در نهایتِ آرامش، بیتوجه به آنچه هستیم و یا آنچه فکر میکنیم هستیم، پیش میرود.
همیشه همین بوده است و همینگونه هم خواهد بود.
*«زندگی»؛ بیتفاوتترین جریانی است که در حالِ تجربهاش هستیم..*
بیتفاوت به حال ما و موقعیت ما پیش میرود..
زندگی شبیه جریانی مستقل از ما است که انتخاب میکنیم به آن وصل شویم یا مدام در حال انکارش باشیم. در نهایت زندگی در درون و بیرون از ما، فارغ از تمام برداشتها و رفتارهایمان به جریان خود ادامه میدهد..
_
شاید تنها راهِ رشد، همراهی با این جریان باشد
و مهمترین وظیفهی ما فهم حقایق و قوانین آن..
تکههایی از یک کل منسجم
ورق بخورید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای جذاب فن کشتی که واقعا مختص ایرانیان است و بس
ما ممکن است که از افرادی به شدت متنفر باشیم ولی در عین حال از ته دل بخواهیم که از لحظه به لحظهی زندگی این افراد مطلع شویم، دربارهیشان ساعتها حرف بزنیم و یا اینکه آنها را در شبکههای اجتماعی مختلف فالو کنیم.
به نظر میرسد تناقضی وجود دارد. طبیعتا باید از چیزی که دوست نداریم، دوری کنیم. ولی چرا گاهی ساعتها مشغول حرف زدن دربارهی کسی میشویم که دوستش نداریم؟ غیبت کردن در حالی که در عین حال، در ما خشم و نفرتی دربارهی طرف مقابل بالا میآورد، لذتبخش هم هست.
غیبت کردن افرادی که دوست نداریم، در ما حس بهتری نسبت به خودمان ایجاد میکند. هر زمان که دربارهی جنبهی منفی رفتار آنها صحبت میکنیم، به طور ضمنی نشان میدهیم که ما فاقد آن جنبهی منفی هستیم و این یک پله ما را بالاتر از آنها میبرد. رابطهی نابرابری که فرد منفور در آن حضور ندارد که از خود دربرابر هجمهها دفاع کند، در هر غیبت، نابرابرتر میشود و با برهنه شدن فرد غایب، عیبهای ما بهطور ضمنی پوشیدهتر میشود.
از طرف دیگر، غیبت کردن ما را از تنهایی نجات میدهد. ما میتوانیم عضو گروهی از افراد باشیم که از فرد دیگری بدمان میآید و این ویژگی مشترک همهی ماست. این ویژگی مشترک ما را به یکدیگر نزدیک میکند و روابطی تشکیل میشوند که بر پایهی خشم ایجاد شدهاند. گروه غیبتکننده تبدیل به افرادی میشوند که همگی آدمهای بهتری به نظر میرسند، چون فاقد ویژگیهایی هستند که مورد غیبت قرار گرفتهاند. از طرفی دیگر، غیبت کردن لذتبخش است، چون همهی ما آن را کاری ممنوعه و مذموم میدانیم. انجام دادن کاری ممنوعه به طور موفقیت آمیز در خفا و به دور از چشم کسانی که به ما ممنوعه بودن آن را یادآوری کنند، لذت عمل را چند برابر میکند.
اگر کمی عمیقتر به موضوع نگاه کنیم، میتوانیم به دلایل دیگری نیز برسیم. برای مثال ممکن است دنبال کردن منظم سریال خانوادگی کارداشیان-جنرها با وجود آنکه امتیاز بسیاری پایینی از بینندگان دریافت کرده است، به این دلیل باشد که ما در ناخودآگاهمان آرزو داریم که جای یکی از آنها باشیم. باوجود آنکه بارها دربارهی اندامهای جراحیشدهیشان، روابط عجیبغریب و خیانتهایی که اتفاق افتاده است نظر دادهایم و برایشان تاسف خوردهایم. بولد کردن ویژگیهای منفیشان باعث میشود که آرزوی قلبیمان را بتوانیم سرکوب کنیم و راحتتر با احساس حقارتی که به خاطر ثروت، شهرت و زیباییشان به ما دستمیدهد؛ کنار بیاییم. ختم کلام آنکه، ما معمولا غیب افرادی را میکنیم که بشدت تمایل داریم جای آنها باشیم و چون توان این رقابت را نداریم با غیبت سعی در تخریب آنها میکنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸به آیه آیه
💗قرآن احمدی صلوات
🌸به بهترین گل
💗گلزار سرمدی صلوات
🌸به اهل بیت
💗رسول گرامی اسلام
🌸به غنچه غنچه
💗باغ محمدی صلوات
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸
🌺 صبحتون بخیر و روزتون پر از نور خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️لحظهی نادر خودکشی مار 🐍🐍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدیمیترین فیلم نویافته از کربلای معلی مربوط به ۱۰۰ سال قبل
📌 این فیلم قدیمیترین و تاریخیترین فیلم نویافته از کربلای معلی و حرم حضرت سیدالشهدا علیهالسلام و حرم حضرت عباس بن علی علیهالسلام میباشد.
♨️ این فیلم کوتاه توسط فردریک گادمر در سال ۱۹۲۷ میلادی تهیه شده، او یک عکاس و فیلمبردار فرانسوی بوده که به کشورهای مختلفی سفر کرده و تصاویر بسیاری را ثبت نموده است در این فیلم که در کشور عراق و در سال ۱۹۲۷ میلادی برابر با سال ۱۳۰۶ شمسی تهیه شده، تصویربردار، تلاش کرده پلان های مناسبی برای معرفی حرم امام حسین و حضرت اباالفضل علیهم السلام نمایش بدهد اما به جهت محدودیت هایی که برای غیر مسلمانان وجود داشته، نتوانسته است که دوربین خود را به داخل حرم ها ببرد.
🌀 اصل این فیلم سیاه و سفید و صامت بوده که رنگینسازی و صداگذاری شده است.
@nimdaree
📸 عکس زیبای قدیمی و پرمعنی از شهر سامرا
🔺 خانههای مسکونی حرم امامین عسکریین را احاطه کرده در حالیکه کاخ بنیالعباس آن طرف رها شده است. این کاخ همزمان با تاسیس شهر سامرا و به دستور معتصم ملعون ساخته شده بود که پس از شهادت و تدفین معصومین اینگونه در گذر زمان مرکزیت خود را از دست داده است.
@nimdaree
4_6034880327388762881.mp3
14.29M
🔰 نوستالژی اربعین
🌴به یاد کربلا دلها غمین است
🌴دلا خون گریه کن چون اربعین است
🎙 حاج حسین فخری
@nimdaree
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو رو خوشگل و جذاب درست کنین😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستانی که روی مخ دهههشتادیها رفته است
🔹«نسل زد» یا همان دهههشتادیهای خودمان به «شهروندان دیجیتال» معروفند. آنها دائم با انواع وسایل ارتباطی و شبکههای اجتماعی سروکار دارند. اما همین مسأله برایشان داستان شده و مشکلاتی روحی-روانی بهوجود آورده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به گوش خلق نمیگنجد ...
تنم در وسعت دنیای پهناور نمیگنجد
روان سرکشم در قالب پیکر نمیگنجد
مرا اسرار از این گفتگو بالاتر است اما
به گوش خلق از این حرف بالاتر نمیگنجد
🎤 زنده یاد خشتمال نیشابوری متخلص به حیدر یغما
@nimdaree