💠مقام معظم رهبری :اشرار عالم میبینند که رژیم صهیونیستی براثر ضربه بسیار محکم و تعیینکننده رزمندگان فلسطینی در حال «تلاشی و نابودی» است؛ به همین علت با این سفرها و ابراز همبستگی و در اختیار گذاشتن اسباب جنایت مانند بمب و دیگر تسلیحات، سعی میکنند رژیم زخمخورده و ازپاافتاده را بهزور سرپا نگهدارند.
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
39.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مقام معظم رهبری:
همه بدانند که در این قضیه و قضایای آینده، ملت فلسطین پیروز است و دنیای آینده، دنیای فلسطین است نه دنیای رژیم صهیونیستی.
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠قتال با ظالمان، نصرت دین خداست.
💠مجاهدان راه خدا قطعاً پیروزند.
💠أذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ وَ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ ﴿٣٩﴾ الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِن دِيَارِهِم بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَن يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ ۗ وَ لَوْ لَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُم بِبَعْضٍ لَّهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَ بِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا ۗ وَ لَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ ﴿٤٠﴾ (سوره حج/ ۳۹-۴۰)
💠به کسانی که [ستمکارانه] مورد جنگ و هجوم قرار می گیرند، چون به آنان ستم شده اذن جنگ داده شده و مسلماً خدا بر یاری دادن آنان تواناست. (۳۹) همانان که به ناحق از خانه هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی کرد، همانا صومعه ها و کلیساها و کنیسه ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می شود به شدت ویران می شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می دهند یاری می رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. (۴۰)
#طوفان_الاقصی
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
نتایج راهبردی، سیاسی، اقتصادی، اطلاعاتی و امنیتی #طوفان_الاقصی در ۳۰ قسمت:
قسمت نهم:
می خواستند نام فلسطین و قدس را هم محو کنند اما آرمان فلسطین مجددا احیاء شد:
• نتانیاهو در اجلاس اخیر سازمان ملل با تمسخر اعلام کرد که فلسطینیها 2 درصد عربها هستند. مراد او این بود وقتی ما با 98 درصد اعراب صلح کنیم دیگر مسئله فلسطین هیچ اهمیتی نخواهد داشت.
• ۸۱ عضو کنگره آمریکا در سال گذشته میلادی از وزیر خارجه این کشور خواستند بر دولت اسرائیل اعمال فشار کرده تا دست به کوچ اجباری هزار فلسطینی از خانه هایشان در منطقه مسافر یطا در الخلیل نزند. این اعضای کنگره در پیامی که برای آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا فرستادند، خواهان تلاش برای دست یابی به راه حلی شدند که مردم را در منازلشان نگه دارد و از درگیریهای بیشتر جلوگیری کند؛ اما در کمال تعجب در بحبوحه عملیات الاقصی آنتونی بلینکن که قبلا مخالفت خود را با کوچاندن اجباری فلسطینیان از غزه و کرانه باختری اعلام کرده بود، به تل آویو و کشورهای عربی همسایه سفر کرد و پیشنهاد رانده شدن مردم غزه به خارج از فلسطین را مطرح کرد؛ یعنی بیش از 1 میلیون نفر از مردم غزه به شهری در صحرای سینا در مصر رانده شوند، نیم میلیون به کشور عربستان و کمتر از یک میلیون از مردم غزه در لیبی و سودان و چند کشور خلیج فارس پخش شوند!
• دولت نتانیاهو پیش تر در قالب یک طرح، الحاق کرانه باختری را مطرح کرده بود که به عنوان طرح نتانیاهو شناخته میشود و نسخه اولیه آن را بنیامین نتانیاهو سال 1997، پس از ورود به عرصه سیاسی ارائه کرد و این طرح را برخی طرح «آلون+» نامیده اند چرا که مبنای اولیه آن، همان طرح «ایگال آلون» است که برخی نقاط به آن افزوده شده است. این طرح که در مقطعی به عنوان بخشی از طرح «معامله قرن» ترامپ نیز ارائه شد، گرچه در ظاهر بر حق فلسطینیان در داشتن یک کشور مستقل تاکید می کرد اما حالا مشخص شده است که هدف از این طرح ها الحاق غزه و بخش بزرگی از کرانه باختری به اسرائیل و کوچاندن فلسطینیان به کشورهای دیگر و الحاق بخش کوچکی از کرانه باختری به اردن بود و هیچ گاه هدف آنان تشکیل دولت مستقل فلسطینی نبوده است و همه این ها بازی با آرمان فلسطین به نام "فلسطین مستقل " بوده است.
• با این طرح ها می خواستند چنان اراضی کوچک و محدودی که جمعیت باقیمانده فلسطینی در داخل اراضی اشغالی در آن زیست می کنند را تکه و پاره و مردم را به دیگر کشورها کوچ بدهند و در کنار آن با صلح ابراهیم نیز همه اعراب با اسرائیل صلح کنند که برای ابد دیگر نامی از فلسطین در میان نباشد و در این ماجرا، از کوشنر داماد ترامپ تا نتانیاهو و پادشاه اردن و دیگر سازشکاران عرب دست در دست هم داشتند.
اما ناگهان طوفانی بپا شد و ...
• طوفان الاقصی و مقاومت قهرمانانه مردم غزه تمام این طرح های صهیونیستی- امریکایی را بر باد داد و نشان داد که:
اولا آرمان مردم فلسطین برای از بین بردن اشغال کشورشان قابل خاموش شدن و نابودی نیست
و ثانیا تصمیمات دولت های دست نشانده و سازشکار و امریکا و اسرائیل برای ملت فلسطین هیچ اهمیتی ندارد.
• طوفان الاقصی یک عملیات نظامی ساده نیست بلکه در حقیقت شکست پروژه امریکا و اسرائیل برای محو کردن مسأله فلسطین، پیشبرد اهداف اسرائیل در زمینه صلح ابراهیم و عادی سازی با کشورهای عربی و اسلامی و باعث سکته مغزی و قلبی همزمان برای اسرائیل است.
• حماس با این عملیات نشان داد که فلسطینیان برای احقاق حقوق خود به هیچ کس جز خودشان اعتماد ندارند زیرا در دهه های گذشته هیچ یک از کشورهای عربی برای نجات فلسطین اقدامی نکردند و فلسطینیان می دانند که اگر از کشور خود خارج شوند، کسی آنان را باز نمیگرداند و هیچ کدام از آنان که رفتند دیگر عملا امکان بازگشت پیدا نکردند و لذا ملت فلسطین در روی زمین خود به طور گسترده خواهند ماند و حمله می کنند و به شهادت می رسند ولی بیرون از زمین خود نخواهند رفت.
طوفان واقعی که حماس بر پا کرد در حقیقت همین بود که موتور محرک مبارزات فلسطینیان و توانمندی آنان برای بازپس گیری اراضی خود و تلاش مداوم برای نابودی رژیم صهیونیستی شد.
دکترعلیرضا دیانی نژاد
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠در همان هنگامی که بحران فلسطین تازه آغاز شده بود،چون ما از دفاع و اتخاذ یک موضع درست شانه خالی کردیم،امروز به مصیبتها و دشواریهای بیشماری دچارشدیم.ایثار و فداکاریهایی که ما امروزه در راه مبارزه با اسرائیل باید تقدیم کنیم،دهها برابر بیشتر از آن چیزی است که میتوانست درآغاز فعالیت صهیونیستها واشغال سرزمین ما تقدیم شود.اگرما از صدسال پیش،مطابق دستورات دینی عمل میکردیم ومتوجه این خطرها بودیم،امکانات فراوان وثروت هنگفتی ذخیره کرده بودیم.اگرچه درگذشته از تمام اینها غافل شدیم،امروز نباید عقب بنشینیم.بایدهرچیزی که بدست میآوریم ودرهر چیزی که تلاش میکنیم ودرباره هر چه میاندیشیم،همه در راه خدمت به این مسئله مقدس باشد.
امام موسی صدر
#امام_موسی_صدر
#مقاومت #غزه #فلسطین
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠نام صاحب اثر: زهرا گل زاده
💠 موشن گرافیک
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠مارک روته نخست وزیر هلند:
عملیات نظامی برای نابودی حماس ضروری است.
🌿 برای۲۶۶۵ کودک فلسطینی شهید شده چه چیزی ضروری است؟
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
تقرير نهائي باسماء الشهداء.pdf
3.21M
فهرست نهایی ۲۶۶۵ کودک فلسطینی که به دست دژخیمان صهیونیست شهید شده اند.
بدون در نظرگرفتن ۲۴۸ کودک مجهولالهویه فلسطینی که در خون خودشان غلتیدند.
درفاصله زمانی۷تا ۲۶ اکتبر۲۰۲۳
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠آزادی بیان به سبک آمریکایی
شرکت متا، بزرگترین صفحه خبری فلسطینی به نام «Eye On Palestine» را در اینستاگرام حذف کرد. این حساب بیش از ۶ میلیون دنبال کننده از سراسر جهان داشت.
#طوفان_الاقصی #فلسطین #قدس
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠جریان شیرازی سکوت خود را درباره غزه شکست !
(قسمت اول)
💠 یکی از دوستان فاضلم در بیروت، اخیرا مطلبی را به زبان عربی درباره موضع جریان شیرازی درباره تحولات فلسطین و غزه نوشت و آن را برای من هم ارسال کرد تا پس از برگردان به فارسی، منتشر کنم. آنچه می خوانید، متن این مطلب برگردان شده است.
برخی دوستان و همراهان درباره موضع جریان موسوم به شیرازی از من سؤال کردند. مطلبی را سریع و نسبتا مختصر جهت این دوستان نوشتم. این را هم عرض کنم که توجه اینجانب به جریان شیرازی، به عنوان بخشی از حوزه مطالعاتی قدیمی ام در خصوص جریان های فکری در جهان اسلام به ویژه جریان های بنیادگرا و افراطی است. جریان شیرازی را نیز از این منظر بررسی می کنم و نه از منظر برخی مخالفان یا منتقدان آن، که آن را به عنوان «تشیع انگلیسی» معرفی می کنند.
جریان شیرازی حدود یک هفته پس از عملیات طوفان الاقصی، واکنش های غیر مستقیم و سپس مستقیمی را آغاز کرد.
واکنش های غیر مستقیم آنها توسط خود آقای شیرازی در 20 مهر 1402 و طی یکی سخنرانی در قم آغاز شد. ایشان در سخنرانی خود که در رسانه های مکتوب وابسته به وی هم منتشر شد می گوید: (( هویت اسلام تمایل به صلح و دوری کامل از روش های خشونت آمیز است.. روش های متعددی برای مواجهه با خشونت یا ایستادگی در برابر نیروی ظالم وجود دارد. این روش ها خشن نیستند، مسالمت آمیز هستند. از جمله تظاهرات و اعتراض. اگر ضرورت داشت اشکالی برای استفاده از خشونت نیست و آن دفاع مشروع است. اسلام دین صلح است و دعوت به آتش بس و ترک جنگ می کند حتی اگر دشمن با نیرنگ سعی در ایجاد آن داشته باشد)).
وی در ادامه می گوید: ((سیاست پاسخ به تجاوز، در اسلام موجود است اما در چارچوب دفاع از خود است و نه شروع کردن شراره جنگ. همه جنگ های پیامبر دفاعی بوده است و مسلمانان شروع کننده نبودند. اسلام به کسی تعدی نمی کند. اگر علیه اسلام جنگی به وقوع بپیوندد با کم ترین نیرویی، دشمن را در حد خود متوقف می کند. پس هدف کشتن دشمن یا از بین بردن او نیست. فقط متوقف کردن دشمن است)).
این سخنرانی که یک هفته پس از طوفان الاقصی ایراد شده به طور مشخص به تحولات مربوط به فلسطین و رژیم اشغالگر اشاره دارد. ایشان در سخنرانی خود درباره «هویت صلح طلب اسلام» سخن می گوید. با اینکه نامی از فلسطینی ها نمی برد اما از فحوای سخن مشخص است که طوفان الاقصی را عملیاتی دفاعی نمی داند و مبارزان فلسطینی خودشان شراره جنگ را برافروخته اند. اگر هم برفرض، جنگی علیه آنها به وقوع پیوست فقط باید صهیونیست ها را در حد تجاوزشان متوقف می کردند و حق کشتن آنها را نداشتند! در چارچوب این ادبیات، تاریخ مناسبات فلسطینی ها و مقاومت فلسطین با اسرائیل از روز آغاز عملیات طوفان الاقصی آغاز شده و با این منطق، آری! این فلسطینی ها هستند که به اسرائیلی ها و خانه و کاشانه آنها تجاوز کردند. در این چارچوب باید 75 سال غصب زمین، کشتار، قتل و محرومیت و محاصره را فراموش کنید. چون تاریخ از آنجا شروع نمی شود! و ضرورتی به پرداختن به گذشته وجود ندارد!
سایت شیعه ویوز که از زیرمجموعه های رسانه ای آقای شیرازی است در تاریخ 29 مهر 1402 هم مطلبی را به نقل از ایشان با این عنوان منتشر کرده است که «پیامبر، در دوره حکومت خود هیچ وقت شروع کننده جنگ نبوده است» . از این متن که در ابتدای مطلب منتشر شده از ایشان درج شده می توان فهمید که این موضع هم تأکیدی بر موضع قبلی و به تعبیری مانیفست جریان شیرازی در خصوص تحولات غزه است. تمامی متن منتشر شده درباره این سخنرانی، به این موضوع اختصاص داده شده که در سیره پیامبر و اهل بیت ع، آنها شروع کننده نبوده اند و پیامبر کشتن زنان و کودکان و افراد مسن را حرام کرده بودند. می توان اینگونه فهمید که این بخش از سخنان آقای شیرازی، به طور مشخص اشاره به فیلم ها یا خبرهایی دارد که در ابتدای عملیات طوفان الاقصی در خصوص قتل شهرک نشینان متجاوز و اشغالگر توسط برخی رسانه ها منتشر گردید. با این حال و به رغم این توصیه ها و بیان مواضع و شهادت های تاریخی که ایشان نتوانسته است آنها را به طور منطقی و منسجم به واقعیت ها و زمینه های بروز تحولات اخیر و دلایل خشم مردم فلسطین و مظلومیت مهاجمانه آنها (تعبیری از سید حسن خمینی) ارتباط دهد، تا اینجا نیز ایشان کمترین تمایلی برای حمایت از شهروندان بیگناه غزه و محکومیت متجاوزان نشان نمی دهد. بلکه برعکس، با برخورد گزینشی با واقعیت ها به دنبال محکوم کردن حق فلسطینی ها در دفع اقدامات ظالمانه متجاوزان اسرائیلی است. نسل کشی انسان ها – حتی اگر مسلمان هم نباشند - در بیمارستان المعمدانی هم ظاهرا محلی از اعراب در هیچ یک از سخنرانی های ایشان ندارد...
(ادامه دارد)
نویسنده:سیدرضاقزوینی غرابی
تحلیلگرمسائل عراق وبنیادگردایی
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مهمان فلسطینی در برنامه زنده شبکه افق:
آیا صدای ما به جهان می رسد!
چرا کاری برای ما نمیکنید!؟
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
نتایج راهبردی، سیاسی، اقتصادی، اطلاعاتی و امنیتی #طوفان_الاقصی در ۳۰ قسمت:
قسمت دهم:
بالاخره صهیونیست ها هم آواره شدند.
ضُرِبَت عَلَيهِمُ الذِّلَّةُ أَينَ ما ثُقِفوا
در تاریح 75 ساله اشغال فلسطین، همیشه این فلسطینیان بوده اند که طعم تلخ رها کردن شهر و دیار و خانه خود را چشیده اند و در کشورهای دیگر جهان به صورت آواره و یا در کشورهای همجوار و یا حتی در بخشی از خاک فلسطین به صورت اردوگاه نشین زندگی می کنند. آمارها نشان می دهد که بیش از دو میلیون آواره فلسطینی در اردن، حدود یک میلیون و سیصد هزار نفر در غزه، حدود هشتصد هزار نفر در کرانه باختری حدود پانصد هزار نفر در سوریه و حدود 400 هزار نفر در سوریه زندگی می کنند و علاوه بر این پنج میلیون، 2 میلیون نفر دیگر نیز آواره کشورهای دیگر شده اند و امروز آمار کلی آوارگان فلسطینی به حدود 7 میلیون نفر می رسد. (کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، آمار کلی را حدود 6 میلیون نفر می داند.)
در تاریخ مبارزات فلسطینیان و حملات حزب الله به اسرائیل، بعضا تخلیه محدود شهرک نشینان صهیونیستی ملاحظه شده بود و آنان موقتا به هتل های شهرهای بزرگ رژیم صهیونیستی منتقل و اسکان داده می شدند تا عملیات تمام شود.
اما این بار فرق می کند:
1- حدود 100 هزار شهرکنشین از شهرک ها و کیبوتس های اطراف غزه (بخش از علاف غزه در فاصله 4 تا 7 کیلومتری غزه) و 60هزار نفر نیز از مناطق نزدیک به مرز لبنان توسط ارتش صهیونیستی تخلیه شدند.
2- شهر کریات شمونا در سه کیلومتری مرز لبنان با حدود ۲۳ هزار نفر صهیونیست تخلیه شد.
3- ۳۶ هزار نفر از ساکنان سدیروت مجبور به ترک شهر شدند و منابع صهیونیستی آن را شهر ارواح نامیدند.
4- شهر بزرگ عسقلان با جمعیتی حدود 160 هزار نفر که هر روز انفجار دهها راکت و موشک مقاومت را تجربه می کند تخلیه شده و فقط نیروهای نظامی در آن حضور دارند. اهمیت این شهر راهبردی برای امور اقتصادی و بندری اسرائیل حیاتی است.
5- این ها مناطقی بوده است که رسما توسط ارتش اسرائیل تخلیه شده اما آوارگی صهیونیست ها به همین مقدار نیست. برآوردها نشان می دهد که صهیونیست هایی که مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند بین 700 تا 900 هزار نفر هستند و اینها علاوه بر هتل های تلاویو به مناطق امن تر اراضی اشغالی مثل ایلات در جنوب اراضی اشغال گریخته اند اما نیروهای مقاومت برای اولین بار با موشک برد بلند عیاش، ایلات را هم هدف قرار دادند.
6- رئیس انجمن هتلداری رژیم اسرائیل گفته است که نیمی از اتاقهای هتلها به افرادی که از اطراف غزه آواره شدهاند اختصاص داده شده است و رئیس شورای شهر ایلات ار دولت نتانیاهو خواسته است تا اقدام به ساخت یک اردوگاه آوارگان در ورودی شهر ایلات به مساحت ۱۵۰ هزار متر مربع کند که در صورت ساخت چنین اردوگاهی، باید گفت که صهیونیستها به برکت رزمندگان مقاومت برای اولین بار طعم اردوگاهنشینی را خواهند چشید.
آن چه قابل توجه است این که:
• بسیاری از ساکنان شهرکهای اطراف غزه گفتهاند که دیگر حاضر نیستند به خانههایشان بازگردند. یک شهرک نشین می گوید: "دو هفته است که ما عجولانه از خانههایمان تخلیه شدهایم، پس از اینکه زمین زیرپایمان خالی شد و با آن کل مفهوم امنیت که با آن ۹۵درصد در بهشت زندگی میکردیم زندگی میکردیم به جهنم مطلق تبدیل شد، و فرو ریخت. و اکنون ما همه از خانههایمان آواره شدهایم. بله، در طول تقریباً ۱۰ سال زندگی در اوتف، ما چندین بار از منطقه تخلیه شدیم. اما هرگز اینطور نبود، علامت سوال همچنان باقی است، ایا بعد از جنگ ما میتوانیم به همان بهشت برگردیم؟"
• یکی از صهیونیست ها تجربه آوارگی خود را چنین شرح می دهد: "ما رها شده بودیم. ما را به یک کمپ بادیه نشین فرستادند. فرزندانم آسم دارند، نمی توانند در جایی با گرد و خاک باشد نفس بکشد، اما کسی نیست که با او صحبت کنم. من نمی توانم وضعیت را تغییر دهم و در این بین تنها می توانیم به هیچ جا نرویم، ما نیز مانند بسیاری از ساکنان شهر گم شده ایم"
• پیام عملیات طوفان الاقصی به صهیونیست ها این است که "فلسطین برای شما امن نیست، به کشور واقعی خودتان برگردید" و این شعار تا این جا در صحته عمل کاملا اثبات شد و اکنون دیگر شهرکنشینان به خوبی میدانند که با هر سامانه پیشرفتهای که ارتش اسرائیل در اختیار داشته باشد، باز هم فلسطین اشغالی برای آنان امن نیست.
دکترعلیرضا دیانی نژاد
💠 #نگاه تحلیلی به مهمترین رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh