#روز_بیست_و_سوم
دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ اغْسِلْنِي فِيهِ مِنَ الذُّنُوبِ وَ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الْعُيُوبِ وَ امْتَحِنْ قَلْبِي فِيهِ بِتَقْوَى الْقُلُوبِ يَا مُقِيلَ عَثَرَاتِ الْمُذْنِبِينَ
خدايا در اين ماه از گناهانم شست وشويم ده، و از عيب ها پاكم كن، و دلم را به پرهيزكارى دلها بيازماى، اى ناديده گيرنده لغزشهاى اهل گناه.
🌴🌴🌴
4_241645627555971113.mp3
4.04M
🔺 #تحدیر (تند خوانی) قرآن کریم
#جزء_بیست_و_سوم
مدت زمان: ۳۴ دقیقه
حجم ۴.۱ مگابایت
اللهم العجل لولیک الفرج الساعـه
@nedayevahy
📕
‼️شبهه :
از پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) حدیثی را دیدم که در آن نمازی روایت شده بود که زمان آن جمعه آخر ماه رمضان بود و نوشته شده بود که اگر هر کس آن را بجا بیاورد تمام نمازهای قضایش اگر چه نماز قضای والدین باشد ادا می شود. آیا این حدیث صحت دارد و آیا انجام آن به جای نمازهای قضا کفایت می کند؟
در پاسخ به این پرسش به مطالب ذیل توجه نمایید: 👇👇👇👇
۱- از نظر حکم شرعی و فتوای فقهای اسلام نماز قضا تنها با خواندن و به جا آوردنش از ذمه انسان ساقط می گردد و هیچ راه و وسیله دیگری برای اسقاط این تکلیف وجود ندارد و روایات صحیح فراوانی بر این امر دلالت دارد
۲- اگر روایتی بر خلاف این حکم مسلم و قطعی وجود داشته باشد در تعارض با این روایات متعدد و صحیح است و در برابر آنها نمی تواند ایستادگی کند و به اصطلاح علمای علم اصول ساقط می گردد و قابل اعتنا و توجه نیست
صفحه۵۵۳
مصحف شریف
سوره مبارک الجمعه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━@nedayevahy━━🍃═♥️━━━┓
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5924657069843023688.mp3
835.6K
🔸ترتیل صفحه۵۵۳
قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@nedayevahy
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌹#سلام_امام_زمانم 🌹
اے نعمتـ بـاطنـي عالمـ مہـدے
اے نـور دڸ نبي خـاتـمـ، مہـدے
تڪمیڸ نموده رب بہ تو نعمتـها
اے نعمـتـ جـارے دمـادمـ ، مہـدے
مہـدے جـاڹ
پـرده غـیبتـ را ڪنار بـزڹ…
🌹 #اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 🌹
💚اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج💚
4_333285742727922313.mp3
4.26M
🔺 #تحدیر (تند خوانی) قرآن کریم
#جزء_بیست_و_چهـارم
مدت زمان: ۳۳ دقیقه
حجم۴ مگابایت
اللهم العجل لولیک الفرج الساعـه
📕
@nedayevahy
#روز_بيست_و_چهارم
دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ فِيهِ مَا يُرْضِيكَ وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ وَ أَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ لِأَنْ أُطِيعَكَ وَ لا أَعْصِيَكَ يَا جَوَادَ السَّائِلِينَ
خدايا در اين ماه آنچه تو را خشنود مى كند از تو درخواست می كنم، و از آنچه تو را ناخشنود می كند به تو پناه مى آورم، و از تو در اين ماه توفيق اطاعت و ترك نافرمانى ات را خواستارم، اى بخشنده به نيازمندان.
🌴🌴🌴
🔴استخدام دختران جوان با حقوق ناچیز و بهره کشی از آنان حرام است
♦️رفیعی استاد حوزه علمیه :عدهای از مغازه داران با استخدام دختران جوان در مغازههای خود به عنوان فروشندگان کالا و پرداخت حقوق ناچیز دست به استثمار این افراد میزنند در حالی که این اقدام کار حرام است و باعث میشود درآمد مغازهدار حرام شود.
♦️ بازار بیثبات است و دولت باید فکر جدی کند چرا که گرانی و بیثباتی بازار، مردم را خسته کرده است.
♦️عدهای گرانفروشی خود را توجیه میکنند و با گرانفروشی دارو … مال حرام کسب میکنند.
صفحه۵۵۵
مصحف شریف
سوره مبارک الجمعه پ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━@nedayevahy━━🍃═♥️━━━┓
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5927194055485163700.mp3
938.1K
🔸ترتیل صفحه۵۵۴
قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@nedayevahy
┗━━━♥️═🍃━━━┛
نکته تفسیری صفحه ۵۵۴:
نماز جمعه:
مدّتی بود که مردم مدینه، گرفتار قحطی و خشکسالی شده بودند و کالاهای مورد نیاز زندگیشان به سختی یافت می شد. روز جمعه بود و مسلمانان در مسجد نشسته بودند و به خطبه های نورانی پیامبر خدا گوش می کردند. ناگهان صدای طبل و آلات موسیقی به گوش رسید؛ این علامتِ ورود کاروانی تجاری به شهر بود. در این هنگام، بیشتر حاضران در مسجد، برای تأمین کالاهای زندگی، مسجد را رها کردند و بدون توجّه به ادب حضور در پیشگاه پیامبر خدا و شرکت در نماز جمعه، به سوی کاروان تجاری شتافتند و فقط دوازده مرد و یک زن در مسجد باقی ماندند. در این هنگام، این آیات نازل شد و رفتگان را به سختی سرزنش کرد.
در روایتی نقل شده که پیامبر صلوات الله علیه در باره ی ماجرای آن روز فرمود:
«اگر آن گروهِ اندک هم می رفتند، از آسمان، سنگ بر آنان می بارید!»
«نماز جمعه»، یکی از عبادات مهم اسلام است. این عـبادت، فواید فراوانی از جمله این 3 فایده ی مهم دارد:
1ـ یاد خدا: مهم ترین اثر نماز جمعه، یاد خداست؛ چنانکه آیه ی 10 همین سوره، از آن به «ذکرالله» تعبیر کرده است. در نماز جمعه، مردم با آرامش به حمد و ثنای خطیب جمعه از خدا گوش می کنند و پس از شنیدن پندها و یادآوری های او از آخرت، به نماز جماعت می ایستند و در برابر پروردگارشان، سر به سجده می گذارند.
2ـ اجتماع مرتب و هفتگی مسلمانان: اینکه مردمِ یک شهر یا آبادی از هر قشر و طبقه ی اجتماعی، هر هفته شانه به شانه ی یکدیگر در کنار هم بنشینند، بسیار مهم و باارزش محسوب می شود. در نماز جمعه، در کنار یاد خدا، مسلمانان از حال و روز هم باخبر می شوند و به مشکلاتِ افراد نیازمند و گرفتار رسیدگی می کنند.
3ـ آشنایی با مسائل مورد نیاز در زندگی دنیایی: چنانکه در روایات آمده، خوب است که خطیب جمعه، قدری در مورد مسائل سیاسی مورد نیاز و امور مورد احتیاج مردم در زندگی دنیایی، برایشان سخن بگوید. شنیدن این امور در هر هفته، روشن بینی و آگاهی مناسبی را به عموم مسلمانان می بخشد. در روایات، تأکید فراوانی بر نماز جمعه شده است. به فرموده ی معصومین، شرکت در نماز جمعه، آمرزش گناهان و پاداش فراوان الهی در پی دارد. باید بدانیم که شرکت در نماز جمعه در زمان حضور پیامبر و امام معصوم، واجب است؛ امّا در زمان غیبت امام معصوم، «واجب تخییری» است؛ یعنی مسلمانان مختار هستند که ظهر روز جمعه، یا نماز ظهر بخوانند، یا در نماز جمعه شرکت کنند. البته شرکت در نماز جمعه بهتر است، و ترک آن از روی انکار یا بی توجّهی، ناپسند است[1].
[1] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیات مورد بحث استفاده شده است.
4_333285742727922315.mp3
4.34M
🔺 #تحدیر (تند خوانی) قرآن کریم
#جزء_بیست_و_پنجـم
مدت زمان: ۳۳ دقیقه
حجم ۴،۱ مگابایت
اللهم العجل لولیک الفرج الساعـه
@nedayevahy