eitaa logo
نصف جهان
244 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
1.7هزار ویدیو
82 فایل
نصف جهان #همراهی ، #همدلی ، #همبستگی در پرتو معنویت و سلامت ✨لینک کانال « نصف جهان»: @basirgostar_Es و یا لینک https://eitaa.com/joinchat/1996947499C025bfb3a04
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از طلبه انقلابی
هدایت شده از طلبه انقلابی
⚡️واکنش رهبر انقلاب درباره اهانت جنون‌آمیز نسبت به قرآن کریم در اروپا: 🔹اهانت جنون آمیز به قرآن با شعار آزادی بیان نشان میدهد هدف حملات استکبار، اصلِ اسلام و قرآن است. علی‌رغم توطئه استکبار، قرآن روزبه‌روز پرفروغ‌تر شده و آینده از آن اسلام است. همه‌ آزادی‏خواهان جهان باید درکنار مسلمانان با سیاست پلید توهین به مقدسات و نفرت‌پراکنی مقابله کنند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
📣 صعود یک پله‌ای ایران در اوپک 🔺آژانس بین‌المللی پول تولید نفت ایران در آخرین ماه ۲۰۲۲ را ۲.۷۲ میلیون بشکه در روز اعلام کرد و از صعود ایران به جایگاه چهارم بزرگ‌ترین تولیدکنندگان اوپک خبر داد. 🔺ایران که در پی تحریم‌های غیرقانونی آمریکا با کاهش قابل توجه تولید نفت مواجه شده و از دومین تولیدکننده بزرگ اوپک به جایگاه پنجم نزول کرده بود. 🔺عربستان با تولید روزانه ۱۰.۴۸ میلیون بشکه نفت بزرگ‌ترین تولیدکننده اوپک در دسامبر ۲۰۱۲ بوده و پس از این کشور، عراق با ۴.۴۵ میلیون بشکه در روز در رتبه دوم و امارات با ۳.۲۳ میلیون بشکه در روز در رتبه سوم قرار گرفته‌اند.
هدایت شده از طلبه انقلابی
💢جنگ کفتارها 🔹شرایط براندازان جمهوری اسلامی دقیقا شبیه داستان معروف ملا نصرالدین شده است که مردم را فریب می‌داد که سر کوچه آش نذری می‌دهند، ولی خودش هم برای اینکه از این جماعت عقب نیفتد قابلمه به دست می‌دوید. بعد از اینکه کمپین فکاهیگونه ، رضا پهلوی را به این توهم رساند که او مالک الرِّقاب آینده ایران است در مصاحبه با من‌وتو به تسویه حساب با رقیب قدیمی‌اش یعنی سازمان مجاهدین پرداخت و رفتار دوگانه آنها را زیر سؤال برده و گفت: «یک سازمانی ادعای دموکراسی و برابری کند، اما در خود آن سازمان، زنان یک‌ طرف و مردان جدا از هم می‌نشینند و اسمش را هم می‌خواهند دموکراسی و حقوق بشر بگذارند. نمی‌دانم این را چطور می‌خواهند توجیه کنند؟» 🔸البته منافقین هم از این دعوا پا پس نکشیده و رضا پهلوی را خطاب قرار داده و سخنگوی‌شان گفت: «تو را چه به دموکراسی؟ قبل از هر چیز باید دهان را از کلمه‌ شاهزاده آب کشیده و سپس جنایت‌های دیکتاتوری‌های دست‌نشانده‌ ارتجاعی و استعماری شاه و رضاشاه را یک‌به‌یک محکوم کنی. میلیاردها پول ربوده‌ شده را هم باید به مردم ایران برگردانی. این لازمه‌ آزادی و استقلال و آلترناتیو دموکراتیک است.» 🔹البته این دعوا فقط به دعوای بین مجاهدین و سلطنت‌طلب ختم نشد بلکه امثال امیر فخرآور سلطنت‌طلب هم به کمپین شاهزاده لگد زده و جواب منفی دادند. البته آش چنان شور شده که نواده فتحعلی‌شاه قاجار و نادرشاه افشار هم به جمع رقبای ربع پهلوی پیوستند. آنچه مشخص است این است که کمپین اخیر و دعواهای موجود نشان می‌دهد که سرویس‌های امنیتی پشت پرده اغتشاشات اخیر، متوجه یکی از ضعف‌های اصلی پروژه براندازی یعنی نداشتن ایده‌ای ایجابی شده‌اند و تلاش دارند برای رفع این ایراد به سراغ شخصیت‌پردازی بروند. اما این شخصیت‌پردازی از یک چهره ضعیف که ۴۴ سال است به قول فجازی‌های «پول تو جیبی‌اش را از ننه‌اش می‌گیرد» نتوانسته است براندازها را به مرحله اقناع برساند و به جای وحدت با هم درگیر شده‌اند. 🔸این زد و خوردها یک چیز را نشان داد که آنچه پس پرده از براندازان و تجزیه‌طلبان در حال رخ دادن است چیزی شبیه جنگ کفتارهاست که برای رسیدن به طعمه حاضرند هم‌جنس خود را بدرند؛ اما تفاوتی که با جنگ کفتارها وجود دارد این است که طعمه مد نظر نه یک موجود ضعیف و بی‌خاصیت بلکه نظامی است که ۴۴ سال تنومندتر و توانمندتر شده است و بیدی نیست که باد دلقک بازی ربع پهلوی و بابک قاجارها و مریم قجرها بلرزد.
هدایت شده از طلبه انقلابی
📛۱۵ کشور جهان با بیشترین آمار تجاوز جنسی به زنان ❗️۹۷ درصد زنان و دخترانی که در جوامع غربی مورد تعرض و تجاوز قرار می‌گیرند دارای پوشش نامناسب هستند ❗️زنان و دختران می‌دانند که ۹۷ درصد زنان و دخترانی که در جوامع غربی مورد تعرض و تجاوز قرار می‌گیرند و بعضاً به قتل می‌رسند، تعلق به زنان مفسده‌جویی دارد که دارای پوشش نامناسب هستند و مرتکب خودنمایی جنسیتی و سایر رفتار‌های نامتعارف می‌شوند. 💢دشمنان این مرزوبوم که تاکنون از هر نوع ابزار و روشی برای ایجاد وقفه در پیشرفت کشور و سقوط و تجزیه ایران بهره برده و شکست خورده‌اند، اینبار قصد دارند تا تجارب جنگ‌های صلیبی (ترویج فساد اخلاقی برای انحطاط جامعه اسلامی و سست کردن اراده مسلمانان برای ایستادگی در برابر ظلم و بی‌عدالتی) را بار دیگر در مورد ایران اسلامی تکرار کنند. لینک سایتهای منبع: https://mehrnews.com/xQFCy https://www.entekhab.ir/002vjp
هدایت شده از طلبه انقلابی
▪️‏اینستاگرام فارسی ۴۰ میلیون کاربر فعال داره. توییتر هم حدود ۳ میلیون. علی کریمی هم با ۱۴ میلیون فالوور ساپورت کننده بوده. ۴روز ازش میگذره و کلا ۲۸۰هزار امضا!🤦🏼‍♀️ بعد از یک هفته با این پروپاگاندای رسانه، اگر زیر حداقل ۱ میلیون باشه جور شدیدتری باید شلنگ را روی این اقلیت گرفت. به شخصا مرتب سرعت رشد آمارش را رصد میکنم و از گولد تایم و زمان پیک سرعت امضا گذشتیم، پس فکر لشکر رباتی و امضای فیک را از سرتون بیرون کنید! دیگه از الان به بعد وقتی بگیم اقلیتید این سند را هم پشتش میزنیم توی صورتتون. پ‌ن: خیلی از امضا کنندگان هم پادشاهی نیستند.
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🤍💚 ﷽ 🌀 شعر طنز نماز در حضور رهبر انقلاب یڪ ذره فقط ڪندتر ازسرعٺ نوراسٺ....😅😂😂 @SpecialFamily
هدایت شده از طلبه انقلابی
🇮🇷 📝 افزایش فشار آمریکا به چین برای کاهش صادرات نفت ایران/ برجامیون باز هم تحلیل غلط ارائه کردند! ❄️🌹❄️ 🔻رابرت مالی، نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران در مصاحبه با بلومبرگ: 🔹چین مقصد اصلی صادرات غیرقانونی ایران است و مذاکرات برای منصرف کردن پکن از چنین خریدهایی، تشدید خواهد شد. 🔸مالی این موضوع را تکذیب کرد که ایالات متحده از حضور نفت ایران در بازارهای جهانی خوشحال است تا زمانی که به حفظ قیمت‌ها کمک کند. 🔹وی درباره افزایش صادرات نفت ایران گفت: نه، ما با آن خوب نیستیم. آیا می‌توانیم تحریم‌های خود را به‌طور کامل اجرا کنیم؟ نه. اما ما تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا مطمئن شویم که آنها اجرا می‌شوند. 🔺در روزهای گذشته طرفداران برجام در ایران عنوان کرده بودند که آمریکا به دلیل ایجاد تعادل در بازار نفت از فروش نفت ایران ممانعت نمی‌کند.