📌هشدار بانک مرکزی در مورد سوءاستفاده از عنوان «صرافی» توسط فعالان حوزه رمزارزها
🔹بانک مرکزی در اطلاعیهای ضمن هشدار درخصوص سوءاستفاده از عنوان «صرافی» توسط فعالان حوزه رمزارزها، از مردم خواست برای مبادلات و معاملات مجاز به شرکتهای صرافی دارای مجوز از بانک مرکزی مراجعه کنند.
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
🔻 فروش بلیط بازی پرسپولیس و نساجی با یک شرط خاص
🔸باشگاه فرهنگی ورزشی نساجی مازندران اعلام کرد افرادی که در چهار بازی گذشته نساجی با کد ملی خود، بلیط جایگاه نساجی را خریداری کردند اجازه خرید بلیط برای تماشای بازی این تیم مقابل پرسپولیس تهران در ورزشگاه وطنی قائم شهر را دارند.
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
🔻پیام تبریک مشترک یاسر احمدی و اعضای شورای اسلامی بهشهر در پی انتخاب آقای اصغر بذری بعنوان سرمربی تیم ملی نوجوانان ترکمنستان
جناب آقای اصغر بذری
انتخاب شایسته و بجای جنابعالی به عنوان سرمربی تیم نوجوانان کشور ترکمنستان یک انتخاب عالی و با درایت می باشد. این موفقیت را به جانبعالی و خانواده محترمتان ، جامعه ورزشی کشور و الخصوص مردم فهیم شهرستان بهشهر تبریک عرض می نماییم و از خداوند منان تداوم موفقیت ها و پیروزیهای روز افزون جنابعالی را در عرصه ورزش کشتی در سطوح بین المللی از خداوند منان خواهانیم.
💠 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی بهشهر
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بسی رنج بردی و حاصل شد این
که جاوید مانده عجم بر زمین
🔸در این روزِ تکریمت ای پاکزاد
بر آن روحِ فردوسی ات آفرین
۲۵ اردیبهشت #روز_بزرگداشت حکیم #ابوالقاسم_فردوسی گرامی باد
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
🏀 کاله مازندران آسیایی شد
در سومین بازی مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال باشگاههای کشور، تیم کاله مازندران از ساعت ۱۷ امروز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن پیامبر اعظم آمل میزبان ذوب آهن اصفهان بود.
کاله که در کواتر های اول تا سوم از حریف خود عقب بود در کواتر چهارم در دقایق پایانی موفق شد بازی را به تساوی بکشاند و در وقت های اضافه با نتیجه ۹۳ بر ۸۹ به پیروزی رسد و حریف شهرداری گرگان در فینال لیگ برتر بسکتبال شد.
شاگردان علی آرزومندی در تیم کاله مازندران با راهیابی به فینال این رقابتها، سهمیه جام باشگاه های آسیا را نیز به دست آوردند.
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽سی و یکمین یادواره ۵۲ شهید روستای خوش نام شهید آباد در استانه شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)بر گزار شد.
🎤گزارش : از آقای حسین احمدی
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
📸 مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع)، دریای عمیق علوم لدنی، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین جباری، استاد حوزه علمیه و امام جمعه شهرستان بهشهر در جمع پرسنل محترم یگان ویژه استان مازندران - ساری
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
#ناترینگ
▪️خانمی که درعکس حضور دارن نه کشف حجاب کردن نه هنجارشکنی نه پوشش زننده دارن ، فقط چند تار مو بیرونه که طبق فرمایش رهبری ضعیف الحجاب محسوب میشن.
▫️اتفاقا عکس بسیار هوشمندانه وخوبیه برای کسانیکه میگن مشکلتون با "چند تار مو" هست؟
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
🍃🌸 جشن بزرگ فرشته های سرزمین من
🔻همراه با تجلیل از دختران نمونه، نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزان
🔸️زمان : چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۷ ساعت ۹ صبح
🔸️مکان: پارک ۲۲ بهمن
💠 ستاد جشن روز دختر شهرستان بهشهر
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
📌انهدام شبکه عملیاتی و رسانهای داعش خراسان
🔻 اطلاعات سپاه مهره اصلی را دستگیر کرد
🔹آبان سال گذشته بود که حمله تروریستی به شاهچراغ موجب شهادت ۱۳ نفر و مجروحیت ۲۰ نفر از هموطنانمان شد.
🔹در پی این حمله تروریستی که گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت، در اقدام مشترک سازمان اطلاعات سپاه و سازمان اطلاعات فجر استان فارس، شبکه عملیاتی و رسانهای «داعش خراسان» را شناسایی و مهره اصلی آن را دستگیر کردند.
🔹این فرد که از سال ۹۸ در رصد اطلاعاتی قرار داشت، در برخی استانها ازجمله تهران بر شناسایی عناصر افراطی و جذب آنها برای پیوستن به گروه تروریستی مذکور فعال بود.
🔹براساس این گزارش، به زودی اطلاعات تکمیلی از نحوه عملیات دستگیری اعضای این شبکه منتشر خواهد شد.
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلی الله علیک یا جعفر بن محمد الصادق
🏴سالشب شهادت مظلومانه و جانسوز رئیس مذهب شیعه امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت عرض می نماییم.
#کانال_خبری_بهشهرنو
@new_Behshahr