هدایت شده از کربلایی مرتضی دهقانی مقدم
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ببینید | گریه سیاسی...
🎤 با نوای برادر مرتضی دهقانی مقدم
💠 محفل فدائیان زینب کبری (س)
🎹 تنظیم: استودیو محفل
💻 تدوین: محمد براتی
🗓 ایام فاطمیه ۱۴٠۲
🕌 حسینیه رباطی
🔰 امام خمینی (ره):
«ما ملت گریۀ سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشکها سیل جریان میدهیم و سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است، خرد میکنیم»
#فاطمیه #ایام_فاطمیه
#حضرت_زهرا
@morteza_dehghani110
@fadaeianzk_ir @StudioMahfel
« نیما حیدری دخت »
🔰فلسفه نبوت 📌حادثهى بعثت پیغمبر و بعد، هجرت آن حضرت و تشکیل حکومت اسلامى و نظام اسلامى، و سپس ادا
🔰 ختم نبوت
📌در حقیقت، اینها(بعثت پیامبر) آن ایستگاهها یا آن مراکزى هستند که این حرکت تاریخى بشر در آنجا باید یک نَفَس تازهاى بگیرد، یک مدد و هدایت جدیدى از طرف پروردگار شامل حال بشر بشود و یک خیزى به طرف جلو بردارد. منتها نبوّت رسول اکرم نسبت به نبوّتهاى قبل این خصوصیّت را دارد که در اینجا یک کمکى به بشریّت به وسیلهى رسالت پیغمبر خاتم شده است که بعد از آن، بشریّت دیگر هرگز محتاج نبوّت جدیدى نیست و در حقیقت، این در بطن تعالیم اسلام و در کیفیّت ارائهى هدایت الهى در اسلام، مکنون(پنهان) است؛ یعنى تعالیم اسلامى و نوع تربیت اسلامى و وضع بشریّت در دوران بعثت نبىّ اسلام، آنچنان است که بعد از آن دیگر تاریخ بشر به نبوّت و رسالت جدیدى نیازمند نیست؛ خود انسان به حدّى از بلوغ فکرى رسیده که بتواند از معارف اسلامى و احکام اسلامى و از رهبرىِ اسلام و نبىّ اسلام استفاده کند و راه خودش را تا آنجایى که در قدرت و توان بشر است به پیش ببرد
بیانات حضرت آقا در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت ۲۸ صفر
۱۳۶۷/۰۷/۱۷
«بشر به بلوغ رسیده و می تواند از معارف و احکام اسلامی و از رهبری اسلام و پیامبر اسلام استفاده کند و راه خودرش را تا جایی که قدرت و توان بشر است به پیش ببرد»👇
💯این طوری بگیم: پیامبر یه راهی رفته، اون راه هم کاملا مشخصه، و انسان می تونه بهش مراجعه کنه و بفهمه که پیامبر دنبال چی بوده
و اینجا وظیفشه که همون راه رو بره
❓ چرا؟ چون انتهاش، رسیدن به هدف خلقت انسانه دیگه، خدا ما رو برای یه هدفی خلق کرده و راهش رو هم توسط پیامبرش نشون داده، ما باید به اون سمت بریم، وگرنه جز ذلت و گمراهی، چیزی نصیبمون نمیشه!
❗️خاله بازی که نیست، بحث هدف خلقت و بحث راهیه که اماممون، پیامبرمون پاش زحمت کشیده، دخترش پای این قضیه به معنای واقعی کلمه فدا شده(الحمدلله روضه های مادر که دیگه معروفه و همه شنیدید)
#هدف
#مسیر
#پیامبر
#بشر
#ختم_نبوت
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
📌ما حالا این حادثهى بزرگ را، حادثهى بعثت پیغمبر را که داراى این خصوصیّات هم هست، مختصراً بررسى میکنیم.
بیانات حضرت آقا در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت ۲۸ صفر
۱۳۶۷/۰۷/۱۷
حالا بریم سراغ بررسی بعثت پیامبر اکرم👇
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
🔰در شب های آتی فقط می خواهیم وضعیت مردم زمان پیغمبردر دنیا را مورد بررسی قرار دهیم، کمی تاریخ بخونیم بد نیست😁😉👇
📌اوّلاً در دورانى که پیغمبر اسلام به پیغمبرى مبعوث شد:
👈 سرتاسر #دنیا لبالب بود از یک #جهالت بسیار عظیمى، و معارف بشرى در کمترین و ساقطترین و ضعیفترین وضعیّت خودش بود؛
کسى که به تاریخ دوران بعثت پیغمبر مراجعه کند، این را بخوبى درک خواهد کرد.
🌐 در دنیاى آن روز اگرچه کشورها و دولتهاى زیادى بودند، امّا در آن قسمتى از دنیا که نور معرفت و علم بر آن تابیده بود، دو قدرت بزرگ حکومت داشتند که یکى از این دو قدرت، قدرت #ایران و ساسانیان بود و قدرت دیگر قدرت امپراتورى #روم بود که بر یک پهنهى عظیمى از منطقهى خاورمیانه و اروپا حاکمیّت داشت.
🔱 غیر از اینها البتّه تمدّنهایى در دنیا بود؛ تمدّن #هند بود، تمدّن #چین بود که آنها هم سوابق زیادى داشتند، امّا آنچه در سطح جهان و در پهنهى جهان محور و مرکز اصلى مدنیّت بشر محسوب میشد، در همین دو منطقه(ایران و روم) بود که یک بخش عظیمى از دنیا را تحت تسلّط خودشان داشتند.
📍وضع این دو حکومت و دو نظام هم در نهایتِ بدى بود، فروغ علم در این کشورها خاموش بود؛ اگرچه در قرنهاى پیش ــ پیش از بعثت پیغمبر ــ دانشمندانى آمده بودند، حکمایى آمده بودند، لکن آنچه از آثار تعلیمات این دانشمندان و حکما براى این جوامع باقى مانده بود بسیار چیز اندک و ناچیزى بود؛ یعنى
✖️معنویّت در این جوامع نبود
✖️ صفاى انسانى نبود
✖️ عدالت اجتماعى نبود
✖️ نور علم و گرایش به علم نبود؛
اینها چیزهایى است که اگر انسان، همین حالا ــ با اینکه قرنهاى متمادى از آن دوران گذشته ــ به تاریخ آن دوران مراجعه کند، این را بروشنى درخواهد یافت.
بیانات حضرت آقا در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت ۲۸ صفر
۱۳۶۷/۰۷/۱۷
#تاریخ
#زمان_بعثت
#مردم
#جهالت
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
جهانبینىِ هر انسانى در تشکیل شخصیّت او یک تأثیر اساسى دارد - امام خامنه ای
تا وقتی فکرمون رو درست نکنیم شخصیتمون درست نمی شه😊😉 به قول امیرالمومنین علی(ع):
«مراقب افکارت باش که گفتارت میشود.»
«مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود.»
«مراقب رفتارت باش زیرا عادتت میشود.»
«مراقب عادتت باش زیرا شخصیتت میشود.»
«مراقب شخصیتت باش زیرا سرنوشتت میشود.»
#مبنا
#فکر
#جهان_بینی
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
گر میسر نیست ما را کام او
عشق بازی می کنیم با نام او
#شعر
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
🔰وضعیت مردم اروپا در زمان پیامبر(1)
📌 حالا دربارهى اروپا اصلاً حرف نمیزنیم. اروپا در آن دورهها حقیقتاً یک نقطهى وحشىنشین بود؛ یعنى مردم اروپا جزو وحشىترین و بىمعرفتترین انسانهاى زمان خودشان بودند که اصلاً نورى و علمى و معنویّتى در آنجاها نبود؛ امّا خود امپراتورى روم با آن عظمت، در یک ضلالت و گمراهى شدیدى زندگى میکرد؛ اختلاف طبقاتى بود، فساد اخلاقى بشدّت بود، ظلم و جُور بود، قدرت بىمهار دستگاههاى حاکم بود. اگرچه در روم آن دوران یک نوع دموکراسى وجود داشت، امّا این دموکراسى به هیچ وجه به معناى حاکمیّت مردم و قدرت مردم در انتخاب سرنوشتشان نبود. از رمانها و تاریخها و آثارى که مال آن دوران بوده، بخوبى میشود فهمید که در چه وضع نابسامانى آن مردم زندگى میکردند؛ طبقات فقیر و مستضعف جامعه اکثریّت بودند و همانها در فقر معنوى و اخلاقى هم علاوهى بر فقر مادّى زندگى میکردند. شاید آن ماجراى اسپارتاکوس را شنیده باشید که قیام غلامان بر روم است. داستان اسپارتاکوس اگرچه یک مقدار جنبهى اساطیرى به خودش گرفته، امّا وقتى انسان وضع آن داستان را میخواند، خوب میفهمد که در آن وقت چه وضعیّت رقّتبارى از لحاظ معنوى، اخلاقى، علمى، فکرى، اجتماعى بر زندگى آن مردم حاکم بوده. و این آیات سورهى مبارکهى یاسین که [میفرماید] «وَ اضرِب لَهُم مَثَلًا اَصحٰبَ القَریَةِ اِذ جاٰءَهَا المُرسَلونَ، اِذ اَرسَلنا اِلَیهِمُ اثنَینِ فَکَذَّبوهُما فَعَزَّزنا بِثالِثٍ فَقالوا اِنّا اِلَیکُم مُرسَلونَ، قالوا ما اَنتُم اِلّا بَشَرٌ مِثلُنا وَما اَنزَلَ الرَّحمٰنُ مِن شَیءٍ اِن اَنتُم اِلّا تَکذِبون»(۴) [در مورد] ماجراى انطاکیه است که یکى از شهرهایى است که در قلمرو امپراتورى روم بوده و نشاندهندهى طرز فکر مردم در مواجههى با پیغمبران است. دو پیغمبر را خداى متعال میفرستد در مواجههى با مردم، با تکذیب و مسخره و اهانت و بىاعتنائى مردم مواجه میشوند، بعد نفر سوّمى را هم میفرستد، با مردم بحث میکنند و مردم با کمال قساوت و بىاعتنائى و بىمعرفتى این پیغمبران را به باد استهزا میگیرند و آخرش هم به اینها میگویند «قالوا اِنّا تَطَیَّرنا بِکُم»؛(۵) ما اصلاً فال بد میزنیم به وجود شماها؛ شما پیغمبران براى جامعهى ما مایهى بدبختى و شئامت(۶) هستید! یعنى در جامعهى انطاکیهى آن روز که در قلمرو امپراتورى روم است، این پیغمبران سهگانه با هیچ قبول و پذیرشى مواجه نمیشوند. و دنبالهى آیات ــ که یکى از آن بخشهاى زیباى تصویرى قرآن، همین آیات سورهى یاسین است ــ نوع مباحثهى انبیا با مردم را مشخّص میکند که تا چه مرحلهاى با استدلال حرف میزنند و در چه مرحلهاى به تندى و خشونت گرایش پیدا میکنند و مردم با اینها چه رفتارى میکنند؛ و این نشانهى جهالت آن مردم است. این [وضع] امپراتورى روم است.
بیانات حضرت آقا در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت ۲۸ صفر
۱۳۶۷/۰۷/۱۷
#تاریخ
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداقوت به جناب آقای میرشاهی
شعری بسیار عالی و زیبا سرشار از نکات بسیار مهمی که در تک تک کلمات شعر نهفته است، #حرف_دل_مردم را به نحو احسن و بسیار شفاف و زیبا خطاب به مسئولین شهرستان بیان نمودند.
امیدواریم که مسئولین نیز به جای #گارد_گرفتن در مقابل این شعر و شاعر عزیز و گرامی، محتوای شعر را قلبا بپذیرند(چون همان طور که عرض کردم حرف دل مردم هم همین است) و جهت جبران عیوب خود اقدامات درستی را در دستور کارشان قرار دهند، انشاالله 🤲😩🤦♂
پ. ن: دِ ته گنجه دِ پَستونِ اتاقه🤦♂
(بدون تعارف، دیدار مردمیِ یک روز در هفته، سازوکاری که فقط یک روز به مردم اجازه داده شود تشریف بیاورند با ما صحبت کنند حقیقتا نتیجه ای جز اجرای کار نمایشی برای مردم و مسئول بالا دستمان ندارد!(بماند که طی تجربه برای همین یک دیدار هم چند هفته باید صبر کرد، آخرش هم چند دقیقه؟ پانزده دقیقه😐🤦♂...خدییش چجور؟😂🤦♂)
#بشرویه
#مسئولین_بشرویه
#مطالبات
#مطالبات_بشرویه
#حرف_دل_مردم😔
#بی_تعارف
#مسئول_تراز
#شعر
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
« نیما حیدری دخت »
🔰وضعیت مردم اروپا در زمان پیامبر(1) 📌 حالا دربارهى اروپا اصلاً حرف نمیزنیم. اروپا در آن دورهها
🔰وضعیت مردم اروپا در زمان پیامبر(2)
📌وضع بردهدارى بسیار سخت و خشن، و فساد جنسى در شکلهاى وحشتآور و دَهشتانگیزش رایج [بود]؛ اصلاً یک چیز عجیبى! تصویرى که انسان از امپراتورى روم [درک] میکند، یک جامعهاى را میبیند که هیچ نور هدایتى و هیچ امید صلاح و فلاحى در آن جامعه انسان مشاهده نمیکند. این یک بخش عظیمى از دنیا بود که اگر بخواهیم مقایسه کنیم با دنیاى فاسد امروز، واقعاً تفاوت از زمین تا آسمان است؛ یعنى در دنیاى امروز اگرچه فساد اخلاقى هست، مادّهگرایى هست، گمراهى هست، امّا بالاخره نور علم هست، منطق هست، استدلال هست، تا حدودى در گوشهوکنار آزادى هست، گوش شنوا هست، دلهاى بیدار هست، [لکن] حاکمیّت، حاکمیّت بدى است؛ [لذا] امید خیرى در یک چنین جوامعى میشود پیدا کرد. امّا آن جامعهاى که هیچ یک از این خیرات در آن نباشد، نه عقلى، نه علمى، نه رشدى، نه صلاحى، و انواع مفاسد باشد، گوش شنوا هم براى فهمیدن نباشد ــ یعنى نه طبقات بالا، نه طبقات پایین، اصلاً نتوانند حقیقت را درک کنند ــ این دیگر آن جامعهاى است که حقیقتاً امید به صلاحى در آن نیست و مصداق این شعر است که «در جبین این کشتى نور رستگارى نیست»؛(۷) این مال روم است.
بیانات حضرت آقا در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت ۲۸ صفر
۱۳۶۷/۰۷/۱۷
#تاریخ
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گر مراد نجویم به قدر وسع بکوشم
#شعر
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
« نیما حیدری دخت »
🔰وضعیت مردم اروپا در زمان پیامبر(2) 📌وضع بردهدارى بسیار سخت و خشن، و فساد جنسى در شکلهاى وحشتآو
🔰وضعیت تمدن ایران در زمان پیامبر
📌 وضع کشور ایران هم در زمان قلمرو ساسانیان ــ که قلمرو بسیار وسیعىاى هم بوده ــ از وضع روم آن روز اگر نگوییم بدتر، بهتر نبود! آنجا هم همین وضعیّت [بود]؛ یک حکومتِ استبدادىِ صد درصد، فقر عمومى، اختلاف طبقاتى، عدم امکان آموزش علم براى مردم عادّی. داستان کفشگر فردوسى در شاهنامه را لابد شنیدهاید و خواندهاید؛ یک کفشگرى، کفشدوزى، حاضر شد مبالغ بسیارى پول بدهد، در مقابل اینکه به پسر او اجازه بدهند که تحصیل کند و بزرگانِ آن وقت با این مخالفت کردند گفتند نه، اگر پسرِ این تحصیل کند، عالِم خواهد شد، فردا جزو منشیان و دبیران درخواهد آمد و در کنار پسران ما که منشى و دبیر و عالم هستند خواهد نشست و این اهانت به آنها است! این وضع فکرى آن جامعه است که واقعاً هرچه در ترسیم چهرهى فساد و دیکتاتورى و تبعیض و اختلاف طبقاتى دوران ساسانى بگوییم، کم گفتهایم؛ حتّى بعضى از حکومتهاى قبل از دوران ساسانى بهتر از آنها بودند؛ این هخامنشیانى که در تاریخ ایران معروف شدند به بیابانگرد و وحشى و از این قبیل، بسیارى از خصلتها و خصوصیّاتشان بهتر از ساسانیان بود. ساسانیان که طولانى هم حکومت کردند در ایران ــ چند قرن حکومت کردند ــ حقیقتاً مظهر نابسامانى و ناهنجارى وضع زندگى مردم بودند؛ این هم مربوط به ایران. البتّه در این بارهها حرفهاى خیلى زیادى هست که گوشهوکنار جامعه را ترسیم میکند؛ یک چنین دنیایى بوده.
بیانات حضرت آقا در جمع فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت ۲۸ صفر
۱۳۶۷/۰۷/۱۷
#تاریخ
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512
زمانه پندی آزادوار داد مرا
زمانه را چو نکو نگری همه پند است
به روز نیکِ کسان گفت تا تو غم نخوری
بسا کسا که به روز تو آرزومند است
رودکی سمرقندی
#شعر
«نیما حیدری دخت»
@nh_nima_512