10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نشست خبری مهندس سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش در حاشیه نمایشگاه بین المللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی
@ordcnew
ناوگان خودروهای سنگین خارجی کارت سوخت اعتباری دریافت میکند/ همافزایی با دانشبنیانها برای بومیسازی کارتخوان جایگاههای سوخت
📍محمد صادقی، مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگو با «شانا» از بومیسازی کارتخوان جایگاههای عرضه سوخت با مشارکت شرکتهای دانشبنیان خبر داد و گفت:
▪️با برنامهریزیهای انجام شده، ناوگان خارجی حملونقل سنگین پس از ورود به کشور، کارت سوخت اعتباری دریافت میکند.
▪️در زمان خروج این کارتها تحویل شده و موجودی کارت صفر خواهد شد و دوباره ۱۲ ساعت بعد، برای یک راننده دیگر فعال شده و در گردش قرار خواهد گرفت.
▪️از ابتدای سال تاکنون حدود ۶۰ جایگاه از کارتخوانهای تولید داخل استفاده شده است.
▪️آزمون جایگاهی، رفع عیوب، طراحی و امضای قرارداد برای تولید ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه کارتخوان انجام شده است و هماکنون ۶ شرکت آمادگی ساخت کارتخوان سامانه هوشمند سوخت را دارند.
shana.ir/news/473283
@otdcnew
در شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند
عمليات تعميرات اساسي ، تخليه و بارگيري كاتاليست هاي خط A از واحد RCD با موفقيت به پایان رسيد
عمليات تعميرات اساسي ، تخليه و بارگيري كاتاليست هاي خط A از واحد RCD با موفقيت به پایان رسيد و واحد مذکور در مدار تولید قرار گرفت .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند، با موافقت مدیرعامل این شرکت و با همت و تلاش كليه مديران ، رؤساي عملياتي و ستادي و عزم و اراده همکاران متعهد شركت پالايش نفت امام خميني (ره) شازند،عمليات سنگین تعميرات اساسي،تخليه و بارگيري كاتاليست هاي خط A از واحد RCD با نيل به اهداف از پيش تعيين شده زودتر از موعد مقرر و بدون هيچ گونه حادثه ای با موفقيت به اتمام رسيد و واحد مذكور در مدار توليد قرارگرفت .
در سرویس بودن خط دیگر واحد و بخش تقطیر و اجراي پروژه هاي خط جديد DrainClose و انتقال پمپ P-642 آيزوماكس (تزريق آب ) ، اورهال كمپرسورهاي گاز گردشي و گاز جبراني كه گستره وسيعي از واحد را در بر گرفته ، همگي مستلزم نظارت و سركشي روزانه مي باشند، بر حساسيت و چالش هاي عمليات راهبري و اجرايي اورهال واحد مي افزود و لزوم دقت مضاعف و اعمال كنترل هاي لازم را چند برابر مي نمود.
همچنین در این عملیات بازرسي و كنترلهاي مورد نياز در زمينه خوردگي دستگاه ها و Piping خطوط انتقال واحد نيز به موازات ساير فعاليت هاي تعميراتي توسط همكاران بازرسي فني انجام شد كه منجر به تعويض و نوسازي بخش هاي از نقاط پرريسك واحد گرديد و عمليات تخليه و بارگيري كاتاليست هاي خط A واحد RCD كه پس از فعاليت 25 ماهه با جذب گوگرد ، فلزات و ساير ناخالصي ها به اشباع رسيده بود، با وزن تقريبي 2000 تن در 5 راكتور تخليه و مجدداً بارگيري شد.
از نقاط برجستهعمليات تعميرات اساسي ، تخليه و بارگيريكاتاليست هاي خط A از واحد RCD شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند می توان به تكيه برتوان و تجهيزات داخلي و عدم بهره گیری از كمك نيروهاي خارجي اشاره نمود در این اورهال نيروهاي شركتي شاغل در پالايشگاه و يك شركت پيمانكاري با جذب نيروهاي بومي موجود در منطقه و استان مجاور موفق شدند کلیه مراحل تعمیرات اساسی را با موفقیت به پایان برسانند.
بنا بر این گزارش واحد RCD با ظرفيت 69500بشگه درروز با فشار 200 بار و دماي عملياتي حدود 400درجه سانتي گراد ته مانده برج هاي تقطير را دريافت و پس از تصفيه فلزات و سولفور زدايي و جدا سازي ناخالصي ها از آن ، بخشي را به عنوان سوخت كشتيراني و بخشي ديگر جهت توليد هشت ميليون ليتر بنزين ، 1500تن گاز مايع و 500تن پروپيلن تحويل واحد RFCC مي نمايد.
@ordcnew
چگونگی تأمین مالی طرحهای پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی در کمیسیون انرژی مجلس بررسی شد
📍سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از بررسی موانع موجود بر سر راه اجرا و تأمین مالی طرحهای پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی کشور در نشست این کمیسیون خبر داد و گفت:
▪️این نشست به بررسی موانع مربوط به اجرا و تأمین مالی طرحهای پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی کشور اختصاص داشت، همچنین درباره طرحهای تازه وزارت نفت مانند پالایشگاه شهید سلیمانی و پالایشگاه مروارید مکران نیز مکاتباتی را با معاونت حقوقی ریاست جمهوری خواهیم داشت تا موانع حقوقی سرمایهگذاری بانکها در این طرحها رفع شود.
▪️اعضای کمیسیون انرژی معتقدند اگر طرحهای پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی بهسرعت اجرا شوند، میتوانند مشکلات اقتصادی مابقی طرحهای پیشران کشور را سریعتر حل کنند، بورس را رونق دهند و تحریمها را بیشتر از گذشته خنثی کنند.
shana.ir/news/473478
@ordcnew
بخیل را آسایشى نیست ، و حسود را خوشى و لذتى نیست ، و زمامدار را وفایى نیست ، و دروغگو را مروت و مردانگى نیست
(تحف العقول ، ص ۴۷۳)
@ordcnew
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍جواد اوجی، وزیر نفت امروز در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت:
دولت هیچ برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
@ordcnew
پروژه KHT شرکت اکسیر ایرانیان با هدف توسعه ارزش نفت سفید با حضور معاون وزیر نفت و همزمان با میلاد امام رضا (ع) کلنگ زنی شد.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در آئین کلنگ زنی پروژه KHT شرکت اکسیر ایرانیان از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان که همزمان با میلاد امام رضا (ع) برگزار شد، ضمن تبریک این ایام و قدردانی از آغاز عملیات اجرایی این پروژه اظهار داشت: خانمها در این پروژه در کنار نقش اول خود که مادری است به موازات در صنعت هم میدرخشند و به انتخاب بانوان برای این پروژه تبریک میگویم.
وی با بیان اینکه هلدینگ پتروپالایش اصفهان در همه حوزهها طی یک سال گذشته به ویژه در زمینه کیفی سازی اقدامات خوبی را انجام داده است، ادامه داد: یکی از چالشهای ما نفت سفید بود که با راهاندازی پروژه KHT ما میتوانیم به جمع صادرکنندگان نفت سفید در حوزه سوخت هواپیما بپیوندیم، ضمن اینکه پالایشگاه نیز در این زمینه تولید دارد.
معاون وزیر نفت در دستور کار قرار دادن پروژه LAB را نیز اقدام مبارکی توصیف کرد و گفت: این پروژه نیز در توسعه زنجیره ارزش صنایع پایین دستی مناسب است و ارزش افزوده برای کشور همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه روزانه حدود ۵ میلیون لیتر نیاز سوخت هواپیماهای کشور است، ادامه داد: ما میتوانیم در این زمینه صادر کننده باشیم چرا که روزانه حدود ۲۰ میلیون لیتر تولید نفت سفید داریم و با کیفی سازی آن میتوانیم نقش آفرینی جدی تری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه کیفی سازی نفت گاز نیز در دستور کار بوده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۶۰ میلیون لیتر نفت گاز با استانداردهای یورو را تولید میکنیم و در بخش بنزین یورو نیز ۷۰ درصد تولید با همین کیفیت است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه برای ساماندهی ۱۲ میلیون لیتر مازوت نیز برنامه کیفی سازی داریم، گفت: هلدینگ پتروپالایش اصفهان در این زمینه برنامه دارد و موفق هم خواهد بود.
@ordcnew
انتقال دانش فنی و تجهیزات، تبادل اطلاعات و حضور سازندگان داخلی در بازار های جهانی
به گزارش روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در پنجمین نشست بررسی طرح های کیفی و بهبود فرآورده ها از ضرورت حضور شرکت های پالایشی در همه ی میادین پالایشگاهی فرا سرزمینی خبر داد وگفت: ورود به بازار های جهانی بیش از پیش احساس میشود چرا که با این اتفاق جایگاه ما در جهان تثبیت خواهد شد.
جلیل سالاری معاون وزیر هدف از تشکیل این کارگروه را تبادل اطلاعات بین شرکت های پالایشی کشور دانست وگفت تعیین تکلیف در امور بودجه ۱۴۰۲ در بخش کیفی سازی فرآورده ها و طرح های زیست محیطی و نیز آشنایی با اقدامات شرکت های پالایشی از دیگر اهداف این طرح خواهد بود .
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در خصوص مجوز های زیست محیطی پروژه های شرکت های پالایشی اظهار کرد: مسائل و مشکلاتی در این بخش وجود دارد که برخی از آن ها فرا سازمانی است مانند مجوز های زیست محیطی که گاها در روند پیشبرد پروژه ها اختلال ایجاد میکند .
جلیل سالاری افزود : ایجاد رقابت و تمایز در بین شرکت هایی که به سمت کیفی سازی گام بر میدارند و از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده میکنند ضروری و مهم است.
در این برنامه مدیران عامل شرکت های پالایشی گزارشی در خصوص پروژه های در حال اجرا و آتی پالایشگاه ها ارائه دادند.
در ادامه این نشست نیکوهمت رئیس هیئت مدیره هلدینگ پتروپالایش اصفهان تصریح کرد : هلدینگ پتروپالایش اصفهان در زنجیره ارزش و تکمیل پروژه های در دست اجرا با به کارگیری نیروی انسانی متخصص و برگزاری اتاق فکر های تشکیل شده و تصمیمات استراتژیک اقدامات خوب و موثری را در جهت پیشبرد اهداف شرکت تا افق ۱۴۰۵ ایجاد کرده است.
@ordcnew
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز عملیات پروژه KHT پالایشگاه اصفهان
@ordcnew
خودرو، مقصر اول در ناترازی بنزین/ مصرف بنزین خودروهای ایرانی ۳ برابر استاندارد دنیا
در کنار دهها عامل بروز ناترازی امروز در مسئله بنزین، خودروها نقش بسیار پررنگی دارند و میتوان از اثر بحران خودرویی در ایجاد ناترازی بنزین به عنوان اصلیترین عامل، نام برد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حرکت روی لبه ناترازی بنزین با برداشت گاهوبیگاه از ذخایر استراتژیک و در برخی موارد، تلفیق محمولههای وارداتی با تولید داخل، ادامه دارد. تمامی ظرفیت پالایشگاهی و گاها ظرفیت برخی مجتمعهای پتروشیمی برای افزایش کمی تولید بنزین کشور پایکار آمدهاند، اما در مسابقه تولید و مصرف، همچنان مصرف برنده است و هر چند وقت یکبار، شاهد ثبت رکوردهای جدید مصرف حتی در ایام کم تردد سال هستیم.
مسئله ناترازی بنزین، ابعاد مختلفی دارد. از عقبماندگی توسعه ظرفیتهای تولید و عدم تنوعبخشی به سبد سوخت تا عدم بهینهسازی مصرف سوخت و بیتوجهی به مهار رشد افسارگسیخته مصرف، دهها عامل موجب شده تا امروز، ایران از صادرکننده بنزین به واردکننده آن تبدیل شود.
مالک شریعتی نیاسر، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، فروردین ماه با تأیید واردات بنزین در مقاطعی از سال 1401، از پیشبینی واردات 600 میلیون دلاری بنزین برای سال جاری خبر داد و گفت: "چون دولت برای سال 1402 پیش بینی واردات کرده است، احتمالا در این سال، تراز تولید و مصرف، منفی میشود."
در کنار دهها عامل بروز ناترازی امروز در مسئله بنزین، خودروها نقش بسیار پررنگی دارند و میتوان از اثر بحران خودرویی در ایجاد ناترازی بنزین به عنوان اصلیترین عامل، نام برد.
یکی از مباحث مهم در بخش خودروها، فرسودگی آنها و سالها عقبماندگی در زمینه خروج از مدار خودروهای فرسوده از چرخه حملو نقل کشور است.
https://tn.ai/2905546
نقص اطلاعات مانع جایگزینی کارتهای بانکی با کارتهای سوخت شد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: اطلاعات مربوط به خودروها را برای جایگزینی کارتهای بانکی با کارتهای سوخت در اختیار نداریم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، درباره جایگزین شدن کارتهای بانکی با کارتهای سوخت با هدف جلوگیری از واردات تراشه کارت سوخت بدون تغییر سهمیه بنزین گفت: در حوزه تامین تراشه مورد نیاز برای تولید کارتهای سوخت مشکلی نداریم، اما در زمان شروع به کار دولت سیزدهم، فقط 9 هزار و 35 کارت در مجموعه پالایش و پخش وجود داشت؛ در حالی که سالیانه حدود یک میلیون خودرو به چرخه حمل و نقل اضافه میشود و افرادی هم نیاز به المثنی دارند که با این اوصاف، باید همیشه ذخیره دو تا سه میلیونی از کارتهای خام داشته باشیم.
وی افزود: سال قبل بیش از سه میلیون قطعه کارت سوخت را تولید و تحویل شرکت پست دادیم، اما اکنون حجم زیادی از کارت در دفاتر پستی باقی مانده است.
بیشتر بخوانید
زمان انتظار صدور کارت سوخت المثنی به یکماه رسید
این مقام مسئول با تاکید بر این که ساماندهی کارتهای سوخت با هدف مدیریت مصرف بنزین انجام میشود، گفت: نگاه ما این است که باید در کنار خودروهایی که وارد چرخه میشوند، تعدادی از خودروهای فرسوده را هم خارج کنیم؛ زیرادر سال 92 حدود 19 میلیون خودرو در چرخه داشتیم، اما اکنون این رقم به 30 میلیون رسیده است.
وی ادامه داد: این تعداد خودرو، سالیانه نزدیک به یک میلیارد لیتر مصرف سوخت دارند؛ یعنی باید روزانه سه و نیم میلیون لیتر افزایش تولید بنزین داشته باشیم که معادل پالایشگاهی مانند تبریز است.
سالاری تاکید کرد: مدیریت کارتهای سوخت هم با این هدف انجام میشود که متوجه شویم، هر تراکنش، مربوط به کدام پلاک خودرو است و خودروهای از رده خارجی که کارت سوخت فعال دارند را شناسایی کنیم.
وی همچنین گفت: در این طرح اگر فردی کارت سوخت خود را جا گذاشت، میتواند به سامانه کارتهای جامانده در جایگاههای سوخت مراجعه کند. سیستم پشتیبانی را هم تقویت کردیم تا خرابی کارتخوانهای سامانه هوشمند سوخت کاهش یابد؛ این اتفاق رخ داد و حتی برای اولین بار در کشور، بومی سازی کارتخوانها را با کمک یک شرکت دانش بنیان انجام دادیم.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اظهار کرد: به موازات همه این اقدامات، فرآیند آزمایشی را انجام میدهیم که بتوانیم از کارت بانکی هم استفاده کنیم؛ این کار نیاز به دریافت اطلاعات مربوط به خودرو و الحاق آن به سامانه هوشمند سوخت دارد که کارهای نرم افزاری آن انجام شده است.
وی بیان کرد: اطلاعات خودرو در اختیار مجموعه ناجی و پلیس راهور است که باید آن را در اختیار ما قرار دهند تا بتوانیم تلفیق را انجام دهیم؛ دقیقا مانند اتفاقی که در بحث سامانه سپهتن (پایش هوشمند تردد ناوگان) رخ داد تا به جای بارنامههای صوری، با این سامانه، سهمیه سوخت را تخصیص دهیم.
@ordcnew
یارب قوام راه خمینی مدام باد
جاوید رهبر ره و خط قیام باد
هجر امام؛ جان و دل از مؤمنین شکست
برجان آن شکسته دلان صد سلام باد
رحلت امام خمینی (ره) بر عاشقانش تسلیت باد.
@ordcnew