اگر شب هنگام در آسمان شمالی بین شکل W مانند صورت فلکی ذاتالکرسی (Cassiopeia) و مربع صورت فلکی اسب بالدار (Pegasus) را نگاه کنید، صورت فلکی آندرومدا را پیدا خواهید کرد. الگوی ستارهها از نام آندرومدا شاهزاده اسطورهای یونانی، همسر قهرمان افسانهای یونانی با نام پرسئوس (Perseus) گرفته شده است. این صورت فلکی نخستین بار توسط بطلمیوس ستاره شناس یونانی، در قرن دوم نامگذاری شد.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
بر اساس يك نظريه با محاسبه ميزان انبساط جهان، پيش بيني مي شود حدود21 ميليارد سال ديگر جهان ما به پايان برسد و انرژي تاريك خوشه هاي كهكشاني را در هم شكسته و جهان براي هميشه خاموش شود.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
🔺كشف ستارهای به شکل قطره اشک
🔹ستاره شناسان از شناسایی ستارهای جدید خبر داده اند که به علت قرار گرفتن در مداری نزدیک به ستاره کوتوله قرمز به شکل یک قطره اشک درآمده است.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
دانشمندان ادعا کردند امکان دارد شواهدی از جهانهای پیشین در آسمان شب وجود داشته باشد، این شواهد میتواند بقایای سیاهچالههای جهان دیگر باشد.
طبق گزارش نشریه New Scientist ، نظریهای به نام کیهانشناسی تناوبی یکنواخت وجود دارد که طبق این نظریه جهان از میان سیکل های ثابتی از انفجارهای بزرگ و تراکم ها میگذرد و این سیکل مرتب تکرار میشود.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
با وجود اینکه سیانید برای انسانها زهری مرگبار است، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که حضور آن در شهاب سنگ ها ممکن است به ما برای درک فرآیند #حیات کمک کند.
سیانید احتمالا برای منشاء حیات ضروری بوده است زیرا در واکنش های مربوط به اسیدهای آمینه و ساخت بلوک های پروتئین و اسید نوکلئیک شرکت می کند.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
ستاره شناسان ۱۳۹ #ریزسیاره دیگر در اعماق فضای سرد و تاریک آنسوی مدار نپتون کشف کرده اند.
ریزسیاره شیءایست کوچک که به دور خورشید می چرخد ولی نه سیاره است و نه دنباله دار.
این یافته های جدید با استفاده ار دوربین انرژی تاریک تعبیه شده بر روی تلسکوپ Victor Blanco در رصدخانه میان آمریکایی سرو تولولو در شیلی بدست آمده اند.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
باران آهن گداخته از آسمان سیاره فراخورشیدی داغ و سوزان می بارد.
تصویر، نمایی از سمت شب سیاره #فراخورشیدی WASP-76b را نشان می دهد. در سمت روز این سیاره غول پیکر فوق گرم دما به بیش از ۲۴۰۰ درجه سلسیوس می رسد که برای تبخیر فلزات کافی است. بادهای شدید بخار آهن را به سوی بخش خنک تر در سمت شب می برد و در آنجا به قطرات آهن تبدیل می شود.
این سیاره با سرعت زیاد پیرامون ستاره میزبان خود گردش می کند و هر دور گردش آن به دور ستاره معادل 1.8 روز زمینی طول می کشد و به علت فاصله کم به سوی ستاره خود قفل شده است یعنی همیشه یک سمت آن روز و سمت دیگر همیشه شب است.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
#سیاره_اورانوس نام معادل عربی یا فارسی ندارد و نام آن در زبان لاتین، نام خدای آسمان هاست و مانند کیوان و مشتری، اورانوس هم یک سیاره گازی است با اندکی تفاوت.
سیاره اورانوس مثل بیشتر قمرهای منظومه شمسی، روی یک پهلوی خود یعنی مایل می چرخد در حالی که دیگر سیارات این منظومه اینطور نیستند.
نظریه ای وجود دارد مبنی بر این که سال ها پیش یک جسم بسیار بزرگ به این سیاره برخورد کرده و این برخورد چنان قوی بوده که جهت چرخش اورانوس را به کلی تغییر داده است.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
بیشتر سطح زهره براثر فعالیتهای آتشفشانی شکل گرفته است. تعداد آتشفشانهای زهره هفت برابربا آتشفشانهای زمین است. بااینکه درمجموع ۱۶۰۰ آتشفشان روی سطح زهره وجود دارد اما بهنظر میرسد فعال نیستند. زهره درمجموع دارای ۱۶۷ آتشفشان بزرگ است که عرض آنها بیش از صد کیلومتر است
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
🔻خورشید _ ستاره متوسط شما نیست
🔹با نگاه به خورشید و جایگاه آن در کهکشان راه شیری،می بینیم که ستاره ما در منطقه ای آرام و محافظت شده قرار گرفته و 30000 هزار سال نوری با مرکز کهکشان فاصله دارد. ما می دانیم که مرکز کهکشان(و نسبتا تمام کهکشان های دیگر)توسط پدیده ای شگفت انگیز کنترل می شود،سیاهچاله ای بسیار بزرگ که جرم تقریبی آن در حدود 4 میلیون برابر جرم خورشید است(جرم خورشید در حدود ۱٫۹۸۹×۱۰^۳۰ کیلوگرم است اگر عدد 4 میلیون را در جرم خورشید ضرب کنید عدد وحشتناکی به وجود می آید).در نزدیکی این سیاهچاله سطوح بالایی از تابش پرتو گاما و پرتو ایکس را مشاهده می کنیم.این شرایط می تواند احتمال پیدایش حیات در نزدیکی مرکز کهکشان راه شیری را رد کند.
#بخشی_از_کتاب_در_جستجوی_حیات_بیگانه
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇