ و مادربزرگی صاحب فرزاندن و نوه‌های متعدد خواهد شد و آن وقت است که در خانه آنها، سکوت مطلق جای صدای خنده و بازی بچه‌ها را می‌گیرد و دیگر هیچ ذوق و شوقی در زندگی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها وجود ندارد. 🔸یک دهه از هشدار‌های کارشناسان در موضوع بحران جمعیت سپری شده‌است. هفت سال پیش و در سی ام اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ بود که سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغ شد، هفت سالی که مقارن با دولت تدبیر و امید بوده، اما کاری جز فرصت‌سوزی انجام نشده‌است! 🔸به گفته دبیر مرکز مطالعات راهبردی، جمعیت در سال ۱۳۹۹ به نرخ رشد جمعیت ۶/ ۰ درصد سقوط کردیم و این کمترین مقدار نرخ رشدی است که در تاریخ کشور ثبت شده و زنگ خطری است که به صدا درآمده و عوامل زیادی همچون عوامل اقتصادی، فرهنگی و همینطور پدیده کرونا باعث ایجاد آن شده‌است. 🔸پایان سال ۱۳۹۹ و در سال ۱۴۰۰، نرخ سالمندی کشور از مرز ۱۰ درصد گذشته است، یعنی امروز بیش از ۱۰ درصد جمعیت کشورمان را سالمندان بالای ۶۰ سال تشکیل می‌دهند. تا پیش از این از هر ۱۰ نفر که در سن فعالیت بودند، هزینه‌های یک سالمند را تأمین می‌کردند؛ یعنی بیمه و مالیات پرداخت می‌کردند تا حقوق بازنشستگی سالمندان را تأمین کنند، اما در حال حاضر و با افزایش سن سالمندی در کشور هر هفت نفر باید هزینه‌های یک سالمند را تأمین کنند. در این صورت باید نیروی جوان بیشتر کار کند و سن بازنشستگی افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین رقم مالیات نیز افزایش پیدا خواهد کرد تا از این طریق دولت بتواند سالمندان را تأمین کند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا