714.1K
12- آشنایی با اهمیت شورای شهر, وظایف شورای شهر و خصوصیات نامزدهای انتخابات شورای شهر
245.8K
5- آشنایی با اهمیت شورای شهر, وظایف شورای شهر و خصوصیات نامزدهای انتخابات شورای شهر
197.4K
3- آشنایی با اهمیت شورای شهر, وظایف شورای شهر و خصوصیات نامزدهای انتخابات شورای شهر
151.3K
8- آشنایی با اهمیت شورای شهر, وظایف شورای شهر و خصوصیات نامزدهای انتخابات شورای شهر
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1️⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2️⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3️⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4️⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5️⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6️⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7️⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8️⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9️⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1️⃣1️⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2️⃣1️⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3️⃣1️⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انتخابات_1400
#مشارکتــحداکثری
#شور_دارالعباده
#اگر_حاج_قاسم_بود_رای_می_داد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقدام مردمی که اثر آن تا چند سال در جامعه باقی میماند...
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انتخابات_1400
#مشارکتــحداکثری
#شور_دارالعباده
#اگر_حاج_قاسم_بود_رای_می_داد
.
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 موضوع: دوپینگ سیاسی ‼️
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انتخابات_1400
#مشارکتــحداکثری
#شور_دارالعباده
#اگر_حاج_قاسم_بود_رای_می_داد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برای این انقلاب چه کسانی فدا شدند؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#شور_دارالعباده
#اگر_حاج_قاسم_بود_رای_می_داد
.
❇️ مذاكره برجامي در وين، تفاهم نامه نفتي در تهران
🔶همزمان با مذاكرات برجامي در وين، وزارت نفت قرار است امروز تفاهم نامه مطالعات توسعه ميدان نفتي آزادگان را با پنج شركت داخلي امضا كند؛ ميداني كه از ژاپني ها تا چيني ها، پيش از اين در آن حاضر بودند و يكي از بزرگترين ميادين نفتي ايران است. اين تفاهم نامه وقتي به قرارداد تبديل می شود كه مطالعاتش به تاييد شوراي عالي مخازن برسد. قرارداد آن از نوع IPC خواهد بود و براي افزايش توليد بيش از ٢٠٠ هزار بشكه برنامه ريزي شده است. فاز يك ميدان آزادگان جنوبي هم اكنون در حال توليد است. ميدان نفتي آزادگان را به سه بخش تقسيم كرده اند. كنسرسيوم شركت هاي دانا انرژي و پاسارگاد در آزادگان جنوبي حضور خواهند داشت.پترو پارس و پترو ایران - آزادگان مرکزی را توسعه مي دهند. (اين بخش قبلا جزو آزادگان جنوبی بود.) شركت پرشیا انرژي و بنیاد هم آزادگان شمالي را توسعه مي دهند.
.
💠 موضوع: #انتخابات۱۴۰۰
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انتخابات_1400
#مشارکتــحداکثری
#شور_دارالعباده
#اگر_حاج_قاسم_بود_رای_می_داد
.
تحلیلی درباره مناظره اول نامزدهای محترم ریاست جمهوری
✅ بالاخره داغ ترین قسمت تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری یعنی مناظره برگزار شد.
این مناظره در نگاه اول یک مناظره خوب و قابل استفاده برای تشخیص نامزد اصلح بود.نامزدی که دارای برنامه برای حل مشکلات مختلف مردم می باشد.
البته این مناظره، دارای برخی بد اخلاقی ها از جانب نامزدهای مختلف با گرایش سیاسی مختلف بود که خاصیت طبیعی مناظره است.
گروهی منتقد ادامه ی وضع موجود و تشکیل دولت سوم روحانی و خواستار تغییر و تحول ، یکی از نامزدها مدافع و خواستار تشکیل دولت سوم خاتمی و دیگر نامزد هم با اغماض خواستار تشکیل دولت سوم روحانی بود.
این مناظره نشان داد، در بین نامزدها تفاوت وجود دارد و این تنوع سلیقه می تواند هر فردی را به سمت خود متمایل کند.
آقای همتی و مهرعلیزاده تلاش کردند خود را نماینده قشر خاموش و جریان اصلاح طلب بنامند. و سایر نامزدها نیز تلاش کردند خود را منتقد وضع موجود و نماینده ی مردمی نشان دهند که از وضع موجود ناراضی هستند.
حال این من و شماییم که باید سرنوشت خود را رقم بزنیم. انتخاب درست ما می تواند سرنوشت خوبی را به همراه داشته باشد و بنا بر فرمایش امام خامنهای، راه درست حل مشکلات کشور ، انتخاب درست در انتخابات است نه کناره گیری از صندوق رأی.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#شور_دارالعباده
#اگر_حاج_قاسم_بود_رای_می_داد
.
✅ گام دوم مناظره امشب؟
🍃🌻🍃
🔻 یکی از روشهای غیر اخلاقی تبلیغی آن است که فرد با بزرگان درگیر شود و یا با نسبت های درست و غلط به دیگران خود را مطرح کند.
🔹آنچه که امشب در مناظره مشاهده کردیم، رخ نمایی این روش از سوی دو نفر از نامزدها بود که به جد نیاز به مطرح شدن در سطح افکار عمومی دارند و چه بسا برخی از طرفداران خود آنها گام دوم روش فوق را دنبال کنند و آن ساختن کلیپ ها و عکس نوشته ها در مقابله با تخریب ها و دروغ های همان دو نامزد است.
🔺باید مراقب بود که تکمیل کننده پازل طراحی شده آنها نباشیم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#شور_دارالعباده
#اگر_حاج_قاسم_بود_رای_می_داد
.