موشک ۲۹ متری آلفا، رقیب جدید موشکهای اسپیسایکس.
موشک آلفا طی پرواز آزمایشی خود توانست تعدادی ماهواره را با موفقیت به مدار زمین برساند.
موشک آلفا متعلق به شرکت آمریکایی فایرفلای اروسپیس یک پرواز آزمایشی را در اول اکتبر انجام داد و برای نخستین بار با موفقیت تعداد انگشتشماری از ماهوارههای کوچک را به مدار زمین رساند.
این موشک ۲۹ متری، از پایگاه نیروی هوایی وندنبرگ کالیفرنیا بلند شد و یک ماموریت نمایشی را آغاز کرد که شرکت فایرفلای آن را پرواز آلفا ۲: به سوی سیاهی نامید.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
خدمه ماموریت کرو-۵ به پایگاه فضایی جان اف کندی رسیدند
خدمه این ماموریت شامل دو فضانورد ناسا و یک فضانورد جاکسا(سازمان فضایی ژاپن) و آنا کیکینا کیهانورد روسی است
پرتاب راکت فضایی فالکون-۹ حامل فضانوردان ماموریت کرو-۵ برای چهارشنبه ۵ اکتبر برنامه ریزی شده است
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
🔸سیاراتی که احتمالا قابل سکونت هستند را بیشتر بشناسید
🔹دانشمندان به جزئیاتی جدید از سیارات فراخورشیدی شبیه به زمین دست یافته اند.
👉 yjc.news/00Ycfn
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
دانشمندان سردترین دمای کیهان را ایجاد کردند!
کارشناسان دانشگاه برمن آلمان هنگام پژوهش درباره ویژگیهای موج اتم ها، یکی از سردترین نقاط گیتی را برای چند ثانیه در آزمایشگاه ایجاد کردند.صفر مطلق، صفر کلوین یا منفی ۴۵۹.۶۷ درجه فارنهایت (منفی ۲۷۳.۱۵ درجه سلسیوس)، نقطهای است که در آن اتمها هیچ انرژی نداشته و حرکت نمیکنند و این سردترین دمایی است که از نظر تئوری ممکن است به آن برسیم.
برای نزدیک شدن به این نقطه تا حد امکان، تیم پژوهشی دانشگاه برمن ابری از اتمها را دستکاری کردند تا به جایی برسد که در یک حالت سکون مجازی قرار داشته باشد.برای چند ثانیه این ذرات چنان بی حرکت بودند که دما به ۳۸ پیکوکلوین که ۳۸ تریلیونیم درجه بالاتر از صفر مطلق است، کاهش یافت.به گفته تیم پژوهشی، این میتواند پیامدهای چشمگیری برای درک مکانیکهای کوانتوم داشته باشد، زیرا هرچه دما سردتر باشد، ماده عجیبتر عمل میکند.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
پرتاب موفق یک نمونه آزمایشی فضایی ایران
به گزارش ایسنا نمونه آزمایشی «بلوک انتقال مداری سامان» با یک فروند کاوشگر زیرمداری با موفقیت پرتاب و ازمایش شد
این فناوری برای جابجایی محموله ها بین مدارهای مختلف زمین استفاده می شود
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
برخورد دارت باعث ایجاد دنبالهای عظیم در سیارک دیمورفوس شده است.
هفتهی گذشته فضاپیمای دارت ناسا عمدا به دیمورفوس، قمر کوچکی که دور سیارک بزرگتر دیدیموس می چرخد، برخورد کرد. اکنون، یک تلسکوپ زمینی در شیلی، دنبالهی عظیم ایجاد شده طی روزهای پس از برخورد را به تصویر کشیده است.
این ضربهی عمدی، در حقیقت یک آزمایش دفاع سیارهای محسوب میشد. مسیر اجرام نزدیک زمین، بهصورت پیوسته برای نظارت بر وضعیت و مدار آنها پایش میشود و ناسا به دنبال این است که بداند آیا یک ضربهی جنبشی میتواند مسیر یک سنگ فضایی را در صورتی که در مسیر زمین باشد، تغییر دهد یا نه.
🔵┄┅═✾🌕✾═┅┄🔵
❇🔘 @njoom2018 🔘❇
🌗ستارهشناسان یک سیاهچاله کشف کردهاند که در حال بلیعدن یک ستاره است و آن را مانند تافی در فضا میکشد و بقایای آن را به شکل یک #دونات ستارهای در میآورد.
🔹پروژه بررسی خودکار تمام آسمان برای کشف ابرنواخترها اولین بار این پدیده خشن را که با عنوان «رویداد شکست کشندی» شناخته میشود، از طریق یک تشعشع تابشی پرانرژی رصد کرد. این پدیده در قلب کهکشانی در فاصله ۳۰۰ میلیون سال نوری از زمین در حال وقوع است.
🔸ستارهشناسان مشاهداتشان از این #تشعشع را با بازرسی صحنه در مرکز کهکشان «ESO ۵۸۳-G۰۰۴» در نور #فرابنفش با استفاده از تلسکوپ فضایی هابل دنبال کردند.
🔹طیف نوری ستاره نشان داد که چگونه توسط سیاهچاله از هم پاشیده شده است، پیش از اینکه مانند تافی کشیده شود و وارد سیاهچاله شود. فرآیند رویداد شکست کشندی باعث شد که سیاهچاله با مواد ستارهای دونات شکل و گاز فوق گرم #احاطه شود و در حالی که بسیاری از این مواد به تدریج در سیاهچاله سقوط میکنند، برخی از آنها به سمت خارج فرار میکنند.