⭕️ دور جدید مذاکرات در وین امروز شروع می شود/سند مشترک و قابلقبولی روی میز مذاکرهکنندگان داریم
امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه:
🔻دور جدید مذاکرات در وین امروز (دوشنبه) شروع میشود. امروز سند مشترک و قابلقبولی روی میز مذاکرهکنندگان داریم که آنها را از اسناد یکم و پانزدهم دسامبر میخوانیم؛ هم در موضوع هستهای و هم تحریمها.
🔻یعنی دیگر سند ژوئن ۲۰۲۰ را کنار گذاشتیم به سند جدید و مشترکی رسیدیم. از امروز مذاکرات ما حول آن سند مشترک شروع می شود؛ از جمله موضوعات در دستورکار در مذاکرات جاری ما بحث تصمین و راستیآزمایی است.
🔻باید در ذیل این واژهها و موضوعات به نقطهای برسیم که نفت ایران به آسانی و بدون هیچ منعی فروخته شود و پول نفت به صورت ارزی در حساب های بانکی ایران وارد شود و ما از همه مزایای اقتصادی در برجام پیشبینی شده بتوانیم استفاده کنیم.
🔻در حال تنظیمکردن زمان مذاکرات ایران و عربستان سعودی هستیم.
#ثامن_یزد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ورود سویه اومیکرون به ایران تایید شد
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
🔻برای مقابله با سویه جدید ویروس کرونا باید تزریق دُز سوم واکسن و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اولویت قرار دارد.
#ثامن_یزد
.
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️سرباز پادگان حرم سید الشهدای مدافعان حرم
▪️۷ روز تا شهادت سردار دلها...
#Hero
#قهرمان
#مرد_میدان
#سفیر_عشق
#عقیق_سلیمان
#ثامن_یزد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎐 #مکتب_حاج_قاسم_سلیمانی_یزد
📹 #استوری | برگرد تنها یک بغل بابای من باش…
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
#ثامن_یزد
.
♨️ پرچمدار بصيرت!
🔹مروري بر حوادث و تحولات چهار دهه انقلاب اسلامي بهخوبی نقش و جايگاه رهبري الهي را در مديريت بحرانها نشان ميدهد. در دهه اول انقلاب، بحرانهايي چون کودتاهاي نظامي، تحرکات تجزيهطلبانه، ترورهاي کور منافقانه، نفوذ ضدانقلاب در صفوف مسئولان نظام اسلامي، تجاوز نظامي و جنگ تحميلي، ازجمله حوادثي بود که هر يک از آنها بهتنهایی براي سرنگوني انقلاب کافي بود؛ اما آنچه در عمل موجب شکست اين اقدامات براندازانه شد، هوشياري و مديريت حضرت امام(ره) و اعتماد و همراهي ملت با ايشان بود. در دهه دوم و سوم انقلاب، دشمنان سناريوهاي مختلفي را براي براندازي و ضربه زدن به نظام اسلامي طراحي كردند که با تدبير و درايت رهبر معظم انقلاب و همراهي و پشتيباني ملت ناکام ماند. سال 1388 بود که سناريوي براندازي و ضربه به نظام اسلامي در قالب سناريوي کودتاي مخملين در آستانه انتخابات دهم رياست جمهوري در دستور کار کودتاگران قرار گرفت.
🔸 اين جريان، تلاش داشت ملت را از صف پشتيباني از نظام اسلامي و رهبري الهي آن جدا سازد و لازمه اين کار، بهره گرفتن از چهرههايي بود که روزگاري خود را هوادار خط امام معرفي ميکردند و در صف انقلابيون اعتباري داشتند. طراحان فتنه، آنان را پيشگام کرده بودند تا نام آنها مردم را فريب داده و اهداف شوم خویش را محقق سازند؛ بازي پیچیدهای که لايههاي پيدا و نهان فراواني داشت؛ فتنهگران هرچند در فاز اول به عبور از رئيسجمهور منتخب مردم ميانديشيدند، اما در بازي حداکثري خود عبور از رهبري و نظام اسلامي را در سر ميپروراندند که نشانههاي آن خيلي زود آشکار گرديد. در اين ميان مهمترين راه مقابله با چنين فتنهاي، روشنگري اذهان عمومي و تعيين مرزهاي جبهه حق و باطل از طريق جهاد تبيين و نهضت بصيرتافزايي بود که در اين ميدان نيز حکيم انقلاب پرچمدار بودند.
🔹رهبر انقلاب از ابتداي فعاليتهاي انتخاباتي در نيمه دوم سال 1387 با تيزبيني و دورانديشي، رهنمودهاي خود را براي هدايت ملت ايراد فرمودند و نسبت به برخي اقدامهاي مشکوک و سؤالبرانگيز فتنهگرانه که هنوز ماهيت آشکاري نداشتند، هشدار دادند. پس از برگزاري انتخابات، كه «فتنه عميق» بهطور آشکار آغاز شد، معظمله در سخنان و بيانات متعددي نکات کليدي و روشنگرانهاي را مطرح كردند که عمل و توجه به آن، راهگشاي مردم و جريانها و گروههاي سياسي در تحليل مسائل بود و سرانجام موجب شد که با هوشياري ملت و تشخيص حق و باطل، فتنهگران در محاق قرارگرفته و آرامش بار ديگر به کشور بازگردد. رهنمودها و هدایتگریهای او بود که سرانجام نتيجه داد و حاصل آن مردم غيوري بودند که در نهم دیماه به خيابان آمدند و کار را بر فتنه گران تمام کردند!
✍️ مهدي سعيدي
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
#ثامن_یزد
.
💢 پیامدهای اقتصادی- معیشتی غائله ۸۸
📌 ۶ دی سال ۸۸ مصادف بود با روز عاشورا، روزی که حملهکنندگان به موکب و پرچمهای عزای امام حسین (ع)، مردم خداجوی نامیده شدند و بسیاری از رهبران جریان تجدیدنظرطلب در کنار سلطنت طلبان و منافقین و گروههای تروریستی از هتک حرمت روز عاشورا حمایت و آن را آغازی بر پایان انقلاب عنوان میکردند.
🔹رویکردهای هنجارشکنانه جماعتی در دوران قبل، حین و پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ باعث شد بسیاری از مقامات غربی بهترین فرصت برای ایجاد دوگانه حاکمیت - مردم و در نهایت استحاله جمهوری اسلامی ایران را همان سال بدانند.
🔸 بر همین اساس بسیاری از آنها رسماً از رهبران آشوب و شورشیان کف خیابان حمایت کنند و در بعد دیگر با اعمال وضع تحریمهای بینالمللی بستر فروپاشی نظام را کلید بزنند.
🔹اگر چه غرب و بهویژه امریکاییها پیش از سال ۸۸ بارها تحریمهای متفاوتی را علیه جامعه ایرانی وضع کرده بودند، با این حال نوع و ساختار حقوقی - اقتصادی تحریمها پس از حوادث انتخابات سال ۸۸ کاملاً متفاوتتر از گذشته است و تحریمها از بعد هستهای به تحریمهای اقتصادی، نظامی و سیاسی تغییر ماهیت دادند.
🌐 مهمترین تحریمهای اعمالی علیه ایران قطعنامه ۱۹۲۹ است که ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ (ژوئن ۲۰۱۰) و در سالگرد غائله سال ۸۸ وضع شد.
🔹اگر چه بسیاری از عناصر جریان غربباور در طول سالهای اخیر ارتباط مستقیم میان وضع قطعنامه ۱۹۲۹ که مهمترین قطعنامه تحریمی علیه ایران به شمار میرود با شهرآشوب سال ۸۸ را به کلی انکار میکنند، اما جالب است بدانیم جان مک کین سناتور معروف امریکایی نیز در خرداد همان سال پس از تصویب قطعنامه ۱۹۲۹ در «بنیاد ملی دموکراسی» درباره ضرورت وضع قطعنامه ۱۹۲۹ میگوید: «بالاخره قطعنامه تحریمهای بیشتر علیه ایران به تصویب رسید... ما باید درکنار جنبش سبز بایستیم، لازم است که اهداف آنان را اهداف خود بدانیم. منافع آنان منافع ماست و تلاشهایشان، تلاشهای ما.»
🔸جان بولتون مشاور قبلی امنیت ملی کاخ سفید در این باره میگوید این ناآرامیهای ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند.
🔻شاید مهمترین اظهارنظر را باید مربوط به مایکل لدین، مشاور پیشین شورای امنیت ملی امریکا و عضو برجسته مؤسسه «امریکن اینترپرایز» دانست که در مرداد ۹۴ طی یادداشتی در نشریه «فوربس» مینویسد: «سناتور چاک شامر نقش مستقیمی در نامهنگاری محرمانه بین دولت اوباما و سران آشوب علیه دولت ایران در سال ۱۳۸۸ و در پی انتخابات ریاست جمهوری داشته است. 🔹دولت (امریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه موسوی و جنبش سبز بفرستد. سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبزها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد».
🔻لدین در ادامه نوشته بود: از شامر خواسته شد از طرف دولت این پیام و سؤالات پیوستش را به رهبران سبزها منتقل کند. سؤالات اینهاست: ما باید چه کاری انجام دهیم و چه کاری نباید انجام دهیم؟ پاسخ این پیام در یک یادداشت هشت صفحهای در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۰۹ (۹ آذر ۸۸) دریافت شد. نویسندگان محتاط بودهاند و متن امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کردهاند.
🔸موازی با اظهارات لدین، نیکآهنگ کوثر، یک فایل صوتی از مهدی هاشمی رفسنجانی منتشر میکند که در بخشی از آن او از لزوم تشدید تحریمها علیه ایران سخن به میان میآورد.
🔹نیک آهنگ کوثر در ادامه میگوید: «.. در یکی از موارد که به من زنگ زد و وقتی فهمید من در حال رفتن به واشنگتن هستم از من خواست تا راجع به بحث تحریم اقتصادی ایران کسانی را در امریکا ببینم و میخواست بداند در واشنگتن چه کسانی هستند که بشود با ارتباط و تشویقشان تحریمهای سنگینتری را علیه مردم ایران تحمیل کرد.»
#9دی
#نهم_دی
#ثامن_یزد
.