هدایت شده از قرآن و عترت و نماز
#یا_زینب_ڪبرے_س 🥀
سـوگند بہ هر ڪلام زینب، یا رب
بر ذڪر علـے الـدوام زینب، یا رب
از ڪار فَــرَج گِـره گشــایے فـرمـا
امشب تو بہ احترام زینب ، یا رب
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌿
#وفات_حضرت_زینب(س)🏴
#تسلیت_باد🥀
۸ اسفند ۱۳۹۹
۸ اسفند ۱۳۹۹
۸ اسفند ۱۳۹۹
۸ اسفند ۱۳۹۹
۸ اسفند ۱۳۹۹
۸ اسفند ۱۳۹۹
۹ اسفند ۱۳۹۹
۹ اسفند ۱۳۹۹
نتایج نظرسنجی مریلند آکسفورد: ۷۳ درصد مردم حامی قانون هستهای مجلس
🔻در زیر نتایج نظرسنجی دانشگاه مریلند و «ایران پُل» درباره شرایط ایران و آمریکا و توافق هستهای را بخوانید.
🔹حدود ۹۰ درصد: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را دنبال کرده و از پیروزی جو بایدن مطلع هستند.
🔹۵۱ درصد: اعلام حمایت از برجام پس از خروج ترامپ از آن
🔹۵۸ درصد: احتمالا آمریکا به برجام برمیگردد
🔹 ۶۰ درصد: تردید دارند وعده واشنگتن برای برداشتن تحریمها اجرا شود
🔹۴۳ درصد: اعتماد به پایبندی چین، روسیه، فرانسه، انگلیس و آلمان (دیگر طرفهای برجام) به تعهدات برجام(در نظرسنجی سال ۲۰۱۹ این دانشگاه، ۳۰ درصد از ایرانیها به این موضوع باور داشتند)
🔹از بین صفر تا ۱۰ (از خصمانهترین حالت تا کمترین خصومت) اکثریت ایرانیها به ترامپ عدد یک را اختصاص دادند و بایدن به عدد سه رسیده است.
🔹۶۰ درصد: خواهان یک رئیسجمهوری هستند که برای حقوق ایران ایستادگی و از پذیرش سازش امتناع کند
🔹۳۵ درصد: خواهان یک رئیسجمهور هستند که روی مذاکرات و زمینه مشترک با دیگر کشورها تمرکز کند
🔹 ۸۶ درصد: تحریمها تاثیری منفی روی زندگی مردم عادی دارد.
🔹 ۶۸ درصد: وضعیت اقتصادی ایران در حال بدتر شدن است( در نظرسنجی ماه اکتبر، ۷۲ درصد گفته بودند وضع اقتصادی ایران در حال بدتر شدن است)
🔹۳۵ درصد: عامل تحریمها بیشتر از سوء مدیریت و فساد تاثیر منفی در ایران دارد. تاثیرگذار دانستند.
🔹۲۵ درصد: (با اضافه شدن عامل همه گیری ویروس کرونا به عوامل اثرگذار) تحریمها منفیترین تاثیر را بر ایران داشته است
🔹۷۷ درصد: حکومت ایران در زمینه مدیریت همه گیری ویروس کرونا عملکرد خوبی داشته
🔹۲۸ درصد: عملکرد حکومت در مدیریت کرونا «خیلی خوب» بوده است
🔹۷۳ درصد: حمایت از قانونی که خواستار افزایش فعالیتهای برنامه هستهای ایران هستند.
@Drsalaam
@nesfejahan99
۹ اسفند ۱۳۹۹
🔴 #روایت_ژنرال_آمریکایی| موشک های ایران دقیق هستند و به هر کجا که میخواهند اصابت می کند
🔻 #زمانه| ژنرال مکنزی فرمانده سازمان تروریستی سنتکام در مصاحبه با سی.بی.اس نیوز:
🔹️هرگز پیش از این چنین حمله ای را به چشم ندیده بودم.
🔹️موشک های آنها (ایران) دقیق هستند و به هر کجا که می خواهند اصابت می کنند.
🔹️ اگر عین الاسد را تخلیه نمی کردیم بین ٢٠ تا ٣٠ هواپیما و بین ١٠٠ تا ١٥٠ نیروی نظامی را از دست می دادیم
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
@nesfejahan99
۹ اسفند ۱۳۹۹
🔴 یه کشتی نظامی اسرائیلی خیلی نامحسوس با پرچم یه کشور دیگه و باعنوان کار تجاری اومده بود خلیج فارس اطلاعات جمع کنه که خیلی اتفاقی منفجر میشه 🚶
💯به ما هم هیچ ربطی نداره؛ تقصیر خودشونه شنا بلد نیستن🚶🚶
#شناگران_ناشی
#کشتی_نظامی_اسرائیلی
#محتوای_اختصاصی_گفتمان
@setareh_1399
@nesfejahan99
۹ اسفند ۱۳۹۹
🔴 پیام انفجار کشتی اسرائیلی در خلیج عمان
♦️ علت انفجار مشخص نیست اما، مجموعه براهین بر عمدی بودن این رخداد حکایت می کند.
💯☠ مکرراً در خصوص عدم تحمل حضور رژیم صهیونیستی در اطراف ایران هشدار داده شده بود.
💯💀 رژیم صهیونیستی با تجاوزات متعددی به محور مقاومت در سوریه، باید منتظر پاسخ مناسب خود باشد.
❌🚨 کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، باید ملتفت باشند؛ عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی ایران قابل پذیرش نیست.
#محتوای_اختصاصی_گفتمان
#خط_قرمزهای_جمهوری_اسلامی_ایران
@goftemansazan
@nesfejahan99
۹ اسفند ۱۳۹۹
🇮🇷🍁
🔹در یادداشت روزنامه «شرق» نوشته شد: درست است که آمریکا برجام را نقض کرده و اول آن کشور باید برگردد اما این ایران است که به برجام نیاز دارد‼️
🔸این روزنامه حامی دولت نوشت: ایران، چون آمریکا را ناقض اولیه برجام میداند، توقع دارد این کشور اولین قدم را بردارد اما باید توجه داشت این ایران است که نیاز به احیای برجام و رفع تحریمهای خود دارد و نه دولت آمریکا‼️
🔹بایدن تعجیلی برای رفع تحریم ایران ندارد و این ایران است که بهجای اصرار بر مواضع قبلی، باید ابتکار عمل را در دست بگیرد‼️
❌ پیش از این نیز سایت حامی دولت «عصرایران» نوشتهبود: برای همه روشن است که آمریکا میز مذاکره را ترک کرد و ابتدا باید او گامهای برگشت به برجام را تسهیل کند اما زور دست کدخداست!
🔸🌺🔹
✅ نظریه: غربگدایان بدانند به آمریکا اعتمادی نیست. آنها بارها وعده دادند و عمل نکردند. این بار آنها هستند که باید گام های عملی در رفع تحریم ها بردارند. دیگر دروغ هایشان برای ملت ایران خریدار ندارد. ما تا راستی آزمایی نکنیم، هیچ اقدامی انجام نخواهیم داد.
👌خوب است یادآوری کنیم تا بدانید تهدید نظامی کدخدا در جریان حمله موشکی ایران به عین الاسد در عراق از بین رفت.😉
۹ اسفند ۱۳۹۹
🔴 هفت سال "همین امروز و فردا"‼️
✍ محمد ایمانی :
🔻 سخنگوی دولت ضمن یادداشتی در روزنامه ایران، "با اطمینان" پیش بینی کرده تمامی تحریمها در آینده نزدیک لغو می شود(!) این در حالی است که سخنگوی کاخ سفید دیروز گفت"آمریکا برنامهای برای لغو تحریمها پیش از مذاکره ندارد". سرنوشت مذاکره قبلی هم که در قالب برجام"، تبدیل به آینه عبرت ملت ها شده است.
🔹 پنج سال و نیم قبل، آقای روحانی گفت "همه تحریمها در روز اجرای برجام بالمره (یکجا) نه تعلیق، بلکه لغو میشود". اما هرگز آن روز فرا نرسید و آمریکا به تعبیر آقای صالحی، از روز اول بارها دبّه کرد.
🔹 با این حال، ربیعی وعده لغو تحریمها "در آینده نزدیک" را میدهد؛ همان که پنج سال قبل، وعده اش را دادند! به قول بابا طاهر؛"همی وعده کری (کنی) امروز و فردا- ندونم مو که فردای تو کی بی؟!".
🔹 چرا برخی دولتمردان اصرار دارند مسئولیت خود را با وعده درمانی ِخلاف واقع برگزار کنند؟ چرا حبابی از خیال دروغین میسازند که با کمترین تلنگر میشکند و امید بستگان را سرخورده میکند؟
🔹 چرا به جای وعده هفت ساله برداشتن تحریمها، سراغ بیاثر کردن و خنثیکردن تحریمها نمیروند؟ چرا از آمریکای غدّار، قطع امید نکردند و سراغ احیای ظرفیتهای ملی رونق اقتصادی، و گسترش تعاملات با کشورهای مختلف نرفتند؟
🔹 چرا خانههای جدول دشمن را پر می کنند؟ چرا اصرار دارند کلید گشایشها را دست آمریکا نشان دهند و حال آن که او، تحریمها را حربهای میبیند که تا احساس نکند از نگاه مقامات ایرانی بیاثر شده، کنار نخواهد گذاشت؟
۹ اسفند ۱۳۹۹
🔴 نتیجه سفر گروسی به ایران
🔻 سفر مدیرکل آژانس به ایران بر اساس درخواست ایشان بود که مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نیز واقع شد.
🔹ایران و اژانس تفاهم کردند اجرای پروتکل الحاقی و دسترسی های برجامی به طور کامل متوقف شود و صرفا تعهدات پادمانی ایران اجرا می شود. بر این اساس، طبق قانون مجلس هیچ دسترسی فراپادمانی به آژانس اعطا نخواهد شد و هیچگونه بازرسی فراپادمانی نیز انجام نمی گردد.
🔹مقصود از تداوم راستی آزمایی و نظارت ضروری این است که ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیت ها و تجهیزات نظارتی را که در پیوست مشخص شده ضبط کرده و نزد خود نگه خواهد داشت. در این مدت، آژانس به این اطلاعات هیچ دسترسی نخواهد داشت و اطلاعات منحصرا نزد ایران باقی می ماند. چنانچه ظرف ۳ ماه تحریم ها به طور کامل لغو شد، ایران این اطلاعات را در اختیار آژانس می گذارد، در غیر اینصورت اطلاعات برای همیشه پاک خواهد شد.
🔹گروسی در پایان سفرش و بعد از ترک ایران نوشت: آژانس بینالمللی انرژی اتمی به راستیآزمایی ضروری و نظارت در ایران ادامه میدهد. متأسفانه پروتکل الحاقی لغو خواهد شد اما ما روی یک ترتیبات خاص دوطرفه تفاهم کردیم که بتوانیم از این دوران برای حفظ نظارت خود پلی بزنیم.
۹ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از قاف عشق
#مسابقه_شبهای_روشن
🍃🔹تدبیر حرکت خودروها در شب با چراغ روشن در منطقه عملیاتی که منجر به تضعیف روحیه دشمن و پیروزی بزرگی برای رزمندگان اسلام شد توسط کدام فرمانده انجام گرفت و در چه عملیاتی
👈الف- توسط سردار شهید حاج حسین خرازی در عملیات بیت المقدس
👈ب- توسط سردار شهید حاج حسین خرازی و در عملیات فتح المبین
👈ج- توسط سردار شهید حاج احمد کاظمی در عملیات کربلای ۵
تا ساعت ۲۴ امشب فرصت دارید پاسخ صحیح مسابقه را به سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۳۳۴۴ ارسال نمایید.
۹ اسفند ۱۳۹۹
🔴 پیامدهای توافق ایران و آژانس
🔻 با وجود مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی، ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از سفر رافائلگروسی توافقی منعقد کردند که طبق آن، دادههای برخی از فعالیتهای برنامه هستهای ایران به مدت ۳ ماه ضبط شده و در صورت رفع تحریمها در اختیار آژانس قرار خواهد گرفت. پیامدهای این توافق را میتوان چنین برشمرد:
1️⃣ کاهش اعتبار تهدید
مهمترین بخش یک سیاست، اراده بر اِعمال آن است که حتی از اصل اِعمال آن مهمتر است. در صورتی که سیاستی اعلام شده ولی در عمل، خلاف آن اجرا گردد، بر اراده سیاسی بازیگر خدشه جدی وارد خواهد شد و تهدیدات آتی آن نیز فاقد اعتبار خواهد بود. تداوم بالقوه بازرسیها به صورت ضبطشده، اعتبار توقف کامل پروتکل الحاقی را خدشهدار میکند.
2️⃣ تنش در سطح داخلی
در شرایطی که نمایندگان مجلس بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی تأکید داشته و شورای نگهبان نیز آن را به قانون تبدیل کرده است، تغییراتی هر چند اندک در شیوه اجرا که خلاف روح اصلی قانون باشد، سیاست خارجی را بار دیگر به گروگان رقابتهای داخلی بدل ساخته و اعتبار صدای واحد در عرصه بیرونی را از بین میبرد.
3️⃣ افزایش اطمینان طرف مقابل
یکی از مهمترین پیامدهای توقف نظارتهای فراپادمانی برای آمریکا و اروپا، میتواند عدم قاطعیت آنان در مواجهه با برنامه هستهای باشد که سبب میشود وادار به تسریع در تصمیمگیری در خصوص برجام شوند ولی اکنون با ارائه مهلت ۳ ماهه، عملاً به نوعی اطمینان نسبی مبنی بر فقدان اراده کافی برای پیشبرد قابل توجه برنامه هستهای ایران دست یافتهاند که موجب خواهد شد، همچنان تحریمها را ادامه داده و با فرصت بیشتری به اتخاذ اقدامات مطلوبشان درباره ایران بپردازند.
🖌 به نظر میرسد با توجه به پیامدهای فوق، احتمال تأخیر در احیای برجام و تداوم تحریمها تا فاصله انتخابات ریاستجمهوری ایران و موکول کردن اتخاذ تصمیم به پس از انتخابات و استقرار دولت جدید افزایش خواهد یافت.
۱۰ اسفند ۱۳۹۹
🌐 پاسخ حدادعادل به احمدینژاد: آنچه درباره ردصلاحیت احمدینژاد گفتم پیشبینی بود/ دستبوسی فرح دروغ محض است
🔹 غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتشار جوابیه به اظهارات «محمود احمدینژاد» واکنش نشان داد و تحلیلش از رد صلاحیت احمدینژاد را مبتنی بر رد صلاحیت وی در سال ۹۶ و توصیه سخنگوی شورای نگهبان به عدم ثبتنام مجدد رد صلاحیتشدهها دانست.
۱۰ اسفند ۱۳۹۹
🔴 عبور کنید| یادداشت حسین شریعتمداری درباره توافق با آژانس انرژی اتمی و حاشیههای پیشآمده در مجلس.
🔻 امروز که به توقف اجرای پروتکل الحاقی رسیدهایم، آمریکا و اروپا بر سر یک دوراهی قرار گرفتهاند که هر کدام را انتخاب کنند برای ما «بُرد قطعی» و برای حریف «باخت حتمی» خواهد بود. اگر تحریمها را لغو کنند، شکست سنگینی به حریف تحمیل کردهایم و اگر لغو نکنند، امتیازاتی را که تقدیمشان کرده بودیم، پس میگیریم.
🔹دیروز تعداد قابل توجهی از نمایندگان مجلس، زبان به اعتراض گشودند و این توافق را با آنچه در مصوبه آمده بود، مغایر میدانستند. در توافق یادشده ضمن تاکید بر توقف اجرای پروتکل، آمده بود «ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیتها و تجهیزات نظارتی را ضبط کرده و نزد خود نگاه خواهد داشت».
🔹گنجاندن این بند در توافق مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس نیست، چرا که خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی به ۳ ماه بعد موکول نشده، بلکه ما به کاهش تعهداتمان ادامه میدادیم و اگر طی ۳ ماه آینده همه تحریمها را لغو کردند، به تعهداتمان باز میگشتیم.
🔹اختلاف پیشآمده به آسانی قابل حل بود و به این حجم از اعتراض علنی نیازی نداشت. خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی یکی از دستاوردهای بزرگ ما در چالش هستهای نزدیک به دو دهه است.
🔹گله دوستانهای از نمایندگان معترض در میان است! و آن اینکه توافق مورد اشاره اگرچه امضای رئیس سازمان انرژی اتمی را در پای خود دارد ولی باید میدانستند که مسئلهای با این اهمیت نمیتواند بدون دخالت و نظر شورای عالی امنیت ملی تهیه شده باشد.
@nesfejahan99
۱۰ اسفند ۱۳۹۹