#بوشهر
#خورموج
#گزارش_تصویری
📌 هیئت کودکان برگزارشد.
💠 هیئت کودک و نوجوان به مدت پنج شب در ایام فاطمیه دوم باهمکاری مدرسه علمیه فاطمیه و هییت رزمندگان اسلام در مصلی امام خامنه ای مدظله العالی برگزارشد.
🔹بازی ، اجرای سرود و مسابقه از جمله برنامه های اجراشده در هییت بود.
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_سلام_الله_علیها_خورموج
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#بوشهر
#خورموج
#گزارش_تصویری
📌 کمک به جبهه مقاومت انجام شد
💠 یک قطعه طلا(حلقه ازدواج), مقداری شیره خرما و لباس از جمله کمک های مردمی بود که تقدیم جبهه مقاومت شد.
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_سلام_الله_علیها_خورموج
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#آذربایجان_شرقی
#خوزستان
#کرمان
#مازندران
🔰مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خوزستان، آذربایجان شرقی، مازندران و کرمان با همکاری نشر هاجر برگزار میکنند:
وبینار با عنوان «آداب کتابخوانی» با ارائه سرکار خانم دکترصالحه ملبوبی، مدرس حوزه و دانشگاه و مسئول محتوایی نشر هاجر برگزار میشود.
📜مدعوین: معاونین پژوهش، طلاب و پژوهشگران .
📆یکشنبه ۱۸آذرماه ۱۴۰۳
🕒ساعت ۱۳ الی ۱۴
🌐لینک ورود به جلسه:
https://vcm.whc.ir/khozestan
#ناشر_تخصصی_زن_و_خانواده
#مرکز_نشر_هاجر
@hajarpub_ir
وبسایت
https://hajarpub.ir📚📚
💠 #بسته_خبری
📣 #اخبار_استانها
#اصفهان
🔰ضرورت شناخت و پاسخ به شبهات فاطمیه در عصر حاضر
🌐news.whc.ir/x39Bz
#تهران
🔰دیدار مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران با مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز
🌐news.whc.ir/x39C7
#بوشهر
🔰نباید به رژیم صهیونیستی فرصت تجدید قوا داد
🌐news.whc.ir/x39C4
#خوزستان
🔰دیدار عضو مجلس خبرگان رهبری با کادر مدیریت حوزه علمیه خواهران خوزستان
🌐news.whc.ir/x39C5
#کردستان
🔰با حضور آیتالله اعرافی، از استعداد برتر منتخب استان کردستان در گردهمایی طلاب استعداد برتر کشور تجلیل به عمل آمد
🌐news.whc.ir/x39BQ
#گلستان
🔰ریشه خیرات و بدیها در وجود خود انسان است
🌐news.whc.ir/x39BT
#مازندران
🔰حدیث شریف کسا بهرهبرداری از عظمت حضرت زهرا(س) است
🌐news.whc.ir/x39Bt
#مرکزی
🔰حضرت زهرا(س) پرچمدار مبارزه با تحریف بود
🌐news.whc.ir/x39Cc
#سمنان
🔰 تصاویر/ مجلس عزای مادر سادات حضرت زهرای مرضیه سلاماللهعلیها در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🌐 news.whc.ir/x39B6
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#سمنان
▪️ علم و حکمت حضرت زهرا(س) مایه افتخار و مشوق طلاب است.
🔹 عضو هیئت علمی دانشگاه قم : ویژگی خاص و بی بدیل حضرت زهرا(س) که علم و حکمت است، برای طلاب، سرامد، افتخارانگیز و مشوق باشد.
▫️در نشست علمی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) فرازهایی از حیات عارفانه حضرت زهرا (س) و نقش آن در پیشرفت علم و تمدن توسط خانم دکتر مهدیه سادات مستقیمی عضو هیئت علمی دانشگاه قم در مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه مورد بررسی قرار گرفت
▫️دکتر مستقیمی در تفسیر آیه ۲۴ سوره ابراهیم «مثل كلمة طيبة كشجرة طيبة أصلها ثابت وفرعها في السماء تؤتي أكلها كل حين بإذن ربها» بیان داشت: از بارزترین تأویلات این آیه، صدیقه طاهره (س) است، کلمه طیبی که شاخ و برگ بر آسمان ملک و ملکوت دارد و دم به دم ثمرات وجودی ایشان در طول زمان گسترده است که رمز آن در حیات عارفانه ایشان است.
▫️وی در تشریح اسم «مبارکه» حضرت زهرا سلام الله علیها افزود: تبریک مشتق از برکت است و برکت از برکه و برکه به جویبار کوچکی گویند که به منبع لایزال متصل است، در واقع در تبریک، می خواهیم شادی کوچک و زودگذر را به منبعی لایزال متصل کنیم و یکی از اسما شریف حضرت زهرا(س) مبارکه است.
▫️عضو هیئت علمی دانشگاه قم در خصوص رمز مبارکه بودن حضرت زهرا(س) بیان داشت: یکی از تأویلات وجود حضرت در عالم خارج، لیله القدر است که در روایت آمده هرکه فاطمه را درک کند، لیله القدر را درک می کند و در قرآن آمده: «و ما ادراک ما لیله القدر...»، یک شب است اما از هزار شب برتر است و این همه برکات دارد، بنابراین اگر به وجود نازنین حضرت زهرا(س) نزدیک شویم به متن برکت و به رمز برکت در همه عوالم وجود نزدیک شده ایم.
▫️وی در رمز حیات عارفانه حضرت صدیقه طاهره (س) بیان داشت: در تمهید القواعد امده که عرفان همان توحید و توحید همان اخلاص است، پیامبر (ص) رمز این درخشش وجودی حضرت زهرا(س) را اخلاص ایشان می دانند. اخلاص، توحید و برکت پیوندهای عمیقی دارند، بنابراین هر چه کار خالص تر، ثمرات بیشتر و ماندگار تر است.
▫️استاد حوزه و دانشگاه در بیان ملاک ها و معیارهای شناخت افراد خاطر نشان کرد: در یک تقسیم ثنائی راه شناخت یا از طریق رجوع به خود شخص و ذات اوست یا رجوع به آثار وجودی اوست و آثار وجودی هم یا تکوینی و یا غیر تکوینی است. آثار تکوینی همان ثمرات وجوی فرد، شامل فرزندان و شاگردان او می شود و آثار غیر تکوینی؛ آثار مکتوب یا شفاهی است.
▫️وی در ادامه برای ریشه یابی اخلاص در حیات عارفانه و بررسی امتداد ثمرات و برکات آن در علم و تمدن، به بررسی آثار تکوینی وجود ایشان یعنی فرزندان شان پرداخت و تشریح کرد: فرزندان حضرت مرآت های وجود ایشان هستند، در دعا می خوانیم: « اللهم إنّي أسألك بفاطمة وأبيها وبعلها وبنيها والسّرّ المستودع فيها » آینه تمام نمای حضرت فاطمه (س) در سر مستودع وجودشان است که تعبیر شده، امام زمان (عج) است، که در بیانی از خود امام زمان (عج) که عصاره همه انبیاء و اولیاء الهی است، آمده: «إنَّ لِي في إبنَةِ رَسولِ اللّه ِ اُسوَةٌ حَسَنةٌ»
▫️دکتر مستقیمی از دیگر آثار تکوینی ایشان را شاگردان حضرت معرفی کرد و آنان را در چهار دسته فوق اخص الخواص، اخص الخواص، خواص و عوام مورد بررسی قرار داد و افزود: دسته اول از شاگردان ایشان که فوق اخص الخواص هستند خود فرزندان ایشان هستند از جمله حضرت زینب (س) که او را عقلیه بنی هاشم می نامیدند که عالمه غیر معلمه بودند، البته اصلی ترین فرایند تعلیمی حضرت اشراقی بوده است.
▫️وی از بالاترین مناقب حضرت زهرا(س) را به فرموده امام خمینی (ره) نزول جبرئیل برایشان دانست و خاطرنشان کرد: البته این نزول و دریافت وحی، وحی انبائی بوده نه وحی رسالی و البته ویژه حضرت زهرا (س) بوده که بر ایشان اسرار قرآن گشوده شده و حضرت علی علیه السلام کاتب آن صحیفه نورانی بودند و به عنوان گنجینه ای گران بها نزد ائمه معصومین علیهم السلام مخفی مانده و اکنون نزد امام زمان(عج) است.
▫️دکتر مستقیمی در خصوص شاگردان طبقه دوم بیان داشت: ایشان اخص الخواص بودند که تاریخ از انها تحت عناوینی چون اصحاب سر و باب نام می برد و ویژگی مشترکشان این بود که همه از اولیای الهی بودند و به نحوی صاحب ولایت مطلقه تکوینی و کرامات بودند از جمله آنان؛ سلمان فارسی و خادمه حضرت زهرا (س) فضه هستند.
▫️وی خطاب به طلاب افزود: ویژگی خاص حضرت زهرا(س) علم و حکمت ایشان حتی در بین معصومین علیهم السلام است؛ که از قرائن آن همان صحیفه فاطمیه، نزول جبرئیل و کوثر یا همان خیر کثیر بودن ایشان است و در قرآن کریم سوره بقره آیه ۲۶۹ بالاترین مصداق خیر کثیر را حکمت معرفی می کنند: «وَمَن يُؤتَ الحِكمَةَ فَقَد أوتِيَ خَيرًا كَثيرًا ۗ»، بنابراین باید ویژگی خاص و بی بدیل حضرت زهرا(س) که علم و حکمت است، برای طلاب، سرامد، افتخارانگیز و مشوق باشد.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#سمنان
💠 همدلی طلایی طلاب خواهر سطوح عالیه سمنان
🔻طلبه مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) سمنان یک جفت گوشواره ی طلا به جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان اهدا کرد.
🔸به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا س سمنان؛ خانم اعظم بیگم موسوی فرد معاون فرهنگی_تهذیبی سطوح عالیه حوزه علمیه خواهران سمنان از اهدا یک جفت گوشواره طلا با وزن بیش از ۳ گرم، توسط یکی از طلاب خواهر به جبهه مقاومت خبر داد.
🔸ایشان گفت: طلاب و اساتید سطوح عالیه حوزه علمیه خواهران از آغاز فرمان مقام معظم رهبری و پویش ایران همدل و به منظور لبیک به بیانات ولی امر مسلمین جهان در حمایت از جبهه مقاومت، بطور مداوم با اهدای طلا و پول و کالاهای مورد نیاز و اساسی به کمک رسانی جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان مشغول می باشند و در همین راستا یکی از طلاب مدرسه گوشواره های خود را به ارزش بیش صد و سی میلیون ریال ، اهدا نمود.
🔸وی در انتها خاطر نشان کرد؛ کمک های جمع آوری شده تا کنون در طی چند مرحله به دفتر مقام معظم رهبری ، سازمان هلال احمر و گروه های جهادی تحویل داده شده است و به فضل الهی همچنان ادامه خواهد داشت.
#مدرسه_علمیه_تخصصی_فاطمه_الزهرا_س_سمنان
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#سمنان
💠برپایی نمایشگاه تخصصی کتاب زن و خانواده در مدرسه علمیه حضرت معصومه(علیها السلام)
🔻نمایشگاه تخصصی کتاب زن و خانواده در مدرسه علمیه حضرت معصومه(علیها السلام) برگزار شد.
🔸به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه حضرت معصومه(علیها السلام) شاهرود، خانم فرهادی پور معاون پژوهش مدرسه علمیه از برپایی نمایشگاه تخصصی کتاب زن و خانواده در این مدرسه خبر داد.
🔸فرهادی پور معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت معصومه(علیها السلام) با اشاره به اهمیت مطالعه و کتابخوانی گفت: نمایشگاه کتاب با عنوان زن و خانواده، کودک و بخش ویژه تبلیغ با همکاری نشر هاجر در این مدرسه برگزار شد.
🔸وی افزود: این نمایشگاه با حضور حجتالاسلام والمسلمین مهدی نجم مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان سمنان در جمع معاونین مرکز مدیریت استان، اساتید و طلاب این مدرسه افتتاح شد.
🔸معاون پژوهش این مدرسه علمیه تصریح کرد: در این نمایشگاه بیش از ۵۰۰ جلد کتاب با موضوعات منظومه فکری رهبری ، سیره شهدا، زن و خانواده، سبک زندگی دینی، پژوهش محوری، ، دشمن شناسی، تربیتی و کودک و نوجوان مورد بازدید علاقمندان قرار گرفت.
🔸فرهادی پور خاطر نشان کرد: این نمایشگاه با هدف بالا بردن سطح مطالعه در جامعه از تاریخ ۱۶ الی ۳۰ آذر ماه در محل کتابخانه ریحانه الرسول (علیها السلام) از ساعت ۸ تا ۱۲ صبح و ۱۶ تا ۱۸ عصر میزبان علاقمندان است.
#مدرسه_علمیه_حضرت_معصومه_شاهرود
#نمایشگاه_کتاب
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#سمنان
💠 نشست هفتگی مباحث مهدویت ویژه طلاب و دانش آموختگان سطوح عالیه سمنان با محوریت عریضه نویسی و چاه مسجد جمکران
🔹 سلسله نشست های تخصصی مباحث مهدویت ویژه طلاب و دانش آموختگان در مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) سمنان برگزار شد.
🔹 به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) خانم اعظم بیگم موسوی فرد معاون فرهنگی_تهذیبی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) در سمنان ، از برگزاری سی و چهارمین جلسه ی سلسله نشست های تخصصی مهدویت ؛ به صورت مجازی و آنلاین و با حضور حجت الاسلام محمد مهدی لطفی ؛ در این مدرسه علمیه خبر داد .
🔹در این جلسه حجت الاسلام محمد مهدی لطفی اظهار داشت : نوشتن عریضه به منظور درخواست و حاجت گرفتن است که مخاطب آن میتواند خداوند یا یکی از معصومین علیهم السلام باشند. این نوشتهها را معمولاً در کنار مزار معصومان یا آب روان یا چاه میاندازند مضمون این کار نوعی دعا و توسل دانسته شده است.
چاه عریضه در جمکران ؛چاهی است که در جنوب ساختمان اصلی مسجد جمکران و حدوداً پشت دیوار محراب مسجد قرار گرفته است برخی نیز به اشتباه این چاه را چاه امام زمان(عج) مینامند.
🔹وی افزود؛ تاریخچه مشخصی از چاه جمکران وجود ندارد. در گذشته چاهی در مسجد وجود داشت که مردم خاک آن را برای تبرک برمیداشتند که در سال ۱۳۱۰ شمسی آیت الله میرزا محمد فیض این چاه را به دلایل اینکه نزد مردم قداست بی مورد پیدا کرده بود پر کرد. درباره چاه عریضه مسجد جمکران سندی وجود ندارد که نشان دهد که به امر امام زمان(عج) حفر شده باشد.
تولیت مسجد جمکران یا هیچ یک از مراجع دینی برای این چاه قداستی قائل نیستند و در بنرهای اطراف چاه نیز به صراحت، مقدس نبودن چاه بیان شده است.
🔹ایشان بیان کرد ؛ عریضه نویسی بحثی است که سابقه ادیانی دارد در سایر ادیان به شکلهای دیگر وجود دارد و دیده میشود. مثلا عریضه نویسی در دیوار ندبه در بین یهود، در مسیحیت هم در و دیوار خانه حضرت مریم(ع) چنین شکلی دارد، در اسلام هم به بحث عریضه نویسی در روایت اشاره شده است.
🔹وی تصریح کرد ؛ که در جهان امروز بحث اسلام ستیزی و اسلام هراسی وجود داردو دشمنان نسبت به اسلام و ترویج آن خیلی حساسیت به خرج میدهند و شبهه ایجاد میکنند که یک نمونه آن در بحث عریضه نویسی است.
دیوار ندبه در یهودیت مصداق عریضه نویسی است ولی شبهه ای بر آن وارد نمیشود؛ یا عملی شبیه قمه زنی در مسحیت خیلی شدیدتر میباشد ولی تمام توجه آنها به قمه زنی در بین شیعیان است، یا در هندوها و بودایی ها خیلی کارهای عجیب و غریب انجام می گیرد ولی هیچ توجهی بر این مسائل نیست .
استاد لطفی در پایان با بیان چند شبهه در مورد عریضه نویسی و چاه جمکران و پاسخ پیرامون آنها، جلسه را به پایان رساندند.
🔹خانم موسوی فرد خاطر نشان کرد این جلسات بیش از یک سال است که با همت استاد محمد مهدی لطفی و پیگیری معاونت فرهنگی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س)سمنان در موضوعات مختلفی در رابطه با مباحث مهدویت ؛ در حال برگزاری است و به فضل الهی ادامه خواهد داشت .
#مدرسه_علمیه_تخصصی_فاطمه_الزهرا_س_سمنان
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#سمنان
برگزاری نشست معرفتی با موضوع معارف فاطمی
نشست معرفتی با موضوع معارف فاطمی در ایام شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها در مدرسه علمیه فاطمیه، با حضور دانشآموزان متوسطه دوم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه،معاون فرهنگی مدرسه،خانم رزم آرا از برگزاری نشست های معرفتی با موضوع معارف فاطمی، ویژه دانشآموزان متوسطه دوم خبر داد.
معاون فرهنگی مدرسه بیان کرد: این نشستها به منظور آشنایی دانشآموزان با ابعاد معرفتی زندگی زهرای مرضیه (سلام الله علیها) در قالب سه حلقه و با حضور سه نفر از کارشناسان حوزه برگزار گردید.
خانم رزمآرا اظهار داشتند:کارشناسان این نشست ابتدا با استناد به آیات و روایات ضمن بیان ویژگیها و جلوههایی از سیره اجتماعی و سیاسی زندگی حضرت زهرا سلاماللهعلیها به صورت پرسش و پاسخ دو طرفه با دانشآموزان به بحث و گفتگو نشستند.
وی گفت: در این برنامه مدیر مدرسه علمیه فاطمیه،خانم مهرابی با مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی و مربیان طرح امین مدارس شهرستان نشست و تبادل نظر داشته و از آنان خواستند برای بالا بردن بصیرت و اندیشه معرفتی دانشآموزان تعامل تنگاتنگی با حوزه داشته و از ظرفیت حوزهها و مبلغین در ارتقا توانمندیهای دبیران و دانشآموزان در زمینههای مختلف استفاده نمایند.
ایشان افزودند: پس از اتمام نشست دانشآموزان با مداحی و سینهزنی در رثای حضرت به استقبال اذان ظهر رفتند.
در پایان برنامه و بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر مدیران،معاونین،مربیان طرح امین و دانش آموزان ناهار را مهمان حوزه علمیه فاطمیه بودند.
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_دامغان
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#کردستان
حضور معاون آموزش استان در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) بیجار
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان، حضور معاون آموزش استان خانم فقیه عباسی، در تاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۳ در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) بیجار انجام شد.
در این بازدید، ضمن آموزش سامانه آموزش و گزارشگیری پویا به معاون آموزش مدرسه، به مشکلات ترم جاری پرداخته شد و راهکارهایی برای حل مشکلات قبل از شروع ترم ارائه گردید.
در ادامه، جلسهای با حضور مدیر محترم، سرکار خانم قلیج خانی، در خصوص مسائل مربوط به مدرسه برگزار گردید.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#کردستان
برگزاری جلسه آشنایی با سامانه کوثرنت در حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) بیجار
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان، در تاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۳، جلسه آشنایی با سامانه کوثرنت برای طلاب درحال تحصیل در حوزه علمیه فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) بیجار برگزار شد.
در این جلسه، علاوه بر آموزش سامانههای مربوط به انتخاب واحد، صدور مدرک تحصیلی، مرخصی، مهمان و ...، خانم فقیه عباسی، معاون آموزش مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان کردستان، به اهمیت درس خواندن و خوب درس خواندن تاکید کردند. همچنین، کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری (دامت برکاته) درباره اهمیت خوب درس خواندن طلاب پخش شد.
در ادامه، طلاب به ارائه مسائل و مشکلات آموزشی خود پرداختند و پاسخهای لازم از سوی مسئولین ارائه گردید.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#تهران
💢برگزاری نمایشگاه بزرگ فاطمیه ( فاطمه "س" اسوه مقاومت) در مصلی بزرگ امام خمینی "ره" شهرستان رباط کریم
♦️این نمایشگاه به همت طلاب و مبلغات جهادی مدرسه علمیه امام خمینی (ره) به مناسبت دهه فاطمیه و سالروز شهادت حضرت صديقه طاهره سلام الله علیها به مدت ۵ روزپذیرای بازدیدکنندگان محترم بود.
🔶 غرفه های نمایشگاه با عناوین گوناگون و با هدف تبیین سیره و سبک زندگی فاطمی ویژه مخاطبین عام و خاصه جوانان و نوجوانان برگزار گردید.
⬅️ عناوین غرفه ها : 👇
غرفه ۱: مثل زهرا پای حق میایستیم ،تبیین اهمیت مقاومت و روایت سیر زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها
غرفه ۲: فاطمه و ترنم مادرانه،درد ودل با مادر سادات و برقراری ارتباط عاطفی و روحی با ایشان
غرفه ۳: فاطمه کوثر نبی،تصویر سازی از ولادت بانوی دوعالم و حضور بانوان بهشتی در هنگام تولد ایشان
غرفه ۴:فاطمه ام ابیها،مادری حضرت زهرا سلام الله علیها در حق پدرشان در دوران کودکی و پرستاری از ایشان در این غرفه به تصویر کشیده شده است .
غرفه ۵ :فاطمه همه آرزوی علی، مراسم خواستگاری حضرت علی علیه السلام و شرایط پیامبر برای ایشان و انتخاب ایشان توسط حضرت زهرا سلام الله علیها
غرفه ۶: فاطمه و خانواده بهشتی ، همسرداری و خانواده داری حضرت را به نمایش می گذارد .
غرفه ۷ :فاطمه و مادری (بیت الحانیه )،فرزند پروری خانم را نشان می دهد و آن را با سبک زندگی غربی و امروزی مقایسه می نماید.
غرفه ۸ : فاطمه الگوی خوبان ، فضائل اخلاقی حضرت رابرای مردم تبیین می نماید.
غرفه ۹: فاطمه بانوی همیشه در میدان ،فعالیت های سیاسی و اجتماعی حضرت زهرا سلام الله علیها اعم از سقیفه،فدک و... را تبیین می نماید.
غرفه ۱۰: فاطمه همه سپاه علی
غرفه ۱۱: فاطمه بانوی بینشان
این دو غرفه ماجرای کوچه ،دستان بسته مولا، هیزم پشت در،غسل و دفن شبانه، غربت مولا را به صورت اجرای نمایش تبیین می کند.
غرفه ۱۲: فاطمه بهانه خلقت ،خانم را سرور زنان عالم و دلیل وبهانه خلقت معرفی کرده و ایشان را از زبان سایر ادیان و مذاهب معرفی می نماید.
غرفه ۱۳: فاطمه ام المقاومه ، حضرت را مادر مقاومت و اولین بانوی مقاومت معرفی کرده و مادران شهدا،مادران غزه و لبنان را ادامه دهنده راه ایشان می داند.
غرفه ۱۴: فاطمه تبلور مجاهدت و شهادت ،حضرت فاطمه سلام الله علیها را اولین شهید مدافع ولایت معرفی کرده و شهدا را دنباله رو راه ایشان معرفی می نمایند و به معرفی چند شهید شاخص از جمله شهید برونسی می پردازد.
♦️در ادامه غرفه های عرضه محصولات فرهنگی و چایخانه حضرت زهرا سلام الله علیها نیز در جوار نمایشگاه فعالیت داشت.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#تهران
برگزاری جلسه دفاع پایان نامه سطح ۳ در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با عنوان : «بررسی آموزه های تمدن ساز اسلام در سیره و حکومت علوی» توسط خانم بتول برهمه با راهنمایی آقای دکتر محمدحسین رجبی دوانی و داوری آقای دکتر حسین قاضی خانی مورد بررسی و داوری قرار گرفت .
لازم به ذکر است این جلسه در تاریخ شنبه ۱۷/ ۹/ ۱۴۰۳ در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.
#مجتمع_آموزش_علوم_اسلامی_کوثر
#واحد_پژوهش
#کتابخانه
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#تهران
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
مدرسه علمیه سجادیه برگزار می نماید .
🔻نشست فرهنگی پژوهشی
🔸بررسی سیره حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان الگوی سبک زندگی دینی(اخلاقی) با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای کبیریان مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان تهران و مرثیه خوانی مداح اهل بیت جناب آقای شاکری در روز دوشنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۳
ساعت: ۹:۳۰ الی ۱۰:۳۰ در مدرسه علمیه سجادیه (طبقه سوم) برگزار میشود.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#تهران
بمناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش
مدرسه علمیه حضرت زهرا سلام الله علیها
کارگاهی با عنوان؛
روش های جستجوی مقالات علمی
برگزار میکند
🌻مدرس: سرکارخانم دکتر اردستانی
🌻مکان: سالن همایش مدرسه
🌻زمان: یکشنبه ۱۸ آذرماه ساعت ۱۰ الی ۱۲
#پژوهش
#هفته_پژوهش_گرامی_باد
#حوزه_علمیه_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#پایگاه_صدیقه_مطهره
#حوزه_مقاومت_حضرت_خدیجه(س)
🌿📚 ⃟ 📚჻࿐✰
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#تهران
برگزاری جلسه دفاع پایان نامه سطح ۳ در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با عنوان : «تحلیلی بر نقش اجتماعی مذهبی آل زبیر از عصر اموی تا پایان عصر دوم عباسی» توسط خانم فاطمه رمضانی با راهنمایی آقای دکتر محمدحسین رجبی دوانی و داوری آقای دکتر مصطفی صادقی مورد بررسی و داوری قرار گرفت.
لازم به ذکر است این جلسه در تاریخ شنبه ۱۷/ ۹/ ۱۴۰۳ در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.
#مجتمع_آموزش_علوم_اسلامی_کوثر
#واحد_پژوهش
#کتابخانه
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#اصفهان
🔰 مدرسه علمیه فاطمیه اندان خمینی شهر برگزار میکند: 👇
🔰 نشست علمی-پژوهشی
📌 نقد و بررسی علوم غریبه در محاسبات عددی و ابجدی با حضور استاد:
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای نیازی در روز دوشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۹ الی ۱۲ صبح در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمیه اندان لرگزار میشود.
✅ سرفصلها:
⚡️ آشنایی با تعریف و انواع علوم غریبه
⚡️ حقیقت تنجیم و طلسم
⚡️ علم اعداد یا محاسبات ابجدی
⚡️ تغییر اسم با حساب اعداد
⚡️ کاربردهای محاسبات عددی از جمله برای ازدواج و تغییر شغل
⚡️ انتخاب امام از طریق محاسبات عددی
⚡️ آیا حساب ابجدی و محاسبات عددی اعتبار دارند؟
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_خمینی_شهر
#علوم_غریبه | #محاسبات_عددی
#حساب_ابجدی | #علم_اعداد
#نشست_علمی| #نقد_و_بررسی
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#خبر_
#معاونت_فرهنگی
🔺وضعیت موجود پاسخگوی نیاز ما در عرصه تبلیغ نیست
🔹معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه های علمیه خواهران معتقد است: برای رسیدن به اولویت بخشی به تبلیغ لازم است معاونت های گوناگون ستادهای حوزوی در کنار یکدیگر برنامه ریزی کنند تا به خروجی مطلوب دست پیدا کنیم.
خبر کامل:
https://news.whc.ir/news/135915
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر