eitaa logo
نیمکت > سعید عربیان
345 دنبال‌کننده
125 عکس
109 ویدیو
1 فایل
دغدغه دارم؛ شاید چیزی برای ارائه داشته باشم و شما لذت ببرید... @Ashenayegharib8 س. عربیان
مشاهده در ایتا
دانلود
شهادت آقای رئیسی یه بار دیگه به ما نشان داد مسیر شهادت از و میگذره.... شهادتت مبارک مرد😭❤️
یکی از ضروری‌ترین عبادات مومنین، آگاهی نسبی از تاریخ به خصوص تاریخ اسلام است. دانستن تاریخ از ضروریات است. امت اسلام عاقبت به خیر نمی‌شود، اگر تاریخ را خوب نفهمد.
تصور غالب این است که بزرگ‌ترین خسارت وارده از جریان باطل در لایه جعل، جعل حدیث بوده است. در حالی که این طور نیست. اساسی‌ترین آسیب، در جعل تاریخ است. این قدری که تلاش کردند تاریخ به ما درست عرضه نشود، در انحراف روایات تلاش نکرده‌اند.
کیان شیعه نسبت به تهدید جعل حدیث آگاه است؛ اصلا برای همین است که علم رجال را ایجاد کرده تا روی سر روایت‌ها بایستد و بر صحت آن نظارت کند. اما عجیب است که چنین حساسیتی نسبت به جعل و انحراف در موضوعات تاریخی کم‌تر به چشم می‌خورد.
اول باید نسبت به اهمیت موضوع ملتفت شویم. به نظرم همین گزاره در اثبات بایستی تاریخ کفایت است که اگر تاریخ ندانیم، در دو مسئله ویژه اختلال خواهیم داشت: تشخیص امروز - پیش‌بینی فردا
یکی از محورهای جهاد دستگاه باطل آن است که آن طور که باید، تاریخ دوران پیامبر به امروز منتقل نگردد. این امر در دو مقدمه تشریح می‌گردد.
در مقدمه اول در این بستر جریان باطل سه کار عمده در طول تاریخ انجام داده است: ۱. . در طول تاریخ تلاش بسیاری از سوی باطل برای حذف نقاط حساس و پیش‌برنده هویت شیعه انجام گرفته است. چرا حرم اباعبدالله را ۱۷ بار خراب کرده‌اند؟ زمین کربلا را شخم زدند. که چه؟ که مسئله هویت‌بخشی امام حسین را حذف کنند.
۲. وقتی زورشان به حذف نرسید، کم‌رنگ می‌کنند. اصل عنصری را نمی‌توان دست زد، اما کارکرد عالی آن را در جامعه توحیدی تنزل می‌دهند. مثلا اگر قرار است با امام حسین به ظهور برسیم، به شفای یک مریض بسنده می‌کنیم. این سرمایه کبیر را برای یک حل یک مشکل صغیر خرج کنیم.
۳. وقتی نتوان چیزی را حذف کرد، تحریفش می‌کنند. در سه مدل رخ می‌دهد: یک. چیزی هست و می‌گویند نیست. دو چیزی نیست و می‌گویند هست. این دو خیلی خطرناک نیست. کارکرد هم ندارد. موثر هم نمی‌شود. تحریف خطرناکی که کماکان وجود دارد: سه. بولدکردن قسمتی از حقیقت و نمایاندن آن به عنوان تمام حقیقت. سردمدار این روش در مدیای امروز است. متاسفانه باید گفت که تاریخ تحولات پیش و حین دوران پیامبر دستخوش تحریف این چنینی شده است.
در مقدمه دوم: در اسلام، مکانیسمی برای مدیریت رفتاری فردی/جمعی مسلمین وجود دارد که از آن تحت عنوان تولی و تبری نام برده می‌شود. مدیریت محبت و نفرت سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ در حوزه محبت، شیعه بحمدلله در وضعیت خوبی (نه عالی) است. اربعین، هیئت‌ها، مراسمات مذهبی و.. که روز به روز در حال گسترده شدن است را می‌توان نشانه‌ای دال بر این امر در نظر گرفت. اما وقتی باطل، حریف جریان محبت نمی‌شوند، اجازه نمی‌دهند به دشمن واحد برسیم. در حوزه نفرت، در تشخیص دشمن اختلال ایجاد می‌کنند.