⚡️هشدار درباره تبعات تبدیل یک طرح به قانون/ راه شایستهگزینی نمایندگان این نیست
🔹طرحی که در مجلس شورای اسلامی تحت عنوان اصلاح موادی از قانون انتخابات در دست بررسی است، نه به صلاح کشور است و نه هدف خیر طراحان را برآورده خواهد کرد.
🔹قلب این طرح، ماده ۷ مکرر است که تحت عنوان استانی شدن انتخابات از آن یاد میشود. خلاصه عملیاتی طرح مذکور این است که ثبت نام کاندیداها از حوزههای انتخابیه خودشان انجام شود، در صورت انتخاب نیز نمایندگی همان حوزه را به عهده داشته باشند، اما در روز انتخابات، تکلیف نماینده آن حوزه در سطح استان مشخص شود؛ یعنی مردم کل استان تصمیم بگیرند که نماینده یک حوزه خاص در استان چه کسی باشد. لذا با ساز و کاری که طراحی شده، ممکن است اکثریت مردم یک حوزه انتخابیه به یک کاندیدا رای بدهند، اما نمایندهشان فرد دیگری باشد که در سطح استان رای بیشتری آورده است.
🔹با یک مثال مسئله را روشنتر کنیم. فرض کنید آقایان الف و ب دو کاندیدای مطرح در حوزه انتخابیه A باشند. طبق طرح مجلس، این دو کاندیدا برای اینکه نماینده حوزه خود شوند، صرفا به ۱۵ درصد رای آن حوزه نیاز دارند. فرض کنیم آقای الف ۱۵ درصد آرای آن حوزه، و آقای ب ۶۰ درصد آرای آن حوزه را کسب نماید. در این صورت هر دو کاندیدا نصاب لازم را برای نمایندگی حوزه خود کسب کردهاند. اما از آنجائیکه آقای الف توانسته با قرار گرفتن در لیستهای مطرح یا هر طریق دیگری، در سطح استان رای بیشتری کسب کند، به مجلس راه خواهد یافت و آقای ب، در انتخابات شکست خواهد خورد. به عبارت روشنتر، انتخاب مردم حوزه A آقای ب است، اما آقای الف نماینده این مردم میشود.
🔹این طرح، در صورت تبدیل شدن به قانون، ضمن اینکه یک بیعدالتی محض انتخاباتی است، تبعات امنیتی سنگینی به دنبال خواهد داشت. مردمی که به فردی رای بدهند اما فرد دیگری با کسب صرفا ۱۵ درصد آرای آن حوزه نمایندهشان شود، آیا این وضعیت را خواهند پذیرفت؟ انتخابات یا باید کاملا استانی شود و نمایندگان، نماینده همه استان باشند، یا اینکه تکلیف هر حوزه انتخابیه، توسط مردم خود آن حوزه روشن شود.
🔹اگر هدف نمایندگان محترم این است که افراد شایستهای وارد مجلس شوند، راهش این نیست که تکلیف نمایندگان یک حوزه را در جای دیگری غیر از آن حوزه مشخص کنیم. راه شایستهگزینی، تعیین دقیق معیارها و شاخصها و شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان است که رهبر حکیم انقلاب در بند ۱۰ سیاستهای کلی انتخابات این مسئله را ابلاغ فرمودهاند؛ که متاسفانه در طرح مجلس این بند کاملا مغفول واقع شده و کلیگویی های گذشته درباره التزام به اسلام و ولایت فقیه و قانون اساسی، بدون تعیین شاخص، تکرار شده است.
✍ #syjebraily
#اتحادیه_عماریون
#amar_Ettehad
1_44665530.mp3
12.42M
🔻مؤسسه منحرف کینزی در پوشش تحقیق برای علم سکسولوژی ، کودک 11 ماهه را در مدت یکساعت 10 بار به ارگاسم رساند😳
🔹آلفرد کینزی یک جنایتکار است و سند 2030 یونسکو ادامه آموزشهای مؤسسه کینزی است😒
#نه_به_2030
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
🔻آخه عنکبوت هم شد غذا😷
+و باز هم پرده ای دیگر از پروژه تغییر مزاج و ترویج #حشره_خواری ..
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
🖼 #کاریکاتور | دریاچه ارومیه خودش احیا شد!
🎨طرح: محمدعلی رجبی
+ نماینده ارومیه ام دقیقا همینو گفت🤔
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس جمهور: نمی گذاریم صادرات نفت ایران به صفر برسد.
+بله خب ۶ ساله داری نفت ایران رو مفت میدی به اروپایی ها🤔
جای تقدیر داره واقعا😒
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
«موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹حقوق بشر از نظر آمریکا به کالایی برای خرید و فروش تبدیل شده است.
🔹تروریسم اقتصادی آمریکا از طریق تحریم های کور علیه یک ملت، بزرگترین و گستردهترین نقض حقوق اقتصادی و اجتماعی بشر است.
🔹ایرانیها نیازی به حمایتهای فریبکارانه و جنگ افروزانه آمریکا ندارند.
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥افزایش قیمت بنزین با سیاست مقابله با تحریم در تضاد است. آمریکا به دنبال فشار آوردن به ملت است و ما باید از امکانات و ابزارهای خود برای مقابله با این فشار استفاده کنیم، نه اینکه یک عامل فشار دیگر درست کنیم.
اگر میخواهید جلوی قاچاق را بگیرید، بنزین را سهمیهبندی کنید. اگر تصور میکنید از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی، منابع مالی دولت افزایش خواهد یافت، سخت در اشتباهید.
#syjebraily
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤با نوای استاد فرهمند
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #بدون_تعارف با خانواده شهید مجید قربانخانی معروف به " حُرّ مدافعان حرم"🌹
بخش خبری ۲۰:۳۰
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
🔴ظریف: اگر نزاعی در منطقه رخ دهد هیچ طرفی مصون نخواهد بود
وزیر خارجه ایران در مصاحبه با پایگاه خبری-تحلیلی آمریکایی «لوبلاگ» در مورد تلاشهای عربستان سعودی، امارات عربی متحده و رژیم صهیونیستی برای ترغیب واشنگتن به تقابل آشکار با ایران گفت: هیچکس نمیتواند از هرگونه خصومت در منطقه مصون باشد.
🔸سیاست ایران، حفظ نزدیکترین روابط با همسایگانش است.
🔸ما سپتامبر گذشته، در واکنش به درخواست (آمریکا) که از طریق سوئیس مطرح شد-و آنها به مشارکت در گفتوگوهای انساندوستانه تمایل نشان دادند، چنین احتمالی (تبادل زندانیان) را پیشنهاد دادیم.
🔸پس از آنکه پاسخ مثبت دادیم، هیچگونه پاسخی دریافت نکردیم و من این پشنهاد تبادل زندانیان در سطح جهان از جمله آنهایی را مطرح کردم که در نتیجه درخواست آمریکا یا تحت فشارهای آمریکا در زندان هستند
🔸قطعاً عنصری که در دولت ترامپ وجود دارد، دنبال کردن سیاست تحریک ایران به امید (وضع) انواع تحریمها است.
🤔🤔🤔🤔
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
سیاستگذار و گرفتن دم موش
✅ استعمارگران فرانسوی در ویتنام با تکثیر و تولید مثل شدید موشهای شهری مواجه شده و تصمیم گرفتند به شهروندان کشنده موشها جایزه بدهند. موشگیرها برای دریافت جایزه باید دم موش را تحویل میدادند. تصور فرانسویها این بود که مردم موشها را گرفته، میکشند و دم آنها را تحویل میدهند. مأموران اما بعد از مدتی متوجه موشهای بیدم شهر شدند. موشگیرها بدون کشتن موشها، فقط دمشان را جدا کرده و موش را آزاد میکردند. موش به منبع درآمد بدل شده و بهتر بود زنده مانده و زاد و ولد کند تا دُمهای بیشتری برای بریدن باشد. مایکل ون متخصص تاریخ امپراطوری استعماری فرانسه، این واقعه را «اثر موش» خوانده است، ولی نسبت آن با سیاستگذاری عمومی چیست؟
✅ اول، «اثر موش» نتیجه وضعیتی است که سیاستگذار به عوض درافتادن با علت پدیدههای ناخوشایند، با معلول درگیر میشود. موشها احتمالاً نتیجه رها شدن زبالهها در شهر، ساماندهی نشدن فاضلابها و بهطور کلی پایین بودن سطح بهداشت بودهاند. بهداشت اندک، چشمه جوشانی از موش تولید میکرده و مردم نیز آموخته بودند که تنها آن بخش از معلول (دم موش) را که برایشان منفعت دارد، به سیاستگذار تحویل دهند.
✅ دوم، «اثر موش» نتیجه وضعیتی است که سیاستگذار نگاه خودش را به نگاه مردم تعمیم میدهد و از آنان انتظار رفتار متناسب با نگاه خودش دارد. موشها برای دولت استعماری فرانسه از منظر صدمه به بهداشت عمومی اهمیت داشتند، اما در سلسله مراتب نیازها یا مسائل مردم، موش احتمالاً مسأله مهمی نبوده و صرفاً دُم آن با سیاستگذاری دولت، ارزش اقتصادی یافته بود. سیاستگذار نظام انگیزشهای مردم و سلسلهمراتب اولویتهایشان را نشناخته و تغییر نداده بود.
✅ سوم، اثر موش، یعنی سیاستگذار در حالی که خودش عقلانی عمل کند، یعنی محاسبه سود و زیان میکند تا مشارکت مردم – احتمالاً کمهزینهترین راه برای رفع مشکل موش – را میطلبد، اما عقلانی بودن مردم را از یاد میبرد. سیاستگذار وقتی ظرفیت محاسبه سود و زیان نزد مردم را نادیده میگیرد، از آنها انتظار دارد اخلاقی عمل کنند و اگر قرار است پاداشی دریافت کنند، واقعاً موشها را بکشند.
✅ چهارم، سیاستگذار فهمی بسیار یکدستانگار و بدون سطحبندی از مردم دارد. مردم یکدست و همسان نیستند و برخی بیش از دیگران آمادهاند تا روی برخی کارها زمان صرف کرده و محاسبات سود و زیان دقیقتری انجام دهند، و به همان میزان نیز در کاری که انجام میدهند متخصص میشوند. همه افراد انگیزههایی برای دویدن دنبال موشها، گرفتن و کسب درآمد از کشتن آنها ندارند، اما گروههایی هستند که سعی میکنند در این کار متخصص شوند. این گروه به سرعت راههای کسب حداکثر منافع از اقدام خود را نیز میآموزند.
✅ سیاستگذار برای موفقیت و نیفتادن در دام «اثر موش» باید ملاحظات پیچیدهای داشته و از هر چهار خطایی که برشمرده شد برکنار بماند؛ اما فراتر از این، «اثر موش» حاوی گزارهای درباره جامعه ایران و نسبت سیاستگذار با آن نیز هست. برخی فکر میکنند ما ایرانیها انسانهای پیچیدهای هستیم و بالاخره یک راهی برای کسب منافع شخصی و اصلاحاً زرنگیهای خودمان پیدا میکنیم.
✅ این نگرش به ابزاری برای توجیه بسیاری از نقصانهای سیاستگذاری عمومی تبدیل شده است. بارها با سیاستگذارانی را دیده ایم که وقتی نقصان سیاستهایشان را آشکار میکنید، میگویند انسان ایرانی آنقدر پیچیده است که هر کاری کنید در نهایت، راهی برای منفعتجویی نامشروع مییابد.
✅ «اثر موش» نشان میدهد انسان ویتنامی – همین انسان آسیای شرقی سختکوش - به اندازه انسان ایرانی منفعتطلبانه و پیچیده عمل میکند. اگر سیاستگذار وظیفه خودش را تحویل گرفتن دم موش تعریف کند، مردم هم راههای بریدن دم موشها بدون کشتنشان را هم خواهند آموخت. ایرانی، هندی یا اروپایی بودن هم تفاوتی در این رفتار ایجاد نمیکند.
✅ تغییر ندادن قواعد بازی اداره اقتصاد (شفافیت نکردن امور، رفع نکردن تعارض منافع، سامان ندادن بودجه، آشکار نکردن یارانههای پنهان، و ...)، و در عوض پرداختن به معلولها (نظیر تلاش برای دستگیری افراد فاسد، و ... ) درست مانند آن است که سیاستگذار بهداشت عمومی شهر را فروبگذارد و برای درمان تعدد موشها به تحویل دم موش جایزه بدهد. این واقعهای است که سیاستگذار سالهاست در عرصه سیاستگذاری عمومی ایران اجرا میکند و دست آخر پیچیدگی انسان ایرانی را یکی از توجیهات برای خطای خود قرار میدهد.
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر آموزش و پرورش: اجرای سند ۲۰۳۰ در تقابل با فرهنگ اسلامی کشور است و آموزش و پرورش مقابل این سند میایستد.
+عجب🤔
حرف بی عمل..😒
#اتحادیه_عماریون
@amar_Ettehad