📌تفاوت بهشتی با سایرین!؟
🔸یکی از نقاط ضعف ما در معرفی شخصیت های مهم و موثر به جامعه "کلی گویی" درباره ویژگی های آنهاست. مثلا می گوییم: شهید بهشتی بصیر بود، مردمی بود، مخلص بود، چنین بود چنان بود و از کنار این رژه کلمات و صفات عبور میکنیم. حال آنکه باید از "کلی گویی" درباره شخصیت و عملکرد این افراد اجتناب کرد. باید جزیی شد. در رفتار، سلوک، خانواده داری، مردم داری، برنامه ریزی و... تا بتوان از آن الگو بهره عینی برد. از نظر من برجسته ترین ویژگی #شهید_بهشتی که او را از دیگران متمایز ساخت: آینده نگری او بود
🔸به جرات میتوان گفت در بین شخصیت های بارز پیش از انقلاب و در جمع مبارزین هیچ کس به اندازه بهشتی "آینده نگر" نبود. او از آینده تصویری در ذهن داشت. دو نمونه این آینده نگری را با جزییات باید مورد بررسی و دقت قرار داد.
1⃣ طراحی و تاسیس مدرسه دبیرستان دین و دانش تلفیق علوم دینی و جدید
2⃣ طرح درس و ایجاد مدرسه ای ویژه طلاب با شیوه متفاوت گزینش بنام مدرسه منتظریه که بعدها بنام واقف خیر آن حاج علی حقانی شهرت پیدا کرد
🔸آن هم در سال ۱۳۳۴ و ۱۳۳۹ سالهایی که هنوز نهضت امام شکل نگرفته بود اما جامعه اسلامی در برابر هجوم افکار ماتریالیستی مکاتب شرق و غرب قرار داشت. بعدها شهید بهشتی درباره انگیزه خود از تاسیس مدرسه دین و دانش اشاره مهمی داشت:
▪️"در آن موقع این طور به ذهنم رسید که برای ساختن کادرها یک واحد نمونه فرهنگی بوجود بیاوریم و در آنجا نوجوانها را آنطور که فکر میکنیم، بسازیم و در قم دبیرستان دین و دانش را به همین منظور #تأسیس کردم".
🔸این برنامه ریزی ها و پایه گذاری دو مدرسه آموزشی متفاوت یکی از مصدایق #آینده_نگری آیت الله شهید دکتر بهشتی است. تربیت نیرو و کادرسازی برای آینده حرکت مردم مبتنی بر احکام دینی و علوم روز که در آن دهه تقابل بین دین و دانش نقل محافل روشنفکری بود. این نشان میدهد با وجود ابهامات در فرآیند نهضت مردمی، #شهید_بهشتی تصویر روشنی از آینده داشت. تفاوت عمده نخبگان جامعه در همین نکته نهفته است که می بایست آینده را زودتر و دقیق تر از دیگران رصد کنند. دست بر قضا یکی از معضلات امروز مدیریتی ما همین عدم آینده نگری مدیران است. مدیرانی که صرفا درگیر امورات روزانه اداری و سازمانی خود هستند و هیچ طرح و ایده ای برای مقابله با چالش های احتمالی در آینده ندارند
✍علیرضا زادبر
@Nofoziha_ammariyon
🔰اصلاح طلب که باشی ، همچون دکتر فاضلی همه چیز را فقط در مدرک و چند زبان بلد بودن می بینی !
👌تعهد و غیرت نسبت به منافع کشورت داشته باشی یا نه ، اصلا مهم نیست !
👈 با همین تفکر است که همچنان به ظریف می نازند ! چون زبان بلد تشریف داشتند ! که از قضا از همان ناحیه گولش زدند !
👈 به فنا دادن کشور توسط همان سفرای زبان بلد قاجار هم اصلا برایشان مهم نیست!
✅ هم تخصص و سواد،هم تعهد
✍ احسان عبادی
@Nofoziha_ammariyon
📝پیدا و پنهان سومین استعفا
در میان سران اصلاحطلبان
🌀کانالهای اصلاحطلبان نوشتند «در دومین جلسه جبهه اصلاحات، آذر منصوری با اکثریت آرا به عنوان رئیس انتخاب شد».
▪️این خبر حاوی چند خبر و تحلیل است. اولا بنابر اعلام احمد شریف عضو جبهه اصلاحات، منصوری تنها نامزد بود و با این وجود، بخشی از ۴۶ عضو این گروه، با ریاست دبیرکل حزب اتحاد ملت (حزب پدر خوانده) مخالفت کردهاند.
ثانیا، ریاست وی به خاطر این است که بهزاد نبوی پس از استعفای چهارماه قبل، حاضر نشد به هیچ قیمتی دوباره به ریاست برگردد. حسن رسولی، عضو جبهه اصلاحات گفته؛ «در جلسه هرچه اصرار کردیم، نبوی قبول نکرد».
▪️به گزارش روزنامه آرمان، «بهزاد نبوی آبان سال گذشته اعلام کرد قطعا نمیتوانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه میدهند، همسو شویم. بحث محافظهکاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما میخواهیم در چارچوب نظام، اصلاح کنیم. نمیخواهیم دینامیت زیر ساختمان بگذاریم. این سخنان، انتقاداتی را درپی داشت».
▪️همچنین حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران، اواخر اسفند پارسال گفته بود: «بعضی از دوستان اساساً معتقدند که ادامه ریاست آقای نبوی مناسب با فضای سیاسی پسامهسا نیست؛ در واقع فضا رادیکالتر شده. آقای نبوی همیشـه در شرایط اجمـاع آرا رئیس میشد. اگر اجماع نباشد، ایشان از پذیرش مجدد مسئولیت پرهیز میکند. جبهه اصلاحات چند عضو حقوقی دارد که به رغم اینکه اقلیت خیلی کوچکی هستند اما صدای خیلی بلندی دارند. آنها گاهی اوقات مطالبی را میگویند که شنیدن این نـوع پرخاشها خیلی شایسته نبوده است. از این جهت برای ایشان دلخوری به وجود آمده است».
▪️این دو تحلیل نشان میدهد که بهزاد نبوی عملا از سوی عناصر تندروتر مجبور به کنارهگیری شده است. او، حریف برخی عناصر رادیکالتر نشده و بنابراین ناچار شده همانند عارف و موسوی لاری، عطای ریاست را به لقای آن ببخشد؛
تندروهایی که جبران بیکفایتیهای هشت ساله خود و نارضایتی مردم را به جای عذرخواهی، در فریبکاری ایجاد بلوا و بیگاری دادن بیشتر به آمریکا و غرب دیدهاند.
▪️بر این مبنا، به نظر میرسد جبهه اصلاحات، تحت فشار اقلیت پدرخوانده قرار است بر حجم رفتارهای رادیکالیستی بیفزاید و از این جریان، گروهکی برانداز بسازد. در همین زمینه روزنامه اعتماد، درباره «خطر تندروی برای جريان اصلاحات» هشدار داده و نوشت: يكي از خطراتی كه آسيبهای زيادی را متوجه اصلاحات كرده، برخي تندرویها در اين جريان است. اين خطر همچنان جريان اصلاحطلب را تهديد میكند».
▪️گفتنی است بهزاد نبوی، سومین چهره مستعفی در میان سران ادارهکننده تشکیلات اصلاحطلبان است. پس از انتخابات مجلس سال۱۳۹۸ هم، عارف و موسویلاری، از ریاست و نایبرئیسی «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) استعفا دادند و شعسا از هم پاشید./کیهان
@Nofoziha_ammariyon
🔺پاسخ داماد روحانی:
داداش!
شما یه رایزنی کن
فرشها رو برگردونن؛
نمیخواد گاز بدی😐
هم گاز دادید که ماشینی که سوار بودید رو انداختید تو دره که حالا مجبوریم طوری درش بیاریم که اثر خسارت هاش کمتر بشه... کاش نه با غرب قدم میزدید نه به اون سمت گاز میدادید تو ایران هم که زخم بستر گرفته بودید از بس به صندلی چسپیده بودید
ولی اگر یه مقایسه میکردی تمام دستاوردها و خدمات داخلی و خارجی دکتر رئیسی در کمتر از دو سال رو با کارها و گلابی های سبد جناب پدر زنتون ( حسن روحانی) در ۸ سال رو متوجه میشدی؛ که کی، گاز واقعی و صحیح رو داده و ماشین رو کی بلده برانه🙃🙂
@Nofoziha_ammariyon
🔻«آلن مرادیان» سلطان مواد مخدر سیدنی! به ضرب گلوله پلیس کشته شد. قبل از آنهم برادرش «هاشم» کشته شده بود.
🔺خدا را شکر این مغز فراری در ایران کشته نشد وگرنه تبدیل میشد به #قهرمان_ملی روشنفکران و شبکه های فارسی زبان!
تازه پلیس هم محکوم میشد که چرا یک جوان رعنا و مقاوم را کشته است!😆
✍ حامد صرافپور
@Nofoziha_ammariyon
📳 تحریف واقعیت
برای درک تکنیک اصل و استثنا در خبر دو تیتر را با هم مقایسه کنید.👆
🔻در ماجرای پویا مولاییراد عدم توجه به ایست و بازرسی پلیس و حمله به مامورین علت کشته شدن است. اما تیتر #بیبیسی فارسی با تکنیک اصل و استثنا آنچه که مد نظر دارد را به مخاطب القا میکند.
☑️ انتخاب تصاویر کشتهشده و ماشین پلیس برای یک حادثهی تقریبا مشابه هم قابل توجه است.
@Nofoziha_ammariyon
💢حقوق بشر آمریکایی از واقعیت تا ادعا
🌀حقوق بشر به عنوان یکی از مهمترین شاخصههای تمدن و پیشرفت جامعه بشری از اهمیت بسیاری در روابط بینالملل برخوردار است؛ اما کشورهای غربی به ویژه آمریکا با استفاده از دیپلماسی عمومی و رسانهای خود کشورهای مختلفی را مورد هجمه تبلیغاتی قرار دادهاند، این مواجهه در شرایطی اتفاق افتاده است که غربیها نقش مؤثری در نقض حقوق بشر در جهان دارند.
🔰گزاره خبری:
1⃣ خبرگزاری شینهوا «انجمن حقوق بشری چین» در گزارشی، ضمن روایت گوشههایی از جنایات حقوق بشری آمریکا در منطقه خاورمیانه مینویسد: «جنایات آمریکا نه تنها منجر به جنگهای مکرر و دائمی در خاورمیانه و سایر مناطق شده است، این مناطق را در باتلاق درگیریها و معضلات امنیتی فرو برده و به طور جدی حقوق ساکنان محلی را برای زندگی، سلامت، حیثیت شخصی، آزادی عقیده مذهبی و بقا و توسعه تضعیف کرده است.»
2⃣ آمارهای مجله مؤسسه «اسمیتسونین» (Smithsonian) آمریکا نشان میدهد که از سال 2001، جنگها و عملیاتهای نظامی که توسط آمریکا به بهانه «مبارزه با تروریسم» آغاز شده است، حدود 40 درصد از کشورهای روی کره زمین را پوشش میدهد.»
3⃣ رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی(رحمهالله) فرمودند: «آمریکاییها مردم را میکُشند و با جنایت واضح و آشکار، خودشان را نشان میدهند و عذرخواهی هم نمیکنند؛ در عین حال زبانشان هم دراز است، میگویند حقوق بشر.»
🔰گزاره تحلیلی:
1⃣ نگاهی گذارا به تحولات کشورهای عراق، سوریه، افغانستان و به خوبی نشان میدهد که مصداقهای بارز نقض فاحش این حقوق اساسی بشری در درجه اول توسط خود آمریکا صورت میگیرد. آمارهای سازمان ملل متحد نشان میدهند که در جریان درگیریهای نظامی افغانستان بیش از 36 هزار غیرنظامی قتل عام شدهاند. بر اساس آمار سازمان انگلیسی (Opinion Research Business) تنها تا سال 2007 یعنی 4 سال پس از آغاز جنگ، یک میلیون و دویست هزار عراقی کشته شدند. در زمان جنگ سوریه و داعش، آمریکا منابع سوری را غارت کرد. چاههای نفت و گاز آنها را برای خود مورد استفاده قرار میدهد، محصولات کشاورزی سوریها را میسوزاند، اراضی آنها را اشغال میکند. جنگ یمن با عربستان با چراغ سبز واشنگتن به راه افتاد. از سال 2015، آمریکا میلیاردها دلار تسلیحات، آموزش و پشتیبانی لجستیکی به عربستان سعودی و امارات فروخت و درآمد کسب کرد.
2⃣ جمهوری اسلامی ایران در حیات چهل و اندی سال خود انواع سیاستهای خصمانه ایالات متحده را تجربه کرده است که بسیاری از آنها با مبانی و موازین حقوق بشری در تعارض و تناقض بود. حمایت از تجزیهطلبی و تروریسم، حمله طبس، کودتای نوژه، کمک مستقیم به عراق، تحریمهای اقتصادی، تلاش برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای، دخالت در روند انتخابات ایران و... تنها بخشی از اقدامات ضد حقوق بشر آمریکا علیه ملت ایران است.
3⃣شواهد بیشماری نشان میدهد که آمریکا به نقض گسترده حقوق بشر از سوی متحدان خود بیتفاوت است. رژیم صهیونیستی از بدو شکلگیری موجودیت نامشروع خود با کمک آمریکا در اراضی اشغالی مرتکب جنایات گوناگون و کشتار ملت مظلوم فلسطین شد. آمریکا فقط در سال 1972 در برابر بیش از 40 قطعنامه شورای امنیت علیه رژیم صهیونیستی حقق وتو را به کار برد.
🔅نکته پایانی؛ آمریکا همواره داعیه دفاع از مبانی و اصول حقوق بشر را داشته و این موضوع یکی از مهمترین شعارها و ادعاهای مقامات آمریکایی در نظام بینالملل به حساب میآید. در واقع دولتمردان آن کشور از حقوق بشر سوءاستفاده ابزاری کردهاند.
✍فرهاد کوچکزاده
@Nofoziha_ammariyon
❌پدر شارمین میمندی نژاد عامل #ساواک بود و چون #بهایی بود مردم مجله شو نمیخریدند
🔻 از شدت توهین هایی که به مقدسات داشته حتی تو حکومت پهلوی مجله شو توقیف میکنن ! بعد پسرش [ شارمین ] که سال 57 با خودش از ایران فرار کرده بوده دهه هفتاد برمیگرده NGO میزنه به نام #جمعیت_امام_علی.
@Nofoziha_ammariyon
🔰امام خامنه ای :
💠 #عید_قربان ، یکی از اعیاد بزرگ اسلامی است. این روز یادآور خاطره ای از زمان های بسیار دور است. در آن مبارک لحظه ای که پدر، فرزند خویش را برای لبیک به ندای ملکوتی حق به قربانگاه می برد تا فرمان الهی را با تمامی وجود به انجام برساند.
💠 آنها به همه پیروان خویش این درس بزرگ را به یادگار می گذارند که برای عروج و رسیدن به حق، باید اسماعیلِ وجود را قربانی کرد و عاشق واقعی شد؛ عاشقی که همه هستی را در راه معشوق فدا می کند تا رضایت او را فراهم آورد.
💠 عید قربان، عید فرصت هاست؛ فرصت تقرب به خداوند و پاکی نفس از آلودگی ها و تعلّقات دنیایی.
💠 اگر به حكمت مندرج در عيد قربان توجه شود، خيلى از راه ها براى ما باز مي شود. در عيد قربان يك قدردانى بزرگ الهى نهفته است از پيامبر برگزيده حضرت حق، حضرت ابراهيم (عليهالسّلام) كه آن روز ايثار كرد. بالاتر از ايثار جان، در مواردى ايثار عزيزان است.
@Nofoziha_ammariyon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالت عرفانی آیت اله العظمی جوادی آملی هنگام اقامه نماز عید قربان در سالهای گذشته..