سهم الیگودرز در مدیریت استان / دوران طلایی که هرگز تکرار نشد !
به گزارش لرستان نیوز :
در دهه های اخیر یکی از مباحثی که گهگاهی مطرح می شود سهم شهرستانها در مدیریت استان می باشد و این روزها نیز این مبحث مجددا بازگویی و شاهرخی استاندار مخاطب این مطالبه قرار می گیرد .
اگر به اوایل دهه ۸۰ و دولت سید محمد خاتمی و دوران نمایندگی زنده یاد دکتر علی محمد احمدی در مجلس ششم نگاهی گذرا داشته باشیم دوران طلایی مدیریت الیگودرز بر استان لرستان بود .
منوچهر غلامحسین گودرزی معاون سیاسی امنیتی استاندار ، مجید توکلی معاون عمرانی استاندار ، سید حسین معصومی مدیر کل آموزش و پرورش لرستان، محمد تقی توکلی مدیر عامل آب منطقه ای لرستان ، سید عقیل موسوی مدیر کل منابع طبیعی استان لرستان دوران طلایی سهم الیگودرز بر مدیریت استان را رقم زدند .
اما با شکل گیری دولت نهم حضور الیگودرزی ها در مناصب استانی کم رنگ شد و رنگ باخت و در دولت یازدهم در حد فرماندار و مدیر کل ورزش و معاونت آب منطقه ای و مدیر کل بهزیستی بازیگری الیگودرزی ها در صحنه قدرت بودیم.
این سهم مدیریت در استان در عمر کوتاه دولت سیزدهم نیز به انتصاب مدیر عامل هلال احمر ،مدیر کل شهر و روستا و معاون مدیر کل ارشاد و معاون دانشگاه علوم پزشکی ختم شد.
با آغاز فعالیت دولت چهاردهم تا کنون سهم مدیریتی الیگودرزی ها انتصاب مدیر کل راه آهن استان در ماههای گذشته و همچنین اخیرا انتصاب فرماندار پلدختر با حکم شاهرخی می باشد.
در اینجا به اینکه حضور الیگودرزی ها در گردونه مدیریت استان به چه میزان بر روند توسعه و رفع مشکلات شهرستان تاثیر گذاشته است ، کاری نداریم . اما آنچه مسلم است تلاش در راستای ایجاد جایگاه در حوزه مدیریت مرکز لرستان باید بر اساس ظرفیت های نیروها و حتی شهرستان تعریف شود تا شاید تاثیر گذار باشد که قطعا این موضوع باید مد نظر تصمیم گیران قرار گیرد .
@lorestaninewss
لرستان نیوز
✅کشف ۱۰۴۶ عدد انواع مواد محترقه در اليگودرز
🔻 فرمانده انتظامي اليگودرز از شناسايي و کشف ۱۰۴۶ عدد انواع مواد محترقه غيرمجاز در عمليات ضربتي ماموران انتظامي اين شهرستان خبر داد.
🔸سرهنگ "علي اسدالهي"، در تشريح جزئيات اين خبر بيان داشت: در پي اشراف اطلاعاتي مبني بر تهيه و توزيع مواد محترقه غيرمجاز توسط فردي در يکي از محله هاي شهر اليگودرز، رسيدگي موضوع در دستور کار اطلاعاتي پليس آگاهي قرار گرفت.
🔸وي افزود: ماموران با اقدامات پليسي ضمن شناسايي محل مربوطه با هماهنگي قضائي در يک عمليات ضربتي ۱۰۴۶ عدد انواع مواد محترقه غير مجاز کشف کردند.
🔸فرمانده انتظامي اليگودرز در ادامه تصريح کرد: در اين عمليات يک نفر دستگير و همراه پرونده تحويل مراجع قضائي شد.
🔸سرهنگ اسدالهي در پايان از شهروندان خواست، کنترل و مراقبت بيشتري نسبت به جوانان و فرزندان خود داشته باشند تا دچار آسيب ها و خطرات احتمالي استفاده از مواد محترقه خطرناک نشوند و در صورت برخورد با هرگونه اخبار و اطلاعاتي مبني بر فروش و يا نگهداري مواد محترقه مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوريت هاي پليس ۱۱۰ دهند./خبرگزاری پلیس لرستان
👉 @newsaligudarzz
نیوز الیگودرز در ایتا
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ مجموعه رسانه ای نیوز الیگودرز فراگیر ترین پایگاه خبری شرق لرستان ❇️
🛑 نیوز الیگودرز در تلگرام
🆔👉 https://t.me/shahalia
🛑 نیوز الیگودرز در روبیکا
👉 https://rubika.ir/newsaligoodarz
🛑 نیوز الیگودرز در ایتا
🆔👉 https://eitaa.com/newsaligudarzz
🛑 نیوز الیگودرز در اینستاگرام
🆔👉 https://www.instagram.com/news.aligodarz?igsh=MTg4b3RoamcxbDB3Mg==
خبرالیگودرز در اینستاگرام
🆔️👉 https://www.instagram.com/khabaraligoodarzz?igsh=MWVsZTB5eTU3bXBibA==
نیوزالیگودرز در بله
🆔👉 https://ble.ir/news_aligudarz
💠 نیّت درست
🔸🔶 آن کس که مرگ و حیات را آفرید تا شما را بیازماید که کدام یک از شما بهتر عمل می کنید
آیه 2 سوره ملک
امام صادق(ع): مقصود اين نيست كه كدام يك بيشتر عمل مى كنيد، بلكه...
﷽
✨ یا حی و یا قیوم ✨
❄️ زمستان ۱۴۰۳/ ۲۰۲۵
📆 چهارشنبه
۰۸ اسفند / ۲۷ شعبان / ۲۶ فوریه
👉 @newsaligudarzz
نیوز الیگودرز در ایتا
✅ برنامه خاموشی برق شهرستان الیگودرز
🔻 چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳
👉 @newsaligudarzz
نیوز الیگودرز در ایتا
یک بام و دو هوای استان لرستان !!
🔴مدارس نوبت صبح دلفان ۴شنبه تعطیل شد
🔺سید رضا سلامتی، سرپرست فرمانداری دلفان:
مدارس شهرستان دلفان در روز ۴شنبه در تمام مقاطع تحصیلی در نوبت صبح به علت برودت هوا و یخبندان تعطیل است./ سلام دلفون
@lorestaninewss
لرستان نیوز
نیوز الیگودرز
یک اقدام ارزشمند فرهنگی دیگر تعدادی از بزرگان طوایف و شهروندان الیگودرز ( طایفه بساک، همه نوادگا
پنجمین بیانیه جامعه دانشگاهی شهرستان الیگودرز در حمایت از اصلاحات مراسمات سوگواری
خوشبختانه هر هفته شاهدیم که بسیاری از خاندان و تیره و طوایف اصیل و نجیب شهرمان به پویش تغییر و اصلاح مراسمات سوگواری می پیوندند.
بدینوسیله از ایل غیور ایل بساک و خاندان با فرهنگ ملک محمودی ( اولاد کربلایی قربانملکمحمودی) که با زمان شناسی و درک شرایط اقتصادی و اجتماعی به پویش اصلاح مراسم عزاداری پیوستند، کمال تقدیر و تشکر را داریم.
❇️محسنات اصلاح مراسمات سوگواری؛
۱- مشارکت در امور خیر؛
از مهمترین نتایج مثبت تغییر و اصلاح در مجالس سوگواری، تقدیم هزینه های مراسمات به مراکز خیریه و نیکوکاری است که باقیات صالحات برای درگذشتگان عزیزمان است. زیرا حیات برزخی ادامه حیات دنیوی است و انجام امور خیر به نیابت از درگذشتگان باعث خشنودی و رشد روح و روان ایشان در زندگی های بعدی است.
۲- الگوسازی نیکو؛
دیگر پیامد شایسته اصلاح مجالس پر خرج عزا، الگوسازی اجتماعی و پایه گذاری سنتهای حسنه است.
اقدام خداپسندانه طوایف و خاندان فهیم الیگودرزی در اصلاح مراسمات سوگواری می تواند الگویی نیک برای سایر شهرها و اقوام استان لرستان و استانهای همجوار به شمار امده و باعث سربلندی شهر الیگودرز در میاناقوام زاگرس نشین و حتی در سطح کشور باشد.
خداوند متعال به همه بازماندگان پاداش نیک و برای درگذشتگان روح و ریحان بهشتی عنایت فرماید.
جمعی ازپژوهشگران ، اساتید و دانشجویان دانشگاه های شهرستان الیگودرز
👉 @newsaligudarzz
نیوز الیگودرز در ایتا
🔰 حکم سارق خشن و بیرحم تهران اجرا شد
🔸حکم اعدام یک سارق خشن و بیرحم که با استفاده از شمشیر و قمه در مقابل اندک مقاومت قربانیان آنها را مضروب میکرد، به اتهام محاربه پس از تایید در دیوان عالی کشور صبح امروز چهارشنبه هشتم اسفند اجرا شد.
👉 @newsaligudarzz
نیوز الیگودرز در ایتا
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماینده مردم الیگودرز:
انتظار داشتیم در بودجه ۱۴۰۴ توجه ویژه تری به بازنشستگان و فرهنگیان شود.
حمید رضا گودرزی نماینده مردم الیگودرز در صحن علنی مجلس: مساله برق و تعطیلیها برای کشور و کارخانجات مشکلات عدیدهای به وجود آورده است؛ انتظار داریم ریاست جمهور توجه ویژهتری به این موضوع داشته باشد
👉 @newsaligudarzz
نیوز الیگودرز در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردانی از جنس برف و تلاش برای تداوم حیات
لرستان نیوز:
وقتی در فضای مجازی غرق شدیم و سر و کارمان افتاد با برخی بیکاره ها و آدم های اشتباهی و هرزه گو که هیچ کاری بجز بهانه جویی و تهمت و تخریب و .... ندارند ، فراموش کردیم در این دنیای حقیقی مردان بزرگی هستند که در برف و کولاک و سرمای استخوان سوز این روزها شمع زندگی خود را در برابر باد و کولاک قرار می دهند تا چراغ خانه ما خاموش نشود و کودکی از سرما به خود نپیچد و نان آور خانه ای خانه نشین نشود و.... نشود های بسیاری که بیان تک تک آنها تبلوری از روح این مردان بزرگ است و گاهی نسیان و قدر نشناسی ما ،
در مقابل فداکاری و ایثار شما حرفی برای گفتن نداریم، اما از اعماق قلب و به حرمت و شرافت همان نان حلالی که بر سفره می برید، برایتان آرزوی سلامتی داریم .
تحریریه لرستان نیوز
@lorestaninewss
لرستان نیوز
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی الیگودرز یازدهمین نشست انجمن شاهنامه خوانی الیگودرز، با حضور شاهنامه خوانان، شاهنامه پژوهان و علاقه مندان به فرهنگ و هنر در سالن جلسات اداره فرهنگ وارشاد اسلامی الیگودرز برگزار شد.
در این نشست، شاهنامه خوانان به خوانش شاهنامه و بیان دیدگاه های خود در باره نامه ی نامور بِهدان( حکیم ) توس، فردوسی بزرگ پرداختند.
در ادامه دکترعبدالرضا گودرزی استاد دانشگاه و شاهنامه پژوه با اشاره به جایگاه والای دانش در شاهنامه، عنوان کردند که فردوسی در نامه ی نامور خود دانایی و دانش را مایه ی جوانی و نیرو یافتن دل و جان آدمی می داند و توانایی و پیشرفت را وابسته به دانایی و دانش می داند.
" توانا بُوَد هر که دانا بُود..."
او سرچشمه ی دانش در نهاد آدمی را از سوی خدا و داده ای ایزدی می داند:
"به یزدان چنین گفت کای دادگر:
تو دادی مرا دانش و زور و فر"
در دیدگاه او دانش دریایی کرانه ناپذیر و گنجی است که کاستی نمی پذیرد و دانش اندوزی را پایانی نیست:
"چو دیدار یابی به شاخ سخُن
بدانی که دانش نیاید به بُن"
"میاسای زآموختن یک زمان..."
در نگاه بهدان توس، دانش راستین آدمی را از کژی و کاستی دورمی گرداند و توانمندی، مدارا و خود باوری را در نهاد آدمی می افزاید.
اگر بخواهیم چکیده و کوتاه، مغزِ نغز شاهنامه را واکاویم؛ آن چیزی جز فراخوان همگانی به دانش و خرد نیست.
شایان ذکر است که در این نشست تعدادی از نونهالان و نوباوگان نیز به خوانش شاهنامه و نقالی پرداختند.