💠 امروز، اولین صفحه خالی از یک کتاب ۳۶۵ صفحه ای است.
سعی کن کتاب خوبی بنویسی.
🌸🌸🌸🌸
@nofoz_shenasi
👈 روزنامه الاخبار لبنان: ایران و آمریکا بازگشت به تعهدات خود در برجام را مشروط به اقدام طرف مقابل کردهاند. این وضعیت نوعی بنبست را ایجاد کرده است. آیا راه سومی وجود دارد؟
پیشتر آقای ظریف از مکانیسمی برای هماهنگسازی و همزمان کردن اقدامات واشنگتن و تهران سخن گفت. چقدر این ایده قابل اجراست؟
⛔️ حسامالدین آشنا رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری: بازگشت همزمان به برجام، حداکثر چیزی است که ایران می تواند بپذیرد و راستی آزمایی توسط اتحادیه اروپا انجام شود.
💠 جناب #آشنای_ناآشنا!
چرا زمانی که همقطاران شما با کف و سوت #اصلاح_طلبان_ابن_الوقت، زیر معاهده را امضا زدند و هنوز جوهر امضا خشک نشده برخلاف نظر رهبری معظم و بدون گرفتن تضمین عملی، #امضای_کری را تضمین دانسته و یکطرفه به تعهدات عمل کردند همزمانی صورت نگرفت؟
حالا که مصوبه "اقدام راهبردی برای رفع تحریمها و خروج از پروتکل الحاقی" مجلس، خنده را بر پوزه کریه طرف غربی خشکانده از جانب چه کسی سخن از همزمانی میگویید و با چه مجوزی #شغالان_اتحادیه_اروپا را برای راستی آزمایی حَکَم قرار میدهید؟
این فرمایش جنابعالی اگر ریشه در #خباثت نداشته باشد آبشخورش #حماقت است.
@nofoz_shenasi
#معرفی_کتاب
📚جاسوسان برتر
حمید عشقی؛ در کتاب جاسوسان برتر، به بررسی اجمالی سازمانهای اطلاعاتی از گذشته تا حال پرداخته و به زندگی و عملیات جاسوسان شاخص تاریخ اشاره نموده است.
نسخه الکترونیکی این کتاب را میتوانید بعد از نصب اپلیکیشن کتابراه، دانلود کنید.
بسیار خواندنی است.
@nofoz_shenasi
هدایت شده از سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
❌پاسخ به یک شبهه!
به این جمله دقت کنید:
آیت الله علم الهدی:
رهبری فرمودند رای به جلیلی رای به جوهره نظام بود.
❇️پاسخ:
ورای اینکه آیا واقعا این جمله متعلق به آقای علم الهدی هست یا خیر، ابتدا باید بررسی کنیم که این گونه جملات آیا با منطق گفتاری و منظومه فکری رهبری، سنخیتی دارد یا خیر.
برای این مهم به این فرمايشات رهبری که در موقعیتی مشابه متن بالا، در پاسخ به سوالی که از ایشان شده است دقت کنید:
رهبرمعظم انقلاب:
آن جملهاى كه اين برادر يا خواهرمان در مورد «رأى به اصلاح» نوشتند، تحليل ايشان است؛ تحليل من از قضيه اين نيست. بالاخره بيست ميليون نفر، با انگيزههايى به رئيس جمهور رأى دادند. شما از كجا مىدانيد كه همه اين بيست ميليون نفر، رأى به اصلاح دادند؟ انگيزههاى گوناگونى داشتند؛ به اين انگيزههاى گوناگون، رأى دادند. آنچه كه مسلّم است، اين است كه اين رئيسان جمهور، منتخب بيست ميليون جمعيت است؛ اين چيز باارزشى است. اما اينكه شما از اين بيست ميليون نفر رفراندم كرده باشيد و به شما گفته باشند ما رأى به اصلاح داديم، نه؛ من نمىتوانم اين را باور كنم و بپذيرم.
نتیجه:
این دو منطق را کنار هم قرار دهید و قضاوت کنید که کدامیک منطبق بر منظومه فکری ایشان است!
@nofoz_shenasi
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاطرات_نفوذ
آیت الله خزعلی:
"من بمیرم و روی کارآمدن هاشمی را نبینم...
هرکس مخالفت با آقای خمینی!! و آقای خامنه ای !! داشته باشد، مردود است، مردود است، مردود است.. تکلیف آقای هاشمی که معلوم است..."
#شبکه_نفوذ
#هاشمی_رفسنجانی
@NOFOZ_SHENASI
امان از جهل!
امان از عناد!.
❇️رهبری:
ما پیشرفت را همراه با عدالت میخواهیم... نه عدالتِ بدون پیشرفت مطلوب است، نه پیشرفتِ بدون عدالت. عدالت بدون پیشرفت یعنی برابری در عقبماندگی، برابری در فقر؛ این را نمیخواهیم. پیشرفت بدون عدالت را هم هرگز مطالبه نمیکنیم؛ پیشرفت، همراه با عدالت... ممکن است بعضی از صاحبنظران و به اصطلاح تئوریسینهای اقتصادی بگویند: آقا نمیشود؛ اگر بخواهید به پیشرفت اقتصادی دست پیدا کنید، ناچار باید فاصلهی طبقاتی را قبول کنید و بپذیرید! اینجاست که ما عرض میکنیم «نوآوری». نباید خیال کنیم که نسخههای اقتصادی غرب، آخرین حد دستاورد بشری است؛ نه، این هم یک نسخهای است، دورهای دارد؛ آن دوره طی میشود و فکر تازه و فکر نویی به میدان وارد میشود؛ بگردید آن فکر نو را پیدا کنید.
رهبر معظم انقلاب 1/1/1387
↙️و اما صحبت قالیباف در مورد رابطه پیشرفت و عدالت چه بود؟!.
👈👈عدالت بدون پیشرفت یعنی برابری در عقبماندگی، برابری در فقر؛ این را نمیخواهیم. پیشرفت بدون عدالت را هم هرگز مطالبه نمیکنیم؛ پیشرفت، همراه با عدالت...
#قضاوت_با_شما
@nofoz_shenasi
⚠️گذری بر زندگی شیخی که فریب منافقین را خورد...
❗️(سرنوشت شوم لاهوتی)❗️
⏰فردا ساعت ۱۶:۰۰
@nofoz_shenasi
📌حسن لاهوتی اشکوری متولد ۱۳۰۶ در رودسر بود. پدر او شیخ نصرالله لاهوتی اشکوری سالها در حوزهی نجف به کسب علم مشغول بود. حسن لاهوتی پس از گذراندن دورههای ابتدایی تحصیلات حوزوی نزد پدرش در سال ۱۳۲۴ برای ادامهی تحصیلات به قم رفت و بلافاصله معمم شد. در قم او با آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی، آیتالله محمدی گیلانی، نعمتالله صالحی نجفآبادی و مرحوم سید مصطفی خمینی هم حجره و هم درس بود. استادان سطوح عالی شیخ حسن لاهوتی، آیتالله بروجردی، امام خمینی و آیتالله شهابالدین مرعشی نجفی بودند.
📌در سال ۱۳۴۱ به دستور امام خمینی لاهوتی برای تبلیغ به شهر گرمسار رفت و در این شهر مقیم شد. پس از قیام ۱۵ خرداد و دستگیری امام خمینی در خرداد ۱۳۴۲، وی قصد داشت با همکاری شهید حاج مهدی عراقی مردم گرمسار را به سمت قم حرکت دهد که با پیام مرحوم سیدمصطفی خمینی، این مسئله منتفی شد.
📌شیخ حسن لاهوتی تا تابستان ۱۳۴۹ در گرمسار ماند. وی با محمد سپهریپور، رئیس وقت شهربانی گرمسار ارتباط نزدیکی داشت و همین ارتباطات سبب ایجاد نوعی مصونیت برای فعالیتهای شیخ حسن لاهوتی در گرمسار شده بود. به هر روی او در ابتدای تابستان ۱۳۴۹ به تهران آمد و در منزلی در سهراه امین حضور سکنی گزید. سپس به جمع جامعهی روحانیت تهران پیوست و در کنار شیخ آیتالله مهدوی کنی، آیتالله شهید بهشتی، شهید فضلالله محلاتی، علیاصغر مروارید و ... قرار گرفت.
📌با فراگیر شدن تب مبارزهی مسلحانه در ابتدای دههی ۵۰ ، لاهوتی با اصرار و پیگیری اسدالله تجریشی که از مبارزان فعال بود، به سازمان مجاهدین خلق وصل شد و امکاناتش را در اختیار این گروه قرار داد. در همین حال اسدالله تجریشی واسطهی حسن ابراری جهرمی از اعضای سازمان مجاهدین خلق با شیخ حسن لاهوتی بود. به موازات شیخ حسن لاهوتی، فرزندش وحید لاهوتی نیز بدون اطلاع پدر به عضویت سازمان مجاهدین خلق درآمده بود.
📌اندکی بعد ناشیگری وحید لاهوتی در خلع سلاح یک پاسبان شهربانی، سبب دستگیری او و پدرش شد و هر دو مورد شدیدترین شکنجهها قرار گرفتند. شیخ حسن لاهوتی در بازجوییها دربارهی اقدامات وحید مسئولیتی را قبول نکرد و پس از یک ماه از زندان قزلقلعه آزاد شد؛ اما وحید لاهوتی تا پیروزی انقلاب اسلامی در زندان باقی ماند و در آنجا به کمون مسعود رجوی پیوست.
@nofoz_shenasi
شیخ حسن لاهوتی پس از آزادی از زندان، کمکهایش به سازمان مجاهدین خلق را افزایش داد و بسیاری از وجوهاتی را که از مردم دریافت میکرد، به سازمان میداد. اسدالله تجریشی در این باره میگوید:
@nofoz_shenasi