⛔️یوسف صانعی درگذشت
وی اخوی شیخ حسن صانعی و از شاگردان امام بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مدت زیادی عهده دار مناصب قضایی بود و بعد از آن مدتی خود را به عنوان مرجع تقلید معرفی نمود که به دلیل صدور برخی فتاوای شاذ و احیانا خروج از ضوابط استنباط، جامعه مدرسین رسما او را فاقد صلاحیت لازم برای تصدی مرجعیت معرفی کرد.
پس از آن همچنان جریان های غرب اندیش داخلی(اصلاحطلبان و اعتدالی ها) همچنان بر مرجعیت وی اصرار ورزیده، به استفاده ابزاری از او برای توجیه فقهی عقاید روشنفکرمآبانه خود ادامه دادند.
صانعی در فتنه سال 88 و حتی تا قبل از فوتش جانب فتنه گران را گرفت و بارها در صحبت هایش صریح و باکنایه به مواضع نظام و انقلاب حمله کرد
◼️ رهبر انقلاب اسلامی درگذشت آیتالله صانعی را تسلیت گفتند
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
◻️بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت مرحوم مغفور آیتالله آقای حاج شیخ یوسف صانعی رضواناللهعلیه را به فرزندان و خاندان مکرّم و به برادر معززّ و محترم ایشان و نیز به شاگردان و علاقمندان و دوستان آن عالم بزرگوار تسلیت عرض میکنم.
آن مرحوم از شاگردان پر تلاش درسهای فقه و اصول و از نزدیکان حضرت امام خمینی اعلیاللهمقامه بودند و پساز پیروزی انقلاب در مسئولیتهای مهمّ قضائی و غیره به خدمت اشتغال داشتند و امید است این همه مقبول درگاه احدیّت و موجب اعتلای مقامات اخروی ایشان باشد.
رحمت و مغفرت حضرت حق را برای آن مرحوم مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۲ شهریور ۱۳۹۹
🔴 #زمانـه_مدیا| تمجیدِ تحقیر‼️
🔻 تمجيد و توجیه عجیب نشريه صدا از رفتار رييسجمهور صربستان مقابل ترامپ:
🔹فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته است؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد اقدام رييسجمهور اين كشور را تمسخر كرد يا بايد آن را عقلانيتي سياسي خواند؟!
🔹حالا رئیس جمهور آمریکا (برای انتخابات) عکس دلخواهش را گرفته در مقابل رئیس جمهور صربستان هم به آنچه منافع کشورش دست یافته است. آیا این دستاورد برای ووچیچ در مقام یک سیاستمدار است؟
🔹باید بلند میشد و برسر ترامپ عربده میکشید یا به صورتش تف می انداخت یا حداقل جلسه مذاکره را ترک میکرد؟
@nesfejahan99
🔴 نفوذ فرهنگی و اجتماعی دشمن.
📢 نفوذ فرهنگی و اجتماعی مهم ترین موردی است که دشمن تمامی تلاش و تحرک خود را معطوف به آن کرده و خود را بسیار بر روی آن متمرکز و تمامی ابزار و وسایل خود را در این خصوص خرج می کند؛ چنانچه دشمن در این بحث هر دفعه با حربه ای وارد می شود و سعی در وارد کردن تفکرات خود در میان اکثریت جامعه دارد.
⬅️ به عبارت دیگر نفوذ فرهنگی و اجتماعی همانند یک جنگ نرم است که دشمن در آن سعی در تغییر نگرش و تفکرات مردم جامعه دارد
😐 و از مصداق های نفوذ اجتماعی و فرهنگی می توان به
⬅️ هجمه ضد فرهنگی علیه جامعه هدف
⬅️ ترویج فساد و بی بند و باری
⬅️ تغییر و تحول افکار مردم و غربی کردن آنان یا همان پدیده غرب زدگی
⬅️ ایجاد روحیه ی یاس و ناامیدی در میان عموم مردم
⬅️ ایجاد سرخوردگی از حکومت و تشویق و ترغیب مردم به اغتشاش علیه حاکمیت جامعه
⬅️ ترویج روی گردانی از اسلام ناب محمدی و سرخوردگی از آن و روی آوردن به عرفان های کاذب و نوظهور
⬅️ ترویج و معمولی جلوه دادن فحشا در نگاه مردم و بی قید و بند بون به آداب و سنن
⬅️ ترویج خشونت در میان جوانان و گرایش دادن آنان به مصرف مواد مخدر
⬅️ قرار دادن ابزاری ضد فرهنگ و ضد دینی به نام ماهواره در میان کانون خانواده و به تباهی کشاندن کانون گرم خانواده و جدایی اعضای خانواده از هم رواج بد حجابی
⬅️ رواج بی اعتمادی و از بین بردن مشارکت عمومی و نیکی کردن در میان مردم و… اشاره کرد.
↩️ همه و همه از حربه های دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی ایران است که متاسفانه در این نفوذ، کشور ما در برخی از مصداق ها ضربه های بدی را متحمل شده است و اگر بصیرت و هوشیاری به خرج ندهیم وضعیت اجتماعی کشور به سمت و سوی بسیار اسف ناک تری خواهد رفت و این همان چیزی است که دشمن خواسته و همواره در همه ی رسانه های خود اذعان به آن کرده که ما کمر جمهوری اسلامی ایران را با تغییر در باور ها و ارزش های حاکم در آن می شکنیم، این همان چیزی است که تهدیدی بزرگ برای ما به حساب می آید و ما باید تمامی وقت خود را صرف در جهت مقابله با نفوذ فرهنگی و اجتماعی کنیم.
✊🏼 همانطور که رهبر معظم انقلاب از همه مردم با بصیرت و مسئولان انتظار دارد که کشور را در این جنگ مخفی ولی سرنوشت ساز یاری کنند.
🔸 عده ای ناله سر میدهند که «ای کاش بودیم» در رکاب حسین ع و عده ای به انتظار "نشسته اند" که «ای کاش باشیم» وقت ظهور امام زمان ع .
⚠️ نه «ای کاش بودیم» های آنان و نه «ای کاش باشیم» های اینان، به تنهایی به درد نمیخورد.
✅ چراکه فرصت فداکاری در رکاب حسین هنوز باقیست و جهاد و تلاش در رکاب امام زمان خیلی وقت است شروع شده.
👈🏼 نه عاشورا تمام شده و نه مهدویت فقط مربوط به آینده است، هر چه هست همین الان است.
👈🏼 گذشته برای گذشتگان بود و آینده برای آیندگان، آنچه مربوط به ماست و بابت آن از ما حسابرسی خواهد شد، همین امروز است.
امروزمان را چگونه رقم میزنیم؟!
⚡️ بیچاره آنهایی که خیال میکنند، عاشورا و ظهور دو "نقطه" از تاریخ اند که یکی تمام شده و یکی هنوز نیامده و چه بسیار کسانی که دل خوش به این دو "نقطه"، از مسئولیت و تکلیف امروزشان شانه خالی میکنند.
✅ حال آنکه ما عیناً هم در عاشورا و در عین حال در پیشگاه امام زمانمان هستیم.
☑️ امروز را دریابیم
✅ بدون ولایتمداری، نماز و روزه هم به کار نمی آید؛ چه رسد به عزاداری و روضه.
⬅️ بهترین لبیک به امام حسین ع و بهترین نشانه برای یاری امام زمان، لبیک به فرمان کسی است که عاشورا و کربلای امروز مرا «رهبری» میکند.
گوش به فرمانش باشیم و تاکیداتش را در حد توانمان جامه عمل بپوشانیم که هیچکس و هیچ چیز نمیتواند تکلیف و مسئولیت شخصی ما را از سرمان بردارد جز "اقدام" و "لبیک" خود ما.
🔴 امکان دارد بایدن بیشتر رای بیاورد، ولی ترامپ رئیس جمهور آمریکا شود‼️
🔻 در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مهم نیست که چه فردی در کل کشور بیشتر رای می آورد. به عنوان مثال در انتخابات قبلی هیلاری کلینتون حدود ۳ میلیون رای بیشتر آورد، ولی ترامپ برنده انتخابات شد.
🔹 دلیل این پدیده عجیب این است که ایالت ها به صورت مستقل رای گیری می کنند. به عبارت دیگر در آمریکا همزمان ۵۰ انتخابات به صورت موازی انجام میشود، که برآیند آن ها رییس جمهور را مشخص خواهد کرد.
🔹 پس مهم نیست که شما در کل کشور چه تعداد رای آورده اید، بلکه مهم این است که در کدام ایالت ها برنده شده اید و امتیاز آنها را کسب کرده اید. اینکه شما یک ایالت را با اختلاف ۱% یا ۲۰ % برنده شوید در امتیاز شما فرقی ندارد.
🔹 از طرفی وزن ایالت ها یکسان نیست. ایالت های بزرگ تر به اصطلاح رای الکتورال بیشتری دارند. مثلا کالیفرنیا ۵۵ امتیاز دارد ولی آلاسکا فقط ۳ امتیاز دارد. روی هم رفته ۵۳۸ امتیاز وجود دارد پس هر فردی ۲۷۰ امتیاز کسب کند برنده انتخابات خواهد شد؛ حتی اگر در ایالت های دیگر با اختلاف زیاد ببازد و در کل کشور رای کمتری کسب کند.
🔻 مثال ساده:
🔹 فرض کنید در یک مدرسه پنج کلاس داریم که قرار است با رای خود مدیر مدرسه را انتخاب کنند. ولی این طور نیست که همه در حیاط مدرسه جمع شوند و با هم رای بدهند. بلکه هر کلاس جداگانه در داخل خودش رای خواهد داد، و مبصر هر کلاس برآیند کلاس را به صورت یک امتیاز اعلام می کند. حالا ممکن است یک کاندیدا در ۳ کلاس به صورت بسیار ناپلئونی برنده شود و در ۲ کلاس شکست مفتضحانه ای داشته باشد. در چنین حالتی این فرد مدیر مدرسه خواهد شد، در صورتی که اگر همه رای ها را یک جا شمارش می کردیم، بازنده انتخابات می بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دو سارق موتورسوار در خیابان خوانساری شهر اهواز کیف و تلفن همراه یک دختر جوان را به طرز وحشیانهای سرقت کردند!
قبل دستگیری یه پیگیری کنن ببینن سارق عکس با تشک کشتی، میز دانشگاه، آغوش مادر و... نداشته باشه
اگر داشت بیخیال بشید
حالا اینکه قربانی این صحنه ممکنه تا آخر عمر یه ترس تو وجودش بمونه به جهنم...
@nesfejahan99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وابستگی یعنی اینکه حتی...
@nesfejahan99
#شهادت حضرت سجادعلیه السلام تسلیت باد.
شبهای غربت تو گذشت و سحر نداشت
حتی سحر غم از دل تو دست برنداشت
در حیـرتم کـه سلسلۀ آهنین مگـر
جایی ز زخم گردن تو خوبتر نداشت
زخم تن تو را همه دیدند و هیچکس
غیر از خدا، ز زخم درونت خبر نداشت
دنیا چه کرد با تو که هجده عزیز تو
تنهایشان به روی زمین بود، سر نداشت
سنگت زدند بـر سر بازارهای شام
با آنکه جز تو یوسف زهرا پسر نداشت
هجـده سـر بریـده برایت گریستند
آهت هنوز در دل دشمن اثر نداشت
سوزم بر آن عزیز که در آفتاب سوخت
یک سایبان به جز سر پاک پدر داشت
حـال تـو بـود در دل گـودال قتلگاه
چون بسملی که بال زد و بال و پر نداشت
مهمـان شـام بـودی و بهر تو میزبان
جز گوشه خرابه مکانی دگر نداشت
سوز شما به سینه «میثم» اگر نبود
اینقدر نخل سوختۀ او ثمر نداشت
#استادسازگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بحران ناامنی در امریکا؛ هجوم مردم به فروشگاهها برای خریدن سلاح
🔹پدر آمریکایی: هر مردی که غیر مسلح از خانهاش بیرون برود "احمق" است!
🔹مادر آمریکایی: برای امنیت فرزندانم "سلاح" خریدم چون شهروندان امریکایی دیگر امنیتی ندارند!
جو بایدن برای ایران بهتر است یا ترامپ؟
📲اینستاگرام تسنیم را در اینجا دنبال کنید
@TasnimNews
🔴 ۳۱ سال حبس برای طبری یعنی ابد و یک روز...
🔹اکبر طبری تا همین جا و فقط بر اساس یکی از پروندههای مفتوحش در سیستم قضایی به یک نوع حبس ابد محکوم شده است، ۵۹ سال حبس که ۳۱ سال آن اجرایی خواهد شد برای فردی در سن و سال اکبر طبری یک معنا بیشتر ندارد: ابد و یک روز
🔹طبری در صورت تایید حکمش در دیوان عالی کشور دیگر روی آرامش و زندگی لاکچری در آپارتمانهای اشرافی ۶۰۰ متری شمال شهر تهران و ویلاهای مجلل مازندران و لواسان را نخواهد دید.
🔹عدهای میپرسند طبری چرا اعدام نشد، پاسخ این سؤال در عناوین اتهامی اوست؛ قاضی نمیتواند برای جرایمی مثل رشوه و پولشویی حکم اعدام صادر کند.
🔹مصادیقی که احتمالاً در ذهن سؤال کنندگان وجود دارد مربوط به اخلال در نظام اقتصادی و افساد فیالارض است که خب چنین مواردی در پرونده فعلی طبری موجود نبوده است البته پرونده دیگری از طبری در دادسرا در حال رسیدگی است.
💠 دو نکته مهم در سخنان بایدن
✍ محمد ایمانی :
🔹آخرین اظهارات جو بایدن نامزد دموکرات ها در انتخابات آمریکا، دو خبر در درون خود دارد که بشارت برای ملت ماست و ضمنا مشت بزک کنندگان ایرانی دموکرات ها را باز می کند.
♦️خبر اول او این است: "فشار حداکثری ترامپ علیه ایران شکست خورد. حقیقت این است که کارزار فشار حداکثری، یک امتیاز برای تهران و یک شکست برای منافع آمریکا بود. سیاستهای ترامپ باعث نزدیکتر شدن روسیه و چین به ایران شده و روابط فراآتلانتیک را متزلزل کرده است".
🔹او سپس، خباثت دموکرات ها را که توسط بزک کنندگان وطن فروش ایرانی، سانسور یا تحریف می شود، این گونه بروز می دهد؛ "روش هاى زيركانه تر و هوشمندانه تری هم براى سخت گيرى علیه ايران وجود دارد".
♦️تا پرده تحریف دریده نشود، حصار تحریم ها و خودتحریمی داخلی شکسته نخواهد شد. تحریف موجب شد اوبامای پایه گذار تحریم های فلج کننده -و سپس ویزایی و کاتسا و آیسا- دوست و شریک جا زده شود. نا امیدی مطلق از دشمن غدّار، سر آغاز همه فتوحات است. نباید گذاشت این سرمایه عبرت عمومی دوباره غارت شود.
🔴 خطر تحریف عدالتخواهی | عوامل انحراف و ابتذال در جنبش عدالت خواهی
🔻 عدالت در عدالت خواهی
حرکتهای عدالتخواهانه حق طبیعی همه آحاد ملت است اما توجه به اصول و شیوههای صحیح عدالتخواهی نیز ضروریست وگرنه عدالتخواهی به نوعی انحراف و ابتذال تبدیل میشود.
🔻 عوامل تهدید کننده:
1️⃣ مصداقسازی: انتقادهای شخصی و مصداقسازی به جای پرداختن و بسط گفتمان عدالتخواهی است. در مصداق سازی احتمال خطا زیاد است ، گاهی پایه دادهها و اطلاعات ضعیف، شخصی را مورد اعتراض قرار میدهد و منجر به تهمت و افتراء میشود. در صورت اشتباه بودن اعتماد جامعه را نسبت به آن شخص و جریانات همسو سلب میکند و راه را برای فرار مفسدان اصلی فراهم میکند
🔹 مقام معظم رهبری: «گفتمان عدالتخواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداق سازی نکنید.
2️⃣ عدالتطلبی منهای معنویت:
🔹 رهبر معظم انقلاب: « عدالتی که همراه با معنویت و توجه به آفاق معنویِ عالم وجود و کائنات نباشد، به ریاکاری ، دروغ ، انحراف و ظاهرسازی و تصنع تبدیل خواهد شد» ؛ عدالت ذاتا با ظلم ناسازگار است و این دو نقیض یکدیگرند، بنابراین معنویت اصیل در ذات خود عدالتخواهی را به همراه دارد و عدالت منهای معنویت نیز سرانجامی جز انحراف و ظاهرسازی نخواهد
3️⃣ خود حقپنداری: نوعی احساس «خود حقانگاری» است که افراد را به «غرور» دچار می کند. این احساس «غرور» سبب میگردد تا فرد با این توهم که دارای مطلقیت در حق است و هرآنچه که میگوید عین حق است، دچار نوعی اعتیاد به «افشاگری جنجالی» شود ، به نحوی که با دستیابی به کوچکترین قرینه و مدرکی دال بر فساد ، آن را به تنور افشاگری میچسباند بیآنکه مراحل سخت و دقیق صحتسنجی، پیگیریهای پیش از انتشار عمومی و سایر شروط شرعی و اخلاقی و قانونی برای «امر به معروف و نهی از منکر» را به سرانجام برساند.
🔹 این افراد براحتی دچار دام چاله های حقوقی- قضایی شده و بازنده نهایی «جنبش عدالتخواهی» است که اعتبار آن ضربه جدی می بیند و برنده واقعی ، مفسدان حقیقی هستند که از افشاگری درست و جریانهای ضدفساد زخمخورده هستند
4️⃣ رفتارهای پوپولیستی: رفتارهای عوامفریبانه به جای ریشهیابی و عملکرد دقیق، معقولانه و ریشهای از دیگر عوامل تهدید کننده و به زوال برنده جریان عدالتخواهی است. رفتارهایی همچون افشاگریهای بیسند و مدرک ، برچسب زدن بر اساس عکس و امثالهم به شخصیتها و فرزندانشان ، جنجال به راه انداختن در فضای مجازی بدون پایههای حقوقی محکم که بسیاری از این کنشهای ضعیف را میتوان در رفتارهای سلبریتیها مشاهده کرد.
🔴 اگر تمام دنیا .....‼️
🔻 اگر تمام دنیا اسرائیل را به رسمیت بشناسند اسلامآباد نمیشناسد.
🔹 عمران خان نخست وزیر پاکستان اعلام کرد: اگر تمام دنیا بخواهند اسرائیل را به رسمیت بشناسند، اسلامآباد این کار را نمیکند و هرگز تصمیمی مغایر با خواستههای ملت فلسطین نخواهد گرفت.
🔴طرح سه فوریتی برای مقابله با تحریم آمریکا
✅پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔻آمریکا علیرغم اینکه از برجام خارج شده است، ادعا میکند که میتواند ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ مکانیسم ماشه را فعال کند.
🔹آمریکاییها در ۳۰ مرداد ماه درخواست فعال شدن مکانیسم ماشه را ارائه کردند. بنا بر تفسیر آنها شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ۳۰ شهریور باید قطعنامهای را صادر کند که اگر این قطعنامه تعلیق شده باشد، به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ بازمیگردد.
🔸اروپاییها در ماجرای فعال کردن مکانیسم ماشه بازی منافقانهای را انجام میدهند که سیاستهای اعلامی و اعمالیشان با هم متفاوت است.
🔹مجلس باید به این شرایط و بازی پلیس خوب و بد اروپا و آمریکا دقت کند، نه اینکه بایستد و کشور دچار تحریمهای جدیدی شود.
🔺حجت الاسلام ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح ۳ فوریتی را در این باره آماده کرده است و در سامانه قرار دارد تا نمایندگان امضا کنند.
🔴 اگر تمام دنیا .....‼️
🔻 اگر تمام دنیا اسرائیل را به رسمیت بشناسند اسلامآباد نمیشناسد.
🔹 عمران خان نخست وزیر پاکستان اعلام کرد: اگر تمام دنیا بخواهند اسرائیل را به رسمیت بشناسند، اسلامآباد این کار را نمیکند و هرگز تصمیمی مغایر با خواستههای ملت فلسطین نخواهد گرفت.
@nesfejahan99
*🎥 یک جو غیرتی که در وجود رضاخان نبود!*
*۲۵ شهریور ۱۳۲۰، سالروز تعویض پادشاهی در حکومت پهلوی توسط انگلیسیها*
*#رضا شاه_ بی غیرت_
@nesfejahan99
🔴 خودفروشی و غیرت فروشی در بازار کاخ سفید‼️
🔻 امارات و بحرین در حضور ترامپ توافق خیانتکارانه سازش و عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کردند.
🔹وزیر خارجه امارات در این مراسم گفت: این توافق نشاندهنده تغییر در قلب خاورمیانه است. همه باید با آمریکا همکاری کنند و اکنون این اتفاق در مورد اسراییل نیز در حال انجام است.
🔹وزیر خارجه بحرین هم اعلام کرد: از دیرباز درگیریها خاورمیانه را عقب نگاه داشته. توافق امروز گام نخست است. اکنون بر ما فرض است که صلح و امنیتی که مردمان ما شایسته آن هستند را به ارمغان بیاوریم!
✍ مهدی محمدی :
سخنان جدید و هیجانی ترامپ درباره توافق فوری با ایران پس از انتخابات نوامبر، مانند همه سخنان مشابه دیگری که او در این مدت گفته، ۳ ریشه اصلی دارد:
۱- ترامپ سخت نگران است ایران یا برخی طرف های دیگر، اقداماتی بکنند که معادله را به نحو بازگشت ناپذیر به ضرر او تغییر بدهد. هدف اول این اظهارات، کنترل رفتار ایران و برخی طرف های دیگر است.
۲- راهبرد اصلی دولت ترامپ از زمانی که از برجام خارج شد افزایش فشار بر ایران بود تا جایی که یا نظام ایران مجبور به پذیرش یک برجام توسعه یافته شود یا فروبپاشد. گرچه تیم ترامپ هرگز این دو هدف را از هم جدا نمی دانسته و اعتقاد داشته پذیرش برجام توسعه یافته، در واقع گام بلندی در جهت فروپاشی ایران هم هست. اکنون ترامپ می خواهد بگوید سیاستش بی نتیجه نبوده و ایران آماده توافق است اما بیشتر ترجیح می دهد با بایدن توافق کند تا او. پس، هدف دوم نتیجه بخش نشان دادن سیاست فشار حداکثری است.
۳-گرچه سخن گفتن متهورانه و البته ساده دلانه جزو ویژگی های ترامپ است اما لحن مطمئن او این گمان را ایجاد می کند که شاید سیگنال های اشتباهی هم دریافت کرده باشد.