به بهانه ساخت خیابان غذا در شیراز
🔹طبق اخبار منتشر شده، شهرداری شیراز قصد دارد تا پایان آبان ماه، خیابان غذا را در این کلانشهر افتتاح کند. خیابانی که طبق مصاحبه مدیر سازمان سرمایهگذاری شهرداری شیراز، محوریت آن با غذاهای فست فودی است و به دنبال اهدافی نظیر زیست شبانه است. در این خصوص چند نکته تقدیم میشود:
🔹اولا در شهر اسلامی ایرانی، گرچه به همه کاربریها توجه میشود اما اصالت و محوریت با انگارههای معنوی است و نه مادی و اینکه خیابان مهمی از شهر را صرفا با غذا نامگذاری کنیم و وجوه مادی و غیر معنوی شهر را برجسته کنیم و به آنها در مقابل وجوه معنوی شهر اصالت دهیم از انگارههای سبک زندگی غربی است که چنین کاری تناسب چندانی با شیراز که سومین حرم اهل بیت(ع) است ندارد.
🔹ثانیا حیات شبانه که به عنوان یکی از اهداف چنین خیابانی مطرح شده است در تعارض آشکار با سبک زندگی اسلامی است. قرآن کریم روز را بستر تلاش و شب را مایه آرامش معرفی کرده است: "هُوَ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ اللَّيْلَ لِتَسْكُنُوا فِيه: اوست كسى كه براى شما شب را قرار داد تا در آن بياراميد" (یونس/۶۷). لذا اینکه بخواهیم خیابانی را با این هدف احداث کنیم که شهروندان شبها را به جای آرمیدن و آمادگی برای تلاش روزانه، در آن به شب نشینی و پرسه زنی شبانه بپردازند از شاخصههای سبک زندگی غربی است که هیچ تناسبی با فرهنگ بومی ما ندارد.
🔹ثالثا اینکه در چنین خیابانی، محوریت با غذاهای فست فودی است نیز بر زشتی کار افزوده است؛ غذاهایی که علاوه بر مضرات متعدد برای سلامتی شهروندان، از شاخصههای سبک زندگی غربی است که متاسفانه طی چند دهه اخیر به فرهنگ ما تحمیل شده است؛ واضح است که دامن زدن به چنین تحمیلی از سوی ارگانهای عمومی و حاکمیتی که باید پاسدار سبک زندگی بومی ما باشند هیج توجیهی ندارد. مدیران محترم توجه بفرمایند که غذای فست فودی، سبک زندگی و تبعات متناسب با خودش را به دنبال میآورد و اگر چنین سبک زندگی را ترویج کردیم باید منتظر چیدن میوههای اخلاقی و فرهنگیاش هم باشیم.
🔹رابعا طبق اخبار واصله و حسب مصاحبه برخی مدیران شهرداری شیراز، الگوی چنین خیابانی در شیراز، خیابان سی تیر در تهران بوده که چنین الگوبرداری بر زشتی کار افزوده است. اینکه مدیران محترم شیرازی، معضلات فرهنگی اجتماعی خیابان سی تیر تهران را ندیدهاند و به جای آنکه به دنبال حراست از هویت بومی شیراز باشند دنبالهرو تجربههای اشتباه پایتخت و تهرانیزه کردن این شهر تاریخی فرهنگی هستند نشان دهنده آن است که درک درستی از جایگاه ویژه فرهنگی و تاریخی این شهر در سپهر تمدن بومی ما ندارند. امید است مدیران سایر شهرها و کلانشهرها به جای تهرانیزه کردن شهرهایشان، به ظرفیتها و داشتههای بومی شهرهای خودشان بیاندیشند.
@baladetayyeb
Fadaeian_Shab04Moharam1402_00.mp3
16.87M
🌸﷽🌸
یک منبر ناب
سخنرانی مهم و جالب حجةالاسلام مهدوی ارفع :
1⃣ #سبک_زندگی و اهمیت رجوع به #طب_اسلامی
2⃣ تربیت فرزند پسر.
هیأتفداییانحسیناصفهان
جمعه سوم محرم 1445
( 30تیرماه 1402 )
✅ دوست عزیز،
گوش نکنی ضرر کردی
╲\╭┓
╭🖤🍂🍃
┗╯\╲
#سبک_زندگی_اسلامی
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@erisonteb
╚═••⚬🌍⚬••═╝
عضویتدرکانال سبلالسلام👆
🌀مهاجرت و سند 2030، بخش اول
🔸سازمان بینالمللی مهاجرت، IOM، از زیرمجموعههای سازمان ملل است (شبیه WHO). این سازمان در باب مهاجرت، توسعه پایدار و سند 2030 میگوید (اینجا):
🔹«به اذعان دستور کار 2030 برای توسعه پایدار، مهاجرت محرک قدرتمند توسعه پایدار برای مهاجران و جوامع آنهاست. فرآیندهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشورهای مقصد، تعیین کنندهء آن خواهد بود که چگونه، در چه مکانی و در چه زمانی، مهاجرت رخ دهد».
🔸لطفاً به این جمله خوب دقت کنید، فرآیندهای کشور مقصد (در اینجا ایران را در نظر بگیرید)، تعیینکنندهء مهاجرت خواهد بود. سوال: اخیراً، چه فرآیند خاصی در ایران رخ داده که جابهجایی افغانها به ایران، شدت گرفته؟
🔹تا سال 1401، تعداد افغانها در ایران 5 میلیون نفر بود (منبع) اکنون روزی 10 هزار افغانی وارد ایران میشوند (منبع) و دستکم 8 میلیون افغانی در ایران هستند (منبع) یعنی افزایش دستکم 3 میلیون نفر، فقط ظرف 1 سال!
🔸در متن اولیهء سند 2030 که در نشست سال 2015 (سال تصویب این سند) سازمان ملل، در اختیار کشورها قرار گرفت، آمده:
«ما کشورهای عضو ملل متحد، سهم مثبت مهاجران برای رشد فراگیر و توسعه پایدار را به رسمیت میشناسیم. ما در سطح بینالمللی برای تضمین مهاجرت ایمن، نظاممند و باقاعده با رعایت کامل حقوق بشر و... بدون در نظر گرفتن وضعیت مهاجرت، پناهندگان و آوارگان همکاری خواهیم کرد.»
♨️در راهنمایی که IOM، با عنوان: «مهاجرت و دستور کار 2030» منتشر نموده، به تفصیل و با جزییات، از ارتباط بند به بند این سند، با پدیدهء مهاجرت و اثرات مثبت مهاجرت، در پیشبرد اهداف توسعهء پایدار، سخن به میان آمده.
➖برخی از نکات مهم این راهنما عبارتند از:
🔺«اشارهء اصلی به مهاجرت در زیر هدف 10.7 سند 2030، انجام شده است. با تقویت انسجام بین برنامههای مهاجرت و توسعه، سیاستهای مهاجرت میتواند سبب بهبود نتایج توسعه شود...اساساً مهاجرت، مکانیسمی است که میتواند به دستیابی به بسیاری از اهداف توسعهء پایدار کمک کند و دستور کار 2030، از مهاجرت، حمایت میکند.
🔺بسیاری از اهداف SDG "تنها در صورتی میتوانند به طور کامل محقق شوند" که مهاجرت و مهاجران در نظر گرفته شده و به حساب آیند.
مثلاً، کودکان مهاجر، بخش بزرگی از کودکان جهاناند، لذا باید در اجرای اهداف آموزشی مورد توجه قرار گیرند [به نظرتان اجرای اهداف 2030 آموزشی، روی بچههای افغان، در ایران سادهتر است یا افغانستان؟]
🔺اگر دولتها، فعالانه مهاجرت و مهاجران را در حین اجرای 2030 در نظر بگیرند، احتمال دستیابی به اهداف، بیشتر میشود.
🔺مثال دیگر از ارتباط مهاجرت با SDGها آن است که سند توسعهء پایدار، بسیاری از محرکهای کلیدی جابجایی را مورد توجه قرار میدهد. هجوم ناگهانی تعداد زیادی از افراد (پناهنده/ آواره) میتواند سبب ایجاد چالشهای توسعه در جوامع میزبان شود، لذا پیشرفت در تمامی اهداف توسعهء پایدار، برای رفاه مهاجران و نیز رفاه اجتماعی و اقتصادی جوامع میزبان آنها، امری اساسی است».
🔺مفهوم جملات فوق آن است که هر قدر هجوم مهاجرها بیشتر شود، باید پیشرفت در اجرای دستور کار 2030 -با این بهانه که دستیابی به اهداف 2030، سبب رفاه برای همه میگردد- بیشتر و بیشتر شود. و البته نیک میدانیم که سند 2030، هرگز برای رفاه بشر، تنظیم نشده، بلکه سندی است که اجرای تمامی بندهای آن، در نهایت موجب اسارات و بردگی ابناء بشر خواهد شد.
➖حالا با در نظر گرفتن موارد فوق، یک بار دیگر، وضعیت گسیل افغانها به ایران را مرور کنید...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهاجرت و سند 2030/ بخش دوم
🔙پیشتر گفتهام که بارزترین قسمت سند 2030، که به حمایت از مهاجرت میپردازد، هدف دهم، زیر هدف 10.7 است.
🎞لطفاً ویدیوی ضمیمه را که توسط سازمان بینالمللی مهاجرت (IMO) منتشر شده، ببینید (منبع). این ویدیو، خود گویای ارتباط بسیار قوی سند 2030 با بحث مهاجرت است و نیاز به توضیح بیشتر ندارد. ویدیو به نحوی تنظیم شده که در هر صحنه، ارتباط مباحث مطرح شده با سند 2030، با ذکر هدف مرتبط، آمده است.
♨️یکی از شعارهای اصلی سند 2030، آن است که هیچ کسی نباید از شمول این سند جا بماند و در واقع اهداف توسعهء پایدار، باید بدون استثنا، بر روی تمامی ابناء بشر، پیاده شود.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
✴️ یکی از آسیبهای بنیادین ساینس که حتی فلسفهی آن را به نابودی کشانده، فرمگرایی است.
فرمگرایی هرچند از هنر شروع شد و مفهوم را در عرصهی هنر تدریجاً حذف کرد، اما محدود به هنر نشد.
🔻 امروز معماری از کاغذ مچاله، فرم میگیرد چون بر عملکرد و کارایی غلبه کرده.
حال اینکه فضای داخلی، بیرونی، امنیت فیزیکی و روانی، کارایی و ... ساختمان با این فرم چه میشود، مهم نیست!
🔻 پزشکی فارغ از نتایج، واکسن تجویز میکند چون فرم مقابله است، حال اگر عوارض آن از محاسنش بیشتر باشد، مهم نیست!
🔻 سایبر، همه چیز را به شبکهی اطلاعاتی وصل میکند چون فرم امروز است، حتی اگر نتایج منفی مانند کاهش امنیت، بیش از ثمرات مثبت باشد؛
🔻 سیاستمداران به دنبال کنترلهای اجتماعی هوشمند هستند چون فرم است، حتی اگر روح فهم و اراده و اختیار را به نابودی کشاند؛.
🔻 اقتصاد را درگیر جهانیسازی میکنند چون فرم است، حتی اگر معیشت مردم به وضعیت جدیدی از سختی برسد!
🔻 هر پروژهی علمی را به نیت چاپ در ژورنال علمی تدوین میکنند، حتی اگر مولفههای تأیید/ رد مقالات، اصل هدف پژوهشی را ذبح کند؛
🔻 با حرف سازمانهای بینالمللی، پروتکل حاکمیتی تدوین میکنند چون فرم جهان امروز است؛ حتی اگر در نظامی مسئول باشی که با شعار «نه شرقی، نه غربی» خود را به جهان معرفی کرده است؛
🔻 بیانات امام جامعه را صرفاً نقلقول میکنند چون فرم اعتقاد به ولایت اینچنین است؛ حتی اگر تکرارهای سطحی و برداشتهای غلط، اصل حرف ولیامر را به انحراف بکشاند!
🔴 بله!
بلای #فرمگرایی بهجای #عملکرد و #نتیجه...!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🛑 شبکه منوتو تعطیل شد
🔹 شبکه منوتو با انتشار اطلاعیهای، تعطیلی رسمیاش را اعلام کرد.
🔹 براساس اطلاعیه صادر شده، این شبکه از اول ژانویه سال جدید میلادی فعالیتش را متوقف خواهد کرد.
ای بابا! مگه قرار نبود سال ۲۰۲۳، پایان جمهوری اسلامی رو جشن بگیرید؟😂😂😂😂
خودتون به پایان سلام کردید که😉
🌎🔎پشتپردهها در
ıllıllı صریح نیوز ıllıllı
🇮🇷 صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت سریع:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
⭕️ برای اولین بار
اسناد ارتباط خوشگوار با کوکاکولای آمریکا منتشر شد
🔸موسسه نورقدس برای اولین بار اسنادی را منتشر کرده است که نشان میدهد این شرکت مواد اولیه (لایسنس) خود را با اجازه و هماهنگی کامل کوکاکولای آمریکا، از طریق نمایندگی ایرلند خریداری می کرده است.
🔸طبق سندی که موسسه نورقدس به نقل از نیویورک تایمز منتشر کرده است در حالی که مردم ایران از کمبود دارو بخاطر تحریم ها رنج می بردند، وزارت خزانه داری اوباما در سال ۲۰۱۱ به کوکاکولا اجازه می دهد با ایران تجارت کند و صراحتا اعلام می کند که مواد اولیه را از طریق نمایندگی ایرلند به خوشگوار مشهد ارائه می دهد.
🔸در سندی دیگر به نقل از وال استریت ژورنال سخنگوی کوکاکولا اعلام کرده برای دریافت ها و پرداخت ها با شرکت خوشگوار هیچ مشکلی وجود ندارد.
🔹صیادیان عضو هیئت مدیره شرکت خوشگوار تهران سال ۸۷ اعلام کرده بود: شركت خوشگوار هيچگونه ارتباطي با شركت كوكاكولا نداشته و وجهي نيز به آنها پرداخت نكرده است.
@SarihNews
3.02M
📢 بشنوید
🔶🔹 علتشناسی تعطیلی «شبکهی من و تو»
💢 محورهای موضوعی
1⃣ مروری بر طیف نظرات ارائه شده به عنوان علت تعطیلی شبکهی من و تو؛
2⃣ صحتسنجی نظرات ارائه شده؛
3⃣ کارکرد رسانه در عصر اطلاعات: #مهندسی_اطلاعات؛
4⃣ کارکرد رسانه در عصر شناخت: تفکرساز و #الگوریتمساز؛
5⃣ میکروبلاگرها، جایگزین بنگاههای بزرگ خبرپراکنی؛
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
یک ویروس کُشنده جدید از راه میرسد!
🔹دانشمندان هشدار دادهاند که بروز تغییرات آبوهوایی میتواند یک ویروس کشنده را از خاک منجمد آزاد کند و پیامدهای فاجعهباری داشته باشد.
پ.ن:دانشمندان روی حماقت درصد زیادی از مردم حساب باز کرده اند!
🌎🔎پشتپردهها در
ıllıllı صریح نیوز ıllıllı
🇮🇷 صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت سریع:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb