💐۳۲روز تا #جشن_انتخابات💐
شاخص های نماینده تراز انقلاب اسلامی
در کلام مقام معظم رهبری
۲۹- حریص نبودن برای تصدی سمت نمایندگی
میزان در نظر همه ارزش خدمت ،باشد نه خدای نخواسته تحصیل مقام، ما به نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی به عنوان یک مسئولیت یک ادای وظیفه و یک صحنه ی کارآمد برای خدمت نگاه کنیم اگر شوقی هم به نماینده شدن هست به این خاطر باشد.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نگاه قدس
مجمع روحانیون مبارز که در ابتدا طی بیانیه ای اعلام کرده بود که در صورت عدم بازنگری در فرآیند رد صلاح
مرحله دوم انتخابات مجلس هفتم در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۳ برگزار شد؛ که در نتیجه رقابت زینب کدخدا و علیرضا محجوب فر، افراد ۳۰ ام و ۳۱ لیست منتخبین مرحله اول، هیچ کدام از شهر تهران به مجلس راه نیافتند. اما در نتیجه حضور منوچهر متکی در دولت محمود احمدینژاد و انصراف او از نمایندگی مجلس و برگزاری انتخابات میاندوره ای در ۲۴ آذر ۱۳۸۵، سهیلا جلودار زاده و حسن غفوری فرد توانستند پا به مجلس هفتم بگذارند.
برنده انتخابات مجلس هفتم در بین ائتلاف های شکل گرفته، ائتلاف آبادگران بود که توانست ۲۰۰ کرسی در مجلس کسب کند و ۲۹ نفر از نمایندگان تهران نیز اعضای آن بودند. تنها فرد راه یافته به مجلس از بین اصلاح طلبان و ائتلاف بزرگ ایران، سهیلا جلودار زاده بود که در انتخابات میان دوره ای وارد مجلس شد. معدود چهره های اصلاح طلب که از استان های مختلف در مجلس هفتم حضور داشتند، فراکسیون خط امام را به عنوان فراکسیون اقلیت تشکیل دادند. حسن غفوری فرد نیز تنها نماینده شهر تهران بود که نه از طرف ائتلاف آبادگران و نه اصلاح طلبان حمایت می شد و نامش در لیست ائتلاف خدمتگزاران مستقل، چکاد آزاداندیشان و جبهه وفاق قرار داشت.
مجلس هفتم اولین مجلسی بود که یک فرد غیر روحانی توانست کرسی ریاست مجلس را کسب کند. با وجود گمانه زنی ها درباره اعلام حجت الاسلام مصباحی مقدم به عنوان کاندید ریاست مجلس، در نهایت حداد عادل به عنوان سرلیست ائتلاف آبادگران و نماینده اول شهر تهران توانست در رقابت با حسن سبحانی، نماینده دامغان، با اختلاف رای ۱۹۶ به ۵۵ به جایگاه ریاست مجلس دست یابد. در نتیجه رقابت حجج اسلام مصباحی مقدم و ابوترابی فرد به عنوان اعضای جامعه روحانیت با محمدرضا باهنر و موسی قربانی برای نایب رئیسی مجلس، محمدرضا باهنر و حجت الاسلام ابوترابی فرد توانستند در مجلس هفتم به عنوان نایب رییس انتخاب شوند.
به لحاظ آماری، ۱۳ زن در این دوره از مجلس به عنوان نماینده حاضر بودند. از این مجموع، شش نفر نماینده شهر تهران( آلیا، افتخاری، امینزاده، رهبر، فیاضبخش و جلودارزاده) و بقیه از شهرهای کرج(فاطمه آجرلو)، اصفهان(نیره اخوان)، زنجان( رفعت بیات)، رشت( هاجر تحریری نیکصفت)، تبریز(عشرت شایق)، مشهد(عفت شریعتی) و خلخال( مهرانگیز مروتی) بودند. در این مجلس از شهر تهران ۴ و در کل ۴۳ نماینده روحانی توانستند به مجلس راه یابند.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نگاه قدس
📜برگی از داستان استعمار 📝قسمت چهلم 💎اعتراض مقدمه: دیدیم که در داستانهای گذشته که مبلغان مسیحیت چ
📜برگی از داستان استعمار
📝قسمت چهل و یکم
💎استدآبادی
بچههای یتیم و بی سرپرست بیش از کودکان دیگر توجه کشیشان اروپایی و آمریکایی را جلب میکردند.
این بچهها که به محبت بیشتری نیاز داشتند، با مهربانیها و مراقبتهای مبلغان به شدت به آنها علاقهمند میشدند.
دکتر«استد» یک مبلغ آمریکایی بود که پس از جنگ جهانی اول با کمک کلیسای «وست مینستر» آمریکا بیمارستانی را در کرمانشاه ساخت و شروع به درمان بیماران و تبلیغ مسیحیت کرد.
او مدتی بعد، در یکی از روستاهای کرمانشاه به نام «فرامان» یک مدرسه و یک پرورشگاه ساخت.
بچههای بی سرپرستی که پدر و مادرهای ناشناخته داشتند بـه ایـن پرورشگاه منتقل میشدند و هنگامی که به سن تحصیل میرسیدند، وارد مدرسه پرورشگاه میشدند.
بسیاری از این بچهها که شیفته محبتهای دکتر استد شده بودند به مسیحیت گرویدند و نام خانوادگی «استدآبادی» را انتخاب کردند.
دکتر «سیترالکا» هم یک کشیش دو رگه هندی و انگلیسی بود که بیمارستانی را در منطقه مرزی سیستان و بلوچستان تأسیس کرد. دکتر الکا هنگامی که متوجه میشد کودک یتیم یا بی سرپرستی را به بیمارستان آوردهاند، شخصاً مراقبت از او را به عهده میگرفت و پس از بهبودی هم ارتباط خود را با او قطع نمیکرد.
او موفق شد چند کودک بی سرپرست سیستانی را غسل تعمید داده، مسیحی کند.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نگاه قدس
قسمت بیست و یکم شکم بیشتر شد! دستم روی سلاحم بود تا هر اتفاقی که افتاد رحم نکنم به کسی و چنان یه خ
قسمت بیست و دوم
گرچه در اون تایم کم سخت بود، اما باید فورا اون زن و تخلیه اطلاعاتی میکردم! هر لحظه ممکن بود اتفاقات غیر قابل پیش بینی بیفته. اگر عامل بود، باید یه جوری زنده منتقلش میکردم به یکی از ایستگاه های اطلاعاتی ستاد در زابل.
اگر نبود...
نمیدونم. گاهی اوقات واقعا تصمیم گیری سخت میشه!
دیدم بغض کرد و گفت:
«بخدا من کاره ای نیستم!»
گفتم:
+اصلا اسم و فامیلیت چیه؟ من یه اسم ازت میدونم اما میخوام از زبان خودت بشنوم!
سرش و انداخت پایین و به آرامی گفت:
_من پرستو«...» هستم.
+اینجا چیکار میکنی؟
نفس عمیقی کشید... اشک از چشماش سرازیر شد، گفت:
_پدرم فوت شده.
+بعدش!!
_نمیزاری حرف بزنم.
+نکنه میخوای وقت بخری تا تیم پشتیبانت برسن اینجا؟ غلط کردی! داری چرت میگی! بعدشم پدرت فوت شده و تو اومدی بازار برای خودت داری میگردی؟ ببین خانوم، دیگه داری حوصله من و سر میبری! داری وقت میخری...
_بخدا اینطور نیست! من پدرم فوت شده.
+خب برای چی اینجایی!
صداش و برد بالا گفت:
_اومدم اینجا دنبال کار پدرم! ولم کن دیگه!
فورا دستم و بردم سمت دهنش و محکم فشار دادم، چشمام و گرد کردم گفتم:
+هیسسسس. داد نزن!
بعد از چندثانیه که مطمئن شدم داد و بیداد نمیکنه دستم و برداشتم بهش گفتم:
+پدرت کی بود؟ چیکاره بود؟
چندثانیه سکوت کرد، گفت:
_میتونم بشینم؟
نگاش کردم، فهمیدم ادا در نمیاره! واقعا حالش بد بود و داشته گریه میکرده! انگار واقعا خسته بود! ازش چند قدمی فاصله گرفتم! به نشونه تایید سرم و تکون دادم تا بشینه! راستش دلم لرزید. چون هیچ وقت در طول عمرم با هیچ زنی اینطور رفتار نکرده بودم.
نشست... دیدم حرف نمیزنه! گفتم: «حرف بزن. همین حالا.»
آب دهانش و قورت داد! وحشت رو توی صورتش میدیدم! گفت:
_پدر من تاجر بود! سال قبل فوت شد! در یک تصادف خانواده م و از دست دادم! الانم دنبال این هستم با دوستان پدرم دیدار کنم تا در یکسری از امور راهنماییم کنند، بلکه بتونم کارهای پدرم و پیش ببرم. به نوعی دنبال مشاوره هستم!
در همین حین گوشی کاریم زنگ خورد. عاصف بود! جواب دادم:
+جانم عاصف بگو!
_سلام مرد! رفتی ماموریت و نیستی! دلمون تنگ شد!
+الآن وقت ندارم حرف بزنم! کجایی؟
_ستاد!
+من اینجا یه مزاحم دارم!
_چی؟
+میگم مزاحم دارم! میفهمی؟
_آره حاجی شنیدم. ولی یه لحظه هنگ کردم! وسط ماموریتی؟
+آره... یه چندلحظه گوشی دستت!
به پرستو گفتم:
«مشخصات خودت و بده! مشخصات پدرتم بده! شماره تماستم بده. با اون شخصی هم که میگی تاجر بوده مشخصاتش و بده! همین الان و خیلی فوری!»
وقتی شروع کرد به اسم بردن و توضیح دادن، گوشی رو گذاشتم روی بلندگو. توضیحاتش که تموم شد، به سیدعاصف عبدالزهرا گفتم:
+شنیدی؟
_بله آقا شنیدم. بررسی میکنم میگم خدمتتون.
+عاصف، یه محموله دارم. میخوام برات بفرستم ببینی. این شماره ای که داریم حرف میزنیم و بده به بچه های سایبری، بگو گوشیم و وصل کنند به سرور ستاد. لطفا خیلی زود. وقتی وارد ایمیل یکبار مصرف شدی خبرم کن.
_چشم.
حدود سه دقیقه بعد یه پیام اومد روی خطم... ایمیل بود! فورا گوشی اندرویدم و گرفتم، یه عکس از صورت اون زن انداختم، فرستادم برای عاصف. گوشی رو خاموش کردم و سیم کارت و در آوردم و زدم شکوندم. با یه خط جدید تماس گرفتم با عاصف. جواب داد:
_سلام. شما؟
+عاکفم. مجبور شدم بخاطر شرایط نامعلوم امنیتی سیم کارت و معدوم کنم. عاصف میخوام خیلی زود آمارش و واسم در بیاری! لطفا بهم زنگ نزن! تماس بعدی از طرف منه! چون اینجا خیلی سرم شلوغه.
_چشم
+تا نیم ساعت دیگه بهت زنگ میزنم! اگر زنگ نزدم یه پیامک خالی بفرست تا بدونم آماده شده!
گوشی رو قطع کردم... به اون خانوم که اسمش پرستو بود گفتم:
«بلند شو بریم... باهم میریم بیرون! فورا از بازار رد میشیم! حرکت اضافی داشته باشی، یا بخوای فرار کنی، به جون مادرم چنان میزنمت که بری با برف سال بعد بیای پایین و تا سه نسلت واست گریه کنن! این مجوز و دارم که بزنم! وَ این کارو میکنم! حالا دیگه خوددانی! میتونی حرکت اضافی از خودت نشون بدی و ببینی چه بلایی سرت میارم و چطوری آبکِشِت میکنم.»
بلند شد کیف دستیش و گرفت. معطل نکردم، کیف و از دستش کشیدم و گرفتم... گفتم:
+برو عقب تر بایست.
دو سه متر رفت عقب.
وسائل کیفش و ریختم روی زمین. زیر چشمی بهش نگاه میکردم تا یه وقت سمتم نیاد، یا اینکه حرکت نابجایی نداشته باشه.
محتویات کیفش:
کاغذ و دفترچه و لوازم آرایشی و یک سری خرت و پرت زنانه کاملا شخصی بود. بهش گفتم:
+بیا وسیله ت و جمع کن.
چیزی نگفت. اومد وسیله ش و از روی زمین جمع کرد و گذاشت توی کیفش. نگاه به صورتش کردم، داشت از لبش همچنان خون می اومد. خیلی دلم براش سوخت. توی جیبم یک بسته دستمال کاغذی داشتم. از جیبم آوردم بیرون، بازش کردم دادم بهش تا خون گوشه لبش و پاک کنه.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳صدای آزادی از کرمان تا انتخابات
🔹حدس شما از صدای آزادی چیست؟
🔹تا آخر ببینید؛
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
🗳 نمایشگاه عکس روایت قرن
تصاویری که روایتگر قرن پر از حادثه های تلخ و شیرین ایران هستند.
🔗به همراه لینک منابع
ویژه:
🔹 ایام دهه مبارک فجر
🔸نمایشگاه های میدانی تا انتخابات
دریافت فایل باکیفیت و مخصوص چاپ:
📎B2n.ir/revayat-gharn
⭕️هنگام برپایی نمایشگاه به ترتیب عکس ها توجه کنید.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب:
شاید در هیچ نقطهای از عالم نتوانیم کشوری را پیدا کنیم که انتخاباتش این همه مورد تهاجم دشمنان قرار داشته باشد.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
🗳نظر رهبر انقلاب درباره رأی لیستی/ بخش اول
🔸استفتائات انتخاباتی از امام خامنهای
🔹با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات، در ادامه تعدادی از سوالات شرعی درباره انتخابات که رهبر انقلاب به آنها پاسخ داده اند آمده است. این سوالات و جواب آنها از پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر انقلاب و پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR برداشته شده است.
🔹قبل از آن با توجه به داغ بودن بحث لیستی رای دادن یا فردی رای دادن در آستانه همه انتخاباتها در میان انقلابیها، دو سخن رهبر انقلاب پیرامون رای دادن به فهرستها و لیستهای انتخاباتی هم آمده است. فهم نظر رهبر انقلاب در این خصوص، از آن جهت مهم است که همواره در آستانه انتخاباتها، برخی جریانات با لولوتراشی از جریانات رقیب، مردم را به نوعی ملزم به رای دادن به یک لیست خاص میکنند.
🔹«یک مسئلهی دیگر، رعایت حق در سیاهههای پیشنهادی است؛ این سیاهههایی که پیشنهاد میکنند، فهرستهایی که برای نامزدها میدهند. آن کسانی که این فهرستها را میدهند، واقعاً رعایت حق را بکنند؛ مسئلهی رفیقبازی و جناحبازی و مانند این چیزها را دخالت ندهند و نگاه کنند ببینند که چه کسی واقعاً شایسته است؛ آن کسی را که شایسته است بگذارند و به مردم معرّفی کنند.»۱۳۹۴/۱۰/۱۴
🔹اما در روز ۱۶ بهمن سال ۹۸ چیرامون مساله لیستی رای دادن در انتخابات مجلس سخنان صریحتری بیان فرمودند:
«هرگز در هیچ انتخاباتی رسم بنده نیست که اشاره کنم به کسی تا انتخاب بشود، امّا این خصوصیّات به نظر من در منتخب باید وجود داشته باشد. انقلابی، مؤمن، کارآمد، دارای روحیهی جهادی، شجاع، طرفدار عدالت.
اگر میتوانیم یک چنین افرادی را بشناسیم، که بهشان رأی میدهیم؛ اگر نشناختیم، از آدمهای بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه، حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛ اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید.»
🔹در میان استفتائات احصاء شده از سایتهای دفتر رهبر انقلاب نیز یک سوال به این موضوع پرداخته است.
1️⃣ در دورههای اخیر که رأی دادن به یک لیست خاص که از طرف احزاب و گروههای سیاسی داده میشود و توسط افراد مشهور و غیر متخصص تشویق و تبلیغ میشود، آیا رأی دادن به این لیستها بدون تحقیق در مورد افراد آن جایز است؟ و اگر این لیست یا برخی از افراد آن در انتخابات رأی آورند و صلاحیت منصب را نداشته باشند، ما در پیشگاه خدای متعال مسئول خواهیم بود؟
پاسخ: به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفیکنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند مگر آنکه حجت شرعی برخلاف داشته باشید.
🔹بنابراین می توان گفت مبنای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در رای دادن این است:
در درجه اول شناخت هر کس نسبت به کاندیداها مقدم بر شناخت دیگران و توصیه دیگران در قالب لیست است.
ثانیا به هیچ عنوان بدون قید و شرط، رای به لیست سفارش نشده است. بلکه باید تهیه کنندگان و سازو کار تهیه لیست را بشناسید که سهمیهبندی و باندبازی نباشد.
🔹ثالثا هرگز سفارش به "لیست خاص" نکردهاند، بلکه باید بین لیستها مقایسه صورت بگیرد. برخی لیست خود را آیه نازل شده از آسمان میدانند!
برای رای دادن باید حجت شرعی داشت. وقتی افرادی را کاملا میشناسید، نباید به هندوانه در بسته اعتماد کنید، خصوصا اگر افرادی که میشناسید، در مردم مقبولیت و رای هم داشته باشند.
اما ادامه سوالات و استفتائات انتخاباتی:
2️⃣ آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعاً واجب و عدم شرکت حرام است؟
پاسخ: شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفهی شرعی، اسلامی و الهی است.
3️⃣ آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
پاسخ: واجب عینی است.
4️⃣ با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از کاندیداها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد؟
پاسخ: باید بر طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود.
ادامه دارد...
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
💚❤️سلام امام زمانم❤️💚
ای آن که عزیزی و مرا جانی و جانان
صد یوسف مصری ز غمت،سر به بیابان
ای کاش بیایی و بگویند که آمد
بر مصرِ وجودِ منِ قحطی زده، باران
#اللﮩـمعجللولیـڪالفـرجـــ༺⃟
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
💐۱۲روز تا #جشن_انقلاب💐
تقویم تاریخ انقلاب
10 بهمن 57
قدس انلاین_مصطفی لعل شاطری: پس از حرکات عوام فریبانه و بی رحمانه ی بختیار در 9 بهمن 57 و در روز پس از آن فرودگاه مهرآباد و سایر فرودگاه های کشور از صبح باز گردید (10 بهمن) و در نخستین ساعات سه هواپیمای نظامی امریکایی تعدادی از اتباع امریکا را از ایران خارج کردند.
روزشمار انقلاب: 10 بهمن 57
خبرگزاری رویتر بیان می کند:
امروز، شرکت هواپیمایی ارفرانس در پاریس گفت که اگر راه پرواز هموار شود هواپیمای حامل آیت الله خمینی در ساعت یک بامداد به وقت پاریس و چهار و بیست دقیقه به وقت تهران، آیت الله را به تهران خواهد برد.
در پی آن خبرگزاری فرانسه می نویسد:
کمیته استقبال اعلام کرد، نظر به اینکه دولت ایران با فرود یک هواپیمای دربست ارفرانس موافقت کرده است، آیت الله خمینی ساعت نه صبح پنجشنبه وارد تهران خواهند شد. این کمیته از مردم خواست که در طول مسیر آیت الله بین میدان شهیاد که به نام میدان آزادی نامیده شده است و میدان بیست و چهار اسفند، برای استقبال از آیت الله اجتماع کنند.
در این بین شاه ضمن مصاحبه ای در خارج که در روزنامه های امروز تهران انتشار یافت برای نخستین بار آشکارا کارتر رئیس جمهوری آمریکا را مورد حمله قرار داد و دولت آمریکا را مسئول بحران کنونی ایران خواند!
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
💐۲۶روز تا #جشن_میلادمنجی💐
💠بشارت به امام زمان علیه السلام در روایات
🌸حضرت باقر علیه السلام:
يَا أَبَا حَمْزَةَ مِنَ الْمَحْتُومِ الَّذِي لَا تَبْدِيلَ لَهُ عِنْدَ اللَّهِ قِيَامُ قَائِمِنَا فَمَنْ شَكَّ فِيمَا أَقُولُ لَقِيَ اللَّهَ سُبْحَانَهُ وَ هُوَ بِهِ كَافِر
«اي ابوحمزه! از جریانـاتی که خداونـد، وقوع آن را حتمی در نظر گرفته، قیـام قـائم ماعلیه السـلام می باشـد؛ پس هر کس درباره آن شـک
کنـد، خداونـد را در حـال کفر ملاقـات می کنـد...»
📚الغیبه للنعمانی، ص86، ح17
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods