دقت کنید که روی دیوار چه موجودی یادگاری نوشته شده است.
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
2. اسلام اجتماعی، محور سیاستهای اعلامی و اعمالی دولت یازدهم و دوازدهم در حوزهی فرهنگ
@nofoz_shenasi
تاکنون بسیاری از اظهارات رئیس جمهوری و دیگر مشاوران او، دقیقاً بر اساس همین تئوری فرهنگی بیان شدهاست. تأکید بر اسلام اجتماعی، علاوه بر سیاستهای «اعلامی» دولتمردان #دولت_بنفش، بروزات و خروجیهای عینی و عملی گستردهای در پی داشته است که البته برخی از آنها راهبردی و برخی تاکتیکی محسوب میشوند.
@nofoz_shenasi
یکی از جنجالیترین گفتههای روحانی یعنی سخنانش در بیستمین همایش سراسری فرماندهان ناجا مبنی بر اینکه :
«پلیس موظف به اجرای اسلام نیست، هیچ پلیسی نمیتواند بگوید که چون این را خداوند گفته و یا روایتی است که پیغمبر فرموده است، خود را مسئول اجرای اسلام بداند. بیخود، خود را به مخمصه نیندازیم و مردم را گرفتار نکنیم، وظیفهی پلیس، اجرای قانون است؛ به هر حال برخی از احکام شرع در قانون آمده و برخی هم مجلس مطابق با شرع تصویب میکند. (4/2/94)»
دقیقاً بر اساس همین تئوری اسلام اجتماعی بیان شدهاست. اظهاراتی که به صراحت به تفکیک هدفمندی از اجرای دستورات اسلامی در ساحت اجتماعی و ساحت سیاسی میپردازد و پلیس را صرفاً نمایندهی اسلام سیاسی میداند و نه اسلام اجتماعی. طبق اعتقاد او، پلیس نمایندهی اسلام سیاسی است و نه اسلام اجتماعی! یا به تعبیر دقیقتر، نمایندهی حکومت است و نه اسلام! و نظارت او نظارتی حکومتی است و نه اسلامی!
@nofoz_shenasi
بدیهی است هدف اصلی و غایت چنین تفکری، در پس شعار پر زرق و برق چندصدایی وتکثر، بازشدن پای عناصر مسئلهدار فرهنگی به برنامههای دولت و چندصدایی به نفع ضد انقلابیون و دور نگهداشتن افراد انقلابی از ساحت فرهنگ و هنر است.
از همینجاست که علت نگرانیهای رهبر انقلاب از سیاستهای فرهنگی دولت و انتقادات مکرر مراجع عظام تقلید، تودههای مردمی و دلسوزان انقلاب درک و دریافت میشود.
با توجه به این شرایط است که باید بار دیگر این کلام ژرف حضرت امام(ره) را که نه در زمان اوج فعالیت انجمن حجتیه، بلکه پس از پنج سال از تعطیلی رسمی این انجمن خطاب به شورای نگهبان گفتهاند؛ در شرایطی که همه فکر میکردند انجمن به تاریخ پیوسته است، پس از سی سال دوباره یادآور شویم: «حواستان را جمع کنید. نکند یکباره متوجه شوید که انجمن حجتیهایها همه چیزتان را نابود کردهاند.»
(صحیفهی امام خمینی(ره)، بخش ضمیمه، ص ۵۷۹)
@nofoz_shenasi
«گلزاده که سالیانی چند از فرهیختگان دینی سیاست اندیش در فهم ظرایف چالشهای حقوقی و فرهنگی حکومت دینی پیش بود، در سیل حوادث پس از انقلاب اسلامی از مشارکت در تدوین قانون اساسی به تدریج به نقد قوانین و روالهای جاری کشیده شد. ابتدا به بحث طلبگی و انتقادهای رسمی روی آورد و زمانی که آن روی دیگر را دید نمایندگی مجلس را از یکسو و عنوان «پدر گلزاده غفوری» را از سوی دیگر وانهاد و به خانه پناه برد. او نیز در سکوت، ردا از تن و عمامه از سر برگرفت و به بازاندیشی در نوشته های گذشته بسنده کرد.
اگر چه او از موفقترین محققان/مبلغان اسلامی معاصر بوده است ولی در کشاکش حوادث پس از انقلاب اسلامی به حاشیه رانده شد. او با رفتن و نشستن در خانه، جامعهی خود را به مدت بیست و هشت سال به صورت دائم مجازات کرد و با این سکوت خود فریاد اعتراض بر کشید. من فریاد او را به خوبی میشنوم که به عنوان اولین مجتهد دارای دکترای حقوق به نقد لایحهی قصاصی پرداخت که دستاورد نزدیکترین یار قدیمی ولی غیرحقوقدان خود او بود.»
(وبلاگ دکتر حسامالدین آشنا،17 دی 88)
@nofoz_shenasi
آشنای نا آشنا.pdf
564.3K
استاد و مرید #حسام_الدین_آشنا که بود؟!
#مریم_رجوی در مورد استاد #آشنا چه گفته بود؟!
رابطه ی #آشنا با #انجمن_حجتیه چیست؟!
برای رسیدن به جواب این سوالات، متن این فایل را بخوانید.
@nofoz_shenasi
📥مجلس یازدهم/بایدها و نبایدها
(در بیان رهبری)
⭕️قسمت اول
❇️مجلس یازدهم؛ مظهر امید و انتظار مردم
یک نکتهی مهم این است که این مجلس -مجلس یازدهم- مجلس امید و انتظار مردم است، نقطهی امید مردم و مظهر امید مردم است؛ چرا؟ چون مردم در شرایط سخت اقتصادی پای صندوقها آمدند و به شما نمایندگان محترم رأی دادند؛ در شرایط سخت اقتصادی.
پس این مجلس مظهر امید مردم است، مظهر انتظار مردم است؛ این بسیار نکتهی مهمّی است.
دیدار تصویری با نمایندگان مجلس یازدهم/۲۲تیر۹۹
@nofoz_shenasi
📥مجلس یازدهم/بایدها و نبایدها
(در بیان رهبری)
⭕️قسمت دوم
❇️مجلس یازدهم؛ یکی از قویترین و انقلابیترین مجالس دوران انقلاب
خوشبختانه مجلسِ تشکیلشده یکی از قویترین و انقلابیترین مجالس دوران انقلاب هم هست.
۲۲تیر۹۹
@nofoz_shenasi
📥مجلس یازدهم/بایدها و نبایدها
(در بیان رهبری)
⭕️قسمت سوم
❇️مجلس یازدهم؛ یکی از قویترین و انقلابیترین مجالس دوران انقلاب
این مجلس، مجلس بسیار خوبی است. خوشبختانه به مسائل انقلاب هم این مجلس حسّاس است. در همین یک ماه و اندی که گذشته، انسان احساس میکند به مسائل انقلاب حسّاسند. سرعت عمل هم به خرج دادید؛ هم در تشکیل هیئترئیسه، هم در تشکیل کمیسیونهای تخصّصی و تعیین رؤسای این کمیسیونها، و بحمدالله کار را زود پیش بردید و اینها همه در خور تحسین است.
۲۲تیر۹۹
@nofoz_shenasi
📥مجلس یازدهم/بایدها و نبایدها
(در بیان رهبری)
⭕️قسمت چهارم
❇️جو زده نشوید!!
نگاه کنید ببینید تکلیف چیست، چه چیزی برای مردم مفید است؛ ولو بر خلاف جوّ حاکم هم باشد، اشکالی ندارد، آن را دنبال بکنید. اسیر جَو نشوید و به تعبیر معروف، جَوزده نشوید.
۲۲تیر۹۹
@nofoz_shenasi
📥مجلس یازدهم/بایدها و نبایدها
⭕️قسمت پنجم
❇️اهتمام به مسائل کلیدی و اولویّتدار
👈مسئلهی اشتغال جزو مسائل کلیدی است که البتّه با تولید ارتباط پیدا میکند.
👈 مسئلهی مهار تورّم مسئلهی جدّاً کلیدی است که علل زنجیرهی تورّم و گرانی را شناسایی کنید و بروید سراغ این علل.
👈مدیریّت نظام پولی و مالی جزو مسائل کلیدی است؛ عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت جزو مسائل کلیدی است؛ اینها مسائلِ مهم است. اینها در زمینههای اقتصادی.
۲۲تیر۹۹
@nofoz_shenasi
#پرونده_دوازدهم
☸️بررسی ردپای بهائیت در صداوسیمای جمهوری اسلامی☸️
#شبکه_نفوذ
#بهائیگری
@nofoz_shenasi
- ناشناس.mp3
7.31M
#پرونده_دوازدهم
ردپای بهائیت در صداوسیما-1
@nofoz_shenasi
- ناشناس.mp3
5.61M
ردپای بهائیت در صداوسیما-2
@nofoz_shenasi
- ناشناس.mp3
3.24M
ردپای بهائیت در صداوسیما-3
@nofoz_shenasi
فیلم «با تو آموختم» - داستان زندگی ماریا مونته سری (پخش شده از شبکه نمایش)
@nofoz_shenasi
آموزش خاص توسط مهدهای کودک به روش #مونته_سری
@nofoz_shenasi
تألیف کتابهای متنوع، بر مبنای روش #مونته_سری
@nofoz_shenasi