eitaa logo
سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
17.4هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
287 فایل
🚩 درگاهی برای معرفی #شبکه_نفوذ @fakher56 گروه متصل: https://eitaa.com/joinchat/1366360084C09602dbad0 کانالهای دیگرم: @mostanadsazam @parvandeha @roshana_media
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا پرچمش بالاست به روایت علم نور😂😂 | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
این کتاب یکی از کتاب‌های بسیار خوبی است که می‌توانید با مطالعه آن کاملا از لحاظ علمی کمربندهای اعتقادی خودتون رو نسبت به مقوله حجاب محکم کنید. 🔰بی پرده با حجاب به قلم نعیمه اسلاملو و آزاده اکبری در این اثر بیش از ۷۰ شبهه ناظر به مسئله حجاب و عفاف بررسی شده و پاسخ داده شده‌اند. شبهات ناظر به قانونی بودن حجاب در ایران و اصطلاح غلط حجاب اجباری، شبهات ناظر به مقایسه ایران زمان پهلوی و ایران بعداز انقلاب اسلامی، شبهاتی که ناظر به تصورات غلط از دنیای غرب، غربزدگی یا مدرنیته است، شبهات ناظر به روابط آزاد با جنس مخالف، شبهات بسیار مرسوم ناشی از ضعف‌های اعتقادی و عدم آگاهی، شبهات ناشی از خلا‌های عاطفی و مشکلات خانوادگی (بهانه جویی‌ها)، شبهات درون‌دینی و درون‌گفتمانی و شبهات ناظر به امر به معروف و نهی از منکر در حوزه حجاب در این کتاب به دقت پاسخ داده شده‌اند | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️دم خروس و نفاق علیزاده زد بیرون... ✍بارها تاکید کردم که علیزاده یک منافق و شاه‌مهره‌ی نفوذی در است که فعلا با تحلیل‌های ناب و به‌ظاهر حق، در حال جلب اعتماد بدنه‌ی حزب‌اللهی است تا بتواند در یک بزنگاه اصلی، زهر را در ذهن مخاطبانش فرو کند! ✍بفرمائید تحویل بگیرید ذات اصلی علیزاده را که چگونه در اثنای مناظره با زیباکلام و کوبیدن هاشمی، از کوره در می‌رود و خوان‌خواهی منافقین اعدامی سال۶۷ را می‌کند که از نظر او تعدادشان ۴هزار نفر بوده است... خطاب به تحلیل‌گران و ادمین‌های انقلابی که با مصاحبه یا انتشار مطالب علیزاده، به او اعتبار بخشی می‌کنید، بترسید از خدا و آن روزی که این منافق با سردادن شعارهای حقی، اهداف باطلی محقق کند؛ چنانچه امیرالمومنین در هنگام سردادن شعار و خواندن آیه "لَا حُكْمَ إِلَّا لِلَّه‏؛ هیچ حکمی جز حکم خداوند نیست" خوارج و منافقین را اینگونه رسوا نمودند: "كَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ؛ گفتار حقّى است كه به آن باطلى اراده شده" 🖌محمد جوانی 🧠⚔علوم و جنگ شناختی|جوانی @Cwarfare
سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
♨️دم خروس و نفاق علیزاده زد بیرون... ✍بارها تاکید کردم که علیزاده یک منافق و شاه‌مهره‌ی نفوذی در #ج
این کانال هم یکی از کانالهای عالی و کاربردی جهت ارتقا سطح سواد عزیزان در موضوع . محمدجوانی یکی از رویش‌های با افتخار انقلاب محسوب میشه و تحلیل‌های خیلی خوبی در مورد بحران‌ها و فتنه ها ارائه می‌کنند. این هم از مصادیق بود که عرض شد.
آقایان مسوول و نیمه مسوول و تمام مسوول و یک چهارم مسوول، اتفاقات باغ شازده کرمان را دیدید؟! اینها نتیجه عدم توجه به اعمال قانون توسط شماهایی است که ابزار حاکمیت را بدست گرفته اید ولی از جاری کردن مفاد قانونی بنابر مصالح خودساخته طفره می‌روید. این همان دو قطبی است که دشمن درصدد ایجادش بود. عامل اصلی پیاده سازی این دوقطبی دشمن هم خود شمایید، دنبال قاتل بروسلی نباشید.
1.52M
آیا اتفاقاتی که در کرمان افتاد چیزی شبیه داستان مهسا امینی را در پی خواهد داشت؟! 🎙 | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
در فتنه های روبرو زیاد به دنبال حضور میدانی عناصر برانداز نباشید. با ضربانی که اینها خوردند به زودی قدرت سربلند کردن نخواهند داشت. اما، بازیگران اصلی فتنه های در پیش رو، بعضی از مدیران و مسئولینی هستند که عملا به بلندگوی تبدیل شده اند. فتنه ای که نسخه ی برون رفت و کنترل و را با عنوان می پیچید، تسبیح به دست دارد، یقه اش بسته است، ذکر از لبانش نمی افتد، جای مهر بر پیشانیش متورم است و اتفاقا مسئولیتی هم شاید داشته باشد. (مؤسس انجمن ضاله حجتیه) هم چنین مشی و منشی داشت و چنین میگفت که راه مبارزه با بهائیتِ آن زمان، تنها از طریق کارهای فرهنگی است و نه مبارزات انقلابی... | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
در بخشی از رمان می‌خوانیم: «برمی‌خیزم و پشت سر حاج‌نصرت به راه می‌افتیم. رد شنی تانک‌ها رو زمین کشیده شده و گویی هزاران کرم خاکی با بدن‌های بندبند رو زمین پخش شده‌اند. علی می‌زند به شانه‌ام و با دست زمین را نشانم می‌دهد. سرم را تکان می‌دهم. نمی‌خواهم حرفی بزنم. می‌دانم اگر کلامی از دهانم خارج شود، درددل علی شروع می‌شود. تقی سرش را می‌آورد در گوشم و می‌پرسد: تانک‌هاشون تا این جا اومده بودن!؟ با اشاره سر جوابش را می‌دهم. رد شنی تانک‌ها چپ و راست همدیگر را قطع کرده‌اند. منوری در آن دورها روشن می‌شود. رو دو پا می‌نشینیم. آن‌قدر نزدیک نیست که درازکش شویم. صدای شلیک چند تیر می‌آید. جلوتر، سایه‌هایی که به کپه خاک می‌مانند، دیده می‌شود. علی می‌گوید: تانک‌ها رو باش! منور خاموش می‌شود. پا می‌شویم و راه می‌افتیم. به دور و بر نگاه می‌اندازم. هیچ کدام از ستون‌هایی را که به موازات ما به سمت دشمن می‌رفتند، نمی‌بینیم. احساس تنهایی می‌کنم. 📻 برای شنیدن برخط و دریافت کتاب گویای سفر به گرای ۲۷۰ درجه از طریق لینک زیر وارد شوید: http://book.iranseda.ir/detailsalbum/?g=101441# 📚 چنانچه تمایل به خرید این کتاب به صورت نسخه الکترونیکی با قیمت مناسب دارید، از طریق لینک زیر اقدام کنید: https://www.faraketab.ir/book/8674-journey-to-heading-270degrees | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
4_5915991024135573167.mp3
7.17M
چند دقیقه آرامش موسیقیایی... شب و روزگار خوش و خرم
♦️شما هم میتوانید شوید... کانال "مستندِ من" برای اشتراک تجربیات 20 ساله اینجانب ، در حوزه مستندسازی و کارهای هنری، ایجاد شده است . ان شاء الله به مرور و با حوصله، بعد از رسیدن عضوگیری به حد نصاب، نکات و فنون راهبردی مورد نیاز برای چگونه ساختن یک مستند تک نفره را با شما، مرور خواهم کرد. ♦️میتوانید از طریق لینک زیر عضو شوید 🔻||||||||||||||||||||||||||||||||||||🔺 🎥 @mostanadsazam 👈
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎦 سندی امنیتی با هدف مدیریت فضای مجازی 📹 یک گزارش دیدنی آیا می‌دانید این بندهای خوانده‌شده به کدام قانون یا طرح در فضای مجازی مربوط است؟ آیا می‌دانید در کجا تصویب شده است؟ 🇮🇷 @modafeonline 👈