1_628098180.mp3
زمان:
حجم:
17.87M
♡••
شعرخوانۍ#سیدحمیدرضابرقعۍ
دروصفِحضرتِزینب(س)..🌱
#میلاد_حضرت_زینب
#حضرت_زینب
@madare0120
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 راه میانبر دوستی با امام زمان
🔵 از دو مسیر می توان به صورت ویژه به امام زمان (عج) نزدیک شد
🎙 #استاد_عالی
🆔 eitaa.com/emame_zaman
بسم الله الرحمن الرحیم
دعای ندبه منتظران، جمعه این هفته #بیست_و_ششم آذر همراه با اقامه نماز صبح توسط استاد #آقا_تهرانی ، درمسجد مدرسه معصومیه برگزار می گردد.
#خانوادگی
این معز الاولیاء....🌸🌸🌸🌸
ندبه انتظار با نوای استاد آقاتهرانی
جمعه۲۶ آذر
https://eitaa.com/nodbehaghatehrani
آ.تهرانی۲۶آذر.mp3
زمان:
حجم:
22.69M
سخنرانی استاد آقا تهرانی
پس از دعای ندبه جمعه ۲۶ آذر
https://eitaa.com/nodbehaghatehrani
3.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چطور میشه به امام زمان نزدیک شد؟
🎙 #استاد_عالی
🆔 eitaa.com/emame_zaman
🔴 عملی که از تشرف به محضر امام زمان بالاتر است
🔹 آیت الله محمدعلی ناصری :
🔺 امام زمان(عج) در نامه ای به آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی می فرماید «ای سید حوائج مردم بسیار مهم است و حتی از شرف یاب شدن نزد ما بالاتر است، خودت را کوچک بدان و تکبر نداشته باش و همیشه به امور مردم رسیدگی کن».
بنده همیشه طلب خیر برای دانش پژوهان را از خداوند خواستار هستم، معتقدم، حال حاضر زمان کار و اظهار علاقه عموم مردم به ولایت است و این موضوع برای اهل علم دین دو چندان است، زیرا اهل علم سربازان امام زمان (عج) هستند. سعی و کوشش طلاب باید آنگونه باشد که امام زمان (عج) انتظار آن را دارد.
پدرم در مدرسه صدربازار، دوستی به اسم حاج آقا محمد کوفی داشت که از عالمان آن زمان به حساب می آمد، طبق توصیه پدر نزد حاج محمد کوفی ماندم.
یکی از دلایل معروف بودن حاج محمد کوفی این بود که نامه ای از طرف امام زمان(عج) برای آیت الله سیدابوالحسن اصفهانی آورده بود که شرح آن به این گونه است: «ای سید حوائج مردم بسیار مهم است و حتی از شرف یاب شدن نزد ما بالاتر است، خودت را کوچک بدان و تکبر نداشته باش و همیشه به امور مردم رسیدگی کن».
زمانی که بنده دیدم حاج محمد کوفی چه شخصیت والایی دارند از آن عالم سوال کردم که راه رسیدن خدمت امام زمان(عج) چیست و حاج محمد کوفی پاسخ داد «عمل به تمام مستحبات».
انسان باید تمام کارهایش برای رضای خداوند و امام زمان(عج) انجام دهد؛ «من کان للَّه کان اللَّه له» نشانگر همین معنا و مفهوم است.
سند رشد و تکامل اهل علم، تقوا است و رمز موفقیت در تمام مراحل زندگی و بندگی، جدیت در درس و مطالعه و عبادت است.
امام زمان(عج) ناظر و عالم همه امور است و هرگز از ذکر (یابن الحسن) غافل نشوید، زیرا تمام مشکلات حل خواهد شد.
🆔 eitaa.com/emame_zaman
#آیت_الله_سیدمرتضی_کشمیری
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
👉🏻 www.al-hady.ir
بسم الله الرحمن الرحیم
دعای ندبه این هفته در مسجد معصومیه برگزار نمی گردد.
https://eitaa.com/nodbehaghatehrani