📸 استوری قابل تامل مهدی پزشکیان فرزند مسعود پزشکیان: انشاالله در یک فرصت مناسب ، از سهم خواهیها و ... عده ای خواهم نوشت، حداقل ژست هوادار مردم بودن را نگیرید.
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
رسانه اصلاح طلب مدعی شد؛
ظریف استعفا داده است؟ /ظریف نباشه ما هم نیستیم /خبرهای عجیب در فضای مجازی قبل از رونمایی از کابینه پیشنهادی پزشکیان
آرمان ملی با اشاره به شایعات استعفای ظریف در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
به نظر میرسد که اگر استفعا یا حتی قهری در کار باشد در اعتراض به لیست وزرای پزشکیان است چرا که برخی کاربران با هشتک ظریف نباشه ما هم نیستیم، توییت و به لیست مورد بحث اعتراض کردهاند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امروز یکشنبه ۲۱ مرداد، برای دولت چهاردهم روز مهمی است و مسعود پزشکیان به مجلس میرود تا لیست وزرای پیشنهادی خود را ارائه کند. جلسات رای اعتماد هم از شنبه آینده برگزار خواهد شد و به این ترتیب دولت پزشکیان بالاخره شکل خواهد گرفت و کارش را جدی شروع میکند.
بر اساس آنچه آرمان ملی نوشته است، در این بین اما از دیروز بازار شایعات داغ است. رسانههای مختلف از لیستی که به بیرون درز کرده میگویند و گزینهها مختلفی را برای وزارتخانهها معرفی میکنند؛ بگذریم از اینکه هنوز خبر قطعی درباره برخی وزارتخانهها مثل نفت و علوم و ارتباطات ندارند !
شایعات اما به همینجا ختم نمیشود. تکلیف لیست وزرا تا چند ساعت دیگر معلوم خواهد شد اما از دیشب شاهد یک انتشار یک شایعه دیگر در فضای مجازی هستیم؛ آن هم چیزی نیست غیر از استعفای ظریف!
برخی فعالان رسانهای از استعفای ظریف از معاونت راهبردی میگویند! مثلا هنگامه شهیدی در توییتر نوشته:
«اگر موضوع استعفای ظریف از معاونت خودساخته راهبردی درست باشد، منتظر کنارهگیریهایی از نوع برجامهای دیگر در دولت پزشکیان خواهیم بود».
یک فعال اصلاحطلب هم توییت کرده: «آقای دکتر پزشکیان!
نکند استعفای آن بزرگ را پذیرفته باشی؟
او نباشد ما هم نیستیم.
ما نباشیم، منفورترین رئیس جمهور تاریخ ایران خواهی شد».
یک کاربر دیگر با نام منبع آگاه هم زیر این توییت پرسیده: «ظریف؟»
به نظر میرسد که اگر استفعا یا حتی قهری در کار باشد، در اعتراض به لیست وزرای پزشکیان است چرا که برخی کاربران با هشتک ظریف نباشه ما هم نیستیم، توییت و به لیست مورد بحث اعتراض کردهاند.
اعتراضات برخی فعالان اصلاحطلب از محمد فاضلی گرفته تا سعید شریعتی و آذر منصوری را به روند چینش کابینه و انتخاب وزرا در روزهای اخیر نباید نادیده گرفت.
نامه دیشب جبهه اصلاحات نیز شاهد دیگری بر این مدعا است که رابطه اصلاحطلبان و پزشکیان از همین حالا شکرآب شده است.
#کابینه_پزشکیان
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
فهرست وزرای پیشنهادی پزشکیان به مجلس برای اخذ رای اعتماد
🔹وزارت آموزش و پرورش: علیرضا کاظمی
🔹وزارت ارتباطات: ستار هاشمی
🔹وزارت اطلاعات: سید اسماعیل خطیب
🔹وزارت اقتصاد: عبدالناصر همتی
🔹وزارت امور خارجه: عباس عراقچی
🔹وزارت بهداشت: محمدرضا ظفرقندی
🔹وزارت کار: احمد میدری
🔹وزارت جهاد کشاورزی: غلامرضا نوری
🔹وزارت دادگستری: امین حسین رحیمی
🔹وزارت دفاع: عزیز نصیرزاده
🔹وزارت راه: فرزانه صادق
🔹وزارت صمت: محمد اتابک
🔹وزارت علوم: حسین سیمایی
🔹وزارت فرهنگ: عباس صالحی
🔹وزارت کشور: اسکندر مومنی
🔹وزارت میراث فرهنگی: سید رضا صالحی امیری
🔹وزارت نفت: محسن پاکنژاد
🔹وزارت نیرو: عباس علیآبادی
🔹وزارت ورزش: احمد دنیامالی
#کابینه_پزشکیان
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
یک کار خوب و بدیع، توسط یک نمایندهی مجلس
احمد عجم نمایندهی شاهرود و میامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در اقدامی بدیع و در خور ستایش، طی بیانیهای که از طریق ارگان رسمی دفترش منتشر شد، از ملت ایران و مردم حوزهی انتخابیهی خود درخواست کرد:
«با توجه به معرفی رسمی وزرای پیشنهادی، از سوی جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رییسجمهور، از آحاد ملت ایران به ویژه مردم شریف شهرستانهای شاهرود و میامی خواست، تا در صورت تمایل، نظرات کارشناسانه، متقن و مستند خود را در بارهی هریک از وزرای پیشنهادی، به ایشان منعکس کرده تا ضمن استفاده در کمیسیونهای تخصصی مجلس، برای بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی، در تصمیمگیری برای رای اعتماد نیز مطمح نظر قرار گیرد.
در همین رابطه، لینک @yazdahom_esfand در پیامرسان ایتا، به عنوان راه ارتباطی ولینعمتان، با نمایندهی مردم شریف شهرستانهای شاهرود و میامی و نیز عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، مشخص شده است.»
#کابینه_پزشکیان
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
کدام دولتها در تأیید وزرای پیشنهادی خود موفقتر بودهاند؟
🔹در ابتدای انقلاب، فضای سیاسی ایران تحت تأثیر تحولات انقلابی و جنگ تحمیلی بود. دولت موقت و دولتهای بعدی که در این دوران شکل گرفتند، عموماً توانستند با توجه به شرایط خاص کشور، برای اکثریت وزرای پیشنهادی خود از مجلس رأی اعتماد بگیرند.
🔹در دوران جنگ تحمیلی و شرایط فوقالعاده کشور، دولت سیدعلی خامنهای با حمایت گستردهای از سوی مجلس مواجه شد.
این دولت به دلیل لزوم اتحاد ملی، توانست اکثریت قریب به اتفاق وزرای خود را با رأی اعتماد مجلس منصوب کند.
🔹بر اساس اطلاعات موجود وزرای پیشنهادی دولت سیدمحمد خاتمی توانستند به طور کامل از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرند اما در طول دوران فعالیت خاتمی و کابینهاش، مجلس تعداد زیادی از این وزرا را استیضاح کرد.
🔹وزرای پیشنهادی محمود احمدی نژاد کمترین میزان رأی اعتماد را از مجلس در بین دولتهای مختلف کسب کردهاند.
بخش عمدهای از وزرای پیشنهادی ناشناخته یا کمتر شناخته شده بودند و سوابق مدیریت قابل توجهی نداشتند.
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
✅ رسایی، نماینده مجلس: شائبه تابعیت برخی معاونین رییس جمهور و خانواده ایشان مطرح است
🔸 رسایی از وزیر اطلاعات انتقاد کرد: وزیر اطلاعات به کمیسیون امنیت نیامد و موضوع سؤال را تا ده روز دیگر جهت بررسی به معاونتهایش ارجاع داده: علاوه بر نکاتی درخصوص سبک زندگی، شائبه تابعیت برخی معاونین رییس جمهور و خانواده ایشان مطرح است که مطابق قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، ادامه فعالیت آنها غیرقانونی است.
#کابینه_پزشکیان
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اولتیماتوم رئیس مجلس: از نوبت بعدی حتما اسامی نمایندگانی که در رایگیری مشارکت نمیکنند خوانده شده و در سایت مجلس درج میشود
رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی:
🔹بیش از ۷۰ نفر از نمایندگان ایستادند صحبت میکنند و رای نمیدهند، از نوبت بعدی دیگر تذکر نمی دهم و اسامی را اعلام می کنم.
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
اخراجی دولت سیزدهم وزیر پزشکیان می شود؟ | تنها زن کابینه پیشنهادی را بشناسید | خانم همیشه مخالف، نهضت ملی مسکن را تکمیل میکند؟
«فرزانه صادق مالواجرد» به عنوان وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی از سوی مسعود پزشکیان رئیسجمهور برای رای اعتماد به مجلس معرفی شد
به گزارش همشهری آنلاین، خانم فرزانه صادق مالواجرد پیش از این به عنوان دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در این وزارتخانه فعالیت داشته است.
بنا به گزارش ایرنا، وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی متولد ۲۱ شهریور سال ۱۳۵۵، متاهل و دارای یک فرزند است. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد پیوسته معماری از دانشگاه تهران و دکترای شهرسازی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۲۸ سال سابقه کار بوده و به جز مدت کوتاهی که در شهرداری تهران اشتغال به کار داشت، بخش عمده سوابق خدمتی وی در وزارت راه و شهرسازی بوده است.
وی از بدو استخدام به عنوان کارشناس دفتر معماری، معاون دفتر نظارت بر طرحهای توسعه و عمران شهری، معاون شهرسازی اداره کل مسکن استان همدان، مدیر کل دفتر معماری و طراحی شهری و بافتهای واجد ارزش و پس از آن به مدت کوتاهی مدیر کل شهرسازی شهرداری تهران مشغول به فعالیت بوده است و آخرین سمت اجرایی وی معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی بوده است.
بنا به گزارش خبرگزاری دانشجو، صادق مالواجرد از ابتدا تا کنون در حوزههای مدیریت شهری و سیاستگذاری مرتبط با معماری و شهرسازی فعالیت داشته است و همچنین با توجه به سوابق کاری که داشته او را بیشتر به عنوان معمار و شهرساز میشناسند.
از سمتهای مهم وی میتوان به دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران اشاره کرد.
علاوه بر آن در ۲۷ دی ماه سال ۱۳۹۷ توسط محمد اسلامی وزیر وقت راه و شهرسازی، به سمت معاون شهرسازی و معماری منصوب شد و در دو سال ابتدایی دولت سیزدهم نیز به فعالیت خود ادامه داد.
سال گذشته خبرگزاری دانشجو میزبان وی بود و خانم صادق مالواجرد اظهاراتی در خصوص جمعیت شهر تهران و سند آمایش سرزمینی مطرح کرد که با واکنش منفی افکار عمومی مواجه شد.
در نهایت مرداد ماه سال قبل توسط مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی خانم صادق مالواجرد از سمت معاون شهرسازی و معماری برکنار شد و در جایگاه نمایشی مشاور امور شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.
گذشته از فعالیتهای اجرایی که تاکنون داشته وی استاد دانشگاه در رشتههای مرتبط با معماری و شهرسازی به تدریس و پژوهش نیز پرداخته است.
خانم صادق مالواجرد جزو افراد اصلی مخالف توسعه افقی شهرها در وزارت راه و شهرسازی بود و همواره مصوبات افزایش حریم شهرها توسط وی وتو میشد.
این در حالی بود که بار بخش عمدهای از نهضت ملی مسکن بر دوش تخصیص زمین قرار گرفته بود و عملا تا زمان حضور وی در دولت سیزدهم این موضوع غیر ممکن شده بود.
#کابینه_پزشکیان
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
✅ رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:
اگر چه برخی وزرای پیشنهادی قابل دفاع هستند اما تعدادی از گزینهها سابقه ستیز با مردم و نظام دارند!
#کابینه_پزشکیان
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
وزرا چگونه از مجلس رای اعتماد میگیرند؟
🔹جزئیات برنامه مجلس برای رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم تشریح شد.
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
شبکهی نظارت مردم بر دولت
کدام نمایندگان مجلس، در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۱ و در مجلس ششم، نامهای را موسوم به جام زهر، به رهبر انقلاب
آقایان نمایندگان!
رای اعتماد به احمد میدری، چشمپوشی بر شاخصهای یک وزیر در تراز انقلاب اسلامی است.
✍ #سیدرضاسیدرضایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دیدار اخیر خود با آقایان نمایندگان و رییسجمهور، برای اعضای کابینه، شاخصهایی تعیین فرموده و توجه به این شرایط را از سوی رییسجمهور و نمایندگان خواستار شدند.
این شاخصها عبارتند از امانت، صداقت، تدین، ایمان، تشرع، کارآمدی، اعتقاد به جمهوری اسلامی و نظام اسلامی از بُن دندان، امیدواری به آینده، برخورداری از نگاه مثبت به افق، فقدان سابقهی سوء، اشتهار به پاکدستی و صداقت و داشتن نگرش ملی و غرق نشدن در مسائل جناحی و سیاسی.
یکی از وزرایی که فاقد برخی از این شاخصهاست، آقای احمد میدری نامزد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
نگارنده فقط به دو کنشگری سیاسی نامبرده اشاره میکند و معتقد است که «در خانه اگر کس است - یک حرف بس است.»
میدری آن گاه که در مجلس ششم نماینده بود، همراه با ۱۳۸ نفر دیگر از نمایندگان، با شورش در برابر نهاد قانونی شورای نگهبان، دست به تحصن زده و استعفا نمود.
او همچنین در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۱، همراه با ۱۲۶ نفر دیگر از نمایندگان مجلس نامهای مشهور به جام زهر، به رهبری انقلاب نوشتند که به تعبیر معظمله، «خلاصه و مضمون این نامه، این بود که باید تسلیم شوید وگرنه کار تمام است!»
حال با نگاهی به سوابق نامبرده، رای شما به او، به مثابه عدم وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه و نیز مخالف سوگندی است که در اجرای اصل ۶۷ قانون مذکور، یاد کردهاید.
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
ظریف استعفا کرد: در کنار "مشکلات دیگر" ادامه راهم در دانشگاه رقم خورده
محمدجواد ظریف با انتشار نامهای، بدون آن که از واژهی استعفا استفاده کند، از کنارهگیریاش از دولت خبر داد و با اشاره به مشکلاتی که آن را توضیحی نداده است نوشت که ادامه راه او در دانشگاه رقم خورده است.
او ۱۴ مرداد جاری، با حکم رئیس جمهور معاون راهبردی او شده بود.
متن نامه ظریف به شرح زیر است:
سلام بر مردم بزرگوار و خطاپوش ایران!
امروز جناب دکتر پزشکیان وزرای دولت چهاردهم را به مجلس معرفی فرمودند که برای همگی آرزوی موفقیت دارم.
از ۱۹ وزیری که امروز معرفی شدند، ۳ نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم و ۱ نفر، نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند.
بارها گفتهبودم که انتخاب اعضای دولت حق رئیس جمهور است و شورای راهبری و کمیتهها نهاد مشورتی هستند.
از ایشان سپاسگزارم که این افتخار را به بنده دادند که در این تجربه جدید و ابتکار شجاعانه، مشارکتی داشته باشم.
از دوستانم در کمیتهها و شورای راهبری نیز سپاسگزارم که چهار هفته، شبانهروز کوشیدند و بیش از هزار نامزد را بررسی کردند، تا نتیجه را به رئیس جمهور محترم ارائه نماییم.
البته از نتیجه کار خود رضایت ندارم و از اینکه نتوانستم به شکل شایستهای نظر کارشناسی کمیتهها و حضور بانوان، جوانان و اقوام را آنگونه که که وعده دادهبودم، به نتیجه برسانم، شرمندهام.
البته هنوز برخی معاونتهای رئیس جمهور باقی مانده که امید است این کاستی کمی جبران شود.
به هر حال، این اولین تجربه و پر از کاستی بود و بیگمان در آینده بهبود خواهد یافت. ولی در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد.
در پیشگاه مردم بزرگ ایران، برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم.
برخی بنده را زودرنج دانستهاند.
گمان میکنم در دوازده سال گذشته در برابر هجمههای بیسابقه، بیش از بسیاری از مدعیان، صبر و مقاومت نشان دادهباشم، ولی نسبت به نگرش و نگرانی مردم حساسیت فراوان دارم.
ما را سری است با تو که گر خلق روزگار
دشمن شوند و سر برود هم بر آن سریم
#کابینه_پزشکیان
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom