💠برپایی دو غرفه گردشگری سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری
https://mui.ac.ir/fa/node/5733
@newsmui
چه کسانی باید مکمل ویتامین دی مصرف کنند و منابع غذایی اصلی تامین کننده ویتامین دی کدامند؟
@newsmui
💠وضعیت بیماری تب دنگی، چیکونگونیا و زیکا در کشور از ابتدای سال تا 15 بهمن 1403
🔴مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت: تب دنگی در 141 کشور منطقه آفریقا، آمریکا و مدیترانه شرقی، آسیای جنوب شرقی و غرب اقیانوسیه شناسایی شده است.
🔴از سال 1395 تا پایان سال 1402 تعداد موارد مثبت قطعی بیماری دانگ 74 مورد و بیماری چیکونگونیا 54 مورد در کشور گزارش شده که همه موارد "وارده از خارج از کشور" بوده و تا این تاریخ هیچ موردی از بیماری زیکا در کشور گزارش نشده است.
🔴از ابتدای سال 1403 تا تاریخ 15 بهمن ماه بالغ بر 1109 مورد تب دنگی تشخیص داده شده که تعداد 905 مورد آن در داخل کشور رخ داده و انتقال محلی محسوب می شود.
🔴در حال حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان (چابهار و کنارک)، بوشهر(عسلویه و کنگان) و آئدس آلبوپیکتوس در استان گیلان گسترش دارد.
🔴از هفته سوم تیر ماه سال جاری تاکنون در شهرستان های رامسر، تنکابن، عباس آباد، محمودآباد و نور استان مازندران و شهرستان بیله سوار استان اردبیل، شهرستان های خدافرین، هوراند و کلیبر استان آذربایجان شرقی پشه آئدس آلبوپیکتوس گزارش شده است.
https://behdasht.gov.ir/ZJMCo
@newsmui
#اطلاعیه
"ناگفتههایی از مقاومت در واپسین روزهای جنگ لبنان"
با حضور
دکتر وحیـــــــد یامیـــــــــن پــــــــور
( فعال رسانهای ، معاون سابق وزارت ورزش و جوانان ، مدرس دانشگاه ، نویسنده )
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
ساعت ۱۳
تالار شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
#روایت_مقاومت
#بسیجدانشجوییعلومپزشکیاصفهان
@newsmui
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💻تا چه حد با انواع سرطانهای کودکان و علل ایجاد آنها آشنایی دارید؟
🔻دکتر محمد فرانوش، استاد دانشگاه علومپزشکی ایران، فوق تخصص هماتولوژی انکولوژی کودکان و دبیر انجمن علمی خون و سرطان کودکان ایران
#آگاهی_بخشی_سرطان_کودکان
@newsmui
🟢تشخیص زودتر، درمان موثرتر برای کودکان سرزمینم
◀️پویش آگاهی رسانی سرطان کودکان/ ۲۷ بهمن تا ۳ اسفندماه 1403
#آگاهی_بخشی_سرطان_کودکان
@newsmui
💠مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت با توجه به رسالت خود در راستای سیاستهای کلان سلامت کشور و با بهرهمندی از تخصص و تعهد پژوهشگران و متخصان کارآمد و خلاق، بهکارگیری علوم و دانش روز و ایجاد همکاریهای بین بخشی با سایر مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی، صنعتی با تولید شواهد موردنیاز برای تصمیمگیری آگاهانه در مدیریت نظام سلامت در سطح کشور و دانشگاه، سلسله نشستهای هماندیشی «عصرانه داغ سلامت» را با همکاری و مشارکت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی وحمایت دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی با دعوت از اساتید، محققان، دانشجویان و صاحبنظران داخل و خارج از کشور برگزار مینماید.
💠 چهل و سومین نشست عصرانه داغ سلامت
📋موضوع نشست: ارایه مدلی برای ارزیابی عملکرد بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
💭سخنرانان : دکترشیرین السادات هادیان، دکترای مدیریت خدمات بهداشتی درمانی - دکترمحمدرضا رضایتمند، رئیس مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت و دانشیار اقتصاد سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان-دکترسعیده کتابی ، استاد تحقیق در عملیات گروه مدیریت دانشکده علوم اداری و اقتصاد سلامت دانشگاه اصفهان
🕝زمان برگزاری: یکشنبه 5 اسفند 1403 - ساعت 15:30 تا :17:30
🏛 مکان:تالارشهیدحریرچیان(تعالی)، دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
پیوند برخط جلسه : https://meet.mui.ac.ir/asraneh-hmerc
@newsmui