eitaa logo
خبر آنلاین 📢
3.8هزار دنبال‌کننده
47.6هزار عکس
14.6هزار ویدیو
233 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گسترده سامان
دانلود آهنگ تو ایتا 😱😈💦🔥 😭💔احساسی: 👇 https://eitaa.com/joinchat/3345744097C57ee72f7e9 💃😈 شاد: 👇 https://eitaa.com/joinchat/3345744097C57ee72f7e9 😔💧 غمگین: 👇 https://eitaa.com/joinchat/3345744097C57ee72f7e9 🇹🇷🇷🇺🇯🇵❤️ خارجی: 👇 https://eitaa.com/joinchat/3345744097C57ee72f7e9 کیلیپاشو همراه با موزیک دانلود کن❤️✌️
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از تبلیغات همسران💓
eitaa_@Music_clip1.mp3
896.5K
زنگخور باکلاس میخوای 🔔♦️🤙🏻 زنگخور آیفون 💎🎩🔥 https://eitaa.com/joinchat/3345744097C57ee72f7e9 زنگخور غمگین 💉💔🖤 https://eitaa.com/joinchat/3345744097C57ee72f7e9 زنگخور‌ اینستاگرامی 💰🔥👽 https://eitaa.com/joinchat/3345744097C57ee72f7e9 (رایگان دانلود کن❤️‍🔥😍☝️🏽)
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آلمانی‌ها بار دیگر به ارسال سلاح برای اوکراین اعتراض کردند 🔹صدها نفر از معترضان در آلمان بار دیگر در اعتراض به برنامه برلین برای فروش تسلیحات به اوکراین، در چندین شهر تظاهرات برپا کردند.
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آغاز نمایشگاه عرضه کالا‌های اساسی از ۱۸ اسفند 🔹مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار: در تأمین کالاهای اساسی هیچ‌گونه کمبودی نداریم، بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور مقرر شد در ۶ نقطه شهر تهران نمایشگاه و جشنواره عرضه کالا‌های اساسی و پوشاک برگزار شود.
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از گسترده سامان
🍂🍃😶 تیلیاردی دختر طلافروش کرمانشاه 😱 من هستم و عکسهای کامل جهیزیه‌مو گذاشتم اینجا👇👇 همه آموزش های خونه ی ۵۰۰متریمو هم گذاشتم👇👇 https://eitaa.com/joinchat/549191776Cb2660961dc کلی جهیزیه خوشگل وساده گذاشتم فقط بیاوببین 😍
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از تبلیغات همسران💓
😔 عـلـت اصـلـی مـرگ بـازیـگـر مـعـروف کــشـورمــون زنــده یــاد مـشـخـص شـد😭🖤خـیـلـی دردنــاکــه ⚫️ اینجا بخونید👇 https://eitaa.com/joinchat/1213726825C2c52fb3d7f 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
⭕️ داشتن نگاه تحولی از ضروریات مقابله با دشمن در عرصه جنگ ترکیبی اخیر است 🔸رئیس جمهور در دیدار با مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات: 🔹انتظار از وزارت اطلاعات این است که علاوه بر ارائه گزارش و راهکار به سایر بخش‌ها، نظارت خود را تا رسیدن به نتیجه ادامه داده و خروجی عملکرد آن رفع آسیب‌ها، ایجاد رضایت، امید و اعتماد برای مردم و در نتیجه ارتقای سرمایه اجتماعی نظام باشد. 🔹داشتن نگاه تحولی و اشراف به دانش و اطلاعات روز، در کنار شناخت دقیق ماهیت این تهدیدات، از ضروریات مقابله با دشمن در عرصه جنگ ترکیبی اخیر است.
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
هواپیمای ایرانی در مسیر چین دچار نقص فنی شد 🔹۲ شب پیش هواپیمای ماهان در مسیر تهران - پکن به‌دلیل نقص فنی در آلماتی، پایتخت قزاقزستان فرود اضطراری می‌کند. 🔹شرکت ماهان یک هواپیمای دیگر برای انتقال مسافران ارسال کرد اما فرودگاه آلماتی به‌دلیل قوانین سخت قزاقستان اجازه فرود به هواپیمای پشتیبان را نداد. هنوز خبری از وضعیت مسافران به‌دست نیامده است.
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐝عسل طبیعی فقط ک۹۳ت🐝 👈کمترین قیمت در کشور😳 💢 به مناسبت ولادت امام زمان"عج" تصمیم گرفتیم عسل طبیعی رو با قیمت تولید به دست هموطنان عزیزمون برسونیم 💢 🎁 بعنوان عیدی ما به شما🥰 این عسل توسط همکار های دیگه تا ۲۰۰ت هم داره عرضه میشه.😳 ⚜️عسل مخلوط اعلا⚜️ 🟤متشکل از: 🍯عسل یونجه(ساکارُز زیر۱٪😳) 🍯عسل گشنیز(ساکارُز ۲٪🤗) 🍯عسل طبیعی تغذیه 👈الان ۹۳ت هزینه ۱کیلو مربا هم نیست🤩😍 ⬅️رفتم فروشگاه عسل معمولی زده بود حدود ۲۰۰ت😳 👈به جای اینکه شکر،مرباهای صنعتی و شیرینیجات مضر استفاده کنید👇 یک عسل طبیعی و ارزان نوووووش جان کنید. 👇🏃🏃🏃 https://eitaa.com/joinchat/731447353Cbe5f89160f
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از تبلیغات همسران💓
دنبال تنقلات و آجیل ارزون میگردی🧐 میخای ازکم خونی وضعف راحت بشی⁉️ از ریزش مو و موخوره خسته شدی ⁉️ مشکل کبد،معده و گوارش داری❓️ اشتها نداری و خیلی لاغری🙉 میخای به راحتی چاق و زیبا بشی🤗 خجالت میکشیپوست صورت لک شده🙉 ⁉️ازقند خون و عوارضش رنج میبری⁉️ میخای عمر طولانی داشته باشی🤲 👈درمان شما پیش ماست🥰 ♦️از طریق خوردنی های خوش مزه👇 https://eitaa.com/joinchat/731447353Cbe5f89160f همه عضو بشین تا جون‌تازه پیدا کنید.🏃‍♂🏃‍♂🏃
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
توضیحات وزارت کشور درباره بدحالی دانش‌آموزان بیانیه شماره ۳ وزارت کشور: 🔹پیرو بیانیه‌های قبلی در مورد برخی رخدادها و مسایل پیش آمده در تعدادی از مدارس کشور، باستحضار مردم شریف و مومن ایران می‌رساند در سایه تلاش‌ها و مجاهدت‌های سربازان گمنام امام زمان (ع) در واجا، سپاه پاسداران و فراجا در ۶ استان خوزستان، آذربایجان غربی، فارس، کرمانشاه، خراسان و البرز، تعدادی از افرادی که به تهیه مواد تحریک‌کننده و انتشار آن در بین دانش‌آموزان عزیز اقدام کرده بودند که به بروز عوارض و ناراحتی برای دانش آموزان منجر شده است، شناسایی و دستگیر شدند. 🔹برابر اطلاع واصله در مورد یکی از تیم‌های چهار نفره، سه نفر از آنان دارای سوء سابقه از جمله فعالیت در اغتشاشات اخیر هستند و ارتباط آنان با رسانه‌های معاند خارجی که نقش برجسته‌ای در اغتشاشات و جنگ ترکیبی اخیر داشته‌اند، محرز شده است. 🔹یکی از اعضای این تیم ضمن انتقال مواد تحریک کننده از طریق فرزند خود به داخل مدرسه و انتشار آن در بین دانش آموزان، پس از بروز بدحالی تعدادی از عزیزان دانش آموز بلافاصله به تهیه فیلم از آنان در داخل مدرسه و بیمارستان اقدام کرده و صحنه بدحالی دانش آموزان را برای رسانه های معاند ارسال می‌کند تا در راستای سناریوی ایجاد هراس و دلهره در ملت عزیز و دانش آموزان و به تعطیلی کشاندن مدارس بهره برداری شود که اطلاعات تکمیلی از این دستگیری ها پس از پایان تحقیقات توسط سازمان های ذیربط به اطلاع خواهد رسید.
۱۶ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از ♦️پیشنهاد ویژه♦️
لباس برا عید نداری😭😭 نمیدونی از کجا پیداکنی😔😔 اگه تو هم برا خرید لباس عیدب مشکل خوردی 🙈🙈 ، من میتونم کمکت کنم تا بایه جایی که قیمتش واقعا ارزون تر از بازاره آشناشی 👍💸💵 تضمین قیمت و کیفیت دارن و میتونی قیمت رو مقایسه کنید🌹😇 پس تادیرنشده و چیزهای قشنگمون تموم نشده ثبت سفارش کنید 😍😍😇 *تازه بعد از اولین خرید ارسال رایگان داریم* زودبیا و سفارشتو ثبت کن اینجا😍👎👇👇 @heidarzadeh5248 لینک کانال👎👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2447311079C24c95cd62c
۱۶ اسفند ۱۴۰۱