✳️ رویکرد جدید اردوغان در ترکیه
1⃣ اردوغان در دور جدید ریاست جمهوری خود رویکرد غربگرایانه خطرناکی در پیش گرفته است.
2⃣ اردوغان به سرعت با درخواست امریکا برای عضویت فنلاند و سوئد در اروپا موافقت کرده است.
3⃣ توافق تامین غلات میان ترکیه و روسیه عملا متوقف شده و این امر امنیت غذایی را در بخشهای وسیعی از جهان به مخاطره خواهد انداخت.
4⃣ اردوغان از نتانیاهو برای سفر به ترکیه دعوت کرده و گفته که با او ملاقات خواهد کرد.
5⃣ رویکرد جدید ترکیه حاکی از نزدیکی فوقالعاده به ناتو و رژیمصهیونیستی است.
✳️ دلایل قیام امام حسین(ع)
🔸 درمورد قیام سالار شهیدان این شبهه را مطرح می نمایند که در آن زمان اسلام و حاکم اسلامی در رأس قدرت بوده و مردم نیز به نماز ،روزه، حجاب،حج،خمس و زکات در بالاترین سطح میپرداختند.پس چرا ایشان خود و خانواده را در معرض جنگی نابرابر قرار دادند؟ انگیزه های قیام امام حسین علیه السلام را به اختصار این گونه می توان برشمرد:
1⃣ بیعت خواهی یزید:
یزید به حاکم خود در مدینه نوشت: حسین ، عبدالله بن زبیر و عبدالله بن عمر را احضار نموده و از آنها بیعت بگیر و اگر بیعت نکردند آنها را گردن بزن و سرشان را برای من به شام بفرست. امام در جواب فرمود: هنگامیکه امت اسلامی به پیشوایی مثل یزید گرفتار گردد، باید فاتحه اسلام را خواند. و بدین جهت از بیعت با یزید امتناع ورزید.
2⃣ دعوت مردم کوفه از امام(ع) و اقامه حجت بر ایشان:
وظیفه امام این است که در صورت آماده بودن زمینه، در جامعه اسلامی حکومت اسلامی را تشکیل دهد و به حسب ظاهر چنین زمینهای آماده بود، چون مردم کوفه با ارسال حدود ۱۲ هزار نامه برای امام(ع) آمادگی خود را برای کمک به ایشان اعلان نمودند. لذا اگر امام اجابت نمی فرمود، چه بسا در برابر خدا و امت اسلامی و تاریخ مسئول بوده و مواخذه می گردید.خلافت و حکومت، حق مسلم آن حضرت بوده است، چنانکه فرمودند: به جانم قسم امام نیست مگر آن که به کتاب خدا عمل کند و به عدل و قسط رفتار نماید و برحسب قانون و حق مجازات کند و خود را در مسیر رضای خدا قرار دهد.و روشن است در آن زمان تنها کسی که بتواند همه این شرایط را به طور کامل رعایت نماید، خود امام حسین علیه السلام بودهاند.
3⃣ اصلاح امت و مبارزه با فساد:
خود حضرت فرمود: انگیزه ام از قیام، اصلاح امت جدم رسول خداست. و به عبارت دیگر یکی از علل قیام امام حسین(ع) زنده کردن ارزش های اسلامی بوده است.ارزش هایی مانند وحدتاسلامی، آزادگی،اخلاقاسلامی و امربهمعروف و نهیازمنکر که حکومت اموی سعی کرد با نابودی این ارزشها پایههای حکومت خود را محکم سازد.
4⃣پاسداری از اسلام و ترویج و گسترش آن در جامعه
تبیین و توضیح معارف اسلام برای مردم،از اهداف قیام بزرگ اباعبدالله بود، چنانکه در زیارت اربعین امام حسین(ع) می خوانیم: (خدایا من شهادت می دهم که امام حسین) خون پاکش را در راه تو به خاک ریخت تا بندگانت را از جهالت و گمراهی نجات دهد.
5⃣ امتحان گسترده مسلمین
بعضی از شیعیان پرادعا و کم محتوا که آرزو می کردند ای کاش در رکاب علی (ع) با "ناکثین " و " قاسطین " و "مارقین " پیکار می کردند باید به امتحان فراخوانده می شدند و لذا قیام سید الشهدا آزمونی برای همه آنها بود؛ امام (ع) در پاسخ کسی که عرضه داشت ایشان به کربلا نرود، فرمود :" اگر در مکان خود اقامت کنم پس این خلق بخت برگشته به چه چیز امتحان شود و به چه چیز آزموده گردد؟"
✅ امام حسین(ع)برای زنده نگه داشتن اسلام ناب محمدی، جان خویش و یاران باوفایش را فدا کرده و اسارت خاندان نبوت را به جان میخرد.لذا امروز بر همگان واجب است با تاسی از سرور آزادگان جهان ،در اجرای امربهمعروف و نهی ازمنکر و جهاد تبیین به عنوان فریضه ای قطعی و حتمی در جامعه همت گمارند.
#امربهمعروف_نهیازمنکر
#جهادتبیین
✍مصطفی علیجانزاده
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در وسط این معرکه حق با چه کسی است؟
🔹در روزهای واپسن صفین علی را گم کردند و همانجا به زمره خوارج درآمدند و از علی فاصله گرفته بودند. حالا در جبهه عمرابن سعد، روبهروی حسین ایستاده بودند!
🔹قسمتی تامل برانگیز از برنامه ناگهان حسین که در این شب ها از شبکه دو پخش می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی متفاوت از زیارت عاشورا با تشریح قلب در برنامه مهلا
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️عبارت «امام را شیعیانش کشتند» و یا «منتظرانش کشتند» دروغ است
🔹️رجبی دوانی، پژوهشگر تاریخ اسلام: این حرف کاملا اشتباه است که امام حسین(ع) را شیعیانش به شهادت رساندند. ممکن است شیعهای دچار سستی ایمان باشد ولی هرگز به جنگ با امامش نمیرود. آن کس که به جنگ امام زمان خویش میرود، شیعه نیست، او دشمن تشیع است.
🔹️ابن زیاد افرادی مثل شبث بن ربعی عثمانی مذهب را مجبور کرد به کربلا بروند اما شیعیان مانند صرد خزاعی را مجبور نکرد چون میدانست به امامشان میپیوندند.
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۶ ویژگی مهم سامانه موشکی کروز «ابومهدی» که امروز به نیروی دریایی ارتش و سپاه ملحق شد
🔹️پرواز در ارتفاع بسیار کم
🔹️مانورپذیری فوقالعاده بالا
🔹️قدرت تخریب منحصربهفرد
🔹️دقت بالا در اصابت به اهداف متحرک
🔹️استفاده از هوش مصنوعی برای اولین بار
🔹️برد زیاد و قابلیت تغییر مسیر در حین پرواز
افزایش صادرات ایران علیرغم تحریمهای ظالمانه
سخنگوی دولت:
🔹حجم صادرات ما به کشور های همسایه در اولین سال اجرای برجام، ۲۲ میلیارد دلار و در سال آخر دولت دوازدهم ۲۰ میلیارد دلار بود اما آمار صادرات ما در سال ۱۴۰۱ به ۳۰ میلیارد دلار رسید. ما با رشد مشابهای در کل تجارت خارجی مواجه بودیم.
🔹دولت سیزدهم رکورددار تسویه بدهی با صندوق های بازنشستگی است. ما تاکنون ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از تعهدات دولت را با صندوق ها تسویه کردهایم.
🔹رئیسجمهور همواره به حمایت از بازنشستگان و تامین حقوق پایدار و مکفی برای آنها تاکید دارند.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃
🌸
🍃
✨اعمال شب و روز تاسوعا و عاشورا✨
💟۱- اولین عمل مستحبی ذکر شده برای روز تاسوعا و عاشورا زیارت امام حسین علیهالسلام است. زیارت امام حسین علیهالسلام در شب عاشورا پاداش بسیار زیادی دارد. کسی که در شب عاشورا تا صبح در حرم سیدالشهدا علیه السلام بماند، خدا او را با شهدا و در کنار امام حسین علیهالسلام محشور میکند.
💟۲- روز نهم و دهم ماه محرم، روز مصیبت و اندوه اهل بیت علیهالسلام و همه شیعیان است. به همین دلیل شایسته نیست که در این دو روز به ویژه روز عاشورا شیعیان به کسب و کار روزانه و کارهای دنیایی بپردازند. در این روز محبان اهل بیت علیهالسلام باید مشغول به عزاداری و شرکت در مراسم روضه اهل بیت علیهالسلام باشند.
💟۳- در شب عاشورا خواندن نماز ۱۰۰ رکعتی توصیه شده خواندن این نماز به این صورت است که:
🔹 در هر رکعت بعد از سوره حمد ۳ بار سوره توحید خوانده شود
🔹 و بعد از نماز ۷۰ بار سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ وَ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّهَ إِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ گفته شود
📜در روایت دیگری آمده که در ادامه ذکر بالا استغفار هم گفته شود.
همچنین توصیه شده که در نیمههای شب تاسوعا نمازی ۴ رکعتی خوانده شود. در هر رکعت از این نماز بعد از سوره حمد ۱۰ مرتبه آیه الکرسی و ۱۰ مرتبه هم هر یک از سورههای توحید، فلق و ناس خوانده شود. بعد از سلام نماز ۱۰۰ بار سوره توحید را بخوانید.
💟۴- علامه مجلسى در زاد المعاد فرموده بهتر آن است که روز نهم و دهم را روزه نگیرید؛ زیرا که بنى امیه این دو روز را براى برکت و شماتت بر قتل آن حضرت روزه مىداشتند همچنین از طریق اهل بیت علیهم السلام احادیث بسیار در مذمت روزه این دو روز خصوصا روز عاشورا وارد شده است.
💟۵- احیای شب عاشورا فضیلت زیادی دارد و بسیار توصیه شده است. در میزان ثواب آن آمده که اندازه عبادت همه ملائکه و برابر با هفتاد سال است.
💟۶- خواندن زیارت عاشورا در روز دهم ثواب بسیار زیادی دارد و میتوان آن را از دور یا نزدیک خواند و به حضرت سلام و عرض ادب کرد.
💟۷- در روز عاشورا هزار مرتبه ذکر: «اَللّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَینِ علیه السلام.» خوانده شود.
💟۸- یکی دیگر از اعمال توصیه شده برای روز عاشورا خواندن هزار مرتبه سوره توحید است.
❣امام صادق (ع) فرمودهاند:
هر کس در روز عاشورا هزار مرتبه سوره «توحید» را بخواند، خداوند رحمان به وى نظر (رحمت) افکند و هر کس را که خداوند رحمان (با دیده رحمت) نظر کند، وى را مجازات نخواهد کرد.
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃
🌸
🍃
✨محبت امام حسین علیه السلام✨
✴️مرحوم آیت الله ناصری رحمت الله علیه می گفتند:
🔻در مورد محبت ودوست داشتن امام حسین علیه السلام روایات زیادی آمده از جمله اینکه:
💫پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند:
💥أحَبَّ اللهُ مَنْ أحَبَّ حُسَيْنا💥
خدا دوست دارد هر کسی را که حسین را دوست داشته باشد.
📚بحارالانوار ج ۳۷، ص ۷۴
✳️روایت دیگری است که:
💫 حضرت نبی اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند:
💥هَذَانِ ابْنَايَ وَ ابْنَا ابْنَتِي اللَّهُمَّ إِنِّي أُحِبُّهُمَا فَأَحِبَّهُمَا وَ أَحِبَ مَنْ يُحِبُّهُمَا💥
خدایا! من حسن و حسین را دوست دارم. خدایا! تو هم آنها را دوست بدار و دوست بدار کسی را که حسین من را دوست دارد.
حدود بیست روایت به همین مضمون نقل شده است.
📚بحارالانوار ج ۳۷، ص ۷۴
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
⚫️9 محرّم/ محاصره ی خیمه ها در کربلا
◾️امام صادق علیه السلام فرمودند :
تاسوعا روزی بود که حسین علیه السلام و اصحابش را در کربلا محاصره کردند و سپاه شام بر قتل آن حضرت اجتماع نمودند، و پسر مرجانه و عُمَر سعد به خاطر کثرت سپاه و لشکری که برای آنها جمع شده بود خوشحال شدند، و آن حضرت و اصحابش را ضعیف شمردند و یقین کردند که یاوری از برای او نخواهد آمد و اهل عراق حضرتش را مدد نخواهند نمود. (1)
📚 منابع :کافی : ج 4، ص 174. و ... .