🎥 گزارش تصویری روز چهارم نمایشگاه
▫️حضور پررنگ و فعال شرکت ملی پالایش و پخش در نمایشگاه بیست و هفتم نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
@ordcnew
در دولت سیزدهم محقق میشود
افزایش بیش از یک میلیارد لیتری سوخترسانی به نیروگاهها از شبکه خطوط لوله انتقال نفت
با اتصال ۹ نیروگاه به شبکه خطوط لوله انتقال نفت خام و فرآورده نفتی ظرفیت انتقال سوخت مایع از طریق این شبکه به نیروگاهها یک و نیم میلیارد لیتر در سال افزایش مییابد.
به گزارش خبرنگار شانا، توسعه خطوط لوله انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در دولت سیزدهم از جمله برنامههای اولویتداری است که با اهتمامی جدی از سوی وزارت نفت در حال پیگیری است. این موضوع در کنار ضرورت راهاندازی نهضت بهینهسازی مصرف انرژی میتواند تغییرهای مؤثری را در ساختار صنعت نفت و انرژی کشور ایجاد کند.
افزایش ظرفیت پالایشگاهها در کنار توسعه خطوط لوله انتقال میتواند تضمینی برای زیرساختهای این صنعت تلقی شود، اما اتصال ۹ نیروگاه به شبکه خطوط لوله از سوی صنعت انتقال نفت یکی دیگر از مهمترین اقدامهایی است که پارسال روند اجرایی آن آغاز شده است.
در پنجمین نشست شورای اقتصاد که خردادماه پارسال برگزار شد، صدور مجوز سرمایهگذاری از محل منابع داخلی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی برای اجرای طرح اتصال ۹ نیروگاه با انتقال حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر بهصورت سالانه از جمله مصوبههایی بود که درباره اصلاح و اجرای آن تصمیمگیری شد. با اجرای این طرح ضمن داشتن توجیه اقتصادی برای صنعت نفت و رقم زدن امنیت محیط زیستی در فرآیند انتقال سوخت، به کاهش و کندشدن آهنگ قاچاق سوخت نیز کمک خواهد کرد.
تشدید قاچاق سوخت در بخش سوخترسانی به نیروگاهها از جمله معضلاتی است که از سوی مقام عالی وزارت نفت در سال گذشته به آن اشاره و تأکید شد.
این در حالی است که شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران بهعنوان متولی صنعت انتقال نفت، برنامهها و تفاهمنامههای متعددی را بهصورت همکاری با دانشبنیانها و مراکز عملی و دانشگاهی برای نظارت بیشتر در فرآیند سوخترسانی در نظر گرفته است تا با اعمال آن موضوع سرقتها را از بستر شبکه خطوط را به صفر برساند.
www.shana.ir/news/472864/
@ordcnew
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش خبر داد
بومیسازی شرکتهای فعال در سامانه هوشمند سوخت
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران بر استفاده از توان موجود در شرکتهای فعال حوزه سامانه هوشمند سوخت و بومیسازی این سامانه تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار شانا، جلیل سالاری در حاشیه بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست هماندیشی با حضور شرکتهای فعال در زمینه تولید و بومیسازی سامانه هوشمند سوخت که در غرفه بهین سوخت برگزار شد، بیان کرد: با تشکیل کنسرسیوم میتوانید از ظرفیتهای انبوه یکدیگر استفاده کنید و روزآمد کردن دستگاههای کارتخوان در اولویت است که با استفاده از دانش خود انتظار داریم به سمت تولید و بومیسازی تجهیزات مربوطه پیش برویم.
در ادامه محمد صادقی، مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: با توجه به اقدام انجامشده در حوزه انرژی نیازمند تغییر اساسی در حوزه سامانه هوشمند سوخت هستیم و لازمه این مهم این است که شرکتهای فعال در این حوزه با هم همکاری داشته باشند و از همفکری کارشناسان مجموعه پخش نیز استفاده کنند.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران نصب پلاک سوم و شناسایی خودرو در جایگاهها را از اقدامهای در حال اجرای این مجموعه دانست و تصریح کرد: در حوزه تجهیزات سامانه هوشمند سوخت انتظار میرود اقدام جدی در خصوص بومیسازی انجام شود. در حوزه نرمافزار نیز باید برنامهها هوشمندانه نوشته شود تا نیازی به برنامهریزی مجدد نباشد و با همفکری میتوان چالشهای سامانه هوشمند سوخت را از بین برد تا خدمت بزرگی به صنعت نفت و مردم کشور کنیم.
@ordcnew
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خبر داد
بخش خصوصی ۱۱۱ جایگاه عرضه سیانجی میسازد/ آمادگی برای تبدیل ۹۳۰ هزار خودرو تا سال ۱۴۰۵
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از ساخت ۱۱۱ جایگاه سیانجی ازسوی بخش خصوصی در کشور خبر داد و گفت: زیرساختهای لازم برای تبدیل ۹۳۰ هزار خودرو تا پایان سال ۱۴۰۵ برای توسعه صنعت سیانجی فراهم است.
محمدحسین باقری در گفتوگو با خبرنگار شانا با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم، ۳۶ تجهیز گاز طبیعی فشرده (سیاناجی) در کشور راهاندازی شده است، اظهار کرد: هماکنون بهطور میانگین روزانه بیش از ۲۳ میلیون مترمکعب سیانجی به خودروهای گازسوز عرضه میشود که باعث جایگزینی همین میزان بنزین در کشور شده و کمک مؤثری در بحث تراز مصرف سوخت در کشور است. همچنین بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ باب جایگاه سیانجی در کشور فعال است.
وی با اشاره به اینکه کشور مصر نیز برای اجرای طرحی مشابه، تبدیل سالانه ۵۰ هزار خودرو را هدفگذاری کرده است، گفت: تبدیل ۲۶۰ هزار خودروی عمومی در قالب این طرح عدد بزرگی است که البته در صورت استقبال متقاضیان ظرفیت تبدیل سالانه تا ۴۰۰ هزار خودرو نیز وجود دارد، براساس مصوبه دولت آمادگی تبدیل تا ۹۳۰ هزار خودرو تا سال ۱۴۰۵ را داریم و امیدواریم که بهزودی مجوز تبدیل خودروهای شخصی با اصلاح مصوبه نیز صادر شود
www.shana.ir/news/472904/
@ordcnew
بازدید بیسابقه روزانه ۳۰ هزار نفر از نمایشگاه نفت/ مردم را در صرفهجویی مصرف گاز ذینفع میکنیم
📍جواد اوجی، وزیر نفت در گفتوگوی زنده تلوزیونی با بیان اینکه رویدادی مهمتر از این نمایشگاه در صنعت نفت نداریم، افزود:
🔹در شرایطی که فشارهای سخت تحریم وجود دارد، این نمایشگاه رویداد ارزشمندی بهشمار میرود که با همراهی زیرمجموعههای صنعت نفت برگزار شده است.
🔹 ما در عمر دولت سیزدهم بیش از ۵ میلیارد دلار قرارداد و بیش از ۴۰ میلیارد دلار تفاهمنامه با شرکتهای توانمند خارجی در حوزه توسعه میدانهای نفت و گاز امضا کردیم.
🔹 پارسال ۱۲ میلیارد دلار پیمان و طرحهای نیمهکاره را تکمیل کردیم و ثمره آن این بوده که حدود ۳۰ میلیون متر مکعب در روز به تولید گاز کشور افزوده شد.
shana.ir/news/472945
@ordcnew
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امضای بیش از ۲۰۰ قرارداد و تفاهمنامه با شرکتهای داخلی و خارجی در بیستوهفتمین نمایشگاه نفت
📍جواد اوجی، وزیر نفت در گفتوگو با شبکه اول سیما:
🔹در هیچ دورهای نمایشگاه نفت را اینقدر فعال ندیده بودم.
🔹با توجه به توسعه صنعت نفت و گاز، حضور فعالان این صنعت در نمایشگاه چشمگیر بود.
🔹در همین مدت برگزاری نمایشگاه، بیش از ۲۰۰ قرارداد و تفاهمنامه با شرکتهای داخلی و خارجی منعقد شده است.
@ordcnew
🎥 گزارش تصویری روز چهارم نمایشگاه
▫️حضور پررنگ و فعال شرکت ملی پالایش و پخش در نمایشگاه بیست و هفتم نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
@ordcnew