🕌 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🕋دحو الارض
🌔از همه آيات و روايات و دعاى [دحوالارض]، به طور اجمال، چهار مطلب استفاده مى شود:
1.خلق كعبه؛ 2. خلق زمين آن؛ 3. بسط خلق زمين؛ 4. رحمت بودن آن ها.
🌔 ذكر از نزول كعبه و خلق زمين و بسط آن از زير كعبه، ممكن است به حساب ذكر از عظمت آن باشد
🌔 و ذكر از نزول رحمت و رحمت نخستين كه بر زمين نهاده و نشر شده، ممكن است به اعتبار، هم كعبه و هم خلق زمين باشد
🌔و بعيد نيست كه مراد از رحمت نيز، رحمت رحمانيّه و رحيميّه باشد؛ چرا كه از كعبه و زمين، مطلقاً هر دو رحمت را مى توان انتظار داشت.
📚برگرفته از شرح فرازهایی از معارف ادعیه، تالیف عارف واضل حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
✍️خشيت از عظمت پروردگار
👈 👈اگر چه مصنوعى و خيالى باشد، لقاى پروردگار را در اين عالم و عالم ديگر در بردارد
👈زيرا خشيت- كه ترس از عظمت الهى است- مخصوص علماى باللَّه مى باشد ... و اينان انبيا و اولياء- عليهم السّلام- و رسيدگان به لقاى پروردگار و تابعين واقعى آنانند
👈و امّا كسانى كه به حسب صورت، خود را مانند آنان كنند و ترسشان را تنها از او سبحانه قرار دهند و شركى در اين ترس نداشته باشند، در آخر به سبب اخلاص در چنين ترسى به لقاى او سبحانه نايل خواهند شد
👈👈 بلكه مى توان گفت چنين ترسى تمام اعمال و طاعاتشان را از شرك خفىّ و جلّى پاكيزه و به حيات طيّبه لقاى الهى مشرّف مى سازد.
📚برگرفته از شرح فرازهایی از معارف ادعیه، تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🏴ابن ابى نجران نقل مى كند: از حضرت جواد- عليه السّلام- در مورد توحيد پرسيدم و گفتم:
🏴آيا بايد براى درك خداوند، چيزى را تصوّر نمايم؟ فرمود:
🏴 بله، ولى آن چيز بايد در انديشه نگنجد و اندازه اى نداشته باشد.
🏴 هر چيزى كه فكر و تصور و خيالت ايجاد كند، غير از خداست. چيزى شبيه او نيست و انديشه ها او را در نمى يابد.
🏴 چگونه انديشه و تصور مى تواند او را دريابد، در حالى كه او بر خلاف چيزى است كه فهميده مى شود و در انديشه نقش مى بندد؟ تصوّر خداوند، تصوّر چيزى است كه در انديشه نمى گنجد و حدّ و اندازه اى ندارد.(بحارالانوار، ج 3، ص 366، حديث 32)
📚پاسداران حریم عشق🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
✅ #حجاب و #عفاف از دیدگاه حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)
👈 عبارتِ «أَدْنى ما تَكُونُ مِنْ رَبِّها، أَنْ تَلْزَمَ قَعْرَ بَيْتِها» در روايت مورد بحث از كلام حضرت زهرا عليها السلام ...تنها راه كمال معنوى و تقرّب الى اللّه زن را كه هدف اصلى از كسب علوم و تخصّصها است، در پرتو عفّت و پاكدامنى او مى داند... و در سراسر زندگى پر ثمر فاطمه زهرا عليها السلام و زينب كبرى عليها السلام تنها چند مورد محاجّه با خليفه اوّل و دوّم و يا با يزيد و ابن زياد است كه آن هم به لحاظ مسأله مهمتر و وظيفه بالاتر، يعنى حفظ اساس اسلام از تحريف نااهلان، با حفظ تمامى اصول صيانت نفس و حفظ عفّت بوده است.
👈 لذا اگر زمانى امر مهمّ و لازمى براى اسلام پيش بيايد كه نياز به دخالت زنان باشد
👈بايد با حفظ تمام موازين و دستورات و حدود شرعى و با صلاح ديد #ولىّ_فقيه وقت، وظيفه خود را با كمال احتياط (نه زياده و نه كم) انجام دهند.
📚 برگرفته از کتاب #جلوه_نور (تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور ره)
Ketabrah24.ir
https://eitaa.com/Nedaysaadat
📚انتشارات آفتاب فطرت (وابسته به دفتر تنظیم و نشر آثار آیت الله سعادت پرور ره) منتشر کرد
📔کتاب راز دل (شرح منظومه گلشن راز شبستری)
✍️تقریر و تألیف 🔸عارف واصل حضرت آیة الله سعادت پرور- پهلوانی تهرانی (ره)🔸
👈... شیخ محمود شبستری (ره) عالمی آشنا با کتاب و سنت و عارفی شیعی است که به مرحلۀ شهود نائل گشه است ... و سخنان او مورد قبول اهل کمال قرار گرفته است.
👈 استاد اعظم ما علامه طباطبائی (ره) که نابغۀ عصر در علم و عمل و بیان حقائق کتاب و سنت بودند ، عنایت خاصی به بیانات مرحوم شیخ نجم الدین شبستری داشتند. این نوشتار تحریر و تقریر شرحی است که آن استاد بزرگوار در جلسات اخلاقی و توحیدی خود در توضیح ابیات منظومه گلشن راز... بیان فرمودند.
💢برگرفته از مقدمۀ مؤلف کتاب (حضرت آیة الله سعادت پرور)🌱
• مرکز فروش: قم/ بلوار معلم/ مجتمع ناشران/ پلاک B12
• تلفن: 37842549-025
•ارسال پیامک:09034892982
📡 پایگاه اطلاع رسانی و فروش:
https://ketabrah24.ir
•پیام رسان ها در ایتا:
https://eitaa.com/aftabefetrat
https://eitaa.com/nedaysaadat
✍️ بیا زمانی دست از تعلقات کون و مکان بشوی و از آن ها تجافی بگیر و به عالمی بالاتر از ماده پرواز کن و ببین که تو این جسم و جان متعلق به خاک نیستی ، بلکه تو برتر از همه موجوداتی ، تو جهانی هستی که در دام تن و تعلقات اسیر شده ای .
📚برگرفته از کتاب #راز_دل، شرح گلشن راز شبستری، تالیف آیة الله سعادت پرور (ره)🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🕋 «إِلهِى! أَنَا الْفَقِيرُ فِى غِناىَ، فَكَيْفَ لا أَكُونُ فَقِيراً فِى فَقْرِى؟!» معبودا! من در حال غنا نيازمندم، چگونه در حال فقر نيازمند نباشم؟!
✍️ در نظر اوّل، فقر و غناى ظاهرى به نظر هر خواننده مبادرت مى نمايد، اما اگر گوينده اين سخن را كه از مخلَصين است در نظر آورد و توجه كند، وى خويش را به تمام وجود در ذات ربوبى گم كرده،
✍️...مى توان گفت: از فقر، فقر ذاتى و نيستى خود و از «غنى» غناى باللَّه در تمام كمالات انسانى كه يك ولىّ خدا و معصوم لازم است داشته باشد، اراده شده و در واقع آن حضرت با اين بيان، در مقام نفى وجود و كمالات خود و انتساب آن به حق سبحانه مى باشد، نه اثبات آن دو براى خويش و اين همان بيان آيه شريفه است كه خداوند از واقع امر بشر خبر داده و مى فرمايد: يا أَيُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَراءُ إِلَى اللَّهِ وَ اللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ .اى مردم، شما به خدا نيازمنديد و خداست كه بى نياز ستوده است.
📚برگرفته از شرح فرازهایی از معارف ادعیه، ذیل دعای عرفه🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🌸 تمثّل اعياد اسلامى در قيامت
🔸«إذَا كَانَ يَوْمُ القِيَامَةِ زُفَّتْ أرْبَعَةُ أيَّام إلَى اللهِ كَمَا تَزُفُّ العَرُوسُ إلَى خِدْرِها. قِيلَ مَا هَذِهِ الأيَّامُ؟ قالَ يَوْمُ الأضْحَى وَ يَوْمُ الفِطْرِ وَ يَوْمُ الجُمْعَةِ وَ يَوْمُ الغَدِيرِ وَ إنَّ يَوْمَ الغَديرِ بَيْنَ الأضحَى وَ الفِطْرِ وَالجُمْعَةُ كَالقَمَرِ بَيْنَ الْكَواكِبِ...» (اقبال الاعمال، ص 464).
🔹هنگامى كه روز قيامت فرا رسد، چهار روز با شتاب به سوى خدا مى روند همان طورى كه عروس را به حجله اش مى برند.
🔸سؤال شد، اين روزها كدامند؟ فرمود: روز #عيد_قربان و #عيد_فطر و روز#جمعه و روز #غدير و روز غدير در ميان روزهاى عيد قربان و فطر و جمعه، مانند ماه در ميان ستارگان است.
📚به نقل از کتاب ثمرات حیات، ج 3، ص 220🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
✅ توصیه های عرفانی عالمان دینی
✍️ اى عزيز! غيبت مكن، تهمت مزن و بخل مورز و زبان را در ميدان بيان، سرگردان مدار كه از زيان تا زبان يك نقطه مسافت بيش نبود و محرم به نقطه اى مجرم مى شود.
👈 از توصیه های اخلاقی عارف جلیل القدر آقا محمد بن محمد رفيع جيلانى بيدآبادى، متوفی 1197 ق🌱
https://eitaa.com/nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
🔹امام هادی علیه السلام:
✅خيْرٌ مِنَ الْخَيْرِ فَاعِلُهُ وَ أَجْمَلُ مِنَ الْجَمِيلِ قَائِلُهُ وَ أَرْجَحُ مِنَ الْعِلْمِ حَامِلُهُ وَ شَرٌّ مِنَ الشَّرِّ جَالِبُهُ وَ أَهْوَلُ مِنَ الْهَوْلِ رَاكِبُهُ.
✍️انجام دهنده كار نيك، از خود نيكى بهتر و گوينده سخن زيبا، از سخنش زيباتر و حمل كننده دانش، از دانش برتر و كشنده بدى و شرّ به سوى خود از بدى و شر بدتر و اقدام كننده به كار ترسناك، از آن كار ترسناك تر است.
📚 بحارالانوار، ج 75، ص 370، حديث 4🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir