⛔️ تنبیه مسئولین با عدم مشارکت در انتخابات‼️
میگویند؛ برای اینکه مسئولین تنبیه بشوند و تغییر رویه بدهند، در انتخابات شرکت نکنید ...‼️
✅ اما پاسخ این است که:
🔻 مدیریت اجرایی و اقتصادی کشور فقط با رای مردم (شرکت کنندگان در انتخابات) مشخص میشود. اینکه مشارکت 40% باشد یا 90% تاثیری در آن ندارد.
🔹 مشارکت پائین، تنها دشمنان ملت را امیدوار میکند که برای جدا کردن مردم از نظام، بر فشارها بیفزایند.
🔺 تشویق به عدم مشارکت فقط برای قشر ضعیف و متوسط انجام میشود که از عملکرد دولت بشدت ناراحتند و قطعا به جریان حاکم بر دولت رای نخواهند داد، والا حامیان دولت را با اظهارات ساختارشکنانه افرادی مانند تاجزاده، ظریف و جهانگیری ترقیب به مشارکت میکنند تا دولت سوم روحانی با حضور چهره ای جدید ادامه یابد.
🇮🇷 تغییر رویه و تنبیه مدیران ناکارآمد، فقط و فقط با حضور حداکثری و رای آگاهانه و بدور از فضاسازیهای فضای مجازی و رسانه ای امکانپذیر است.
✅چرا احمدی نژاد باید ردصلاحیت شود؟!
برخی نامزدها مشروعیت لازم را برای حضور در یک رقابت مبتنی بر اسلامیت و جمهوریت ندارند و این فراتر از آنست که با این نامزد موافق باشیم یا مخالف. به این فهم 3 دلیل کلیدی برای رد صلاحیت آقای احمدی نژاد وجود دارد.
✅یکم بی اخلاقی.
احمدی نژادبه سادگی و بسیار روان تهمت می زند و دروغ می گوید. همین چند روز اخیر گواه است. تصریح دارد که "مسوولین تراز اول کشور" خودشان واکسن زدند. تاکید هم دارد که تراز اول. یا اینکه اعلام می کند آمار مرگ و میر کرونا دروغ است و غیره. فهرست تهمت های احمدی نژادبسیار است.
فراموش نکنیم که احمدی نژاد روزهای واپسین دولت را با تعبیر خیانت کار از سوی رهبر انقلاب ترک کرد. وقتی که رهبری فرمود از امروز هرکس تا انتخابات حاشیه درست کند خیانت کرده است و احمدی نژاد یک شنبه سیاه مجلس را رقم زد و کار بدانجا رسید که رهبری در واکنش به این رفتار فرمودند اقدام وی "غیراخلاقی و غیرشرعی وغیرقانونی وغیرمردمی" بود.
اما دلیل اصلی اینجا نیست.
✅دوم قانون شکنی.
احمدی نژاد نشان داده است هرجا که ساختار کشور علیه او باشد نمی پذیرد. 8 سال دولت او مملو از تقابل با قانون بود. صریحا اعلام می کرد قانون مجلس را قبول ندارم و اجرا نمی کنم. در برخورد عدلیه با اطرافیانش از جمله معاون اول، خط قرمز گذاشته بود و اجازه برخورد نمی داد. اما راه دور نرویم. احمدی نژاد در همین روز ثبت نام اعلام کرد اگر ردصلاحیت شود، انتخابات را تائید نمی کند و رای نخواهد داد. یعنی مشروعیت. انتخابات بند تایید صلاحیت اوست. یعنی حاضر است خلاف شرع رفتار کندو رای ندهد و انتخابات را تحریم کند، چون به سلیقه اورفتار نشده است. آیا چنین فردی می تواند حامی وحافظ قانون اساسی باشد؟
اما دلیل اصلی اینجاهم نیست.
✅سوم ضد مردمی.
اصل ماجرا در تقابل احمدی نژادبا جمهوریت است. انشالله این بخش را با طمانینه بیشتر مرور فرمائید. به این فهم مهمترین دلیل برای ردصلاحیت احمدی نژاد دیکتاتوری است. همین دیکتاتوری است که او را به رفتار های غیراخلاقی وغیرقانونی می کشد.
مردم را باید با 4 وجه تحلیل کرد. یکم. محور وحدت بخش مردم. آنچه که مردم را بهم پیوند می دهند و موجب وحدت عمیق واصیل مردم است. دوم. خواص مردم. مجاهدینی که تلاش می کنند نیروی محرکه حرکت های اجتماعی باشند و قدرت سازند و حلقه اتصال امام و امت اند. سوم. نهادهای مردم . هرآنچه که از دل مردم بیرون آمده است و چهارم متن وحدانی مردم که متکی بر خردورزی است.
احمدی نژاد را باید در تحلیل جمهوریت در نسبت این 4 اصل تحلیل کرد.
🔸یکم. محور پیوند دهنده بین مردم ولایت است. آنچه موجب وحدت مردم می شود ولی فقیه است. احمدی نژاد به روشنی بین خود و رهبری فاصله گذاشت و روز به روز این فاصله را بیشتر کرده است. از خانه نشینی 11 روزه این فاصله گذاری "علنی" شد و تاامروز هر روز بیشتر شده است.
🔸دوم. خواص مردم است. خواص بین مردم جریان مجاهدین و انقلابیون هستند. احمدی نژاد از سال82 تا امروز یک سرمایه مستحکم اجتماعی را از دست داده و اتفاقا با این جریان به تقابل رسیده است. امروز کمتر فرد شاخص انقلابی و مکتبی در اطراف احمدی نژادپیدا می کنید که از او دفاع کند.
🔸سوم. نهادهای برآمده از مردم است. احمدی نژاد با تمام نهادهای نظام که برآمده از رای و خواست مردم هستند درگیر شده است. نهادی باقی نمانده که احمدی نژاد برای آن رخ نکشیده باشد. از مجلس تا قوه قضائیه تا مجمع تشخیص مصلحت نظام تا شورای نگهبان و نهاد قانون اساسی و غیره. توجه شود که این نهادها با تمام قوت و ضعف شان، ساختارهای مبتنی بر رای و نظر مردم هستند.
🔸چهارم جنبه وحدانی مردم که بر علم و خرد آنها سوارست.
احمدی نژاد ازین جهت دو مواجهه خطرناک با مردم دارد
🔹الف. احمدی نژاد تلاش می کند بر هیجان مردم سوار شود و نه اراده و ادراک و علم مردم. او مردم را چون توده هایی جاهل می داند که می تواند با بالا رفتن از دیوار و حرف های شاذ و بگم بگم ها و تهدید کردن ها و منم منم کردن ها و افسانه سرایی هایی مثل اینکه در معرض ترور هستم بفریبد و آنهارا هیجان زده کندو محبوبیت توده ای و نه عالمانه کسب کند.
🔹ب . اینکه احمدی نژاد مردم را مقابل مردم قرار می دهد و با رفتارهای دوقطبی ساز بین مردم جنگ درست می کند. آنطور که 88 ایجاد کرد. رهبرانقلاب نیز در سال 96به همین دلیل به او توصیه کرد تا وارد انتخابات نشود. فرمود حضور شما منجر به دوقطبی سازی می شود.
♦️بیانیه انتخاباتی حدادعادل در حمایت از ابراهیم رئیسی: به دام بدزبانی و دوقطبیها نیفتیم.
🔹رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با صدور بیانیهای اعلام کرد: نیروهای انقلاب حداکثر توش و توان خود را برای پشتیبانی از ابراهیم رئیسی در عرصه انتخابات به کار گیرند تا انشاءالله میدان گستردهتری برای تحقق ارزشهای انقلاب بهویژه گسترش عدالت و مبارزه با فساد و رفع مشکلات مردم گشوده شود
🔹مبادا نیروهای انقلاب با بدزبانی و تندی و ستیزهجویی به دام افتند و به ایجاد دوقطبیهای مورد نظر آنان کمک کنند. سیره و سنت ما دعوت به حق و حفظ روحیه انقلابی بر پایه خردمندی و ادب و اخلاق اسلامی و منطق و برهان است/
🔴 اینجا صف نامزدهاست اشتباه نیامدهاید؟
♦️♦️ *مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی نوشت:دستاندرکاران و مسئولان کلیدی دولت باید برای بازخواست به مراجع قضایی و مراکز بازرسی معرفی شوند و یا برای ثبتنام به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کنند؟!*
👈🏼 *آقایان با کدام رو! خود را نامزد ریاست جمهوری کردهاند؟!*
♦️ این روزها ثبتنام برخی از نامزدهای ریاستجمهوری ۱۴۰۰ تعجب آمیخته به پرسش افکار عمومی را در پی داشته است. یادداشت پیشروی سخنی در این خصوص است؛
۱- نیمنگاهی به عملکرد ۸ ساله دولت آقای روحانی بیندازید! چه بلایی را میتوانید نام ببرید که میتوانستند بر سر کشور بیاورند و نیاوردهاند؟!
گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم. چوب حراج به بیتالمال و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید. کاهش دهها برابری و نزدیک به سقوط ارزش پول ملی. سرازیر کردن ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا به حلقوم مفسدان و رانتخواران. افزایش ۸ برابری قیمت مسکن و افتخار وزیر مسکن که حتی یک مسکن هم نساخته است! تنزل ۶ رتبهای اقتصاد کشور از هجدهمین رتبه در اقتصاد دنیا. شکستن رکوردهای تورم، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی. تاسیسات هستهای کشور را به مرز نابودی کشاندند و پیشرفت هستهای را متوقف کردند.
قرار بود در مذاکرات هستهای تحریمها را لغو کنند ولی نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه به علت نابلدی، نفوذ عوامل دشمن و گرایش به سازش، صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه کردند.
نقدینگی را که میتوانست و باید روانه عرصه تولید شده و باعث کسب و کار شود، از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان به ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش دادند و تولید و کسب و کار را با رکود شدید و بیسابقه (و نه کمسابقه) روبهرو کردند. کشور را از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و گوشت مرغ به واردات این اقلام ضروری و معیشتی مردم کشاندند. با دیپلماسی انفعالی، راه را برای باجخواهی دشمنان باز کردند و امنیت و اقتدار کشور را به مخاطره انداختند که اگر غیرت و قدرت و مقاومت سلحشوران سپاه و ارتش نبود کشور را به باد فنا داده بودند و طرفه آنکه اقتدار نظامی را مانع دیپلماسی انفعالی خود نیز میدانستند و آقای ظریف اقدامات غرورآفرین و عزتبخش سردار دلها را با سیاست خارجی دولت در تضاد معرفی میکرد! فساد اقتصادی برخی از افراد نزدیک به دولتمردان. تاراج بیتالمال به بهانه خصوصیسازی.
بهکارگیری اعضای ستاد انتخاباتی در پستهای کلیدی و فاجعهای که به بار آوردند.
حقوقهای نجومی در کنار تنگدستی کارمندان و کارگران و... دهها و شاید صدها نمونه دیگر از این دست.
اکنون کلاه خود را قاضی کنید و بفرمایید کدامیک از موارد فوق که فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست، واقعیت ندارد؟!
۲- دولت و همراهانش در تبلیغات انتخاباتی شعار میدادند که فقط۳۰ درصدپ مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمهاست و ۷۰ درصد آن ناشی از سوءمدیریت است و آقای روحانی قسم جلاله میخورد که اگر مشکلات راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم! ولی بعدها که نابلدی و ناکارآمدی دولت در مقابله با مشکلات اقتصادی آشکار شد، حتی آب خوردن مردم را هم به تحریمها نسبت دادند! حالا به نمونههای زیر که بازهم فقط اندکی از بسیارهاست توجه کنید و سپس در این باره به قضاوت بنشینید که کدامیک از این موارد به تحریمها مرتبط بوده و هست؟!
حذف کارت سوخت که قاچاق بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد تومان بنزین را به دنبال داشت! ثابت نگاه داشتن قیمت بنزین طی ۴ سال و افزایش ناگهانی و سه برابری آنکه شوک شدید اقتصادی و امنیتی را درپی داشت!
غارت -بخوانید دزدی- دهها هزار میلیارد تومانی از بیتالمال در واگذاری شرکتها و کارخانجات دولتی! حذف سامانههای شفافساز نظیر سامانه شبنم و ایرانکد و باز کردن مسیر قاچاق کالا از داخل به خارج و از خارج به داخل کشور که ضربه شدید و خسارتآفرین چندصدهزار میلیارد تومانی به بار آورد و جلوگیری از رونق تولید و کسب و کار کمترین نتیجه آن بوده و هست! بیتوجهی مشکوک به حوزههای تولید مسکن و مانعتراشی برای شرکتهای دانشبنیان، رونق کشاورزی، صنایع خودرو و لوازم خانگی که توجه به آنها میتوانست صدها هزار شغل ایجاد کند و از بیکاری خیل عظیم کارکنان و کارگران جلوگیری کند. رشد بادکنکی بورس و جلب سرمایههای مردم و سپس سقوط فاحش آن و خسارت فراوان سهامداران، فرار مالیاتی چند ده هزار میلیارد تومانی. بیتوجهی به اقتصاد زیرزمینی و معاملات بازار سیاه که صدها هزار میلیارد تومان خسارت به دنبال داشت.
خودداری از اصلاح نظام بانکی و سرازیر شدن نقدینگیها به بانکها از یکسو و پدید
ه پلشت بدهکاران کلان بانکی از سوی دیگر که در صورت اصلاح نظام بانکی سرمایهها به تولید میرفت و دست بدهکاران کلان بانکی از بیتالمال کوتاه میشد و هزاران هزار میلیارد تومان به جای رونق تولید
و کسب و کار به تورم افسارگسیخته دامن نمیزد. دپوی چهار میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر با انگیزه پلید افزایش سرسامآور قیمتها. احتکار صدها هزار تن میوه و برنج و روغن. بهکارگیری افراد ناتوان و بعضاً آلوده به فساد در مسئولیتها و...
کدام یک از موارد فوق کمترین ارتباطی با تحریمها دارد؟! و اگر دولت کارآمد بود و حل مشکلات مردم را در برنامه کاری خود داشت کدامیک از این مشکلات ویرانگر به آسانی قابل حل نبود؟!
۳- به قول برادر و همکار عزیزم آقای محمد ایمانی؛ میشود به موضوع هفتتپهها و صدها تپهآبادی که ویران شد، فراتر از معضل «رانت» هم نگاه کرد؛ از زاویهای که مدیر شبکه فاسد آمدنیوز هنگام حضور در اروپا (تحتالحمایه سرویسهای جاسوسی) عنوان کرد. روحالله زم، سال 97 در گفتوگو با یکی از شبکههای ضدانقلاب، تحلیل ضدامنیتی کارفرمایان خود درباره انتخابات سال 96 را این گونه بازگو میکند: «ما در انتخابات تحلیل داشتیم. این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سرکار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟ ما براساس تحلیل امنیتی... (مجری: میشود این طور تعبیر کرد که شما خواستید روحانی بیاید، تضاد درونی حاکمیت و عدم تدبیر و مدیریت روحانی، سبب این بشود که مردم معترض شوند؟ تدبیر شما این بود؟) میشود این جوری هم تعبیر کرد و یکسری سناریوها را کنارش گذاشت.
با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی، ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات 96 کرد، دفاع میکنم. چون ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سرکار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید. آن وقت روند چهل سال ادامه پیدا میکرد».
۴- اکنون با توجه به کارنامه دولت که به مواردی از آن -فقط به عنوان نمونه- اشاره شد، جای این سؤال است که دستاندرکاران و مسئولان کلیدی دولت باید برای بازخواست به مراجع قضایی و مراکز بازرسی معرفی شوند و یا برای ثبتنام به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کنند؟! آقایان با کدام رو! خود را نامزد ریاست جمهوری کردهاند؟! ...
پیرامون سکوت مسئولان و دستاندرکاران پستهای کلیدی و حساس دولت کنونی -و نه همه آنها- در مقابل پلشتیهای یادشده، سه حالت و احتمال قابل تصور است. بخوانید!
الف: احتمال اول آنکه با همه ناهنجاریها و مشکلاتی که دولت در آنها نقش داشته است موافق بوده و همراهی کردهاند! در این صورت صلاحیت لازم برای کاندیداتوری را ندارند.
ب: احتمال دوم اینکه نمیدانستهاند چه اتفاقات ناگواری در حال انجام و وقوع است! در این حالت نیز به علت ناتوانی در تشخیص مسائل مهم و سرنوشتساز کشور، شایسته نامزدی برای ریاست جمهوری نیستند!
ج: و حالت سوم اینکه از مشکلات و ناهنجاریهای پدید آمده و فشار سنگین ناشی از آن بر مردم با خبر بودهاند ولی ملاحظات حزبی و گروهی و حفظ پست و جایگاه مانع از انتقاد و اعتراض و علت سکوت و بیتفاوتی آنها بوده است! که در این حالت باید پرسید، وقتی اینگونه ملاحظات مانع حقگویی آنها بوده است چه تضمینی هست که در مقابل فشارهای خارجی و یا مافیای اقتصادی تن به سازش ندهند؟! و بالاخره، در این باره بازهم گفتنیهایی هست که به بعد موکول میکنیم.
✍️حسین شریعتمداری
✅32 روز مانده تا حماسه عظیم انتخابات
✅دیده بان بصیر انقلاب:حضور مردم سایه جنگ را از کشور دفع کرده،نه مسئولین
✍️28 خرداد با حضور در صحنه تعیین سرنوشت کشور،نظام اسلامی را بیمه خواهیم کرد.
@nesfejahan_Es
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥میوههای ممنوعه انتخاباتی
1️⃣ قدیسسازی از کاندیدا ممنوع
2️⃣ وعده درمانی و وعده کذایی ممنوع
3️⃣ توهین و تخریب رقیب ممنوع
4️⃣ هزینه کردن نادرست از رهبری ممنوع
5️⃣ سیاه نمایی و تحلیل های ناامیدکننده ممنوع
6️⃣ غفلت از دشمن اصلی(آمریکا) ممنوع
7️⃣ بیاحترامی به رأی ملت ممنوع
8️⃣ زودباوری و زودبازنشر کردن شایعات ممنوع
9️⃣ خود را حق مطلق دیدن ممنوع
🔟 استفاده ابزاری از شهیدسلیمانی ممنوع
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
@nesfejahan_Es
✅جواب دهان خرد کن و دندان شکن
👤محسن رضایی: شما(اصلاحات و اعتدال) عامل بدبختی مردم بودید.
♦️یک عده اینجا زیر گریه زدند؛ یک عده گفتند نه چکش نه کلید! پس شما کجا بودید؟
♦️شما عامل بدبختی مردم بودید؛ اگر مجلس و دولت گذشته درست عمل میکردند آیا امروز گرفتار میشدیم؟
♦️بسیاری از افرادی که اینجا آمدند تراژدی همراه با اجرای یک نمایشنامه کمدی بودند.
♦️آقایانی که این چند روز آمدند از فساد گفتند، ولی چرا سهم خودشان از این فساد و تبعیض را نگفتند؟
💯💯امروز روز شعار دادن نیست، روز عمل کردن است.
✳️پ ن: داش محسن انصاف هم چیز خوبیست، اینا مدتها روی این جملات و نمایش ها کار کرده بودند، پول خرج کرده بودند، با یه حمله غافگیرانه رشته هاشون را پنبه کردی.
💯💯واقعا ایول داره 👌👌👌
🔮کانال مرجع گفتمان
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@nesfejahan_Es
🔴شبهه:ما با سیاست کاری نداریم
❌بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!
❗️پاسخ:شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !!
💢 این سیاست است که تعیین میکند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و.....
❓واقعاً فکر میکنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟!
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#همه_می_آییم
@nesfejahan_Es
🔺لاریجانی طوری کلیپ تبلیغاتی از ثبتنامش بیرون داده که انگار شاهزاده سوار بر اسب سفیدیست که برای نجات ملت از چنگال اهریمن ساکن در قلعه تاریکی آمده!
البته علی لاریجانی که قطعا نمیتواند در پوزیشن شاهزاده قصه بنشیند اما در مورد اهریمنِ مستقر در دولت ترجیحا سکوت میکنم!
🔹اهل فن میگن موسیقی فیلم #لاریجانی برای فیلم کینگ ۲۰۱۹ هست؛ اسم تِرک هم #تاج_گذاری است...
چه حُسن انتخابی!
✍️ مسعود براتی
🔸دولت روحانی به هیچ چیز این ملت رحم نکرد! شأن و احترام مملکت را انقدر نزول داده که از وزارت کشور جمهوری اسلامی بعنوان لوکیشن فیلمبرداری و آرتیستبازی استفاده میکنند!
روحانی بعد از ۸ سال به اینجا رسید اما لاریجانی هنوز نیامده همه چیز را اموال شخصی خودش میداند!!
✍️ رضا نیلی
➕ البته یکسان بودنِ سازنده ی این کلیپ با تیزرهای تبلیغاتی جناب جهرمی و در اختیار قرار دادنِ لوکیشنِ وزارت کشور برای ساخت کلیپ توسط جناب رحمانی فضلی، گواه خوبی است برای #دولت_سوم_روحانی خواندنِ دولت مدنظر جناب لاریجانی!
@nesfejahan_Es
🔴حرف حساب
💢اگر ترامپ در کل عمرش فقط یک حرف حساب زده باشد همین بود که گفت «اگر بایدن راه حل رفع مشکلات رو میداند، چرا به اوباما نگفت؟!»
✅اکنون این سوال مطرح میشود: اگر جهانگیری راه حل حل مشکلات رو میداند چرا به روحانی نگفت؟! 🤔
💯💯والا
👤آقای الف۳(بدون سانسور)
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@nesfejahan_Es
🔴رکورد تورم ۷۵ ساله ایران در دوران روحانی شکسته شد!
🔹خاندوزی، نماینده مجلس: به تازگی رکورد ۷۵ ساله تورم در ایران شکسته شد؛ ایران فقط در سالهای اِشغال، شاهد تورم بالاتر از ۵۰ درصد بوده است. با این وجود، اعضای دولت آقای روحانی به جای ثبت نام برای دولت آینده آیا نباید خجالت زده باشند؟
🔮کانال مرجع گفتمان
#تورم
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#انتخاب_آگاهانه
@nesfejahan_Es
بابت آرزوهایی که محقق نشدند بی تابی نکنید؛
گاهی خدا بوسیله ی همین محقق نکردن آرزوها، جلوی مصیبت های بعد از آن را می گیرد.
💕💜💕
خدا 2جا به بندگانش میخندد
زمانیکه همه دست به دست هم
میدهندتا یکی را ذلیل کنند وخدا نمیخواهد
زمانیکه همه دست به دست هم میدهند کسی را عزیزکنندوخدا نمیخواهد
❣️نگاهت به خودش باشد☝️
💕💙💕
بزرگی راگفتند
رازهمیشه شادبودنت چیست؟
گفت:
دل برآنچه نمی ماند نمی بندم
فردایک راز است،نگرانش نیستم
دیروزیک خاطره بودحسرتش رانمیخورم
وامروزیک هدیه است قدرش رامیدانم
💕❤️💕
فرماندهبودامـا . .
براۍگرفتنغذامثلِبقیهرزمندهها
توۍصفمۍایستاد☝️🏼،
.
سرصفغذاهمجلویۍهابهاحترامش
کنارمۍرفتند،مۍخواستنداو
زودترغذایشرابگیرد🍱،
اوهمعصبانیمیشد،رهامیکردومیرفت . .🤐
.
نوبتشهمکهمۍرسید،
آشپزهاغذاۍبهتربرایشمۍریختند
اوهممتوجهمیشدومیدادبهپشتسرش.. :)♥️
.
#شهیدمحمودکاوه🌱
#سلام_ودرود_برشهیدان
💕💚💕
میدونید حکایت ضربالمثل «همین آش است و همین کاسه» چیه؟
در زمان "نادرشاه" یکی از استانداران او به مردم خیلی ظلم میکرد و مالیاتهای فراوان از آن ها میگرفت، مردم به تنگ آمده و شکایت او را نزد نادر بردند !
نادر پیغامی برای استاندار فرستاد ولی او همچنان به ظلم خود ادامه میداد، وقتی خبر به نادر رسید، چون دوست نداشت کسی از فرمانش سرپیچی کند، همهی استانداران را به مرکز خواند، دستور داد استاندار ظالم را قطعه قطعه کنند و از او آشی تهیه کنند،
بعد آش را در کاسه ریختند و به هر استاندار یک کاسه دادند و نادر به آنها گفت :
"هر کس به مردم ظلم و تعدی کند، همین آش است و همین کاسه"
💕🖤💕
#سواد_زندگی
اگر به من بگویند:
زیباترین واژه ای که یاد گرفتی چیست؟
میگویم #پذیرش است
یعنی:
پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش....
پذیرفتن آدم ها با تمام نقص هاشون....
پذیرفتن اینکه مشکلات هست و باید به مسیر ادامه داد....
پذیرفتن اینکه گاهی من هم اشتباه میکنم...
پذیرش یعنی:
پذیرفتن اینکه من کامل نیستم....
پذیرفتن اینکه هیچ کس مسئول زندگی من نیست....
پذیرفتن اینکه انتظار از دیگران نداشتن....
پذیرفتن اینکه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست چه دوست چه خانواده چه اونی که تو فقط دوسش داری چه اونی که اون فقط دوست داره چه اونی كه دوست داشتنتون متقابل بوده ....
و.......
داشتن پذیرش توی زندگی یعنی پایان دادن به تمام دعواها ، اختلاف ها و جدل ها.
بپذیریم تازندگی برامون شیرین بشه🌸🍃
💕🧡💕
هراتفاقےكه ميافتد
چه كوچك چه بزرگ
وسيله اےاست
براےآنكه خداباما
حرف بزندوهنرزندگے
دريافت اين پيامهاست
وبدان درتنهاترين
لحظات خداباتوست
💕❤️💕