eitaa logo
مراسم دعای ندبه شهر جعفریه 135
112 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
4 فایل
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یا فاطمه سلام الله علیها
مشاهده در ایتا
دانلود
🖌 روزي حضرت موسي براي مناجات به كوه طور مي رفت و شيطان هم در پي او رفت. يكي از فرشتگان شيطان را نهيب زد و گفت : از دنبال موسي برگرد كه او كليم خداست مگر اميد داري كه بتواني او را بفريبي؟ شيطان گفت : آري. چنان كه پدر او حضرت آدم را به خوردن گندم فريفتم از موسي هم اميد دارم كه چنين شود حضرت موسي متوجه شد. 🖌 شيطان گفت : اي موسي كليم مي خواهي تو را شش پند بياموزم؟ حضرت موسي فرمود :  خير. من احتياج ندارم از من دور شو. 🖌 جبرئيل نازل شد و گفت : ای موسی صبر کن و گوش بده ، او الان نمیخواهد که تو را فریب دهد . موسی ایستاد و فرمود هر چه میخواهی بگو ، شيطان گفت : آن شش پند اين است : 1⃣ در وقت دادن صدقه به يادم باش و زود صدقه بده كه ممكن است زود پشيمانت كنم گر چه آن صدقه كم و كوچك باشد چون ممكن است همان صدقه كم تو را از هلاكت نجات دهد و از خطر حفظ نمايد. 2⃣ اي موسي با زن بيگانه و نامحرم خلوت نكن چون در آن صورت من نفر سوم هستم و تو را فريفته و به فتنه مي اندازم و وادار به زنا مي كنم. 3⃣ اي موسي در حال غضب به يادم باش زيرا در حال غضب تو را به امر خلاف وادار مي نمايم و آرزو مي كنم كه اولاد آدم غضب كند تا من مقصودم را عملي سازم. 4⃣ چيزهايي كه خداوند ازآنها  نهي كرده نزديك نشو چون  هر كس به آنها نزديك شود من او را به حرام و گناه مي اندازم. 5⃣ در دل خود فكر گناه و كار خلاف راه مده چون اگر من دلي را چرکین ديدم به طرف صاحبش دست دراز میکنم و او را اغوا میکنم ، تا آن کار خلاف را انجام دهد. 6⃣ تا خواست كه ششم را بگويد جبرئيل حضرت موسي(ع) را نهيب زد و فرمود : اي موسي حركت كن و گوش مده كه او مي خواهد در نصيحت ششم تو را بفريبد. 🖌 لذا موسي حركت كرد و رفت. شيطان فرياد زد و گفت : واي بر من پنج موعظه را كه اساس كارم  در آنها بود شنيد و رفت مي ترسم كه آنها را به ديگران  بگويد و آنان هدايت شوند. من مي خواستم پس از پنج کلمه حق ، او را به دام اندازم و او و ديگران را فريب دهم ولي از دستم رفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢زیارت ائمه در روز سه شنبه 🔸خواندن این نامه فقط یک دقیقه زمان می‌برد .
🟢 چرا بعضی وقت‌ها بدون هیچ دلیلی حس می‌کنیم حالمان خوب است؟ 🔹 «بعضی وقت‌ها انسان می‌بیند یک حال خوشی دارد؛ حالت نورانی دارد! نمی‌داند علتش چیست. هر چه فکر می‌کند، هیچ علتی پیدا نمی‌کند نه کار خاصی کرده، نه نماز خاصی خوانده؛ هیچ کاری نکرده است! 🔺 نمی‌داند در کوچه‌ای، جایی، رد می‌شده و فقط گذرا ، حضرت (عج) از کنارش رد شده است.این نورانیّت و حال خوش، به همین جهت در این شخص ایجاد شده است» 📚 به نقل از مرحوم آیت الله بهجت(ره) برشی از کتاب «حضرت حجت(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💫🌺🍃 🌺 ❇️ دعای حضرت زهرا سلام الله علیها در روز سه شنبه ﷽ اََللّهُمَّ اجْعَلْ غَفْلَةَ النّاسِ لَنا ذِکْراً، وَ اجْعَلْ ذِکْرَهُمْ لَنا شُکْرَاً، وَ اجْعَلْ صالِحَ ما نَقُولُ بِأَلْسِنَتِنا نِیَّةً فی قُلُوبِنا‌ اََللّهُمَّ إِنَّ مَغْفِرَتَکَ أَوْسَعُ مِنْ ذُنُوبِنا، وَ رَحْمَتَکَ أَرْجَی عِنْدَنا مِنْ أَعْمالِنا اََللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ وَفِّقْنا لِصالِحِ الإَعْمالِ وَ الصَّوابِ مِنَ الْفِعالِ خداوندا، حالت غفلت مردم را به یادآوری نام خویش جلوه گر نما و دعای آنان به درگاه خداوند را برای ما، سپاسگزاری از نعمات الهی مقرر گردان، و سخنان شایسته ای که بواسطه ی زبانمان عرضه می داریم، به اراده ای استوار در دلهایمان، مبدّل گردان، خداوندا، بخشش تو گسترده تر از معاصی ماست، و امید ما به رحمت تو، بیشتر از اعمالمان است، خدایا، بر محمد و خاندان او درود بفرست، و ما را در انجام اعمال پسندیده و صحیح، موفق گردان 📚 بحارالانوار، ج۸۷، ص۳۳۸ ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 خاطره ای شنیدنی از دکتر سعید ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🌒دعای بیدار شدن برای نمازشب و تهجّد از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم 🌙 ‌‌┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
💠 سه روایت درباره 🔸️خوش بویی امام صادق علیه السلام: نمازشب، آدمی را خوش بو می سازد. 📚همان 🔸️روسفیدی امام صادق علیه السلام: نمازشب، صورت را سفید و نورانی می کند، آثار ایمان در آن نمایان می شود یا در قیامت در زمره رو سفیدان است. 📚علل، ص۳۶۳ 🔸️درمان درد ها امام صادق علیه السلام: بر شما باد به نمازشب، زیرا دور کننده بیماری از بدن های شما است. 📚همان ‌‌┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ بخوانیم این نماز را به نیت فرج امام زمان علیه السلام