eitaa logo
نیروی قدس (جبهه مقاومت)
40.7هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
17.9هزار ویدیو
924 فایل
﷽ 🔰وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ در خدمتم 👇
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷پيامبر خدا صلي الله عليه و آله فرمودند: كسى كه ـ بدون هيچ عذرى ـ نماز خود را همراه ديگر مسلمانان در مسجد نمى خواند نمازش مقبول نيست. «وسائل الشيعه / ج۵/ ص۳۹۴» 📝تفسیر حدیث: منظور حدیث اینست که انسان با فرادا خواندن نماز واجب فقط به تکلیف دینی اش عمل کرده و در قیامت به خاطر نماز نخواندن مواخذه و عذاب نمیشود، ولی خود را از خیلی از پاداش ها ، فضلیت ها ، کمالات و تاثیرات معنوی نماز جماعت محروم کرده. به بیانی دیگر خواندن نماز فرادا آن هم در حالی که شخص میتواند نمازش را به جماعت بخواند ولی نمیخواند، در پیشگاه خدا مقبولیت و ارزشی در مقایسه با نماز جماعت ندارد. ✅ این تاکید بیشتر برای مردها است. ⚡️حیف هست با غفلت و تنبلی خود را از نماز جماعت با این فضیلت فوق العاده محروم کنیم.
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️ گناه و آثار آن و راهکار ترک آن ✔️گزیده ای از ده ها سخنرانی
💫 شروع خوب برای بهتر طی کردن یک مسیر، خیلی مهم است که شروع خوبی داشته باشید... 🌹رهبر معظم انقلاب: حضور قلب در نماز شروع خوبی است؛ نماز اول وقت همین جور؛ نماز به جماعت همین جور؛ نوافل همین جور؛ این فهرست را میشود انسان ذره ذره در زندگی خودش وارد کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆 امید به همراهی 🔸 همان گونه که انتظار فرج، نقش برجسته و به سزایی در پویایی و نشاط جامعه ایفا می‌کند؛ باور به رجعت و بازگشت به دنیا در عصر ظهور نیز می‌تواند نقش مهم و به سزایی در نشاط دینی و امید به حضور در حکومت جهانی حضرت مهدی ایفا کند. 🔸 دانستن این امر که در هنگام ظهور (در صورت دارا بودن شرایط) امکان بازگشت به دنیا و حضور در محضر آخرین امام وجود دارد، در امیدواری منتظران نقش بسیاری خواهد داشت. 📚 درسنامه مهدویت، ج ۴، ص ١٩۵ 📝 همچنین کسانی که قبل از ظهور برای دفاع از اسلام و جامعه اسلامی جهاد میکنند و به شهادت نائل میشوند، در صورت داشتن شایستگی برای حضور در دوران فوق العاده بعد از ظهور ، ان شاء الله رجعت خواهند کرد و به دنیا برمیگردند. #رجعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💫 اموری که را تقویت می‌کند خلاصه بحث عقل: در روایات آمده که عقل مانند چراغی عمل می‌کند که در سر است ولی نور آن در تمام بدن وجود دارد. عقل یعنی قدرت درک، البته در لغت به معنی بندی است که با آن چهارپا را می‌بندند تا هر کاری نکند و آن را محدود می‌کند، عقل در انسان مانند این بند عمل می‌کند و مانع می‌شود که انسان به دنبال شهوات برود و سبب می‌شود که انسان حد و مرزها را رعایت کند. ⚡️ اموری که عقل را تقویت می‌کند: ✅ سرکه « خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید.» (مستند الشیعه ج ۱ ص۳۳۳) ✅ خرفه «بر شما باد ، این انسان را سنگین و باوقار (عاقل) می‌کند و اگر چیزی عقل را زیاد کند خرفه است.» (المحاسن ج۲ ص۵۱۷) ✅ کدوتنبل « عقل را زیاد می‌کند.» (المحاسن ج۲ ص۵۲۰) ✅ برگ چغندر «همانا عقل را تقویت می‌کند و خون را صاف می‌کند.» (المحاسن ج۲ ص۵۲۰) ✅ حجامت « بدن را سالم می‌کند و عقل را تقویت می‌کند.» (الخصال ص۶۱۱) ✅ کندر «بر شما باد زیرا گرمی از قلب پاک می‌کند همان‌گونه که انگشت عرق پیشانی را پاک می‌کند و کمر را تقویت می‌کند و عقل را زیاد می‌کند و ذهن را تیز می‌کند و بینایی را جلا می‌دهد و فراموشی را برطرف می‌کند.» (طب النبی ص۲۵) ✅ گیاه سداب « عقل را زیاد می‌کند.» (المحاسن ج۲ ص۵۱۵)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام خامنه ای پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه ضمن شرح حدیثی درباره شرط پذیرش مسئولیّت: 🔸 پیامبر (ص) به ابی‌ذر فرمودند: من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم. من جنابعالی را در مدیریت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی اما حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی و تولیت مال یتیم را قبول نکنی. 🔸 این، درس برای ماها است. بعضی از ما به مجرّد اینکه یک مسندی یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم به آنجا! خب اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی. 🔸 حالا بحث اسم‌نویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر توانایی‌ای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است. 🔸 علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران می‌آیند دست‌درازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی.۹۸/۹/۱۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد یامین پور: اگه بعصی بچه حزب اللهی ها عجله دارن واسه رسیدن به هدف، بی خود عجله دارن..! امر خداوند تدریجی است!