مراقب باشیم در پازل دشمن بازی نکنیم
🔹شهادت دو روحانی اهل سنت در گنبد کاووس و شهادت دو روحانی شیعه و مجروح شدن یک روحاني دیگر در صحن پیامبر اعظم حرم امام رضا علیه السلام توسط فردی ظاهرا افغانی بخشی از سناریوی آمریکایی برای خروج از بن بست منطقه ای است. این دو اتفاق به اضافه شایعه تجاوز 25 جوان افغانی به یک دختر ایرانی در جزیره کیش و قتل وی همه از یک اتاق فرمان دستور می گیرند در این اقدامات تروریستی و پخش شایعات، اختلافات مذهبی شیعه و سنی و ایران و افغانی هدف گرفته شده است.
آمریکایی ها برای نجات خود از بن بست منطقه ای و در حاشیه قرار دادن کشتار صهیونیست ها در اسرائیل در صدد کشاندن درگیری به داخل ایران و دمیدن بر آتش اختلاف ایرانی - افغانی و شیعه و سنی هستند
مراقب باشیم در پازل دشمن بازی نکنیم
✍ روانبخش
صفحه۵۳۳
مصحف شریف
سوره مبارکه الرحمن
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━@nedayevahy━━🍃═♥️━━━┓
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5856962526922672409.mp3
1.25M
🔸ترتیل صفحه ۵۳۳
قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@nedayevahy
┗━━━♥️═🍃━━━┛
3_727126809182828775.mp3
4.36M
#تندخوانی_قرآن_کریم
📢 با صدای استاد آقایی
📖 جزء #چهارم
Ⓜ️ حجم فایل : ۴ مگابایت
⏱ زمان فایل : ۳۴ دقیقه
اللهم العجل لولیک الفرج
@nedayevahy
#روز_چهارم
دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ قَوِّنِي فِيهِ عَلَى إِقَامَةِ أَمْرِكَ وَ أَذِقْنِي فِيهِ حَلاوَةَ ذِكْرِكَ وَ أَوْزِعْنِي فِيهِ لِأَدَاءِ شُكْرِكَ بِكَرَمِكَ وَ احْفَظْنِي فِيهِ بِحِفْظِكَ وَ سِتْرِكَ يَا أَبْصَرَ النَّاظِرِينَ
خدايا در اين ماه براى برپاداشتن امرت نيرومند ساز مرا، و شيرينى ذكرت را به من بچشان، و اداى شكرت را به من الهام فرما، و به نگهدارى و پوششت نگاهم بدار، اى بيناترين بينندگان
🌴🌴🌴
*مراقب دزدان ماه رمضان باشید*
*اولین دزد*:
تلويزيون: دزد خطرناڪي ڪه به واسطه سريال ها و برنامه هاي بيهوده و بي اخلاقي روزه مردم را تباه مي ڪند و ثواب آن را ڪم مي ڪند.
.
*دزد دوم*:
بازارها: دزدی ڪه متخصص در هدر دادن پول و زمان بدون حساب برای شڪست دادن آن است. قبل از رفتن هدف خود را تعیین ڪنید.
.
*دزد سوم*:
تا دیر وقت بیدار ماندن: این دزد گرانبهاترین اوقات شما را از نماز دعا و استغفار در ثلث آخر شب محروم می ڪند.
.
دزد چهارم:
آشپزخانه: مخصوصا خانم ها مدت زیادی را صرف تهیه ظروف زیادی می ڪنند ڪه به جز لحظه عبور از دهان، تفاوت چندانی با یڪدیگر ندارند و ممڪن است بسیاری از آنها در سطل زباله انداخته شوند.
.
*دزد پنجم*:
تلفن عبارت است از تماس ها و چت های طولانی و گناهان ناشی از آن: غیبت، غیبت، غیبت و افشای اسرار.
.
*دزد ششم*:
بخل:
شما را از ثواب صدقه دادن به فقرا و مساڪین محروم میڪند، ڪه موجب حفظ از آتش، به ویژه صدقه ماه رمضان میشود.
.
*دزد هفتم*:
ڪرسی های خالی از یاد خدا و حسرت صاحبانشان در روز قیامت یعنی رستاخیز.
*دزد هشتم*:
خوابیدن در روز در ماه رمضان و در نتیجه عدم حضور در برنامه های گروهی مخصوصا در
نماز جماعت ظهر و عصر.
*بالاخره دزد بزرگ*
*شبڪه های اجتماعی اگر برای رضای خدا استفاده نمی شوند*
.
پس خانه ی قبر ڪویر است و اگر تحت تاثیر این دزدها قرار بگیریم، در درون قبرمان چیزی نخواهیم داشت .
پس فقط در این چند روز دنیا فرصت داریم.
خداوند به من و شما ڪمڬ ڪند تا در آنچه پروردگارمان دوست دارد و از آن راضی است سرمایه گذاری ڪنیم.
*به اشاعه خیر ڪمڪ ڪنید*
صفحه۵۳۴
مصحف شریف
سوره مبارکه الرحمن و الواقعه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━@nedayevahy━━🍃═♥️━━━┓
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5861714852401121766.mp3
968.7K
🔸ترتیل صفحه ۵۳۴
قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@nedayevahy
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌼 السلام علیک یا ابا صالح المهدی 🌼
❣️آقاجان..!!
چه غریبانه....رمضان
بی حضورتان آغاز شد
پس کدام سحر؟!
کدام افطار؟!
کدام عید ؟!
آقا جان...
رمضان بی ظهورشما...
رمضان نمی شود
روزه ی هجر تو
از پای بینداخت مرا
می شود با رطب
وصل تو افطار کنم؟
🌼 أللَّهُمَ عـجِـلْ لِوَلیِکْ ألْفَرَج
࿐᪥•❣🍃🌟🍃❣•᪥࿐
3_727126809182830523.mp3
4.19M
#تندخوانی_قرآن_کریم
📢 با صدای استاد آقایی
📖 جزء #پنجم
Ⓜ️ حجم فایل : ۴ مگابایت
⏱ زمان فایل : ۳۲ دقیقه
اللهم العجل لولیک الفرج
@nedayevahy
#روز_پنجم
دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ الْقَانِتِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ أَوْلِيَائِكَ الْمُقَرَّبِينَ بِرَأْفَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
خدايا قرار ده مرا در اين ماه از آمرزش جويان، و از بندگان شايسته فرمانبردار، و از اولياى مقرّبت، به رأفتت اى مهربان ترين مهربانان
🌴🌴🌴
* بایسته های تربیت کودک
کودکان امانت هایی الهی هستند که در دست ما قرار دارند و مهمترین وظیفه والدین تربیت صحیح آنان است. تربیت امر پیچیده ای است که ظرایف و لطافت های خاصی دارد که اگر درست و به موقع انجام نگیرد، اثر منفی آن بیشتر است.
در این راه به چند نکته مهم که توسط کارشناسان تربیتی ارائه شده است، اشاره می کنیم تا ما را در تربیت کودکانمان بهتر یاری دهد.
1. اگر می خواهید فرزندتان نسبت به مسئولیت های خود بی تفاوت نباشد، حساسیت بیش از حد نسبت به مسئولیتهای او نشان ندهید. سعی کنید ظاهراً بیتفاوت باشید تا او خود به تکالیف و وظایف خود حساس شود.
2. تربیت کردن، رها کردن متربی از بستگی ها و وابستگی ها به سوی رشد و تعالی است و نه رام کردن و مطیع کردن او در دام خواسته های خودمان.
3. آموزش راه های رسیدن به حقیقت، مهمتر از خود حقیقت است. این راه ها را به کودک نشان دهید.
4معمولاً پدر و مادر در اثر حمایت و محبت نمی توانند کودک را به قدر کافی به خود واگذارند. در محبت نمودن، معتدل باشید. زیرا ساختمانِ تربیتِ متعالی بر شانه های محبت متعادل بنا میشود.
5. کودک در خانواده به دلیل مراقبت های افراطی و بایدها و نبایدها غالباً خودش نیست، همه چیز را طوطی وار اقتباس میکند. او به جای اینکه نقش بگیرد، نقش بازی می کند. بنابراین اجازه بدهید کودک، هنر خود بودن و خود شدن را در خود، شخصاً کشف کند.
6. یکی از ظرافت های هنر تربیتی این است که هرگز در هنگام تنبیه، کودک احساس محکوم شدن نکند؛ بلکه تنبیه، ابزاری برای آگاهی باشد و نه برای ترس و تهدید.
7. هر یک از افراد، تربیتی درخور و شایسته با شخصیت و طبیعت خود دارند. از شبیه سازی و شبیه پروری پرهیز کنید. قُل کُلُّ یعمَل عَلی شاکِلّتِه؛ بگو هرکدام به راه و روش خویش عمل کند.
8. هدف تربیت باید توسعه و گسترش ظرفیت درونی و قوه فهم کودک باشد و نه تحمیل و تزریق معلومات و محفوظات به او.
9. از روش تربیتِ فعال استفاده کنیم. در این روش، مربی می کوشد تا خود را از نظر ذهنی و عاطفی در موقعیت متربی قرار دهد و مربی مشوّق ابداع و خلاقیت است.
10. باید دانست که غالباً کودک علت آنچه را که شما عیب می دانید، نمی داند. لذا قبل از سرزنش، او را توجیه کنید تا فاصله ای بین فهم شما و او ایجاد نشود.
11. ما نباید کودک را دانش اندوز بار آوریم، بلکه باید او را در برابر صحنه ها و اشیایی قرار دهیم که خود بیندیشد و دریابد و گاه با احتیاط و بسیار مختصر او را راهنمایی کنیم تا به جای اندیشه آموزی، اندیشه ورزی را پیشه کند.
12. مربی باید بداند که اندرزها و درس های اخلاقی وقتی اثر نیکو دارد که متربی شخصاً پذیرا باشد؛ در غیر این صورت نه تنها بی فایده است، بلکه نتیجه ای وارونه به دنبال دارد.
13. کودک، بسیاری از امور را که دیدنی نیست از راه دیده می آموزد، مثل صدق و صفای درونی، شرافت نفسانی، نجابت اخلاقی و وقار معنوی و این آموزه های نادیدنی و ناگفتنی پایدارتر و عمیقتر از امور دیدنی است.
14. در تربیت دینی باید پرورش حس مذهبی و تفکر دینی، مقدم بر اطلاعات و دانش دینی باشد؛ زیرا تربیت دینی یعنی زیستن طبق معتقدات دینی و نه صرفاً دانستن و حفظ کردن اطلاعات دینی!
15. حد فراگیری مفاهیم تربیتی هر کودک را ظرفیت هوشی و انگیزشی او تعیین می کند، لذا از تحمیل و تراکم مفاهیم فراتر از ظرفیت او باید پرهیز کرد.
16. کودکان باید نسبت به نوع رفتارهایی که از آنان انتظار داریم، شناخت کافی داشته باشند؛ این شناخت در میدان مشاهده حاصل می شود، پس مواظب رفتارهایمان باشیم.
17. تربیت هرگز در یک بُعد متمرکز نمی گردد، بلکه همواره جنبه های عقلانی، عاطفی، اخلاقی، اجتماعی، جسمی، علمی و ... در جامعیت بخشیدن به آن دخالت دارند.
18. درونمایه های تربیت صحیح در طبیعت کودک وجود دارد و او باید از طریق خودیابی، خودفهمی و خودرهبری، آنها را در تعامل با محیطی سالم کشف و تقویت نماید.