🏴14 ثمره برپایی مجلس عزاداری امام حسین(ع) به روایت آیتالله شیخ جعفر شوشتری 🏴
#هر_خانه_یک_حسینیه
@nmotahari7
26.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئو// منبر مجازی (قسمت دوم)
🔹تبیین جهاد کبیر در نهضت امام حسین (ع) از نگاه حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی
#منبر_مجازی
#کلام_بزرگان
@nmotahari7
┈┈••✾🍃🌺🍃✾••┈┈•
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸مراحل هفت گانه نهضت سید الشهدا(ع) از عدم اطاعت شروع می شود. یک بار این مراحل هفت گانه را عرض می کنیم. از این نهضت و قیام، نقشه راه می توانیم استخراج کنیم.
🔸گام اول عدم اطاعت بود. (توضیح در جلسه قبل) مرحله یا گام دوم هجرت. سید الشهدا(ع) وقتی زیر بار زیر ستم اموی نرفت در مدینه نماند و هجرت کرد. خود هجرت یک گام انقلابی است یک حرکت انقلابی است. یک خروش است یک ستیز است یک تحول است یک تغییر است. تمام انقلاب ها و قیام ها از ساز و کار هجرت بهره بردند.
🔸مرحله سوم روشنگری است. یعنی سید الشهدا(ع) زیر بار اطاعت و تبعیت از یزید و حاکمیت اموی نرفت، هجرت کرد و در مرحله سوم روشنگری می کند. در این مرحله سید الشهدا(ع) در این مدت کوتاه غوغایی به پا می کند. نامه هایی که به مصر، عراق، حجاز، بصره، کوفه و هر کجا که اجتماعی وجود دارد و می تواند نقش آفرینی کند، می نویسد.
🔸مرحله چهارم استقامت است. استقامتی که امام حسین(ع) در این مسیر از خود نشان می دهد. در برابر سختی ها، مشکلات، تحریم، تحقیر، تهمت، تهدید، تطمیع که صورت های گوناگون او را می خواهند از این مسیر دور کنند.
🔸مرحله پنجم دفاع است. دفاع در برابر تهاجم وحشیانه دشمن. سید الشهدا(ع) مانند یک پهلوان یک جوانمرد در برابر تهاجم وحشیانه دشمن ایستاد. کوچکترین نقطه ضعفی در برابر تهاجم وحشیانه اموی ها از خود نشان نداد. فرمود: "لا افِّر فَرار الذّلیل" من از برابر شما ذلیلانه فرار نمی کنم. اصلاً من کسی نیستم که بخواهم ذلت را برای خودم بگیرم، بخرم، داشته باشم. این دفاع شجاعانه و قهرمانه است. یک مبارزه جانانه با دشمنی که از نظر عِدّه و عُدّه قابل قیاس با امام حسین(ع) نیست.
🔸مرحله ششم شهادت سید الشهدا(ع) و رسیدن به فوض عظیم شهادت است.
🔸مرحله هفتم فتح عظیم است. "اذا جاء نَصرالله وَالفتح" که معمولاً این مرحله هفتم را خیلی از آن سخن نمی گویند.
👈 ان شاء الله در برنامه های بعدی این مراحل را با هم مرور می کنیم.
ادامه دارد...
#منبر_مجازی
#کلام_بزرگان
@nmotahari7
باید بنیهی فكری جوان را تقویت كنید
بنده سه چهار سال قبل از این، به جوان های دانشجو و اهل علم گفتم كه شما باید كاری كنید كه پنجاه سال بعد، اگر كسی خواست به تازههای علمیِ آن روز دست پیدا كند، مجبور بشود بیاید زبان فارسی یاد بگیرد؛ وقتی جوانها همّت كنند، وقتی صاحبان همّت و اراده همّت كنند، همهی كارهای دشوار آسان خواهد شد؛ ما میتوانیم پیش برویم. درعینحال، دشمن دارد روی باورهای جوانهای ما اثر میگذارد: آقا چه فایده دارد، نمیشود، فایدهای ندارد. اینها آن میدانهایی است كه جنگ روانی دشمن در این میدانها است و شما بهعنوان #مداح، می توانید اثر بگذارید، میتوانید این جوان را از لحاظ بنیهی فكری تقویت كنید. 1395/01/11
#آموزش_مجازی
#بایدها_و_نبایدهای_مداحی
@nmotahari7
بر پایی امر به معروف و نهی از منکر
شاید بتوان صریحترین و رساترین تعبیر حضرت سید الشهداء (ع) در تبیین انگیزه اصلی قیامش را جملهای دانست که در وصیتنامه آن حضرت به برادرش محمد حنفیه آمده است:
«وَ إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الإِصْلاح فی أمَّةِ جَدِّی، أرِیدُ أَن آمُرَ بالمعروفِ و أنهی عن المنکر؛[1] من فقط برای اصلاح در امت جدم به پا خاستم، میخواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم».
حضرت سید الشهداء (ع) بعد از هلاکت معاویه، زمانی که از سوی والی مدینه به بیعت با یزید فراخوانده شد، به شدت برآشفت و آن را مردود شمرد و شبانگاه به سوی قبر پیامبر (ص) رفت و در نیایش با خداوند چنین عرضه داشت:
«اللّهُمَّ هذا قَبْرُ نَبیِّکَ محمد(ص) و أنَا ابْنُ بِنْتِ نَبیِّکَ و قَدْ حَضَرَنیِ من الأَمرِ ما قَد عَلِمْتَ، اللهم إِنی أحِبُّ المعروف و أنْکِرُ المُنْکِرَ؛[2] خداوندا! این قبر پیامبر تو محمد (ص) است و من هم فرزند دختر اویم. از آنچه برای من پیش آمده، تو آگاهی. خداوندا! من معروف را دوست دارم و از منکر بیزارم».
آن حضرت خطبهای دیگر دارد که به گفته برخی علما، این خطبه در منا ایراد شده است. در این خطبه امام (ع) ثمره امر به معروف و نهی از منکر را چنین بیان میفرماید:
«فَبَدَأَ اللهُ بالأمرِ بالمعروفِ و النَّهیِ عن المنکرِ فریضةً منه لِعِلْمِهِ بأَنّها إذا أُدّیَتْ و أُقِیمَتْ استقامتٍ الفرائِضُ کُلُّها هَیَّنُها و صَعْبُها و ذلک أنَّ الأمرَ بالمعروف و النَّهی عن المنکر دعاءٌ إلی الإسلام مع رَدِّ المظالِم و مُخالَفَةِ الظالم و قِسْمَةِ الْفَیْیءِ و الغنائم و أخْذِ الصدقاتِ من مواضِعها وَ وضْعِها فی حَقِّها؛[3] خدا از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان تکلیف واجبی از سوی خود، آغاز کرده است؛ زیرا میدانست که اگر این دو فریضه ادا و برپا شود، همه فرایض از آسان و دشوار، برپا شوند و این از آن رو است که امر به معروف و نهی از منکر دعوت به اسلام است و توأم است با ردّ مظالم، مخالفت با ظالم، تقسیم بیت المال و غنایم، گرفتن زکات از جای خود و صرف آن در موردی که شایسته آن است».
[1]. فتوح ابن اعثم، ج5، ص21؛ بحارالانوار، ج44، ص329.
[2]. بحارالانوار، ج44، ص328.
[3]. فرهنگ جامع سخنان امام حسین، ص309.
#ما_ملت_امام_حسینیم
#جرعه_ای_معرفت
#معرفت_قیام
#من_حامی_دینم
@nmotahari7
45.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹صوت// نشست های روشنگری (قسمت دوم)
🏴 سلسله مباحث شنیدنی دکتر جوانی پیرامون موضوع تحریف در واقعه کربلا...
#من_حامی_دینم
#نشست_های_روشنگری
@nmotahari7
🔹ویژه نامه آئینه جان(روز دوم) بمناسبت ایام محرم تقدیم شما همراهان عزیز
🔹فایل ویژه نامه را در پست بعدی دانلود کنید...
#مناسبتی_آئینه_جان
#ویژه_نامه_محرم
@nmotahari7
ba karevane hosaini 07.mp3
2.65M
🎧با کاروان حسینی🎧
قسمت هفتم
#کتاب_صوتی
#با_کاروان_حسینی
#ویژه_محرم
#هر_شب_با_کتاب
ادامه دارد...
@nmotahari7
✨فراز دوم دعای زیبای وارث؛
خدا لعنت كند ملتى را كه تو را كشتند و لعنت كند مردمى را كه به تو ستم نمودند، و لعنت كند ملّتى را كه اين واقعه را شنيدند و به آن راضى شدند،اى مولاى من اى ابا عبد اللّه،شهادت می دهم كه تو نورى بودى در صلبهاى شامخ،و رحمهاى پاكيزه جاهيت با ناپاكيهايش،آلوده ات نكرد،و به تو نپوشاند از جامه هاى تيره و تارش،و شهادت می دهم كه تو از ستونهاى دين،و پايه هاى مردم با ايمانى،و شهادت می دهم كه تويى پيشواى نيكوكار با تقواى پسنديده پاكيزه هدايتگر و رهيافته و شهادت می دهم كه امامان از فرزندانت ريشه تقوا،و نشانه هاى هدايت،و دستاويز محكم،و حجّت بر اهل دنيا هستند،و گواه میگيرم خدا و فرشتگان و پيامبران و رسولانش را كه من به شما ايمان دارم و بر يقين به بازگشت شمايم،براساس قوانين دينم و عواقب عملم،و دلم تسليم دل شما،و كارم پيرو كار شماست درود خدا بر شما،و بر ارواح و اجساد و پيكرهايتان و بر حاضر و غايب و آشكار و باطنتان. 2
✨شبتان سراسر آرامش، قلب هاتان مملو از عشق سیدالشهدا(ع)
# شبانه های حسینیه شهید مطهری ره
@nmotahari7