🏴 ... السَّلامُ عَلَیک یا بِنْتَ صاحِبِ الْمَقامِ الْمَحْمُودِ وَالْحَوْضِ الْمَوْرُودِ وَاللِّوآءِ الْمَشْهُودِ ... السَّلامُ عَلَیک یا بِنْتَ امِیرِ الْمُؤمِنینَ سلام الله علیهما
▪️همزمان با سالروز ارتحال حضرت زینب کبری سلام الله علیها، دومین سالگرد ارتحال حاجیه خانم فقهی، همسر مکرمه فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (رضوان الله علیهما) را گرامی می داریم.
◾️ به این مناسبت مراسم عزاداری و یادبودی از طرف بیت حضرت آیة الله سعادت پرور و موسسه معارفی فقهی برهان برگزار می گردد.
🗓زمان: پنجشنبه 28 بهمن ماه 1400، ساعت 19
⬅️مکان: خیابان شهداء (صفائیه)، کوچه 24، کوچه سوم پلاک 41
پخش زنده:
http://Www.aparat.com/borhan_maaref/live
https://eitaa.com/Nedaysaadat
🏴حضرت زينب- عليها السّلام- در مدخل شهر كوفه، خطبه اى ايراد نمود.
🏴 راوى گفته: آن روز، زينب، دختر علىّ- عليهالسّلام- را ديدم كه ... به مردم اشاره كرد كه ساكت شويد، پس نَفَسها برگشت و زنگ [مركبها] از كار افتاد.
🏴 سكوت ناگهانى مردم و خاموش شدن صداى زنگها، با اشاره ى حضرتش كه: «أَنِ اسْكُتُوا»،جز تصرّف ولايى حضرت زينب، چه مى تواند باشد، واگر شخصيّتى مثل حضرت زينب- عليها السّلام- به آثار «حديث قرب نوافل» كه مى فرمايد: «وَ لِسانَهُ الّذى يَنْطِقُ بِهِ.» نرسيده باشد، ديگر چه كسى غير از معصوم مى تواند برسد!
🏴شروع خطبه با جمله ى «أَلْحَمْدُ للَّهِ وَ ...» بعد از آن همه گرفتارى، تنها لفظِ بدون معنا نيست؛ بلكه اظهار «مافى الضّمير» است...
🏴 وقتى اين كلام به تنهايى استعمال شود، مراد توحيد خالص، در فعل و صفت و اسم و ذات است. يعنى شخصِ عارف، با اين كلام، ستايش را در تمام امور (فعل و صفت و اسم و ذات) مخصوص حقّ سبحانه قرار مى دهد، و خلاصه، همه ى چيزها و كمالات را به او، و از او، و به سوى او مشاهده مى كند، خواه امور به سود وى؛ و يا به ظاهر به ضررش باشد. و به اين ترتيب، در آرامش كامل است؛ اگر چه به ظاهر و به اقتضاى عالم بشرى و يا وظيفه، كلامى از او صادرشود، و يا اظهار ناراحتى كند.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت (چاپ انتشارات آفتاب فطرت)🌱
http://eitaa.com/nedaysaadat
https://chat.whatsapp.com/1huFaIdcJvm6rKo0EtweLV
📌به اطلاع عزیزانی که قصد شرکت در مراسم عزاداری حضرت زینب کبری سلام الله علیها و دومین سالگرد حاجیه خانم فقهی را دارند می رساند :
به دلیل شیوع بیماری کرونا از حضور خواهران گرامی در مراسم معذوريم.
:
🔹میراث نفیس🔹
✅ به زودی...
📚جلد چهارم و آخرین جلد از مجموعه ارزشمند و نفیس و نورانی ثمرات حیات در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
📚 گنجینه عظیمی از معارف اسلام ناب محمدی که از جان زلال و قلب تابناک علامه طباطبایی جوشیده و بر زبان مبارکش جاری شده و توسط شاگرد برجسته ایشان، فقیه عارف حضرت آیتاللّه سعادتپرورـ پهلوانی طهرانی ـ به اهالی این زمان هدیه شده است و در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
💢انتشارات آفتاب فطرت، ناشر انحصاری آثار فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/aftabefetrat
https://eitaa.com/Nedaysaadat
Www.ketabrah24.ir
📩 نامه ای از فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) به يكى از دوستان صميمى و ياران طريقت
🗞تصدّقت شوم!
نظر به محبّت ديرينه كه با شما و دوستان هم طريق خود دارم، لازم دانستم امورى كه در سلوك الى اللَّه به نفع سالك است، تذكّر دهم؛ در صورت مراعات، ره صد ساله، يك ساله طى شود، ان شاء اللَّه.
📃فعل واجبات و ترك محرّمات، پس از آن مستحبات را حتّى المقدور به جاى آورد و ترك مكروهات كند. از مستحبّات، نماز شب و بيدارى قبل از اذان صبح را بسيار اهميّت دهد، هم چنين نماز اوّل وقت، قرائت قرآن و توسّل به رسول- صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم- و اولادش- عليهم السّلام- را ترك نكند.
📃 ملازمت استاد و عمل به گفتار ايشان…
📃از افراط و تفريط در هر امرى، احتراز جويد.
📃از استماع سخن هايى كه تفرقۀ حواس مى آورد، هم چنين از مراوده با اشخاص بى موالات در گفتار و رفتار- اگر چه سالك باشد- بايد احتراز جست.
📃مراوده با سالكِ مراقب، بسيار خوب است، ولى اگر صاحب عقايد خاصّ باشد، نسبت به امور سلوكى، نبايد جز به آنچه استادش دستور مى دهد، متوجه باشد؛ زيرا ايجاد تفرقه مى كند.
📃با اهل دنيا و كسانى كه جز همّ خوردن و خوابيدن و به سر اين و آن زدن همّى ندارند، مراوده مضرّ است مگر به قدر ضرورت.
📃سالك بايد همّ خود را صرف خود كند و به خود بپردازد، عمر خود را به گفتار در عقب اين و آن- اگر چه غيبت نباشد- نگذراند، از سخنان بى فايده احتراز جويد.
📃سكوت را شعار خود قرار دهد مگر به قدر احتياج؛ زيرا بيشتر لغزش ها، سببش زبان است.
📃در هر امرى از خواهش هاى نفسانى- حتّى المقدور و مع التشخيص- احتراز جويد، و با سركشى نفس استخاره كند كه لااقل مرجّحى براى فعلش پيدا شود.
📃داخل هر كار و عملى، بدون تأمل- اگرچه مدّتى طول كشد- نشود، و مشورت با استاد و دوستانِ سالك هم بسيار لازم است.
📃امورى كه براى سالك پيش مى آيد، از گفتن به غير از استاد، بايد احتراز كند تا زمانى كه نفس او به مرحلۀ اطمينان نرسيده است.
📃از بدبينى نسبت به عبد خدا بايد احتراز جست و به فكر اصلاح خود افتاد، و موشكاف در خود شد تا عيوب ديگران، در نظر نيايد. البته مسألۀ امر به معروف و نهى از منكر مطلب ديگرى است.
📃چون تمام مجاهدات و زحمات براى آن است كه روح تقويت شود و نفس از اين عالم طبيعت انقطاع پيدا كند؛ لذا در تقويت آن بايد كوشيد و تقويتش آن است كه به امور مذكوره اهميت داده شود، به قدر امكان، و از تقويت جهات مادّى، بيش از ما يحتاج، بپرهيزد.
📚رسائل عرفانی، تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
Www.ketabrah24.ir
✅سیره سعادت
💠 عادی و معمولی باشیم
🔻انسان نباید طوری رفتار کند که به سبک خاصی شناخته شود، ما هر چیز را نباید به حساب معنویت و اخلاق بگذاریم.
🔹مطالب اولیه که استاد به ما تأکید می کردند همین ها بود.
🔸می فرمود: عادی باشید،مثل بقیه معمولی باشید، در راه رفتنتان، در عبادت تان، می فرمودند درست رفتار کنید.
🔻این کارها چیست که فکر می کند #تواضع به این است که سرش را کج کرده و با یک حالتی بگوید خدایا!... خب خدا هم این بنده را نمی خواهد،
🔹علامه اینطوری نبود، امام اینطوری نبود، آقای بهجت اینطوری نبود. همه اینها که ما دیدیم خیلی عادی و معمولی بودند.
🔻نباید دست رویمان بگذارند و بگویند فلانی همان که اینطوری می نشیند، فلانی همان که آن طور حرف می زند. اینها ارزشی نیست که انسان قیافه اش را عوض کند غیر عادی باشد. این نفس است.
✅ما باید کاری کنیم که اصلاً شناخته نشویم. در روایت هم دارد کاری بکنید که «أَن لا تُعرَف» نفس دلش می خواهد که من به یک سبک خاصی شناخته شوم و بعد بگویم شاگرد فلانی هستم! در جلسه فلانی هستم! اینها همه اش #شرک است، همه اش #رذیله است.
🎤 در گفتگو با شاگردان
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
Www.ketabrah24.ir
🏴🏴🏴
⚫️ « عَن مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ ع أَنَّهُ قَالَ: ... لَيْسَ بَيْنَهُ وَ بَيْنَ خَلْقِهِ حِجابٌ غَيْرُ خَلْقِهِ، إحْتَجَبَ بِغَيْرِ حِجابٍ مَحْجُوبٍ، وَ استَتَرَ بِغَيْرِ سَتْرٍ مَسْتُورٍ، لا إلهَ إلّا هُوَ الكَبيرُ المُتعالِ.» " بحار الانوار، ج 3، ص 327، روايت 27"
◼️(...ميان خدا و مخلوقات حجابى جز خود خلق نيست، محجوب است بدون آنكه به حجابى محجوب شده باشد، و مستور است بى آنكه پرده اى او را پوشانده باشد. معبودى جز او، كه بزرگ و بلند مرتبه است، نمى باشد.).
▪️ميان عاشق و معشوق، هيچ حايل نيست
تو خود حجاب خودى، حافظ! از ميان برخيز
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
Www.ketabrah24.ir
✅سیره سعادت
رابطه سلوک و هیاهو و جنجال
🔺[حضرت استاد سعادت پرور] معتقد بودند لازم نیست کسی که دنبال سلوک است، اهل هیاهو و جنجال باشد و اینها خیلی نسبتی با سلوک ندارند.
🔹در مسیر کمال باید وظیفه را دنبال کرد، نه ظهور در جامعه بد است و نه واجب؛ باید دید که تکلیف چیست
🔸آقای پهلوانی خودش تکلیفش را چنین دیده بود که بنویسد و شاگرد تربیت کند، دقیقه ای از تکلیفش فروگذار نمی کرد هیچ دقیقه ای از عمر مبارکشان بیهوده نبود، وقتی می رفتی خانه ایشان، یک کتاب حدیث باز می کردند و می گفتند بیایید حدیث بخوانیم یا خودشان یا به ما می گفتند که بخوانید و نمی گذاشتند وقت تلف شود
🔹در عین عظمت و نورانیت هیچ نمایش و بروزی در انسان بالاتر بودن نداشتند
🔸نه پرهیز از سیاست داشت و نه ورود بیجا در آن
🔹نه انسانی بود که این ور آن ور برود و نه منزوی، واقعا در تعادل کامل بین نیازهای جسمانی و وروحانی و تکلیف خودش زندگی می کرد.
🎤بخشی از بیانات یکی از شاگردان
http://eitaa.com/nedaysaadat
🌸خداوند- تبارك و تعالى- رسول اللَّه- ص - را هم از نظر خلقت نورى و جهات معنوى بر همۀ پيامبران گذشته -ع- مقدّم داشت، و هم پس از خلقت مادّى او را بر همۀ آنان-ع- از نظر كمالات معنوى و ظاهرى، و احكام ظاهرى و معنوى شرافت و برترى داد.
🌸 انبياى گذشته-ع- توجّه به منزلت احديّت داشته اند ولى داراى آن نبوده اند، و اين رسول اللَّه خاتم انبيا- ص- بود كه خداوند كمال والاى احديّت را به او عطا نموده.
🌸 وقتى خداوند- تبارك و تعالى- مقام احديت را به آن بزرگوار- ص- عطا فرموده و پيش از آفرينش مخلوقات جامع تمام اسماى خويش گردانيده باشد، به اين حساب تمام عوالم- همان گونه كه ظهور يافتۀ اسماى حقّ اند- ظهور يافتۀ اسماى او- ص- نيز مى باشند. بنابراين، به اين اعتبار:
🌸عالم اوست، و اوست عالم و «جهانى اندر اين يك ميم غرق است».
📚برگرفته از کتاب راز دل، تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
Www.ketabrah24.ir
🌼🌼🌼
سوم شعبان، ولادت فرخنده مهتر جوانان بهشت و آموزگار شهادت، حضرت حسین بن علی علیهما السلام
مبارک و خجسته باد . .
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
Www.ketabrah24.ir
میلاد عبد صالح قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل علیه السلام و روز جانباز مبارک باد.
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅ اشتغال به دنياى مذموم؛ بى نصيبى از معنويت و نعمت آخرت
🌸 «وَ انْزَعْ مِنْ قَلْبِى حُبَّ دُنْياً دَنيَّةً يَقْطَعُنِى عَمّا عِنْدَكَ»
🌸حضرت سجّاد- عليه السّلام- به خداوند عرض مى كند: دنيايى كه مرا از توجه به تو باز مى دارد را از قلبم جدا كن.
🌸 ...محبّت بى مورد به دنياست كه اشتغال به آن سبب مى شود شخص از معنويت و عمل براى آخرت باز ماند و از نعمت هاى معنوى و اخروى الهى در دو جهان بهره مند نگردد.
📚برگرفته از شرح معارف ادعیه، تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
http://eitaa.com/nedaysaadat
📩 نامه ای از فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) به یکی از دوستان طریق
✍️برادر جان! انسان نبايد از نافرمانى و غفلت و خلافِ مراقبه عمل كردن، نوميد از سير الى اللَّه گردد
✍️زيرا اگر روى از آن سو برگيريم، به كجا مى توان روى كرد؟! ... خودش مى داند كه ما ضعيفيم و سراپا جهل، بر طبق ضعف و جهل مان با ما معامله مى كند.
✍️ اين همه كه در قرآن شريفش، داد از غفاريّت خود مى زند، براى چيست؟ مگر جز براى آن است كه آگاه به حال ما بوده كه از روى نادانى، مخالفت او خواهيم كرد. همين بس كه خودش نام ما را به انسان تسميه فرموده، (در مواقعى كه نافرمانى و جهلِ ما را متذكّر مىشود).
✍️اگر خيال نااميدى براى انسان دست دهد، بايد بداند كه از شيطان است و الّا با كريمان، كارها دشوار نيست؛ هر وقت آن لعين به سراغت آمد بگو:
آن قدر حلقه زنم بر در ميخانۀ دوست
تا كند صاحب ميخانه به رويم در، باز
📚برگرفته از کتاب رسائل عرفانی🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
http://eitaa.com/nedaysaadat
🌸ظهور چهرۀ ظاهرى و باطنى پيامبر (ص)
🌼حضرت علىّ اكبر- ع - از جمله شخصيّت هاى والاى نهضت حسينى است كه به حقّ، چون ستاره اى درخشان در تاريخ كربلا مى درخشد. ... [که] گفتار و رفتار متقابل حضرت سيّدالشّهدا -ع- و آن بزرگوار- روشنگر مقام والاى اوست
🌼 امام از هر كس- چه فعلى و چه قولى- تمجيد نمايد، به لحاظ كمالات و معنويّتى است كه در اوست، و اگر غير از اين باشد، با مقام عصمت امام سازگار نيست.
🌼كلام حضرت نسبت به علىّ اكبر- ع- كه مى فرمايد: «أَشْبَهُ النّاسِ خَلْقاً وَ خُلْقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِكَ.» سخن كمى نيست. مگر نه اين است كه خداوند دربارۀ رسول اللَّه- ص- فرمود: وَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ
🌼و آيا خُلُقٍ عَظِيمٍ غير از اتّصاف به صفات الهى، چيز ديگرى است؟!
🌼و آيا قرائت، و يا استشهاد سيّدالشّهدا- ع - در ادامۀ تعريف از فرزندش به آيۀ شريفۀ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفى ...* بيانگر مقام والاى على اكبر- عليه السّلام- وبرگزيدگى وى بر عالمين نمى باشد؟!
🌸آن چه از گفتار و رفتارِ حضرت دربارۀ على اكبر- عليهالسّلام- تا زمان شهادت ديده شده، و نيز گفت و گوى على اكبر با پدر بزرگوارش، از عظمت روحى و مقام و منزلت آن دُرّ گرانمايۀ آل ابىطالب، و وصولش به كمال والاى انسانيّت حكايت مى نمايد.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت، تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)
http://eitaa.com/nedaysaadat
🏴🏴🏴
⚫️ عالم ربانی حضرت آیتالله سید محمد علی علوی گرگانی (قدس سره):
◼️کسی که تقوا داشته باشد، دارای ظرف وجودی تمیز خواهد بود و روحانیون با وجود توانایی و علم بالا اگر اخلاق نداشته باشند، اثرگذار نخواهند بود.
🏴 رحلت چهرۀ مشهور علم، تقوا ، تواضع و فقاهت، حضرت آیة الله علوی گرگانی (ره) را به حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه) ، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و حوزه های علمیه تسلیت عرض می کنیم.
—- ندای سعادت —-
http://eitaa.com/nedaysaadat
🔹 فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور(ره):
🌸 در حال حاضر، براى ما، از اصل فرج مهمتر، انتظار فرج و توجه عميق به اين است كه حجت خدا در روى زمين زنده، با ما و شاهد و ناظر اعمال ما و واسطه فيض بين خدا و ماست.
🌸 فرج به خداوند مربوط است كه هر موقع صلاح بداند عملى خواهد شد، و انتظار فرج به ما مربوط است.
🌸 ما بايد تكليف خودمان را خوب انجام دهيم، خداوند به حكمت خدايى و مصالح بندگان بهتر واقف است و چيزى از علم او خارج نيست.
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
💠 ايمانى كه در مراحل جهاد اكبر واقع شده است اشدّ از ايمان واقع در راه جهاد اصغر است، پس ملازمت مقتضاى شهادتين، بر مجاهدين اين راه نيز، بيشتر ضرور و در كار است، و به اندك تخلّف از مقتضاى أحَدهما، شخص، داخل در سلك منافقين است.
💠...و از اين جهت است كه سالكين راه خدا، كسى را كه به قدر [رأس إبْرَه] از ظاهر شريعت تجاوز نمايد، سالك نمى دانند، بلكه كاذب و منافق مى خوانند.
💠پس هر كه را بينى كه دعواى سلوك كند، و ملازمت تقوى و ورع و متابعت جميع احكام ايمان در او نباشد، و به قدر سرِ مويى و يا سر سوزنى از صراط مستقيم شريعت حقّه انحراف نمايد، او را منافق مى دان؛ مگر آن چه به عذر يا خطا يا نسيان از او سر بزند.
📚برگرفته از کتاب رسائل عرفانی (رسالهى سير و سلوك منسوب به بحر العلوم رحمه الله)
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaada
🍀 یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
☘️ای نور، ای فوق کُلِّ نور، ای نورٌ عٓلی نور، ای روشنایی بخش تمام آسمان ها و زمین، ای یگانه معبود همیشه رئوف، همیشه بخشنده و همیشه عطا کننده...
☘️زبان از اداى ثنا و عظمت تو قاصر، ای کریمی که جود و احسانت پیوسته جاریست، به بهانه های اندک، بی شمار، بی استحقاق، عطا می فرمایی، بندگان صالح ات را در زمره ی بهترین کسانى قرار ده که در وجودشان، اشتیاق به دیدار، غلامی و کنیزی اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام جریان دارد، همان شایستگانی که از سرچشمه زلال نور، نور می آشامند و نور می نوشانند...
🍀"إِنَّ الْأَبْرَارَ یَشْرَبُونَ مِن کَأْسٍ کَانَ مِزَاجُهَا کَافُورًا"
☘️الهی وجود ایشان را، چشمه ی جوشان حسنات و تمام عمر شریف شان را مملو از بهترین اعمال صالحی که صدقات جاریه می باشد مقرر بفرما
☘️خداوندا، همنشینی و اُنس با صالحان و برگزیدگان درگاهت را روزی همیشگی ما قرار بده و در بوستان لبریز از نور کلمات و اسماء، ما و عزیزانمان را از نور اللّه بسیار بهره مند و در به کارگیری از آن در راستای نظام خداوندی خودت، بسیار نصرت بفرما
☘️شوق عشق و عمل به معارف را در ما روزافزون و کانون دل های ما را، پیوسته متوّجه مادر مهربان شیعه، صدیقه طاهره عصمت اللّه الکبری سلام اللّه علیها و تعلیم و تربیّت های خاصّ ایشان قرار بده.
☘️امیدواریم سال جدید، سالی پر از تقرّب، تحوّل، ثمرات، موفقیت در عمل صالح و سربلندی برای همه
☘️ سالی پر از توجّه به امام زمان عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف، محضریّت و میل به سوی ایشان و فرج آن امام همام بوده و سالی پر از سعی و تلاش برای رسیدن به معیّت و ساکن شدن در محله ولایت نصرت ایشان، سلامتی نایب بر حق آن عزیز و پیروزی مستضعفان بر مستکبران باشد.
الهی آمین یا رب العالمین
🌱ندای سعادت🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
🕌 ...حضرت علی بن موسی الرضا ع فرمود: ای ابوالصَّلْت! بیشتر #ماه_شعبان رفت و این جمعه آخر آن است، پس جبران کن کوتاهی هایی را که در ایّام گذشته این ماه کردی، در آن چه از این ماه مانده است. بر تو باد به انجام آنچه به حال تو مفید است:
#دعا #استغفار و #تلاوت_قرآن را افزون کن🤲
و به سوی خدا از گناهان خود توبه کن تا وقتی ماه مبارک فرا رسید، خود را برای خدا خالص کرده باشی.
🕌 امانتی بر گردن خود باقی مگذار مگر آنکه آن را ادا کنی و نیز در دلت کینه هیچ مؤمنی نباشد مگر اینکه آن را از دل بیرون کنی. تقوای الهی را پیشه کن و در پنهان و آشکار امور خود بر خدا توکل کن زیرا هرکه بر خدا توکّل کند خدا او را بس است🤲
🕌 و بسیار بخوان در بقیّه این ماه این دعا را:
«اللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضی مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِیَ مِنْهُ؛🤲 (خدایا اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته ما را نیامرزیده ای در آن قسمت که از این ماه مانده بیامرزمان».
🕌 به درستی که حقّ تعالی در این ماه، بنده های بسیاری را از آتش جهنّم به حرمت ماه مبارک رمضان آزاد می گرداند.
📖عیون اخبار الرضا، ج 2، ص 51
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅ مسافر اين راه (سیر و سلوک الی الله )كسى است كه از اصل و ابتدا و انتهاى خود آگاه شود و در فكر رها كردن بدى ها و نقصان خود باشد.
✅و چون آتشى كه از دود صافى مى گردد، عشق و محبّتش به يك جانب (كه ابتدا و انتهايش يكى است) متوجّه گردد
✅ و از ظلمت ها و دود هاى تعلّقات و قاذوراتِ تعيّنات پاكيزه شود، و هم چون آتشى سرخ در محبّت و عشق محبوب گردد، و خود و آثار خود را از دست بدهد، و از آن ها تجافى حاصل نمايد.
📘 راز دل (شرح گلشن راز شبستری)
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
🌙ماه شعبان، مده از دست قدح، كاين خورشيد
🌙از نظر، تا شب عيد رمضان خواهد شد
🌸 اى سالك! لحظات آخر ماه شعبان كه هلال قدح گونۀ ماه صيام را ديدى و ماه رمضان بر تو طالع شد، به مراقبۀ جمال دوست و قدح گرفتن از ذكر و ياد و مشاهداتش بهره مند شو، كه اين كرامت تا شب عيد رمضان، (كه اوّل ماه شوّال است) بيش نخواهد بود؛ كه: «وَ هُوَ شَهْرٌ دُعيتُمْ فيه إلى ضِيافَةِ اللَّهِ.»
📚برگرفته از شرح غزلیات حافظ، تالیف فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
📌نقش دعا در روح و جان بشر (1)
🌦دعا، اقرار به نيستى خود و جهان هستى و اذعان به يگانگى ذات ربوبى و بى همتايى او ست
🌦دعا، خواندن و شهود حضرت حقّ به منزلت لا اسمى و لا رسمى است
🌦دعا، ستودن حضرت دوست به اسم هاى لايق ساحت اوست
🌦دعا يگانه دانستن اسما و صفات الهى با ذات پاك او ست
🌦دعا، محيط دانستن اللَّه به مظاهر هستى و شاهد بودن و خواندن اوست
📚برگرفته از مکتوبات فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
💠بسمه تعالى💠
✍️پس از عرض سلام، اميد است رحمت بى پايان حضرت حق- جلّت عظمته-، در اين ماه شريف موجى زند و اين ماهيان بى حسّ و حركتِ كنار خود را- كه از رحمت كنار افتاده- به ميان دركشد و حياتى دوباره و زندگى سرمد به آن ها بخشد.
✍️بله، موج رحمتِ «إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَلِيفَةً» ؛ ما را به كنار انداخت، همان، موج «عَلَّمَ آدَمَ الْأَسْماءَ» ؛ و «فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِماتٍ» ؛ به ميان دريا كشانيد.
✍️ همۀ اين كش مكش ها را خود، به سرِ ما مى آورد! همه هم رحمت است تا دانا كه باشد و رحمت را غضب ننگرد و به تلاطم افتد و خود را آن قدر كنار اين دريا به پايين و بالا افكند تا هلاك شود، بيدار، بيدار، بيدار ...
✍️به هر حال، خدا اين ماه مبارك را بر همۀ ما مبارك گرداند، به مغفرت و محبّت و عشق و علاقۀ خود؛
✍️ پروانه اگر مى دانست در اين سوختن، راحتى و حياتِ اوست، اين همه خود را به اين طرف و آن طرف نمى زد تا آخر الامر به غيرِ آتش كشته شود.
✍️ الهى! به حقّ مقرّبان درگاهت، ما ادعاى عشق و علاقۀ تو را نمى كنيم و لو طالب تو و عشق و علاقۀ توايم، ما را با خود آشنايى ده تا در اين تلاطم ها، به هلاكت نرسيم و از تو و اوليائت دور نمانيم.
✍️ الهى! اين كشتىِ ما، در ميان هستى زندگى مى كند، مبادا تلاطم هاى زمانه، ما را از بهره بردارى از اين اسما و صفات و از اين هستى بى بهره كند!
📩نامه ای از فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره ) در16 ماه رمضان المبارك 1381 هجرى قمرى به يكى از سالکین.🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
🏴فاطمه عليها السلام، يگانه دخترى است كه مادرى چون خديجه كبرى عليها السلام داشت، كه حضرت حقّ هر روز مكرّر به وجودش بر ملائكه مباهات مىكرد
🏴و جبرئيل پس از بازگشت رسول اللّه صلى الله عليه و آله و سلم از معراج، سلام خدا و خود را به وى رساند
🏴 و خداوند از ميان زنان عالم چهار تن را اختيار فرمود كه بهشت مشتاق آنان است و خديجه عليها السلام يكى از آنها مى باشد.
📚برگرفته از کتاب جلوۀ نور، تألیف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat
📌فريد الدّين ابو طالب، محمد بن ابراهيم عطّار نيشابورى
📃از اكابر اهل معرفت است كه در علوّ حال، يگانه و در علم و عمل، شاگرد ابو سعيد مجد الدّين شرف بن مؤيّد بن ابى الفتح بغدادى بود. تولّد آن جناب سال 512 واقع شد و سال 627 در فتنۀ چنگيزى به درجۀ شهادت رسيد. مزارش خارج نيشابور است.
يكصد و چهارده كتاب تأليف نموده، از جمله: اسرارنامه؛ منطق الطير؛ الهى نامه؛ جوهر ذات؛ تذكرة الاولياء؛ هيلاج نامه؛ مظهر العجايب؛ وصلت نامه؛ لسان الغيب؛ اشترنامه؛ مختارنامه؛ مفتاح الفتوح؛ مصيبت نامه؛ گل و خسرو موسوم به خسرو نامه؛ ديوان قصايد و غزليات؛ اخوان الصفا.
🔹ز دنیا تا به عُقبی نیست بسیار
ولی در ره، وجود توست دیوار
🔸اگر پیش از اجل یک دم بمیری
در آن یک دم دو عالم را بگیری
📚برگرفته از مکتوبات فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
https://eitaa.com/Nedaysaadat